Linki "kompilacje sportowe"

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2005, 16:26

Dostałem zgodę od moderatora, więc z czystym sumieniem zakładam ten temat. Tutaj będziemy mogli dawać linki do kompilacji, których sam nie zrobiliśmy, a gdzieś znaleźliśmy.

Kompilacja z efektownymi zagraniami w trakcie meczów. Jak ktoś wie, jak zrobić trick, który wykonuje Ronaldinho w sto piątej sekundzie, niech pisze na priva, bo próbowałem już kilkadziesiąt razy i do tej pory mi się nie udało :roll: .

Kompilacja o tym, jak można zaprzepaścić każdą sytuację :wink: .

Klip o Maradonie z turnieju w Amsterdamie sprzed 2 tygodni (chciałbym mieć taką technikę jak on :roll: ).

:roll:
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2005, 17:49

Na chwilę obecną mam tylko jeden plik, ale ilość nadrabiam jakością. Jest to kompilacja o Djibrilu Cisse. Dla mnie mistrzostwo świata. Nie chodzi tutaj o bramki (chociaż akurat też są piękne), tylko o muzykę.
PS - na filmie jest pokazana sytuacja, kiedy złamał nogę.
Djibril Cisse
Maciej Żurawski ;)

Jeśli znajdę na komputerze kompilację wartą wrzucenia, to umieszczę ją w tym poście.

Diego - ty się zastanawiasz, jak to zrobił Ronaldinho. Ja natomiast się zastanawiam, jak podbił tą piłkę Jay Jay Okocha :shock: .

EDIT EDIT EDIT
Diego - 42 sekunda. Oczywiście sztuczki Ronaldinho są też bardzo dobre, jednak płynność Jay Jaya mnie urzeka :wink:
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2005, 19:28 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 3 razy.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 13:09

Najładniejsze bramki z sezonów 1992-2005 (o ile się nie mylę wszystkie są z ligi angielskiej, ale jest na czym oko zawiesić :wink: ).

Tricki w wykonaniu Ronaldinho i Inamoto.

Piosenka piłkarska, z Dariuszem Szpakowskim w roli głównej :-D
pan Zambrotta pisze:Diego - ty się zastanawiasz, jak to zrobił Ronaldinho. Ja natomiast się zastanawiam, jak podbił tą piłkę Jay Jay Okocha :shock: .
Która sekunda, bo Okocha występował w tym klipie kilka razy i nie wiem, o który fragment chodzi. Polecam jeszcze osiemdziesiątą sekundę - świetny zwód :-D .

A kompilacja o Cisse bardzo dobra, gdybym nie znam tego piłkarza, a obejrzałbym ten klip, pomyślałbym, że jest dobrym graczem :roll: .

Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 13:18

Hej. Mam do Was wielką prośpę nie wiem jak ściągać te kompilacje z rapidshare. Bardzo proszę jeśli to możliwe o opisanie mi dokładnie co trzeba zrobić aby ściągnąć plik z linków które podajecie. Z góry wielkie dzięki. Pozdro.

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 13:28

Tam na dole jest taki smieszny (bardzo smieszny :P) guzik "free" naciskaszna niego i zaczyna sie ladowac sciaganie w zaleznnosci ile osob sciaga to w tym momencie czekasz ikles czasu poznije pojawia sie odnosnik do pliku naciskasz i sciagasz (w wersji free nie mozeswz uzywac akcelelatorow (czy jak im tam) np. flash get)

pozdrawiam

Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 13:31

Wielkie dzięki.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 14:40

Pokój przeznaczony na wszelakiego typu multimedia związane z Juventusem. Tutaj znajdziesz tapety, bramki, skróty, muzykę, kompilacje oraz dowiesz sie jak obejrzeć mecze na żywo przez internet.

Opis tego pokoju chyba wyraznie mowi jakie kompilacje tu wrzucamy. W ciagu 24 godzin zastanowimyu sie co zrobic z tym tematem. Albo zostanie przerzucony do innego pokoju albo zmieniony temat i bedzie mogli tym samym wrzucac tutaj kompilacje nie zwiazane z juve

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2005, 23:49

Filmik zamieszczony przez Diego jest świetny :dance: właśnie zamieszczam na RapidShare bardzo fajny filmik o Steven'ie Gerrard'zie...zreszta sami zobaczycie :D

EDIT:

Oto link:
http://rapidshare.de/files/4034318/Stev ... t.wmv.html

Edit 2:

Oto link do krótkiego filmiku o Zlatanie, który pokazuje najciekawsze akcje naszego snajpera oraz jego bramkę w meczu z Maltą.
Proponuje komuś wykorzystać ten filmik do jakiejś kompilacji o Zlatanie Ibrahimovicu, bo jeszcze w zadnej kompilacji o nim nie widziałem fragmentów z tego meczu :)

http://rapidshare.de/files/4251494/zlat ... s.wmv.html

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 23:23

http://www.megaupload.com/?d=26G6BUG0

Rozgrzewka w wykonaniu Maradony w barwach Napoli:]. Wszyscy robią rozruch, w tle na stadionie leci piosenka Life is Life, a Maradona wyczynia cuda z piłką. Bajeczna technika. Myśle, że ten filmik z turnieju z Amsterdamu i ta żąglerka, przy tej muzyce, jak wlasnie nawiązaniem do tego.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 23:46

Arjen Robben versuz Cristiano Ronaldo

Co tutaj dużo mówić kompilacja o dwóch dobrych zawodnikach jedne z najlepszych akcji tych panów. Przy tym co robi Ronaldo w pewnych momentach to można poprostu wysiąść przynajmniej ja wysiadam. Miłego oglądania!

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2005, 11:26

Pelson pisze:Przy tym co robi Ronaldo w pewnych momentach to można poprostu wysiąść przynajmniej ja wysiadam.
W których momentach :shock: ?

Kompilacja o jednym z największych piłkarzy - Johanie Cruyffie.

A tu jego ciekawy drybling :wink: .

I coś dla amatorów piłkarskich sztuczek. Tutaj dopiero można wysiąść :shock: .

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 18:13

Zna ktoś z was linka, stronka skąd moge ściągnąć gole Żurawskiego z Wisły i reprezentacji Polski? Z góry thx

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 00:16

Diego pisze:
Pelson pisze:Przy tym co robi Ronaldo w pewnych momentach to można poprostu wysiąść przynajmniej ja wysiadam.
W których momentach :shock: ?
W Niektórych :wink: Nie no tak poważnie to nie zawsze ale czasami dryblingi są naprawde efektowne. Alei tak wole dryblingi Zlatana.

Co do twojej pierwszej kompilacji z efektownymi zagraniami również zastanawiam sie jak zrobił to Ronaldinho w 105 sekundzie próbowałem wielokrotnie ale nie ma szans :D
P.S: Nie zdziwiłbym się jakby zaraz zjawił sietutaj jakiś forumowicz sugerujacy to ze takie zagranie to podstawa :wink:

adi130

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 00:20

ja mam pytanie czy ktoś mógłby zamieścić tutaj jakąś kompilacje o Dudku jeśli takowa istnieje.....albo chociaż same jego interwencje z finału LM.

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2005, 00:27

adi130 pisze:ja mam pytanie czy ktoś mógłby zamieścić tutaj jakąś kompilacje o Dudku jeśli takowa istnieje.....albo chociaż same jego interwencje z finału LM.
Proszę http://pilka.w.inds.pl/download.php?cmd=click&id=9 - kompilacja zrobiona przed finalem LM... ale godna uwagi :P

ODPOWIEDZ