[qKoszulki] Juventus 05/06 AUTENTYK OD 1ZŁ BEZ MINIMUM
- Wojtom
- Juventino
Właśnie, kupiłbym jakąś z poprzednich lat, gdyby nie to "jedyne"Dionizos pisze:Z tym nie ma problemu Wojtomie. W juvestore koszulka Vialliego z 95/96 jest dostepna za jedyne 150 euroJa mam pytanie do Ciebie Par00wa, czy bedziesz równiez miał koszulki z poprzednich sezonow? 95/96? Na przykład...

Innej opcji nie widzeDionizos pisze:... mala kradziez z gwaltem i pobiciem, a 9 pojawi sie na moich plecach :lol: .

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wojtom
- Juventino
swiergot pisze:Uważaj Wojtom! Dionizos Cię goni!Wojtom pisze:Innej opcji nie widze
Dionizos pisze:Ale Cie nie dogoni, bo mu brzuch od browara urosl.

- Gibon
- Juventino
Powiedzmy, że mogę Ci moją odsprzedać za jedynie 100 ojroWojtom pisze:Właśnie, kupiłbym jakąś z poprzednich lat, gdyby nie to "jedyne"Dionizos pisze:Z tym nie ma problemu Wojtomie. W juvestore koszulka Vialliego z 95/96 jest dostepna za jedyne 150 euroJa mam pytanie do Ciebie Par00wa, czy bedziesz równiez miał koszulki z poprzednich sezonow? 95/96? Na przykład...![]()

Nie zapominajcie, że nie licytujecie zwykłą koszulkę. To jest koszulka, która początkowo miała być MOJA, a to znaczy, że za kilka lat jej wartość kilkanaście razy wzrośnie! To jest na prawdę okazja

- mesju
- Qualità Juventino
Wydaje mi się, że nienajgorszym pomysłem byłoby wystawienie na Allegro kilku sztuk koszulek, o ile jest taka możliwość. Wtedy już tylko ustalić jedną cenę, ustawić opcję "Kup teraz" i robić interes
. Niestety w mojej okolicy nie dostane koszulki bezpośrednio w sklepie i od dłuższego czasu poluje na coś w necie. Wystarczy tylko uzbierać większą sumkę i koszluka będzie MOJA :twisted:
I jeszcze jedno pytanko: czy ktoś wie czy jakiś sklep "Go Sport" znajduje się w Poznaniu
I jeszcze jedno pytanko: czy ktoś wie czy jakiś sklep "Go Sport" znajduje się w Poznaniu

Ostatnio zmieniony 09 września 2005, 00:17 przez mesju, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtom
- Juventino
Gdyby nie to, że w ciągu 2 miesięcy wydałem już tyle kasy na Juventus, pewnie skusiłbym się na tą ofertePar00wa pisze:Powiedzmy, że mogę Ci moją odsprzedać za jedynie 100 ojro. Tylko że nie ma nazwiska na plecach.
Nie zapominajcie, że nie licytujecie zwykłą koszulkę. To jest koszulka, która początkowo miała być MOJA, a to znaczy, że za kilka lat jej wartość kilkanaście razy wzrośnie! To jest na prawdę okazja!