Koszulki Juvetus Turyn - Legia Warszawa

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:10

Witam,

Z kumplem robimy t-shirty. Mamy pomysł aby wykonać koszulki Juve - Legia gdyż na meczach Legii na żylecie widać co raz więcej osób w koszulkach naszego Juventusu.

oto projekty:
przod koszulki:
http://img381.imageshack.us/img381/6103 ... zod2ac.jpg

tyl koszulki:
http://img381.imageshack.us/img381/2774 ... tyl7ak.jpg

Tył koszulki będzie pewnie jakoś na całe plecy a przód coś w rodzaju formatu A4 może troche mniejsze.

Przewidywany koszt: max. 30zł/szt.
Im więcej osób się zgłosi tym mniejsza będzie cena.

Więcej info mogę udzielić na forum lub na gg(3116601)

P.S. proszę tu nie pisać postów typu: nie lubię Legii itp.. To jest temat tylko dla zainteresowanych koszulkami... THX :P

POZDRO

Obrazek
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:20

chciałbym sie spytac kiedy będa koszulki i kiedy zaczną się zapisy

JESTEM OSZUSTEM
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:32

A może najpierw jakiś konkurs na projekt ? :] Sam nie potrafię zrobić nic takiego, ale jest sporo osób na forum, które by się napewno chętnie tego podjęły.

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:35

chciałbym sie spytac kiedy będa koszulki i kiedy zaczną się zapisy
juz mozna sie zapisywac i zobaczymy ile osob sie zglosi. liste zamkniemy pewnie 20. Moze uda sie je wyrobic na derby Legia-Polonia.
A może najpierw jakiś konkurs na projekt ? :] Sam nie potrafię zrobić nic takiego, ale jest sporo osób na forum, które by się napewno chętnie tego podjęły.
Projekt jest juz jak widac. Ale jezeli ktos zrobi lepszy (co nie bedzie trudne :D) to oczywiscie mozemy go przyjac i zmienic :)

Obrazek
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:36

Ogólnie projekt udany bardzo mi się podoba i już mogę powiedzieć że jestem zainteresowany :wink: Tak jak napisał Marcin-IRONEK można również zrobić konkursik na koszulke.
A ja mam jeszcze pytanko czy będzie dostępna tylko jedna opcja koszulki czy je wykonując można zrobić np 10 sztuk rodzaju A i np 4 rodzaju B.Bo przy innych projektach możnaby nad tym pomyśleć

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:39

Mi tam sie nie podoba... jak sie coś robi to sie to robi dobrze... Moim zdaniem projekt został zrobiony "na odwal się". W tym pierwszym rysunku w dodatku pixele wyszły...

Ogolnie to pomysł fajny a wykonanie dość słabe...

Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:41

A ja mam jeszcze pytanko czy będzie dostępna tylko jedna opcja koszulki czy je wykonując można zrobić np 10 sztuk rodzaju A i np 4 rodzaju B.Bo przy innych projektach możnaby nad tym pomyśleć
Z tym byłby problem. Bo to jest tak... im więcej koszulek jednego rodzaju byśmy zrobili tymmniejsza cena... a tak to jak różne rodzaje to cena by była wyższa. Więc narazie zrobimy pierwszą turę. Jak będzie się cieszyła popularnością to zrobimy następne. Obecnie mamy ok 20 chętnych.

EDIT:
Mi tam sie nie podoba... jak sie coś robi to sie to robi dobrze... Moim zdaniem projekt został zrobiony "na odwal się". W tym pierwszym rysunku w dodatku pixele wyszły...

Czytaj dokłanie następnym razem. To jest tylko projekt jak to ma wyglądać !!

Obrazek
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 12:55

Trunxik pisze:

Czytaj dokłanie następnym razem. To jest tylko projekt jak to ma wyglądać !!
No ja rozumiem, że to tylko projekt..
Ale chodzi mi o to, że jeśli projekt ten by "wygrał" to cały fajny pomysł by został zmarnowany, bo naprawde można zrobić coś duzo fajniejszego ;)

Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 13:22

Sama koncepcja jak narazie spodobała się 23 osobom. Czyli flagi Włoch i Polski na tle herbów Juve i Legii a z przodu to samo tylko żyletka w tle. Teraz trzeba zrobić to w ładny sposób...

Obrazek
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 13:24

Trunxik pisze:Projekt jest juz jak widac. Ale jezeli ktos zrobi lepszy (co nie bedzie trudne :D) to oczywiscie mozemy go przyjac i zmienic :)
Wiem, że jest, ale lepiej by było, gdyby został wybrany przez wszystkich ludzi, którzy chcą zamówić koszulkę. Bo to jest tak, jak by ten był z góry narzucony. Zrób coś takiego jak zrobił Johnny z szalikami. Jak dobrze pogadasz z którymś z adminów to będzie o tym news na stronie i wtedy napewno będzie spory wybór. Jeśli projekt będzie taki, który mi się spodoba to piszę się na koszulkę, bo ten nie za bardzo przypadł mi do gustu.

Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 14:11

a wiec jak dla mnie to jest zwykła kradzież nie macie żadnych praw do produkowania takich koszulek z logo Juve czy Legi i nigdy bym takiego czegoś nie kupił bo dla mnie jest to coś w rodzaju okradania swojego ukochanego klubu Juve (za Legia nie przepadam) dla tego zachęcam do NIE kupowania :snooty:
i to by było na tyle pozdro

Juve per sempre.
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 14:18

hahahaha dokladnie tak ! hahahha okradamy nasze kluby hahahaha. Mówie wam !! Przez te koszulki Juventus i Legia zbankrutują hahahahahaha o loooooooooooooool

P.S.... z tych koszulek nic kasy nie idzie dla mnie :) to tak dla sprostowania bo pojawiały się pytania o marżę:) Cena jaką Wam podam to tylko i wyłącznie koszt koszulki z nadrukiem

Obrazek
P!otr4s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 14:37

Swoje pytanie możecie kierowac pod mój nr gg(6520852) a w dniach
14-16.09 informacje możecie uzyskać wyłącznie u mnie ponieważ mój wspólnik będzie niedostępny :) z przyczyn nie zależnych od niego :P

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 14:38

hahahaha xD
dokładniej to mam wycieczkę integracyjną w LO xD (ale już nie offtopicujmy) ;]

Obrazek
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 15:02

Bartek89 pisze:a wiec jak dla mnie to jest zwykła kradzież nie macie żadnych praw do produkowania takich koszulek z logo Juve czy Legi i nigdy bym takiego czegoś nie kupił bo dla mnie jest to coś w rodzaju okradania swojego ukochanego klubu Juve (za Legia nie przepadam) dla tego zachęcam do NIE kupowania :snooty:
i to by było na tyle pozdro
w sumie to muszę się zgodzić. Może nie w aż tak ostrych słowach ale ktoś może się was czepić że nie macie prawa do wykorzystywania loga Juve i legii w celach marketingowych. A tak nawiasem czemu Juve lubi się akurat z legią :płaczę:

ODPOWIEDZ