[qKoszulki] Juventus 05/06 AUTENTYK OD 1ZŁ BEZ MINIMUM

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 23:15

Dionizos pisze:
Ja mam pytanie do Ciebie Par00wa, czy bedziesz równiez miał koszulki z poprzednich sezonow? 95/96? Na przykład...
Z tym nie ma problemu Wojtomie. W juvestore koszulka Vialliego z 95/96 jest dostepna za jedyne 150 euro
Właśnie, kupiłbym jakąś z poprzednich lat, gdyby nie to "jedyne" :prochno:
Dionizos pisze:... mala kradziez z gwaltem i pobiciem, a 9 pojawi sie na moich plecach :lol: .
Innej opcji nie widze :P

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 23:19

Wojtom pisze:Innej opcji nie widze :P
Uważaj Wojtom! Dionizos Cię goni! :prochno:

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 23:24

Ale Cie nie dogoni, bo mu brzuch od browara urosl :prochno: .

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 23:34

swiergot pisze:
Wojtom pisze:Innej opcji nie widze :P
Uważaj Wojtom! Dionizos Cię goni! :prochno:
Dionizos pisze:Ale Cie nie dogoni, bo mu brzuch od browara urosl :prochno: .
:prochno: Nie mow tak brzydko, mowi sie mięsień piwny :P to brzmi tak męsko :prochno:

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2005, 23:47

Wojtom pisze:
Dionizos pisze:
Ja mam pytanie do Ciebie Par00wa, czy bedziesz równiez miał koszulki z poprzednich sezonow? 95/96? Na przykład...
Z tym nie ma problemu Wojtomie. W juvestore koszulka Vialliego z 95/96 jest dostepna za jedyne 150 euro
Właśnie, kupiłbym jakąś z poprzednich lat, gdyby nie to "jedyne" :prochno:
Powiedzmy, że mogę Ci moją odsprzedać za jedynie 100 ojro ;). Tylko że nie ma nazwiska na plecach. ;)

Nie zapominajcie, że nie licytujecie zwykłą koszulkę. To jest koszulka, która początkowo miała być MOJA, a to znaczy, że za kilka lat jej wartość kilkanaście razy wzrośnie! To jest na prawdę okazja :) !

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2005, 00:03

He He... :smile: Miałobyć od 1zł a już cena wynosi prawie 200zł...
Za chwile okaże się, że ten trykot na allegro jest wart tyle samo niż taki sam w sklepie... :prochno:
Koszulka :ok: jak każdy oryginał...

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2005, 00:09

Wydaje mi się, że nienajgorszym pomysłem byłoby wystawienie na Allegro kilku sztuk koszulek, o ile jest taka możliwość. Wtedy już tylko ustalić jedną cenę, ustawić opcję "Kup teraz" i robić interes :smile: . Niestety w mojej okolicy nie dostane koszulki bezpośrednio w sklepie i od dłuższego czasu poluje na coś w necie. Wystarczy tylko uzbierać większą sumkę i koszluka będzie MOJA :twisted:

I jeszcze jedno pytanko: czy ktoś wie czy jakiś sklep "Go Sport" znajduje się w Poznaniu :?:
Ostatnio zmieniony 09 września 2005, 00:17 przez mesju, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2005, 00:13

Par00wa pisze:Powiedzmy, że mogę Ci moją odsprzedać za jedynie 100 ojro ;). Tylko że nie ma nazwiska na plecach. ;)

Nie zapominajcie, że nie licytujecie zwykłą koszulkę. To jest koszulka, która początkowo miała być MOJA, a to znaczy, że za kilka lat jej wartość kilkanaście razy wzrośnie! To jest na prawdę okazja :) !
Gdyby nie to, że w ciągu 2 miesięcy wydałem już tyle kasy na Juventus, pewnie skusiłbym się na tą oferte :wink: :P Niestety na chwile obecną, cały mój budżet został skierowany w stronę wyjazdu na mecz :)

ODPOWIEDZ