Który zespół Serie-A Wzmocnił się najbardziej przed sezonem?
- RuTeK
- Juventino
Nie Powiedz Mi Ze to jest Gwiazdeczka.. Wy**** go z Realu Bo byl super swietnym Pilkarzem ! Z romy sie go Pozbyli bo Real chcial miec gracza nie dobrego tylko " wyrozniajacego sie " ! Gosciu Gra Pierwszy Mecz w Barwach Nowego Klubu i Pluje na Innego Zawodnika ! Popelnia Takie Gafy w Jednym Meczu ze nie nadal by sie do Slaska Wroclaw Na Lawke.. Samuel to jest Najgorszy Boiskowy Prostak i Cham ! Pozdrawiam !klsmkr pisze:LOL! idzie do podpisuRuTeK pisze:no i chyba najgorszy zakup ! Samuel...
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- TdF
- Interista
Pierwszy raz w życiu mu się to przytrafiło i to prawdopodobnie nie celowo a ty go wyzywasz od prostaków :naughty:RuTeK pisze:Samuel to jest Najgorszy Boiskowy Prostak

W takim razie co powiesz o Zlatanie, któremu podobne zachowanie zdarza się dosyć często ??
Inter per Sempre

- Mati
- Juventino
Może powróćmy do tematu.
Oczywiście drużyny z Mediolanu dokonały najlepszych transferów.
Fiorentina też się wzmocniła sprowadzając Toniego który jest solidnym piłkarzem.Ktoś pisał że wzmocniło się Udinese.Uważam że to okno nie wyszło im na dobre.Co prawda sprowadzili Candele z Romy, przede wszystkim Fausto Rossiniego z Sampdy i Obodo z Fiory, ale to nie są piłkarze którzy mogą zwojować futbolową Europę, a śmiem twierdzić że Jankulovski czy Pizaroo są do tego zdolni.Odeszli również Cribari i Kroldrup.Uważam więc że odeszło dwóch najbardziej wartościowych piłkarzy tego klubu (na szczęście został Iaquinta )
EDIT:Po ponownym przeczytaniu zwracam honor autorowi tematu który napisał że Udinese się nie wzmocniło za bardzo.
Oczywiście drużyny z Mediolanu dokonały najlepszych transferów.
Fiorentina też się wzmocniła sprowadzając Toniego który jest solidnym piłkarzem.Ktoś pisał że wzmocniło się Udinese.Uważam że to okno nie wyszło im na dobre.Co prawda sprowadzili Candele z Romy, przede wszystkim Fausto Rossiniego z Sampdy i Obodo z Fiory, ale to nie są piłkarze którzy mogą zwojować futbolową Europę, a śmiem twierdzić że Jankulovski czy Pizaroo są do tego zdolni.Odeszli również Cribari i Kroldrup.Uważam więc że odeszło dwóch najbardziej wartościowych piłkarzy tego klubu (na szczęście został Iaquinta )
EDIT:Po ponownym przeczytaniu zwracam honor autorowi tematu który napisał że Udinese się nie wzmocniło za bardzo.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2005, 22:02 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gałcio
- Juventino
Przygadał kociął garnkowi, Inter jak zwykle zachodzi daleko w CL :rotfl:jezeli dla Ciebie 'jak zwykle' = ostatni sezon, to ja zycze Ci, zeby Juventus 'jak zwykle' doszedl daleko w LM
Powiem tak jako największy hit transferowy Serie A to dla mnie Patrick Vieira tylko ze na tym się kończą wzmocnienia Juve, Inter dokonał kilku ciekawych transferów i myśle ze są one większe niż jeden Vieira, Milan jak Milan, ma teraz naprawde znakomity napad, wzmocnili a właściwie jak zwykle świetnie poszerzyli kadre i są jeszcze mocniejsi niz przed rokiem, o Abiattim trudno mówić jako o wzmocnieniu ale mamy naprawde wartościowego zmiennika dla zdrowego Buffona, ale tak naprawde kto dokonał największych wzmocnień zweryfikuje tabela na koniec sezonu
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Hahahahahahahahaha - niecelowo oczywiście oczywiście niecelowo. Człowieku plunięcie na Nedveda było nieceloweTdF pisze:Pierwszy raz w życiu mu się to przytrafiło i to prawdopodobnie nie celowo a ty go wyzywasz od prostaków :naughty:RuTeK pisze:Samuel to jest Najgorszy Boiskowy Prostak![]()
W takim razie co powiesz o Zlatanie, któremu podobne zachowanie zdarza się dosyć często ??

Do Rutka: Nie obrażaj Samuela - grozi za to kartka a bana na 5 dni to
chyba nie chcesz

Ibra również lubi zrobić coś złośliwego zwłaszcza jak mu coś nie idzie ale na nikogo chyba w karierze nie napluł.
Co do samych umiejętności Samuela - zwróciliście uwagę, Interiści, jak grał w Romie i Realu

- TdF
- Interista
Wiem przecież napisałem to wcześniej.Damianinho 15 pisze: Hahahahahahahahaha - niecelowo oczywiście oczywiście niecelowo..
Człowieku :lol: jestem opanowany. To ty się podniecasz nie wiadomo czym.Damianinho 15 pisze:Człowieku plunięcie na Nedveda było nieceloweCzłowieku opanuj się - nie pisz tu takich głupot.
Nie piszę, że zrobił to nie celowo tylko dlatego, że on tak powiedział.Damianinho 15 pisze:Co z tego, że powiedział że chcial splunąc na trawę - może miał powiedzieć że specjalnie plunął na Nedveda.
Chyba czyli sam tego dokładnie nie wiesz ?? Spokojnie jeszcze młody jest.Damianinho 15 pisze:Ibra również lubi zrobić coś złośliwego zwłaszcza jak mu coś nie idzie ale na nikogo chyba w karierze nie napluł.
TAk. Jak grał w Romie to był jednym z najlepszych (jeśli nie najlepszym) obrońców Serie A a w Realu mu nie szło najlepiej (prawdopodobnie nie odpowiada mu styl gry w Hiszpanii).Damianinho 15 pisze:Co do samych umiejętności Samuela - zwróciliście uwagę, Interiści, jak grał w Romie i Realu![]()
:rotfl:Damianinho 15 pisze: Toż to tak zwane "drewno techniczne" nie posiadajace wyszkolenia w tymże fachu nawet średniego.

Zmartwię cię ale nie dlatego poszedł do Realu.Damianinho 15 pisze: Można powiedzieć że Samuel "wyrąbał" sobie miejsce w składzie Romy - ale powodowal tymi faulami grozne sytuacje wiec poszedł do Realu
Nie martwimy się. A ten tzw. "dziadek" już z siebie sporo wykrzesał w inauguracyjnym meczu (był jednym z lepszych na boisku)Damianinho 15 pisze:Interiści nie martwcie sie macie jeszcze dziadka Figo który raczej już nic z siebie nie wykrzesa
Inter per Sempre

- klsmkr
- Interista
zwazywszy na sytuacje finansowa Romy i tradycje Realu w sprzedawaniu graczy pokroju Cambiasso czy Makelele, to moge powiedziec, ze to nie jest zaden argument. a twierdzac, ze Samuel nie jest nawet dobrym pilkarzem, zwyczajnie sie kompromitujesz.RuTeK pisze:Nie Powiedz Mi Ze to jest Gwiazdeczka.. Wy**** go z Realu Bo byl super swietnym Pilkarzem ! Z romy sie go Pozbyli bo Real chcial miec gracza nie dobrego tylko " wyrozniajacego sie " !
zagral srednio w niecalym jednym meczu, bedac w Interze od dwoch tygodni. po prostu wspaniale okreslenie formy pilkarza. dobrze, ze nie jestes treneremRuTeK pisze:Popelnia Takie Gafy w Jednym Meczu ze nie nadal by sie do Slaska Wroclaw Na Lawke..
jest wrecz na dnie. tyle ze przez podloge moze sobie rozmawiac z Ibrahimoviciem (no offenceRuTeK pisze:Samuel to jest Najgorszy Boiskowy Prostak i Cham ! Pozdrawiam !
to ciekawe, bo Facchetti twierdzi, ze ma dowody ewidentnie uniewinniajace Samuela. zapis wideo, ktorego komisja nie chciala wiac pod uwage. a ja bardziej wierze jemu niz Tobie - chyba, ze przedstawisz dowody.Damianinho 15 pisze:Człowieku plunięcie na Nedveda było niecelowe Człowieku opanuj się - nie pisz tu takich głupot.
Ronaldo tez byl drewniany bo poszedl do Realu, Roberto Carlos tez, Zidane takze (ale dopiero po odejsciu z Juve!). tylko w Juventusie graja prawdziwi wirtuozi techniczni (i niedrewniani obroncy)! a my podziekujmy Damianinho 15, ze wyjasnil nam, biednym Interistom, dlaczego ten Samuel tak czesto (az 3 razy!) zmienial klub.Damianinho 15 pisze:Można powiedzieć że Samuel "wyrąbał" sobie miejsce w składzie Romy - ale powodowal tymi faulami grozne sytuacje wiec poszedł do Realu i z Realu do Interu - czekamy na karne i wolne w okolicy 16 metrów.
a juz sie martwilem, ze zawsze bedzie gral tak dobrze, jak z TrevisoDamianinho 15 pisze:Interiści nie martwcie sie macie jeszcze dziadka Figo który raczej już nic z siebie nie wykrzesa.
'uderz w stol a nozyce sie odezwa' - wiedzialem, ze ktos wspomni o Interze.Gałcio pisze:Przygadał kociął garnkowi, Inter jak zwykle zachodzi daleko w CL
dla Ciebie maly test - odpowiedzi prawda/falsz:
czy Inter remisowal duzo spotkan w zeszlym sezonie?
czy remisowal tak duzo rowniez we wczesniejszych sezonach?
czy mozna powiedziec, ze remisy Interu to tradycja i czy mozna je podsumowac zwrotem 'jak zwykle'?
czy Juve w zeszlym sezonie wygralo LM?
czy zawsze Juve odpadalo z LM w cwiercfinale?
czy mozna powiedziec, ze porazki Juve w LM to tradycja i czy mozna je podsumowac zwrotem 'jak zwykle'?
czy wyniki z poprzedniego sezonu maja wplyw na nowy?
i czy teraz w koncu wiesz o co mi chodzilo?
pzdr
- Negri
- Juventino
Odpowiedzi na ankietę:
1.Czy Inter remisowal duzo spotkan w zeszlym sezonie?
2.Czy remisowal tak duzo rowniez we wczesniejszych sezonach?
3.Czy mozna powiedziec, ze remisy Interu to tradycja i czy mozna je podsumowac zwrotem 'jak zwykle'?
4.Czy Juve w zeszlym sezonie wygralo LM?
5.Czy zawsze Juve odpadalo z LM w cwiercfinale?
6.Czy mozna powiedziec, ze porazki Juve w LM to tradycja i czy mozna je podsumowac zwrotem 'jak zwykle'?
7.Czy wyniki z poprzedniego sezonu maja wplyw na nowy?
1.W Serie A 2004/ 2005 zremisował chyba najwięcej ze wszystkich :-D
2. Nie wiem nie patrzyłem w tabeli na Inter - patrzyłem na Juventus
3.Już można zaczynać bo na stadionach juz nie mowi się "graj na jeden punkt" a mowi sie ze grają w stylu Interu :-D
4.A czy Inter wygrał w zeszłym sezonie LM
Nie
To co chcesz od JUVE
5.W tym roku odpadło z pozniejszym triumfatorem wiec szkoda ale da sie przebolec
6. Nie można bo JUVE w 2002/2003 doszło do Finału gdzie jedank uległo ACM
7. Mają bo pilkarzom Interu styl remisowy mogl wejsc w krew
I czy zrozumialem o co Ci chodzi - sam sobie odpowiedz na to pytanie ale dam ci podpowiedź - rozumiem Cię tak dobrze jak rozumie Cię kibic Milanu. Wiec pomysl
1.Czy Inter remisowal duzo spotkan w zeszlym sezonie?
2.Czy remisowal tak duzo rowniez we wczesniejszych sezonach?
3.Czy mozna powiedziec, ze remisy Interu to tradycja i czy mozna je podsumowac zwrotem 'jak zwykle'?
4.Czy Juve w zeszlym sezonie wygralo LM?
5.Czy zawsze Juve odpadalo z LM w cwiercfinale?
6.Czy mozna powiedziec, ze porazki Juve w LM to tradycja i czy mozna je podsumowac zwrotem 'jak zwykle'?
7.Czy wyniki z poprzedniego sezonu maja wplyw na nowy?
1.W Serie A 2004/ 2005 zremisował chyba najwięcej ze wszystkich :-D
2. Nie wiem nie patrzyłem w tabeli na Inter - patrzyłem na Juventus
3.Już można zaczynać bo na stadionach juz nie mowi się "graj na jeden punkt" a mowi sie ze grają w stylu Interu :-D
4.A czy Inter wygrał w zeszłym sezonie LM

5.W tym roku odpadło z pozniejszym triumfatorem wiec szkoda ale da sie przebolec
6. Nie można bo JUVE w 2002/2003 doszło do Finału gdzie jedank uległo ACM

7. Mają bo pilkarzom Interu styl remisowy mogl wejsc w krew

I czy zrozumialem o co Ci chodzi - sam sobie odpowiedz na to pytanie ale dam ci podpowiedź - rozumiem Cię tak dobrze jak rozumie Cię kibic Milanu. Wiec pomysl

- farmer16
- Juventino
Trudno trochę to powiedzieć bo moim zdaniem na pierwszych miejscach sa 3 zespoły 8)
Inter Mediolan (Figo, Walter Samuel ) Wzmocnili się kilkoma gwiazdami z Realu zobaczymy jak teraz pójdzie Interowi w pierwszym meczu pokonali Beniaminka Treviso 3-0
Juventus Turyn ( Patrick Vieira, Adrian Mutu) Jeden z najlepszych chyba transferów w Lidze Włoskiej można określich chyba transferem roku 8) Mutu w pierwszych sparingach całkiem dobrze sie spisywał
AC.Milan (Vieri, Gilardino) Dwa dobre wzmocnienia ktore Milanowi mofgą wyjść na dobre zwłaszcza z Alberto młodym i bardzo dobrym napastnikiem Vieri ostatnie swoje lata w Milanie może świetnie zakończyć w Interze tego nie doświadczał przesiadując prawie cały sezon 04/05 na rezerwie Milan może byc groźny choć w pierwszym meczu nie najlepiej się zaprezentowali remisując tylko z beniaminkiem Ascoli 1-1 :shock:
Inter Mediolan (Figo, Walter Samuel ) Wzmocnili się kilkoma gwiazdami z Realu zobaczymy jak teraz pójdzie Interowi w pierwszym meczu pokonali Beniaminka Treviso 3-0
Juventus Turyn ( Patrick Vieira, Adrian Mutu) Jeden z najlepszych chyba transferów w Lidze Włoskiej można określich chyba transferem roku 8) Mutu w pierwszych sparingach całkiem dobrze sie spisywał
AC.Milan (Vieri, Gilardino) Dwa dobre wzmocnienia ktore Milanowi mofgą wyjść na dobre zwłaszcza z Alberto młodym i bardzo dobrym napastnikiem Vieri ostatnie swoje lata w Milanie może świetnie zakończyć w Interze tego nie doświadczał przesiadując prawie cały sezon 04/05 na rezerwie Milan może byc groźny choć w pierwszym meczu nie najlepiej się zaprezentowali remisując tylko z beniaminkiem Ascoli 1-1 :shock:
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- klsmkr
- Interista
w sumie to nawet nie musze Ci odpowiadac, bo ow test nie byl skierowany do Ciebie. ale krew mnie zalewa, gdy widze jak ktos pisze:
a jezeli nadal nie rozumiesz, ze moim celem nie bylo ublizanie Juventusowi tylko sprostowanie oczywistej bzdury na temat Interu, to niestety ja Ci nie pomoge.
przeciez ja caly czas tlumacze: to, ze Inter zremisowal w zeszlym sezonie duzo meczy (a w zasadzie to dotyczy nawet tylko polowy sezonu) ma sie nijak do poziomu gry prezentowanego obecnie! wlasnie po to przywolalem odpadniecie Juve z Liverpoolem - gdyby teza o wejsciu w krew pilkarzy Interu stylu remisowego byla prawdziwa, to rownie dobrze po meczu z Liverpoolem mozna byloby powiedziec, ze Juventusowi w krew weszlo odpadanie w LM. a jest to oczywiscie bzdura. chcialem dosc ironicznie odpowieziec autorowi tezy 'jak zwykle' (czyli Tobie), ale chyba sie po prostu przeliczylem.Damianinho 15 pisze:7. Mają bo pilkarzom Interu styl remisowy mogl wejsc w krew
a jezeli nadal nie rozumiesz, ze moim celem nie bylo ublizanie Juventusowi tylko sprostowanie oczywistej bzdury na temat Interu, to niestety ja Ci nie pomoge.
- Gałcio
- Juventino
Teraz ja ci dam krótki test ....
1. Ktood 1989r do czasu wygranej w Pucharze Włoch w sezonie 2004/2005 mógł tylko patrzeć z zazdrością na sukcesy Juve ?
2.Ile sukcesów odnisło Juve w czasie gdy Inter nie potrafił nic wygrac ?
3.Który to sezon z rzędu kiedy węchacie plecy Juventusowi ?
4.Ile milionów euro na transfery wydał Inter i ile tych transferów się sprawdziło ?
5.Czy Inter wygrał LM w zeszłym sezonie ?
1. Ktood 1989r do czasu wygranej w Pucharze Włoch w sezonie 2004/2005 mógł tylko patrzeć z zazdrością na sukcesy Juve ?
2.Ile sukcesów odnisło Juve w czasie gdy Inter nie potrafił nic wygrac ?
3.Który to sezon z rzędu kiedy węchacie plecy Juventusowi ?
4.Ile milionów euro na transfery wydał Inter i ile tych transferów się sprawdziło ?
5.Czy Inter wygrał LM w zeszłym sezonie ?
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Negri
- Juventino
Piszę MÓGŁ a nie WSZEDŁ nie wiem jak gra Inter bo ja jestem Juventino
I blagam Cię nie zasłaniaj sie argumentem ze wygraliscie z Juve mecz o Superpuchar Włoch no bo wygraliście go niesłusznie (gol Trezegueta) Dziwne co? Większość Interistów i Milanistów broni swoje drużyny tym, że sędziowie sprzyjają Juve a tu masz babo placek.
Forza Juve!!

Forza Juve!!
- klsmkr
- Interista
Gałcio pisze:Teraz ja ci dam krótki test ....
nie rozumiecie prostych zdan - moze gimnazjum Wam to wytlumaczy, bo ja nie mam czasu ani ochoty. poproscie kogos starszego, zeby wam przetlumaczyl moje posty z polskiego na wasze.Damianinho 15 pisze:blagam Cię nie zasłaniaj sie argumentem ze wygraliscie z Juve mecz o Superpuchar Włoch
i jakos wiekszosc forumowiczow nie ma problemow z odczytaniem moich intencji - nie wzieliscie tego pod uwage?
eot [uh, znowu nie zrozumiecie - KONIEC DYSKUSJI Z MOJEJ STRONY]
- TdF
- Interista
Tak to jest jak się dzieci dorwą do internetu...

PS: sporo ironii więc pewnie nie zrozumiesz :roll:
Jak nie wiesz to po kiego "ha" się udzielasz ???Damianinho 15 pisze: Piszę MÓGŁ a nie WSZEDŁ nie wiem jak gra Inter bo ja jestem Juventino
Oj jaki biedny ten Juventus. Wszyscy przeciwko niemu nawet sędziowie się od niego odwrócili (na prawdę tragedia :płaczę: )Damianinho 15 pisze: I blagam Cię nie zasłaniaj sie argumentem ze wygraliscie z Juve mecz o Superpuchar Włoch no bo wygraliście go niesłusznie (gol Trezegueta)
Damianinho 15 pisze:Dziwne co? Większość Interistów i Milanistów broni swoje drużyny tym, że sędziowie sprzyjają Juve a tu masz babo placek.

PS: sporo ironii więc pewnie nie zrozumiesz :roll:
Inter per Sempre

- herr_braun
- Juventino
Moim skromnym zdaniem najgroźniejszy dla Juve będzie Milan. Inter bardziej znowu poszedł na ilość. Znowu ma połowe nowego składu i znowu według mie powtórzą się sytuacje z poprzednich sezonów. Oprócz tego ma sporo ambitnych zawodnikó. Wszyscy grać nie mogą, i wątpie żeby się pogodzili ze grzaniem ławy więc nie zdziwie się jesli w środku sezonu atmosfera się zacznie psuć.
A Milan miał już b.db. zespół i wzmocnił go kilkoma pożądnymi graczami. Przede wszystkim atak: Gilardino i Vieri. Vieirego wielu już przekreśłiło a to świetny zawodnik, na pewno nie wypalony. A Gila, no cóż, cholernie groźny gracz no i Milan ma atak świetny. Oprócz tego Jankul i Vogel, to świetne transfery wzmacniające ławę.
Co do Juve:
praktycznie nowym graczem jest Mutu który będzie wartościowym graczem jako lewy pomocnik jak i napastnik. Bardzo go lubie za miłe wypowiedzi o Juve i wierzę że odegra jakąś ważniejszą rolę niż rezerwowy
Vieira - do tego transferu podszedlłem z ograniczonym entuzjazmem. W Juve zawsze kocham to że ściągają do klubu nie aż tak znanych i drogich graczy, ale raczej młodych i nie takich gwiazdorów. Prawda jest taka: przychodzi Vieira, wszyscy mowią najlepszy śr. pomocnik świata ple ple ple Juve zmiecie wszystkich ple ple ple... A presja rośnie. A mógł być Maresca, który oprócz ambicji i umiejętności destrukcyjne, jest chyb a nieco bardziej kreatywny i lepszy technicznie od Vieiry. a ile byśmy zaoszczędzili. No ale jest jak jest, mam nadzieje że Patrick nie ugnie się pod presją ale na pewno nikt nie nazwie go odkryciem sezonu a ja właśnie najbardziej takie odkrycia sobie upodobałem.
Kovac - krótko : wzmocnienie ławki bo o nic więcej ten gracz sie nie pokusi a i przyszłościowy nie jest
Giannichedda - bardzo jestem zadowolony z tego transferu. Doświadczony, ale nie jakiś b. stary. Raczej wzmocnienie ławy ale może jeszcze nam sprawić miłą niespodziankę ten piłkarz.
Balzaretti - podobnie jak GG tyle że narazie nie jset doświadczony ale za to perspektywiczny.I też sądze że może sięokazać amłym odkryciem.
I przy okazji po której stronie boiska on gra??
Chiellini - bardzo ciesze sie że jednak zagra w Juve tym sezonie bo juz krązyły plotki... Jeśli Capello mu zaufa <oby> to ma on sznase nawet wskoczyć do 1 składu.
Noi jak się skończyła sprawa z tym młodym brazylijskim obrońcą. Chyba niestety padło bo na ofcjalnej go nie ma w składzie
Co do tych którzy odeszli to sądze że raczej nie odczujemy ich braku. No Maresca i Tachinardi mogli by zostać ale ewidentnie Capello nie podpasowali więc chyba lepiej sie stało
Podsumowując:
Juve i Milan podobny poziom, być może znów jedno spotaknie jak ostatnio zadecyduje
Inter: jak sie w pore zgrają i nie bedzie żadnych afer z gwiazdorami w zespole to spokojnie sie mogą włączyć do walki ale wątpie aby tak sie stało.
Solidnie wzmocninoe Roma, Palermo i Viola pourywają troche pkt. wilekiej trójcy ale Juve i Milan są nie do ruszenia
A Milan miał już b.db. zespół i wzmocnił go kilkoma pożądnymi graczami. Przede wszystkim atak: Gilardino i Vieri. Vieirego wielu już przekreśłiło a to świetny zawodnik, na pewno nie wypalony. A Gila, no cóż, cholernie groźny gracz no i Milan ma atak świetny. Oprócz tego Jankul i Vogel, to świetne transfery wzmacniające ławę.
Co do Juve:
praktycznie nowym graczem jest Mutu który będzie wartościowym graczem jako lewy pomocnik jak i napastnik. Bardzo go lubie za miłe wypowiedzi o Juve i wierzę że odegra jakąś ważniejszą rolę niż rezerwowy
Vieira - do tego transferu podszedlłem z ograniczonym entuzjazmem. W Juve zawsze kocham to że ściągają do klubu nie aż tak znanych i drogich graczy, ale raczej młodych i nie takich gwiazdorów. Prawda jest taka: przychodzi Vieira, wszyscy mowią najlepszy śr. pomocnik świata ple ple ple Juve zmiecie wszystkich ple ple ple... A presja rośnie. A mógł być Maresca, który oprócz ambicji i umiejętności destrukcyjne, jest chyb a nieco bardziej kreatywny i lepszy technicznie od Vieiry. a ile byśmy zaoszczędzili. No ale jest jak jest, mam nadzieje że Patrick nie ugnie się pod presją ale na pewno nikt nie nazwie go odkryciem sezonu a ja właśnie najbardziej takie odkrycia sobie upodobałem.
Kovac - krótko : wzmocnienie ławki bo o nic więcej ten gracz sie nie pokusi a i przyszłościowy nie jest
Giannichedda - bardzo jestem zadowolony z tego transferu. Doświadczony, ale nie jakiś b. stary. Raczej wzmocnienie ławy ale może jeszcze nam sprawić miłą niespodziankę ten piłkarz.
Balzaretti - podobnie jak GG tyle że narazie nie jset doświadczony ale za to perspektywiczny.I też sądze że może sięokazać amłym odkryciem.
I przy okazji po której stronie boiska on gra??
Chiellini - bardzo ciesze sie że jednak zagra w Juve tym sezonie bo juz krązyły plotki... Jeśli Capello mu zaufa <oby> to ma on sznase nawet wskoczyć do 1 składu.
Noi jak się skończyła sprawa z tym młodym brazylijskim obrońcą. Chyba niestety padło bo na ofcjalnej go nie ma w składzie
Co do tych którzy odeszli to sądze że raczej nie odczujemy ich braku. No Maresca i Tachinardi mogli by zostać ale ewidentnie Capello nie podpasowali więc chyba lepiej sie stało
Podsumowując:
Juve i Milan podobny poziom, być może znów jedno spotaknie jak ostatnio zadecyduje
Inter: jak sie w pore zgrają i nie bedzie żadnych afer z gwiazdorami w zespole to spokojnie sie mogą włączyć do walki ale wątpie aby tak sie stało.
Solidnie wzmocninoe Roma, Palermo i Viola pourywają troche pkt. wilekiej trójcy ale Juve i Milan są nie do ruszenia