TVN bawi się śmiercią...

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2005, 12:05

Batigol pisze:w czym jest to gorsze zabicie weza lub krolika od zabicia kury :?:
W "Wyprawie Robinson" mieli zabić węża, żeby dostać nagrodę, gdyby go nie zabili z głodu by nie umarli. Zabić niewinną istotę za nagrodę. W życiu bym tak nie postąpił. Nawet gdyby grupa była innego zdania i by go zabiła, ja z nagrody (nawet Bóg wie jak fajnej) i tak bym nie korzystał.
ToMeK pisze:"Big Brother"
Ten program był tragiczny, podobnie jak inne tego typu reality-show. Ale muszę powiedzieć, że jedną część trochę ogladałem i mam (miałem) nawet kawałek na komputerze. Oglądałem to tylko ze względu na jedną osobę: Karolina (chyba tak miała na imię, dziewczyna bodajże Grzegorza). Jeszcze nigdy bardziej pustej osoby nie widziałem. Jak słyszałem, że nie umówi się z chłopakiem bez samochodu i telefonu komórkowego (najlepiej Nokii!) to prawie sikałem ze śmiechu :lol: . A fragment, który mam (miałem) na komputerze dotyczył jak ten co wygrał (Janusz?) parodiował Karolinę :lol: . Dla mnie ludzie, którzy poszli do "Big Brothera" są puści i bezwartościowi (przynajmniej dla mnie, nie musicie się z tym zgadzać). Zupełnie nie widzę argumentu, żeby pójść do takiego programu. Sława? Ją można zyskać w inny sposób. Pieniądze? Po pierwsze mała szansa, a po drugie pieniądze można zdobywać w inny sposób. Dobra zabawa? Dziękuję, nie chciałbym siedzieć przez kilka tygodni w zamknięciu.
ToMeK pisze:Agent
To był jedyny program, który oglądałem z zainteresowaniem i do którego chętnie bym się zgłosił. Zawodnicy mieli do wykonywania trudne (ale nie niemożliwe) zadania. Każdy mógł się zmierzyć ze sobą, ze swoimi słabościami. I jeszcze trzeba było namierzać agenta. Fantastyczny program.
ToMeK pisze:Wyprawa Robinson
Ten program był dla mnie trochę dziwny. Z jednej strony plaże, piękny klimat. Z drugiej doskwierający głód. Dla mnie to nie jest normalne, że dorośli ludzie nie mogą spać z głodu. To już nie jest bohaterstwo czy męstwo. To jest głupota i pazerność. Nie jeść, byle wygrać.
ToMeK pisze:Wszystko o Miriam
:lol: Program beznadziejny.

Teraz się śmiejejmy, że ktoś oglądał Big Brothera. Ale gdyby TVN-nowi się to nie opłacało, nie byłoby drugiej i trzecie edycji (czy ile ich tam było). Programy tego typu kierowane są do mas społeczeństwa. A najwięksa masa to ludzie prości i niewykształceni, dla których takie programy będą rozrywką, chociaż tak naprawdę jest to marnowanie czasu. TVN wie co robi, wystawia głupie programy, ale jednak są one oglądane i mają z tego duży zysk. Sam osobiście TVN-u prawie wcale nie oglądam. Dla siebie nic ciekawego nie mogę znaleźć :roll: .

:roll:
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2005, 12:29

enbea pisze:widze ze straszna afera sie z tego zrobila i fakt ze nie jest to madry pomysl ale dajcie mi przyklad jakiegos fimu gdzie ktos kogos nie zabil co chwile w reklamach mozna zobaczyc jak idzie jeden bohater z 2 nabojami w magazynku i zabija cala armie..
To nie jest kwestia tego ze nas szokuje. Jak dla mnie to to jest "odmozdzenie na TVNie" jak spiewał Pan Kazik. Po prostu oni robia najwieksze gowno sciagniete z ameryki byleby głupia tłuszcza czuła sie zainteresowana. JAk dla mnie programy w stylu Big brother, miriam, jakies agenty, telenowele i inne oszolomy nie sa dla normalnych ludzi. To jest najperfidniejsza forma rozrywki jaka wymyslil czlowiek. Nie ogladam TVN, chyba ze jakis film puszcza to sie zmusze. Po prostu oni wszystko sciagaja z kasowych Amerykanskich programow i przerabiaja nazwe i jest super. Bo w polsce sa tacy sami ludzie i ogladaja takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. A ze juz wszystko ludzie widzieli to trzeba pojsc jeszcze dalej bo to juz ich nie kreci. Jak z narokotykami. niedlugo beda pokazywac jak gosc bedzie sam na siebie kupe robil lub rownie madre rzeczy...

adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2005, 12:33

Te programy typu reality show to jeszcze da się wytrzymać ( choć osobiście ich nie lubie) ale "wszystko o miriam" to już jest chore.

Forza Juve!!!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2005, 16:58

No niestety taka jest wspolczesna telewizja :?
Robia wszystko dla kasy i nieobchodzi ich to czy dany program jest moralnie ok czy nie :| Wszedzie pelno przemocy i seksu...
I to nie tylko TVN ma takie programy. Zreszta trzeba powiedziec iz wiekszosc z nich przyszlo do nas z zachodu !!!
Dajmy na to taki "Big Brother" czy "Miriam"- beznadzieja :!:
Ale jesli chodzi o "Agenta" to mnie sie osobiscie podobal i w nim nie widzialem nic zlego.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2005, 19:08

Owszem pokazują głupotę, ale ktoś tą głupote musi jeszcze robic !
Jak koles nie ma co robic, tylko bedzie sobie na zywo ruletke odgrywał, czy akurat się zastrzeli, czy moze mu się uda, to niech sobie psychol strzela ! Z chęcią popatrze.

Jednak coraz bardziej durne pokazują programy, to przyznac trzeba. Chocby Miria(m)? To mialo byc smieszne? Mnie to obrzydziło i nic więcej... :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2005, 19:47

Te wszystkie reality shows nie mają kompletnie sensu. Mało tam rzeczywistości ,choć jak mówi typ programu ten program niby jest prawdziwy. Wy wierzyliście ,że w "Wszystko o Miriam" wszystko się tak skończyło? Z tego co słyszałem ,zakończenie tego programu miało zupełnie inny tok. Całego Mariana pobili, a wszyscy uczestnicy na czele z Tomem chcieli podać producentów do sądu. Jednak skończyło się na wysokich łapówkach dla buntowników i wszyscy byli szczęśliwi i pozwolili jeszcze raz nakręcić zakończenie. Fakt jest bodajże potwierdzony na jakimś forum właśnie o tym programie ,gdzie wszystko opisali i podali szczegóły. w tych wszystkich Big Brotherach, barach, gladiatorach itp. itd. (:|) było tak samo. Jaki wogle sens jest z programów ,które przeczą swej idei. Nie mówiąc już ,ze są na żałosnym poziomie ,w sumie nic dziwnego - ludzie to kupują ,bo nie lubią wysilać mózgu.

Co do ruletki - nie wierzyłem w prawdziwość tego od początku. Akurat bym w to uwierzył ,że TV pokaże śmierć na żywo. Taa jasne - koleś sobie strzeli w głowę i operatorzy spokojnie nakręca jak koleś zdycha ?!
Nie no,bez jaj - jak to wogle brzmi :lol:
Co do ruletki - kto chcę niech czyta - http://serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,2546166.html
No chyba ,że chcecie się jutro emocjonować tą tandetą, tanim naciągaczem i wogle maszynką do robienia frajerskich pieniędzy :)

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 12:04

to w Big Brotherze mi sie podobało 8)

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2005, 17:50

Za 10 lat telewizja będzie publiczną wokandą.

"Jeśli chcesz, by podejrzany o zabójstwo XX został skazany na dozywocie ze wzgledu na niepoczytelnośc w chwilli zabójstwa wyślij sms o treści 1 pod numer... Jezeli jednak uwazasz, że powinien otrzymac karę śmierci wyślij sms o tresci 2 pod numer... Wśród 200 pierwszych osób rozlosujemy atrakcyjne nagrody. Nagroda głowną jest weekend w celi śmierci!!"

A co do chwili obecnej i poziomu prezentowanych w TV programów "rozrywkowych"... :angry:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
ODPOWIEDZ