Serie A: (02) Empoli 0-4 JUVENTUS
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tego nie trzeba komentować, wynik meczu mówi sam za siebie. Teraz tylko zeby nie popaść w samozachwyt, bo zlekceważymy Belgów i może być ciężko. Cieszy wyskoa forma Trezegueta który wyrasta na jednego z głównych faworytów wyścigu po króla strzelców, który nie będzie łatwy bo najwiękrzym rywalem o to miano będzie Adriano. KOlejna rzecz która cieszy to ekspresowe tempo wpasowania się Vieiry do jedenastki Juve co pokazał już po raz kolejny, tym razem potwierdzając to bramką.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kubinho 10
- Juventino

Bardzo ładnie!!! Nie spodziewałem sie aż tylu bramek gdyż liczyłem na skromne 2-0. Mam nadzieje że to zwycięztwo doda nam skrzydeł przed LM ale mam tesh nadzieje że Juventus nie poczuje sie z byt pewnie i nie zlekceważy przeciwnika!!!!
Trezeguet jak zwykle zagrał dobre spotkanie strzelił dwie bramki i jak zwykle nie rozczarował!!!! Vieira znakomicie wkomponował sie w zespół, strzelił bramke i zagrał całe 90 minut. Jednym słowem znakomity zakup!!!! Vieira był takim zawodnikiem którego potrzebowaliśmy czyli król środka pola który walczy o każdą piłke i rozdziela je świetnie!!! tego brakowało w tamtym sezonie cio jednak nie przeszkodziło nam w sdobyciu Scudetta

Cieszmy sie ze zwyciestwa ale nie popadajmy samozachwyt i zagrajmy tak samo z Brugge w środe

Grande Juve, Vinci Per Noi
- steru
- Qualità Juventino
Najlepiej zwycięstwo Juve nazwał portal onet.pl heh Demolka Juve
Brawo piłkarze za wysokie zwycięstwo odniesione na wyjeździe bo wiadomo na wyjazdach grywa się trudniej.Na szczęście Empoli nie postawiło naszej drużynie trudnych warunków i stąd duża wygrana.Trezeguet strzela dużo bramek w tym sezonie czyżby szykował się tytuł króla strzelców
Martwi mnie że Zlatan nic nie strzelił
No ale 5-0 to byłoby już za dużo 
EDIT
Jamal_TH heh masz racje zapomniałem sobie o tym powiedzonku
Brawo piłkarze za wysokie zwycięstwo odniesione na wyjeździe bo wiadomo na wyjazdach grywa się trudniej.Na szczęście Empoli nie postawiło naszej drużynie trudnych warunków i stąd duża wygrana.Trezeguet strzela dużo bramek w tym sezonie czyżby szykował się tytuł króla strzelców

EDIT
Jamal_TH heh masz racje zapomniałem sobie o tym powiedzonku

Ostatnio zmieniony 11 września 2005, 17:48 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Camillo
- Juventino
Świetne asysty przy golach Trezeguet zaliczyli Nedved i Ibrahimovic. Gol Camoranesiego był bardzo przypadkowy, a Vieira popisał się świetnym strzałem głową. Jak na razie widać, że Bianconeri są w formie. Mam tylko nadzieję, że ta forma nie przyszła za wcześnie.
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- Wojtom
- Juventino
Bardzo dobrze, że wygrali tak wysoko i że ustalili wynik już w pierwszej połowie. Najgorzej jest, jak męczymy się w ostatnich minutach. Brawo dla całego zespołu za dobrą grę, a w szczególności dla Vieiry za brameczke w barwach Juve i Trezegueta za dwie brameczki
Ma ktoś linki do bramek? Bo te z "megaupload" mi nie działają. :?

Ma ktoś linki do bramek? Bo te z "megaupload" mi nie działają. :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- steru
- Qualità Juventino
Jak nie działają te z megaupload to spróbuj tych Wojtom :
1-0 trezeguet
http://rapidshare.de/files/4980010/Trezequet.wmv.html
2-0 vieira
http://rapidshare.de/files/4979813/Vieira.wmv.html
3-0 camoranesi
http://rapidshare.de/files/4979764/Camoranesi.wmv.html
4-0 trezeguet
http://rapidshare.de/files/4980098/...161239.mpg.html
1-0 trezeguet
http://rapidshare.de/files/4980010/Trezequet.wmv.html
2-0 vieira
http://rapidshare.de/files/4979813/Vieira.wmv.html
3-0 camoranesi
http://rapidshare.de/files/4979764/Camoranesi.wmv.html
4-0 trezeguet
http://rapidshare.de/files/4980098/...161239.mpg.html
- Lypsky
- Juventino
Nie warto ufać Capello, bo czym jest wynik 0:4? :]
Przy umiejętnym stosowaniu rotacji bez problemu możemy walczyć zarówno o scudetto jak i CL. Dziś wychodzi mądrość Luciano, który w wakacje postanowił zostawić Treze, to będzie jego sezon.
p.s.
ciekawe zdjęcie :lol:
Przy umiejętnym stosowaniu rotacji bez problemu możemy walczyć zarówno o scudetto jak i CL. Dziś wychodzi mądrość Luciano, który w wakacje postanowił zostawić Treze, to będzie jego sezon.
p.s.
ciekawe zdjęcie :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Mr Cezary
- Juventino
Spodziewalem sie pewnego zwyciestwa, ale zeby az tak wyskokiego to nie... Bardzo dobrze, ze z tylu ponownie na zero
Jak narazie brak Gigiego nie jest odczuwalny. Zobaczymy jak bedzie w tych waznych meczach
Nie rozumiem czemu tak krytykujecie Zlatana...
to ze zagral 2 slabsze mecze to nic nie znaczy. A pozatym mial asyste przy golu Trezeguet a w drugiej polowie jego glowke wybito z glowki 

- mesju
- Qualità Juventino

- Vojtimar
- Juventino
Po wyniku 0:4 widać, że zwycięstwo łatwo przyszło i mecz musiał być ciekawy. Widać zwyżkę formy od poprzedniego meczu. teraz czekamy na zwycięstwo w LM. A jeszcze co do Serie A to, szkoda, że Canal + rzadko puszcza te mecze o 15. Zastanawia mnie to i to bardzo. Przydałyby się 3 zamiast 2.
Z Juve na dobre i złe!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jestem zawiedziony :? po 17 minuytach prowadzić 3-0 i wygrać TYLKO 4-0 !? Capello WON !!
To był oczywiście żart. A tak na serio to jestem zachwycony bo spodziewałem się, że nie wygramy wyżej niż 0-2. A tymczasem mamy zwycięstwo dwukrotnie wyższe. Jestem z tego faktu niezemiernie zadowolony, tymbardziej, że przed nami pierwszy mecz w LM a Juventini prezentują na początku sezonu bardzo dobrą forme. Cieszy mnie znakomita postawa Trezegueta. To może być jego wielki sezon. Przyznam, że kiedy latem Chelsea złożyła oferte za Treze chciałem, zeby został przededany :oops: jednak teraz po tych pierwszych meczach przyznaje, że Moggi znów pomyślał i ciesze się, ze David został jednak u Nas
Grazie Juve !
To był oczywiście żart. A tak na serio to jestem zachwycony bo spodziewałem się, że nie wygramy wyżej niż 0-2. A tymczasem mamy zwycięstwo dwukrotnie wyższe. Jestem z tego faktu niezemiernie zadowolony, tymbardziej, że przed nami pierwszy mecz w LM a Juventini prezentują na początku sezonu bardzo dobrą forme. Cieszy mnie znakomita postawa Trezegueta. To może być jego wielki sezon. Przyznam, że kiedy latem Chelsea złożyła oferte za Treze chciałem, zeby został przededany :oops: jednak teraz po tych pierwszych meczach przyznaje, że Moggi znów pomyślał i ciesze się, ze David został jednak u Nas

Grazie Juve !

- farmer16
- Juventino
Noświetna wygrana Juve i to już w pierwszej połowie było 3-0 :!:
swietny bilans Juve narazie nie mają żadnej straconej bramki
To dobrze swiadzcy o naszej obronie jak i o nowym bramkarzu czyli o Abbiattim
. Ciesza 2 bramki Trezegueta i vieiry który strzelił swoją bramkę w Serie A od wielu wielu lat
Teraz czekamy na mecz w Lidze Mistrzów z Clubbe Brugge oby tylko wygrali 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !