Serie A: (02) Empoli 0-4 JUVENTUS
- T-Bar
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Pelson pisze:Wiek juz taki?? To co powiesz o Pessoto Thuramie Cannavaro i np. Kovacu:>??Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ostatni wynik tych zespołów to 1-0 dla nas na Stadio Delle Alpi, w sezonie 2002/03, po golu Treze z karnego.
No wprawdzie nie jest, ale tak czy tak nie gra. Chociaż czy na pewno oslabi zespół...w tym sezonie sobie jeszcze nie pograł. A kontuzje? Jednak przytrafiają mu się zbyt często, no ale wiek już taki
a co do tematu:
Uważam że Juve powinno gładko pojechać Empoli licze na Zlatana
- Pilekww
- Juventino
Mam nadzieje ze pokazemy im dobry turyński foootball i bedzie 3 pkt na koncie naszych. rywal cienki nie ma co mówic noo ale nie mozna lekcewazyc przeciwnika. Gramy bez del piero i chyb ibry wiec liczymy na mutu treze i moze zalayete, ja mysle ze wygramy 1-3 albo 1-2 i mutu strzeli bramke!!!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- DeeJay
- Juventino
Nie widzę żadnej innej możliwości jak wygrać ten mecz. Takie mecze Juve powinno spokojnie wygrywać, nawet nie wkładając w mecz zbyt wiele sił. Nie mogą jednak zlekcewarzyć przeciwnika i konsekwentnie grać swoje.
Empoli to jak wiadomo beniaminek. Za największą gwiazdę jest uważany 19 letni Pozzi, który w poprzedniej kolejce zanotował pierwszoligowy debiut. Empoli nie ma zbytnio czym nas postraszyć.
Empoli to jak wiadomo beniaminek. Za największą gwiazdę jest uważany 19 letni Pozzi, który w poprzedniej kolejce zanotował pierwszoligowy debiut. Empoli nie ma zbytnio czym nas postraszyć.
- Camillo
- Juventino
Ja uważam , że w tym meczu na ataku powinien zagrać Mutu. Musi w końcu kiedyś dostać swoją szansę, a Empoli nie jest na tyle mocnym przeciwnikiem, żebyśmy musieli grać z nimi pierwszym składem.
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- Andryk
- Juventino
mecz według mnie będzie przypominał poprzednie spotkanie Juve w lidze, które wygraliśmy:) lidze na na naszych napastników i na Vieire. Mam nadzieje, że capello da szanse zlatanowi, który napewno ma wiele do udowodnienia, ponieważ ostatni mecz nie wyszedł mu najlepiej...
wynik 2-0 dla juve
zlatan(mutu)
vieira
wynik 2-0 dla juve

- Camillo
- Juventino
Jeden zero dla Juve !!! Gola strzelił Trezeguet w 11 min. 
Edit:
Już 3:0 dla Juve !!! Gole oprócz Trezeguet strzelili Vieira w 14 min. i Camoranesi w 16!!! Oby tak dalej

Edit:
Już 3:0 dla Juve !!! Gole oprócz Trezeguet strzelili Vieira w 14 min. i Camoranesi w 16!!! Oby tak dalej

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- Malpoludek
- Juventino
A gdzie ogladasz ten mecz?? ie wiesz gdzie go moge w necie obejrzec??? Bo szukam ale znalezc nie moge??
Co cie boli czy az tak to cie boli???
- ossy
- Juventino
Ale z nimi jedziemy :twisted: Stawiam na 5-0 dla nas
Chyba nie przesadzam?? A jak wejdzie jeszcze Mutu to dopiero bedzie masakra, niech zagraja 3-4-3 z mutu i treze na czele, troszke cofnięty zlatan.
Ps własnie ma ktoś linka do tego meczu???

Ps własnie ma ktoś linka do tego meczu???
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- blk01
- Juventino
- TreDelIbra
- Juventino
No i bardzo dobrze.Wygraliśmy 4:0 , bardzo sie z tego ciesze.Jestem ciekaw jak wyglądały bramki z meczu , wiec jesli ktos ma jakis link to prosze zeby go tutaj zamieścił :]
Z góry dziękuje
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Cube - fan Juve
- Juventino
Brameczki są tutaj:
http://www.juventuz.com/forum/showthrea ... adid=12483
A mecz? Pierwsza klasa, życzę sobie i Juve, żeby każdy tak wyglądał.
http://www.juventuz.com/forum/showthrea ... adid=12483
A mecz? Pierwsza klasa, życzę sobie i Juve, żeby każdy tak wyglądał.

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
4-0 !! 
Wynik doskonały, gra bez zarzutów!
Stare piłkarskie powiedzenie mówi: "gra sie tyle, na ile przeciwnik pozwala". Jest to prawda, ale 4 bramki bez straty żadnej drogą nie chodzą
.
Po prostu doskonała gra wszystkich formacji i pogrom
. Oby więcej takich spotkań.
Myślę, że ten wynik uskrzydli nas przed LM i pojedziemy z Brugge prawidłowo
.
Brameczki są tu jakby ktoś jeszcze nie wiedział: http://www.juventuz.com/forum/showthrea ... adid=12483
Pozdrawiam.
FORZA JUVE !!!

Wynik doskonały, gra bez zarzutów!
Stare piłkarskie powiedzenie mówi: "gra sie tyle, na ile przeciwnik pozwala". Jest to prawda, ale 4 bramki bez straty żadnej drogą nie chodzą

Po prostu doskonała gra wszystkich formacji i pogrom

Myślę, że ten wynik uskrzydli nas przed LM i pojedziemy z Brugge prawidłowo
Brameczki są tu jakby ktoś jeszcze nie wiedział: http://www.juventuz.com/forum/showthrea ... adid=12483
Pozdrawiam.

FORZA JUVE !!!
- Mati
- Juventino
Dzięki za brameczki a co do meczu.Wielkie brawa należą się Trezeguetowi, rozwiązał worek z bramkami bardzo wcześnie i w dodatku go potem zawiązał spowrotem
.Cała drużyna pokazała się z bardzo dobrej strony, cieszy mnie też dyspozycja Camora, szkoda ze coś mało było słychać o Nedvedzie
(wszystko co piszę opieram na relacji gg z JP
).Fajnie że nie straciliśmy bramki.Oby więcej takich meczy.