Kandydat do Złotej Piłki 2004/05

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 12:19

Kto Waszym zdaniem powinien zdobyc Złota Piłkę z poprzedniego sezonu :?: :lol:
Bedzie to zawodnik Juve czy jakiejs innej druzyny, czy to trofeum zostanie we Włoszech czy trafi do Hiszpani a moze na Wyspy :!:
Piszcie waszych kandydatów do Złotej Piłki :-D

Moimi kandydatami są Ibrahimović, Gerard, Ronalidonho
:D

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
GiGi_mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 12:31

jesli chodzi o juve to najwiekszym kandydatem do zlotej pilki jest chyba Zlatan-Szatan :D , ale wątpie aby ją otrzymał, pewnie dostanie ją Gerrard

To by było na tyle.
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 12:32

Zgadzam sie co do Ronaldinho i Gerrarda i Zlatana.Byli w tym sezonie zdecydowanie najlepsi ale cos mi sie wydaje ze zamiast Zlatana pojawi sie Shevcenko albo Adriano...albo jakas przecietna gwiazda Realu :rotfl: :rotfl: .Kandydatów jest duzo a wniki i tak pewnie bedą niesprawiedliwe.

pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 12:44

Moi kandydaci to: Gerard, Lampard, Ronaldinho.

diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 13:04

ja bym dał Szewczenko, Gerrard no i jeśli już ktoś z Juve to Cannavaro a jeśli nie to Lampard

Nedved jest bogiem, zioło nałogiem, życie zabawą, JUVENTUS podstawą!!!

Obrazek
Jacolypa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 13:26

Moim zadaniem Zlatan albo Ronaldinho ale zanając życie dostanie ją jakaś "mega gwiazda" :rotfl: Realu

Paweł 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 13:57

Dostabie pewnie Gerrad moze tam namieszac cos Ronaldincho i henry a zlatan za rok dostanie :D

Forza Juve!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 14:22

moimi kandydatami sa:
- Gerrard
- Ronaldinho
- Lampard

nie dalem Zlatana z prostego powodu: w Lidze Mistrzow nie strzelil zadnej bramki, a gra w europejskich pucharach jest chyba brana na pod uwage na pierwszym miejscu.

SOUNDGARDEN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 14:47

Mam nadziejęże to będzie Zlatan, Ale jaja by były jakby był to Beckham ;d

<<<...Black Hole Sun...>>>
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 14:59

Lampard--Ronaldinho. Myślę że będzie to któryś z tej 2. Na Zlatana przyjdzie jeszcze czas ale może być w czołówce.

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 14:32

Ronaldihnio, Lampard I Zlatan ale wątpie zeby nasz IBRA otrzymał tą nagrodę poniewaz ma zbyt duzą konkurencje co nieoznacza ze jest gorszy ale mi sie wydaje ze wygra brazylijczyk

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 14:46

Hmm ja myślałem, że ''Złotą Piłke'' dostaję się za rok gry, a nie za sezon :!: . Np. Nedved za rok 2003, a nie sezon 2002/2003 8) . Wieć jeszcze trzeba poczekać na jesienną połowę sezonu 2005/2006 i zobaczyć czy obecni faworyci nadal będą prezentować równie wysoką formę.

Myśle, że głównym kandydatem jest Ronaldinho. W sezonie w którym nie było imprezy mistrzowskiej (Euro, World Cup) liczą się sukcesy w lidze i głównie w Champions League. W końcu na takim poziomie można wymienić mnóstwo świetnych graczy o podobnych umiejętnościach, więc o kolejności mogą decydować sukcesy. Moi faworyci:

1.Ronaldinho - chyba nikomu nie trzeba go przedstawiać. Największy mistrz i wirtuoz europejskich stadionów. Po za tym poprowadził Barce do wygrania ligi hiszpańskiej i błyszczał w Lidze Mistrzów. Autor jednych z najpiękniejszych tam bramek: rewanż z Chelsea i w meczu z Milanem.

2.Steven Gerrard - fantastyczny pomocnik, w końcu wybrany MVP Champions League i poprawadził Liverpool do zwycięstwa w Lidze Mistrzów.

Myśle, że w dalszej kolejności będą: Terry, Lampard, C.Ronaldo, Henry jak zwykle, Ballack, Kaka, Shevchenko, Cech, Buffon, Adriano, Riquelme i ....Ibrahimović, uważam jednak, że ma on bardzo znikome szanse, nawet na bycie w pierwszej trójce, bo wciąż napewno nie jest napastnikiem klasy Henry, Shevy czy Adriano (moim zdaniem) i chociaż przyczynił się do Scudetto, w ogóle nie istniał w Champions League, zero bramek:/., a to jednak to rozgrywki dużo znaczą :? . Myśle, że jeszcze nie teraz...

DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 15:22

Chociaz jeszcze kawal czasu i tak wlasciwie to druga polowa roku powinna byc decydujaca w wyborze zdobywcy Zlotej Pilki ale wydaje mi sie ze znacznie wyzej niz wiekszosc z was przewiduje znajdzie sie Adriano - wg mnie na chwile obecna ma pewna pierwsza trojke a jesli utrzyma forme to moze liczyc na wiecej. Zgadzam sie ze najwieksze szanse na zwyciestwo ma Ronaldinho i ze jako kapitan i najlepszy gracz zdobywcy CL wysoko bedzie Gerrard. Takze wysoko moze byc Szewczenko ale chyba tylko dlatego ze poprzedniego zwyciezcy po prostu nie wypada sklasyfikowac nizej niz w pierwszej 10 ;-)
Co do Zlatana to tak jak wiekszosc sadzi raczej nie uwazam zeby mial duze szanse - nie dlatego ze na to nie zasluguje ale dlatego ze jest to glosowanie subiektywne i juz predzej wyprzedzi Zlatan jakis tam Ballack albo nie przymierzajac - Luis Garcia. Ale jesli Szwed bedzie w takiej formie w jakiej prezentowal sie w meczach przedsezonowych to wszystko mozliwe. Poza tym mam dziwne przeczucie ze predzej czy pozniej nagroda France Football powedruje do naszego strikera - jak nie teraz to za rok ;-)

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 15:50

Zlatan na 100% nie dostanie złotej piłki w tym roku :!: jeszcze nei teraz :)

Głównymi kandydatami do Złotej Piłki w tym roku są Ronaldhinio i Gerrard :D Nie bede przypominał ich sylwetki poniewaz zrobili to już koledzy przedemną . Uważam ze są to obecnie najbardziej wartosciowi piłkarze na świecie :P a wygra naj naj lepszy .... :ok:

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 15:57

No niewiem czy wygra najlepszy...ostatnio nie zawsze tak bywa,na przykład najlepszym pomocnikeim LM w zeszłym sezonie został...Kaka, niewiem za co i on tez chyba niewie bo duzo lepiej w tej LM radził sobie Lampard który powinien dostac tą nagrode.Nie lubie Chelsea ale Lamparda tak, i to on powinien dostac nagrode dla najlepszego piłkarza...
Miał swietny sezon i gdyby niezostał doceniony to byłby skandal!!!!!!
A Zlatan ma jeszcze czas.On dostanie te nagrode jeszcze nie jeden raz :D

ODPOWIEDZ