Cassano w Juve, Del Piero w Milanie??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2005, 17:56

Nie wiem po co tłumaczysz mi oco chodzi w Twoich kryteriach. Ja je tylko cytowałem i według nich oceniałem występy tych dwóch graczy. Nie musisz mi tłumaczyć dlaczego akurat od jakiegoś piłkarz masz inne wymagania niż od innego. Rozumiem to i nie mam zamiaru tego zmieniać. Każdy ma prawo do własnej skali ocen. Chcę ci tylko pokazać, że mimo iż żaden z nich nie wypełnił swoich zadań w tych dwóch różnych meczch to zostali rozliczeni diametralnie różnie. Nie czepiałbym się gdyby różnica Twoich ocen nie była tak ogromna jak jest. Moim zdaniem jesteś poprostu nie konsekwętny w ocenach graczy i naziwska (Del Piero i Trezeguet w tym przypadku) nie mają to większego znacznia. Równie dobrze moglibyśmy nazywać ich panami X i Y gdzie żaden z nich nie wykonał swojej roboty a zkrytykowany został tylko pan X.
Zadania jednego i drugiego sa zrożnicowane, więc nie można porównywać Ich gry w oddzielnych meczach o zupełnie innej stawce.
Nie porównujemy ich gry a jedynie Twoje oceny. Jak już mówiłem dawno zakprzestałem krucjat w obronie Del Piero bo poprostu przestało mi na tym zależeć. Myślę, że z mojej strony mógłby to być EOT.

rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 00:07

Jeżeli Moggi kupi Cassano i odda Del Piero do Milanu za jakąś przyzwoitą kasę to chyba bym go pokochał :lol: Czas Alexa minął i już nigdy nie powróci. Czas Cassano dopiero nadejdzie. Zresztą już od kilku sezonów Del Piero usiłuje wrócić do formy, ale mu się to nie udaje. Aż ciśnie się tu na usta mecz z Interem o Superpuchar (chociaż nie można oceniać występu piłkarza po jednym meczu). Był BEZNADZIEJNY! Nie trafił na pustą bramkę! Każdy jego kontakt z piłką kończył się stratą lub niecelnym podaniem. Dostał piłkę przed polem karnym, zaplątała mu się między nogami... Słowem: Wielki Alex minął, teraz czas na Cassano. Ach, co to byłby za atak: Ibra - Cassano :dance:

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 00:20

Czy ktoś się zorientował, że chodzi o niedoszły transfer ? Wszędzie piszę się o nim jako o transferze, który o dziwo BYŁ prawdopodobny. Nikt w niego nie wierzył, takiej ploty nawet channel4 nie napisał, do momentu gdy odezwał się Carletto. Cassano może i przyjdzie, ale Del Piero w Milanie już nie wyląduje.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 17:38

No ja myśle, że jeśli Alex dowie się, ze ma odejść z Juve to poprostu zakończy karierę, z prostego powodu. On jest tak oddany Juve, że ostatni mecz w swojej karierze jest możliwy TYLKO w barwach Starej Damy. A co do Cassano to moje stanowiso jest do niego bardzo negatywne, jakoś samą osobą mnie odpycha, tak samo jak Ibrahimović...

Juve storia di un grande amore...

RzuR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 12:06

Cassano to jest nedza totalna,naprwde-nie dosc ze gracz nie reprezentuje soba N I C to w dodatku wprowadzal w Romie (gdzie wraz z Tottim byl absolutnie nr 1 ) bardzo niezdrowa atmosfere,nie sadze aby Capello udalo sie nad nim zapanowac...

poza tym dla mnie t jest rzymska męta a nie pilkarz...

F O R Z A J U V E !

..:: il nostri gloriosi colori splendaro S I E M P R E !!! F O R Z A B I A N C O N E R I !!! ::..
ODPOWIEDZ