Sojusze Juve!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 23:14

Dionizos pisze:
O Parmie też slyszałem.
Ja tez. To taka druzyna z Włoch. Z ktora Juventus sie nienawidzi. Rok temu, przy okazji meczu na Tardini, policja zawinela kilku Fighters. Przez co pozniej ta grupa przestala istniec.
:shock: No to kibice faktycznie sie nie lubią we Włoszech ale ja Parmę dażę sympatią, a Juve i Parma mają za sobą wiele udanych tranzakcji więc też to można uznać za jakąś zgodę no może spółpracę :wink:

Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 23:46

milosnik pisze:tak to prawda ze zgoda jest z Den Haagiem, ale Werder Brema..??? nigdy o tej sztamie nieslyszalem i jest to raczej jakas plotka. a z Legia to jest chyba tak ze poprostu Juve ma sztame z Den Haagiem i Legia ma zgode z Den Haagiem, wiec i pomiedzy Juve a Legia zawiazla sie jakas mala zgoda. takmi sie wydaje ze tak to jest. ale oczywiscie nie jestem tego pewien. (szkoda ze flaga legi wisi na meczach JUVE, bo ja osobiscie nie lubie legi, wszystki druzyny tylko nie legia,najlepiej jakby byl to lech, widzew...) FORZA JUVE
hahaha:) lech, widzew...hehehehe
naucz sie pisac poprawnie, nie ma takiego klubu "lega". jest Legia, ktorej bardzo blisko do zgody z Juve. a lech i widzew moze sie bratac co najwyzej z tlokami gorzyce albo kopniakiem fc tarmoszwory. pozdrawiam.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 23:59

pan Zambrotta pisze:Ja mam jedno pytanie off-topicowe. Jeśli padnie odpowiedź, proszę moderatorów o usunięcie posta, żebym nie został posądzony o nabijanie. Do rzeczy: dlaczego akurat z ADO Den Haag ? I ile trwa już ten "sojusz" ?
Dlatego, że przez wiele lat wspierali naszych Tifosich na meczach z naszymi największymi wrogami Torino i Fiorentiną. Ponadto kibice z Hagi zawsze wspierali nas na naszych wyjazdowych meczach w Holandii.

Od siebie dodam jeszcze, że nasi tifosi mają sztame z fanami Piacenzy (najmocniejszy sojusz) oraz Avellino.

Ciakawostka: w ADO Den Haag gra aktualnie nasz rodak Tomasz Rząsa :smile:

BUŁA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 22:37

W mojej wielkiej metropoli jaka jest z pewnością Radom jest wspaniała druzyna ktorą rowniez kocham jak JUVE RADOMIAK RADOM!!!!! MY NIENAWIDZIMY KORONY KIELCE ( "żółto czerwona kielecka k.... korona") Broni RADOM i KSZO OSTROIEC ( "KSZO KSZO ku...") NIewyobraza sobie sojuszu z mini... Natomist nawiązując do Juve to ciesze się ze z Milanu przyszedł Abbiatttttti ale sojusz z Milanem to... NIEMOZLIWE!!! CZasowe zawieszenie broni.... Jednak JUVE I TAK ZAWSZE BEDZIE NAJLEPSZZE!!!!! Natomist kibicem Milanu jest moj brat... Kiedy wieszlaismy szlalki na sicianie nastąpiła wojna... ktory ma wisiec.. wyżej!! OCzywiście doszło do rekoczynów.. i wymiany zdań jednak młodszy braciszek nie dał rady bo mu... "na...." i JUVE ZACHOAŁO SWE MIEJSCE NA SZCZYCIE!!! buahahahhah JUVE JUVE JUVE!!! Buła

"Nasze barwy chwały, zawsze bedą ślnić.." FORZA JUVE!!!
BUŁA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 22:40

A tak wogole to moze jakas ustawka z kibicami Milanu...?? buahaahhah Panowie????? Z poszanowaniem Buła

zapraszam do regulaminu, jesli chcesz cos dopisac do swojego posta to uzyj opcji zmien. Kornknot

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 22:47

Nie wiem czy wiesz , ale zapewne tak gdzie są Kozienice tam mieszka moja rodzinka :) . pamiętam jeszczejak radomiak grał w III lidze i byli razem w rupie z MG MZKS Kozienice powiedz mi czy Radomiak się z nimi lubi czy nie :?:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
BaDeJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 23:20

hahaha:) lech, widzew...hehehehe
Moze nie wiesz ale na tym forum na pewno znajduje sie niejeden kibic Lecah czy Widzewa(ja jestem Lecha) i miej swiadomosc ze wysmiales moj ukochany klub. O ile sie nie myle to poprzedni urzytkownik napisal iz nie lubi Legi(zreszta ja tez) ale nie smial sie z Twojego klubu. Mi nie przeszkadza zedna zgoda Juve z Legia. A dlaczego sie smiejesz to nie wiem bo co w tym jest smiesznego to wiesz pewnie tylko Ty :think:
. a lech i widzew moze sie bratac co najwyzej z tlokami gorzyce albo kopniakiem fc tarmoszwory. pozdrawiam.
Chyba zapomniales kto tu ma zgode z Olimpia Elblag :smile:

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 23:22

farmer16 pisze:Nie wiem czy wiesz , ale zapewne tak gdzie są Kozienice tam mieszka moja rodzinka :) . pamiętam jeszczejak radomiak grał w III lidze i byli razem w rupie z MG MZKS Kozienice powiedz mi czy Radomiak się z nimi lubi czy nie :?:
No wiesz... lubić bądź nie lubić to można się z drużynami które mają kibiców, a MZKS Kozienice niestety do nich nie należy.... Jest taka stadionowa przyśpiewka, która w tym momencie jest odpowiednia: " Po co wy gracie, jak Wy kibiców nie macie :!:"
I taka jest prawda na temat tego klubu.
MY NIENAWIDZIMY KORONY KIELCE ( "żółto czerwona kielecka k.... korona") Broni RADOM i KSZO OSTROIEC ( "KSZO KSZO ku...")
No Broni to chyba wiadome, że nie lubimy wkoncu, przy każdych derbach Radomia jest awantura... A jeśli chodzi o Kielce i Ostrowiec to już inna historia :) Z Kielcami nienawidzi się pół Polski (wiadomo "Scyzoryki"), a Ostrowiec jest znienawidzony głownie z powodu bliskiego położenia wzgledem Radomia...

Co do Juventusu, to myśle, że jednym z klubów z którym ma ostrą "kose" jest na pewno Torino! Wkońcu ich hooligani zniszczyli siedzibe naszego klubu....
A jeżeli Juventus ma zgode z Den Haagiem i Legią to "kose" może też mieć z Utrechtem....

Obrazek
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2005, 00:02

Dla tych co sądzą że Juve ma sojusz z Parma :twisted:

http://www.megaupload.com/?d=389AI6PD

Oto jak bardzo lubią się tifosi tych klubów 8)
Ja-JUVE-nek pisze:Z Kielcami nienawidzi się pół Polski (wiadomo "Scyzoryki")
Np. Płock... mecze ręcznych to już historia między tymi dwoma klubami a teraz jeszcze ekstraklasa, pierwszy mecz za niecale dwa tygodnie w Kielcach :twisted:

Obrazek
BUŁA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2005, 15:33

ALe derby Radomia to były bardzo dawno... i chyba długo trzeba bedzie czekac zeby je znowu zobaczyc... Wiec niepotrzeba derb zeby się .... :lol: A wracajac do Juve to wybić.... Torino!!! I kogo by jeszcze?? :think: Buła

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2005, 15:37

BUŁA pisze:A tak wogole to moze jakas ustawka z kibicami Milanu...?? buahaahhah Panowie????? Z poszanowaniem Buła
ja Ci proponuje, ustaw się ze ścianą :? może coś Ci to pomoże...

BUŁA pisze:A wracajac do Juve to wybić.... Torino!!! I kogo by jeszcze?? :think: Buła
kogo ? hmm może zgłoś się na ochotnika :x

BUŁA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2005, 15:50

Alez ty abawny jestes..??!!! Widac ze dawno nikt ci mordy nie przetrepował... Ale moze ten dzien nadejdzie i zderzysz się ze scianą..

e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2005, 15:52

http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=8303

Tutaj poruszany był cały temat na temat stosnkow Legii i Zagłębia Sosnowiec :p z Den Haag i Juve

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2005, 15:52

Marcin_FCJ pisze:Od siebie dodam jeszcze, że nasi tifosi mają sztame z fanami Piacenzy (najmocniejszy sojusz) oraz Avellino.
Juz nie maja....

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2005, 16:32

BUŁA pisze:Alez ty abawny jestes..??!!! Widac ze dawno nikt ci mordy nie przetrepował...
Wow przebłysk intelektu i inteligencji.Co za pytanie retoryczne :bravo:
Utwierdzasz mnie w przekonaniu Swoją osobą że człowiek pochodzi od małpy...

ODPOWIEDZ