liga mistrzow 2005 w TV
- AlexJUVE
- Juventino
we wtorek na tvp bedzie mecz lyonu z realem ...
http://program.tvp.pl/1,3,000000.html
natomiast w srode werder z barcelona ;]
http://program.tvp.pl/1,3,000000.html
natomiast w srode werder z barcelona ;]
FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!
STARA DAMA ZAWSZE W MOIM SERCU.
STARA DAMA ZAWSZE W MOIM SERCU.
- Alex_10
- Juventino
Mecz i tak pewnie zakodują
Na tym kanale oglądałem juz kilka razy mecze włoskich klubów i nigdy nie kodowali . Na wszystkich rai sa czesto (przeważnie) kodowane .
Wiec jak ktos posiada ten kanał (CANALE 5) to bez problemu ogladnie JUVE w akcji :-D

- JUVEFANE_10
- Juventino
Mecze na tym kanale są kodowane bo Juve gra na wyjeździe.Nie kodowane są u siebieAlex_10 pisze:Mecz i tak pewnie zakodują
Na tym kanale oglądałem juz kilka razy mecze włoskich klubów i nigdy nie kodowali . Na wszystkich rai sa czesto (przeważnie) kodowane .
Wiec jak ktos posiada ten kanał (CANALE 5) to bez problemu ogladnie JUVE w akcji :-D
JESTEM OSZUSTEM
- Camillo
- Juventino
Chciałbym się dowiedzieć jakie jest źródło twojej wiadomości ?JUVEFANE_10 pisze: Mecze na tym kanale są kodowane bo Juve gra na wyjeździe.Nie kodowane są u siebie
PS: Oby tylko Brugia nie sprawiła niespodzianki.

Ostatnio zmieniony 12 września 2005, 21:34 przez Camillo, łącznie zmieniany 1 raz.
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- deszczowy
- Juventino
To będzie ciekawy meczyk. Mam nadzieje, że Olempique sprawi niespodziankę tym zarozumialcom z Madrytu.AlexJUVE pisze:we wtorek na tvp bedzie mecz lyonu z realem ...
A Barca pewnie pojedzie po Niemcach, że aż się zakurzy...AlexJUVE pisze: natomiast w srode werder z barcelona ;]
- ossy
- Juventino
Kurde puślili by Juventus, przecież Bruggia to wymagający przeciwnik, jak każdy, w lidze mistrzów nie ma słabiaków
No cóż obejrze i real i barce. Może puszczą z rapidem, w sumie gra tam polak
Ale i tak nie mogę się doczekać meczów z Bayernem, raczej napewno puszczą :-D

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- mesju
- Qualità Juventino
Spójrzmy prawdzie w oczy: w zeszłym sezonie w grupie graliśmy przeciętnie, a mecze kończyły się 1-0 (z jednym wyjątkiem). Gra była dość nudna
Barcelona jest teraz na fali pod względem popularności i to ich będą pokazywać. W naszej grupie pokażą może mecz JUVE-BAYERN co nie zmienia faktu, że chciałbym zobaczyć naszych pupilków w polskiej TV zawsze gdy grają 

- Vincitore
- Juventino
A Ja Już Teraz Chciałem podziekować TVP za wtorkowy i środowy wieczór z Ligą Mistrzów!! bo szlagiery nie małe dla nas przygotowali!!
Wtorek:
Artimedia Petrzałka - Glazgow Rangers :lol:
Środa:
Lille - MU :lol:
Ogólnie: :lol:
Wtorek:
Artimedia Petrzałka - Glazgow Rangers :lol:
Środa:
Lille - MU :lol:
Ogólnie: :lol:
- Dagmara
- Juventino
wybór meczu Lille - MU staram się jakoś zrozumieć :doh: ale wtorkowe starcie "gigantów" czyli Petrzalka - Glasgow Rangers to już przesada :rotfl: nie wiem kto i za co jest tak warty uwagi :rotfl:
TVP kpi sobie z kibiców piłki nożnej(ogólnie) :roll:
nie pozostaje nic tylko szukać transmisji na innych kanałach :? mam nadzieje że coś znajdę :!:
TVP kpi sobie z kibiców piłki nożnej(ogólnie) :roll:
nie pozostaje nic tylko szukać transmisji na innych kanałach :? mam nadzieje że coś znajdę :!:
- T-Bar
- Juventino
JA doszłem do wniosku że nie stać tvp teraz żeby wysałać swoja ekipe np. do Turynu czy Mediolanu tylko poprostu gdzie jest blizej :naughty: i kogo zaproszą do studia?? Wrone z wesołym Szarkiem
Boże ty widzisz i nie grzmisz