Wisła w LM?? Jednak NIE! :(
- tabo89
- Juventino
powiem krotko - katastrofa. nie chce sie rozpisywac, pragne jak najszybciej zapomniec o tym meczu bo tak trzeba. teraz nalezy myslec o jak najlepszych wystepach w Pucharze Uefa bo tylko to nam pozostalo jak na ten rok. chce jak najszybciej zapomniec o wczorajszym dramacie bo to bylo dla mnie wielkie rozczarowanie

- steru
- Qualità Juventino
Tak sobie czytam jak większość z was jedzie na Majdana.Prawdą jest że zachował sie jak niedoświadczony młodzian przy 4 a może i przy 2 golu.Może zamiast jechać po bramkarzu Wisły powiedźcie mi co sądzicie o Zieńczuku.Przecież ten piłkarz powininen zostać ukarany za nie wykorzystanie tych swoich sytuacji przez klub.Jak ostatnio powiedział trener Zagłębia S. " jak nie wykorzystasz 100 % sytuacji to pod naszą bramką będzie zaraz 200 % okazja dla przeciwnika ".No i te słowa się sprawdziły co tu więcej mówić.A co do 2 gola Wisły to wydaje mi się że słusznie nie uznany bo były tam jakieś przepychanki w polu karnym ale mogę się mylić bo nie widziałem powtórki tej sytuacji.
No i kibice Wisły muszą odłożyć marzenia o Champions League na następny rok...
No i kibice Wisły muszą odłożyć marzenia o Champions League na następny rok...
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2005, 10:06 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arek15juve
- Juventino
Troche brak profesionalizmu no i troche brak Szczescia ale wedlug mnie to glowna przyczyna przegranej jest GMOCH
(jeden z komentatorow) ja p*****le jakie on teksty walil ( np. Panathinaikos ma dobrych glowkarzy, Cantoro jest WALCZAK) co to ma wogole znaczyc przy tym wogole nie odmienial nazywa klubow aha no i jeszcze przez caly mecz mowil to jest nie dobrze no niedobrze albo dobrze jak jakis pedalek nie dziwie sie czemu jako trener nic nie osiagnal
SHADY, AFTERMATH, GGGG G-UNIT
- Michal17
- Juventino
Ja jestem dumny z Wisły! Kocham ten klub całym sercem i nawet ta porażka tego nie zmieni. Nie mam zamiaru komentować tego meczu bo większość pewnie go widziała. Żadnego piłkarza nie chwalę, żadnego nie ganię. W dwumeczu Panathinaikos okazał się lepszy, bardziej zasłużył na LM.
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Jedna kwestia szczególnie mnie rozbawiła: Komentrze typu "Dobrze by było żeby Wisła awansowała bo wtedy jest szansa, że Juve przyjedzie do Chorzowa" A poźniej "Szkoda bo Juve mogło przyjechać". Brak mi słów, świetny tok rozumowania...
Aż dziw bierze, że nie pojawiły się tu jaskrawe komentarze zawistnych Legionistów szczerze cieszących się wszystkimi porażkami Wisły...
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Mnie obchodzi! I nie wiem co Wisła ma do wierności Juve. Bo jeśli twierdzisz, że kibicowanie tym klubom wzajemnie się wyklucza i jest oznaką niewierności to pozostaje mi tylko współczuć...Dionizos pisze:Ten temat pokazuje jak wierni z Was fani Starej Damy. Nie ma co... kogo obchodzi Wisla Krakow??
Jedna kwestia szczególnie mnie rozbawiła: Komentrze typu "Dobrze by było żeby Wisła awansowała bo wtedy jest szansa, że Juve przyjedzie do Chorzowa" A poźniej "Szkoda bo Juve mogło przyjechać". Brak mi słów, świetny tok rozumowania...
Aż dziw bierze, że nie pojawiły się tu jaskrawe komentarze zawistnych Legionistów szczerze cieszących się wszystkimi porażkami Wisły...
- DamKam
- Juventino
Nadzieje jak zwykle i wyszlo jak zwykle
A bylo juz tak blisko... Co tu duzo pisac, moim zdaniem Wisla pokazala przede wszytkim brak profesjonalizmu :!: Tak jak powiedzial Szczesny w studio: zawazyly male szczegoly... i te szczegoly byly jak widac decydujace. Byly to bledy calego zespolu, nie wiem... jakies chwile dekoncentracji czy co, bo jak mozna wytlumaczyc bramke ktora stracili zaraz po nie uznaniu gola dla Wisly
Mecz byl moze i dobry ale co z tego: Wisla przegrala kolejny boj o eliterna i jakze niezdobyta przez nas LM :roll: Co do sedziego to moim zdaniem sedziowal praktycznie idealnie i nie mozna miec do niego zastrzezen. Kurcze, tyle nerwow wczoraj stracilem... niby to tylko Wisla Krakow ale jakos calym sercem im kibicowalem i chcialem zeby wkoncu Polski klub gral w LM i marzyla mi sie grupa w ktorej Wisla zagra z Juventusem :!:
Teraz neka mnie i chyba wielu z Was pytanie: ile jeszcze lat bedziemy musieli czekac na nasz zespol w LM

Teraz neka mnie i chyba wielu z Was pytanie: ile jeszcze lat bedziemy musieli czekac na nasz zespol w LM

- Lypsky
- Juventino
Cóż, jeszcze niedawno niektóre osoby określały go mianem lepszego od Dudka.pan Zambrotta pisze: Chociażby ja. Może nie na numer 2, lecz na numer 3, który także jedzie na Weltmeisterschaft 2006.
Wybacz, ale rola bramkarza ma to do siebie, że może bronic 3/4 spotkania wspaniale a wystarcza 2 bledy i caly trud jest zniweczony.pan Zambrotta pisze: Nie oceniaj Majdana tylko za te stałe fragmenty gry. Owszem, zachował się przy nich jak junior, jednak kilka razy uratował Wisłę przed utratą kilku goli.
Taka jest jego rola. Bramkarz nawet kilka razy w czasie jednego spotkania powinien bronić trudne strzaly.pan Zambrotta pisze: jednak kilka razy uratował Wisłę przed utratą kilku goli.
Nie chodzi o szuaknie tego kto mógłby go zastąpić, lecz o odrobinę obiektywizmu. Podam pierwszy przykład z brzegu: faul Sobolewskiego, żółta kartka ( w konsekwencji czerwona) S. ma wielkie wątpliwości czy zawodnik zasłużył. Pierwsza połowa dogrywki i za 3/4 fauli graczy "koniczynek" S. domaga sie kartki, szukanie na siły czerwonej?pan Zambrotta pisze:1. Znajdź mi jednego komentatora w Polsce, który by ten mecz nie komentował z czystym obiektywizmem.
Najprostszy przykłda który zapadł mi w pamięć.
Szanuję gościa i lubie jego komentarz, lecz jako bezstronny obserwator wymagam chociaż odrobiny obiektywizmu.
Skąd wiesz że nie narzekałem? :lol:pan Zambrotta pisze:2. Czy jak reprezentacja Polski grała dobrowolny mecz eliminacyjny, to czy komentarz był obiektywny ? Nie. Dlaczego więc Ty nie narzekałes wtedy na faworyzowanie przez Dariusza Sz. ??
Jeśli S. "pierdzieli farmazony" nie wacham sie go skrytykować.
To ciekawe, chyba siedzisz w mojej głowie i znasz moje myśli lepiej niż ja sam :lol: Nic takiego nie napisałem, wynik był mi obojętny jak i dalszy pobyt tego klubu w CL.pan Zambrotta pisze:Sądzę, że jedynym powodem jest brak sympatii do Wisły Kraków.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- DamKam
- Juventino
A oto kilka przewspanialych komentarzy pana Gmocha:
"główkarze"
"rozbójniczek pola karnego"
"bez straty synu"
"nóżki bedą im ważyły 50 kg i to każda jedna"
"coś ich przytkało"
"jak bramkarz wychodzi to tak jakby wycinał drzewa w lesie"
"popełnił błąd głupoty i młodości"
"To angielski sędzia, oni jak widzą to gwiżdżą"
:rotfl:
... nie wiem czy sa to dokladne cytaty slowo w slowo, ale jakos tak to bylo
A co do Majdana, bo widze ze o nim jest dosc buzliwa dyskusja to ja uwazam ze zawalil on dwie bramki ale za to w kilku sytuacjach uratowal Wisle... wiec ciezko jest go ocenic :!:
"główkarze"
"rozbójniczek pola karnego"
"bez straty synu"
"nóżki bedą im ważyły 50 kg i to każda jedna"
"coś ich przytkało"
"jak bramkarz wychodzi to tak jakby wycinał drzewa w lesie"
"popełnił błąd głupoty i młodości"
"To angielski sędzia, oni jak widzą to gwiżdżą"
:rotfl:
... nie wiem czy sa to dokladne cytaty slowo w slowo, ale jakos tak to bylo
A co do Majdana, bo widze ze o nim jest dosc buzliwa dyskusja to ja uwazam ze zawalil on dwie bramki ale za to w kilku sytuacjach uratowal Wisle... wiec ciezko jest go ocenic :!:
- 322
- Juventino
mi sie plakac chcialo ale dobra...szkoda bo szkoda...trudno sie mowi...ale to tak jest jak sie juz myslami jest w lidze misztrzow...nie ma co. Ale nie martwcie się!! Za parę lat będziecie widzieli na ekranach telewizrorów w Legii biegającego 322 i strzelającego gole. Pokonamy Barcę, Milan, Bayern, Bayer, Real, Valencię i ManU!! cczekajcie kilka lat a Legia będzie piłkarską potęgą!!!!!
ale ja to jednak jestem glupi
:doh:

ale ja to jednak jestem glupi

- Marcin_FCJ
- Juventino
Jak widać nie ma co robić. Wisła to żaden mistrz.. a to, że taki klub dominuje w naszej lidze świadczy o poziomie naszej żenującej ligi.pan Zambrotta pisze: wiesz, tak samo jak Ty myślałem rok temu. Zawsze uważałem, że Liga Mistrzów to wielkie kluby, wielkie marki i nie ma co tam robić taka drużyna jak Wisła.
No i właśnie to mnie śmieszyNigdy im też specjalnie nie kibicowałem podczas meczów eliminacyjnych.

Za trudy :lol: :lol: :lol: :lol: W piłce nie ma nic za darmoJednak doszedłem do wniosku, że Biała Gwiazda za te trudy powinna chociaż raz wystąpić w Champions League.

Dla mnie Wisła jest nic nie znaczącym klubem, wczoraj całe swe serce włożyłem w doping dla Udinese i Panaty ... Wisła nigdy nie zagra w elicie bo poprostu tam nie pasuje. Z czym do Europy?W dodatku przebolał bym te "6 wieczorów na TVP ", byle tylko raz oni zagrali w elicie.
Bo na to nie zasługuje. Bo jest za słaba. Bo takie są realia.Każdy chce miec swoje "5 minut" w wielkiej piłce, więc dlaczego Wisła je mieć nie może ?
Na koniec powiem: WISŁA SKISŁA

- Buri
- Juventino
Głupie pier...przegrała druzyna a nie pojedyncze jednostki .. zgodze sie z Zieńczukiem ... piz .. ale Majdan bronił bardzo dobrze i nie mozna go winic za przegrany mecz .. < na libero sie nadaj Szczęsny > ktory tak skomentował wczoraj wystep Majdana < zadrosny i tyle> Kibicowalem im bo milo popatrzec na Polska druzyne w LM
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Raffikki87
- Juventino
Wisła przegrała mecz kodycyjnie po pierwszych 35 minutach gdy zapłaciła za wysokie i agresywne krycie .Panata widząc że Wisła głupio traci pike skorzystała i jeszcze bardziej wykonczyła Wisłę graniem piłką szanowaniem jej .Czy Wisła zamiast pchać sie do środka nie mogła grać dużo podań tyłami ,przecież Wisła nie musiała strzelać bramek tylko obornić 3- 1 ,wystarczyło pograć więcej piłką aby Panata się zmęczyła a wtedy ic zmęczeni przy lepszym przygotowaniu kodycjnym Wiślaków wykorzystać to i strzelić gola.
Na następny raz proponuje przygotować kondycje nie na Ekstraklase tylko na CL ,gdyż to wLidze Wisła gra piłką i się nie męczy ,natomiast w Lidze Mistrzów szczególnie na wyjeździe trzeba miec żelazne płuca aby móc wygrać bo ten mecz trzeba wybiegać a nie dreptać (Uche od 35 min. Zieńczuk) .Gdyby wzieli przykład z Pavla Nedveda to na 100% mieliby żelazne płuca .Widać było że barkowało sił ,kondycji ,szkoda że Błaszczykowski nie mógł zagrać bo dla mnie Uche po pierwszej połowie był z Zienczukiem do zmiany ,a Kuba by .
wytrzymał według mnie spokojnie 1 połowe na takim pzoiomie i biegałby walczyłby a nie chodził jak Uche .Panathinaioks biegal w Krakowie ciężko bo miał pewnie ciężkie treningi wytrzymałosciowe ale jak tylko troche odpoczeli to było widać kto lepiej wytrzymał kondycyjnie .Radosław Majdan w sumie przy drugiej bramce mógł zrobic to samo co czyni Gigi Buffon czyli stać i wybić to palcami na róg i dobrze ustawić defensywe w obronie (wtedy przynajmniej byłaby sznasa aby spokojnie wyjśc z tej opresji ),a nie robić efektownych ale nie efektywnych parad .Gdy już Wisła zdobyła gola na 2 - 1 należało pograć piłka choćby w tyłach ale dokładnie dać sie faulować,sądziłem że Cantoro poukład uspokoi i pogra troche lewym bo Vintra za pewny nie był. ,Wybijać Panathinaioks z rytmui nie pachać się za wszelką cene do ataku przy 3 bramce było 3 Greków i Trzech Wiślaków można było pograc piłką ,wiedzieli że Panata zaatakuje czyli cofnąc się przyjąc ich w środku pola i ,albo nawet na własnej połowie tam odbierać piłki albo grać tyłami przegrać to na boki i spokojnie podchodizć do gry grać krótkie podania na krótkiej przestrzeni ewentualmnie strzał aby móc wrócić na własną połowe ale nie za często ,a oni wrzutki na atak ciągle a to strata piłki ,a chyba widzieli jak wygląd u nich z kodycją .Niestety tak się stało i tyle .Gdyby nasi tak zrobili to Grecy zaczeli by faulowac gdyż byli coraz bardziej zdenerwowani a Wisła mogłaby jeszcze zwolnić tempo gry i wybijac ich z rytmu .Jedynym pytanim dla mnie jest pytanie dlaczego gol Penksy został nieuznany
Więc po pierwsze KONDYCJA I JESZCZE RAZ KONDYCJA ALE NA LM ,A NIE NA EKSTRAKLASE
Po drugie :WIĘCEJ GRY PIŁKĄ.
Krótko mówiąc :WISŁA MOGŁA ZAKOSZTOWAĆ SMAKU GRY Z NAJLPESZYMI ,A TAK ZNOWU TYLKO OBIERY . :roll: :roll: :roll: :roll:
Na następny raz proponuje przygotować kondycje nie na Ekstraklase tylko na CL ,gdyż to wLidze Wisła gra piłką i się nie męczy ,natomiast w Lidze Mistrzów szczególnie na wyjeździe trzeba miec żelazne płuca aby móc wygrać bo ten mecz trzeba wybiegać a nie dreptać (Uche od 35 min. Zieńczuk) .Gdyby wzieli przykład z Pavla Nedveda to na 100% mieliby żelazne płuca .Widać było że barkowało sił ,kondycji ,szkoda że Błaszczykowski nie mógł zagrać bo dla mnie Uche po pierwszej połowie był z Zienczukiem do zmiany ,a Kuba by .
wytrzymał według mnie spokojnie 1 połowe na takim pzoiomie i biegałby walczyłby a nie chodził jak Uche .Panathinaioks biegal w Krakowie ciężko bo miał pewnie ciężkie treningi wytrzymałosciowe ale jak tylko troche odpoczeli to było widać kto lepiej wytrzymał kondycyjnie .Radosław Majdan w sumie przy drugiej bramce mógł zrobic to samo co czyni Gigi Buffon czyli stać i wybić to palcami na róg i dobrze ustawić defensywe w obronie (wtedy przynajmniej byłaby sznasa aby spokojnie wyjśc z tej opresji ),a nie robić efektownych ale nie efektywnych parad .Gdy już Wisła zdobyła gola na 2 - 1 należało pograć piłka choćby w tyłach ale dokładnie dać sie faulować,sądziłem że Cantoro poukład uspokoi i pogra troche lewym bo Vintra za pewny nie był. ,Wybijać Panathinaioks z rytmui nie pachać się za wszelką cene do ataku przy 3 bramce było 3 Greków i Trzech Wiślaków można było pograc piłką ,wiedzieli że Panata zaatakuje czyli cofnąc się przyjąc ich w środku pola i ,albo nawet na własnej połowie tam odbierać piłki albo grać tyłami przegrać to na boki i spokojnie podchodizć do gry grać krótkie podania na krótkiej przestrzeni ewentualmnie strzał aby móc wrócić na własną połowe ale nie za często ,a oni wrzutki na atak ciągle a to strata piłki ,a chyba widzieli jak wygląd u nich z kodycją .Niestety tak się stało i tyle .Gdyby nasi tak zrobili to Grecy zaczeli by faulowac gdyż byli coraz bardziej zdenerwowani a Wisła mogłaby jeszcze zwolnić tempo gry i wybijac ich z rytmu .Jedynym pytanim dla mnie jest pytanie dlaczego gol Penksy został nieuznany

Po drugie :WIĘCEJ GRY PIŁKĄ.
Krótko mówiąc :WISŁA MOGŁA ZAKOSZTOWAĆ SMAKU GRY Z NAJLPESZYMI ,A TAK ZNOWU TYLKO OBIERY . :roll: :roll: :roll: :roll:
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2005, 12:13 przez Raffikki87, łącznie zmieniany 1 raz.
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Ironek
- Juventino
Tak? A co w tym śmiesznego? To był jedyny powód dla jakiego chciałbym wisłę w LM. Jeśli mieli by nie grać w grupie z JUVE, to co ja z tego mam, że polski klub jest w LM? Co tydzień by tylko ich mecze puszczali -.-Michal17 pisze:Jedna kwestia szczególnie mnie rozbawiła: Komentrze typu "Dobrze by było żeby Wisła awansowała bo wtedy jest szansa, że Juve przyjedzie do Chorzowa"
Dlaczego brak Ci słów? To, że Ty jesteś kibiccem wisły nie znaczy, że każdy polak ma nim być, gdy ta gra o LM, w LM czy w Puefa. Co mnie obchodzi, że to polski klub?Michal17 pisze:A poźniej "Szkoda bo Juve mogło przyjechać". Brak mi słów, świetny tok rozumowania...
Ja się nie cieszę(w lidze to inna sprawa). Mam poprostu wielką bekę! :lol: Skoro nie wykorzystuje się takiej szansy to nie ma się co pchać do elity. Ale cóż, polak potrafi!Michal17 pisze:Aż dziw bierze, że nie pojawiły się tu jaskrawe komentarze zawistnych Legionistów szczerze cieszących się wszystkimi porażkami Wisły...
Zawistnych powiadasz? A czego ja mam wam zazdrościć? Tego, że co roku jesteście coraz bardziej śmieszni? Owszem, w Polsce nie ma na was mocnych, ale to się zmieni! Już za 3 lata! Skąd wiem? Proste! Prezes Walter obiecał :lol:
Co do bramkarza wisły... Raduś 3-cim bramkarzem reprezentacji? Buahahah. Nie można go oceniać po jednym meczu? Buahaha. Ciekawe czy jak się z dodą zabawia to też jest taki niezdecydowany :lol: Wsadzić czy nie? O to jest pytanie! :rotfl:
Jeszcze o kibicu wisły... :lol:
Siedze sobie wczoraj po meczu... DOstaje na gg message'a od kibica wisły:
'Piwlas (23-08-2005 23:42)
legie TRZEBA ******* legia **** JEST legia TO ***** legia cwks!'
To tylko początek rozmowy. Bo krótkim tłumaczeniu, dostałem wiązankę na mnie i Zielińskiego -.- A po wyśmianiu dostałem bloka :lol:
:lol: Kto tu jest zawistny? :lol:
Bo przecież najbardziej winna za wczorajszą porażkę wisły jest LEGIA! Oczywiście, trzeba leczyć kompleksy wyzywając inny klub :]
BTW. Żeby mi ktoś nie wyskakiwał z tym jaka to Legia teraz jest słaba, bo ja to wiem :] I dobrze wiem, że jutro odpłynie z PUEFA. Ale to tylko przez najbliższe 2,3 lata. Pózniej co rok będzie LM i 'Ekstra'klasa. Skąd wiem? PROSTE!
- paku
- Juventino
Z czym do Europy ? Hm, a co robi w LM nie jaka Petrzałka ? Albo Fc Thun ? Zapewne kibicujesz LegiiMarcin_FCJ pisze:Jak widać nie ma co robić. Wisła to żaden mistrz.. a to, że taki klub dominuje w naszej lidze świadczy o poziomie naszej żenującej ligi.pan Zambrotta pisze: wiesz, tak samo jak Ty myślałem rok temu. Zawsze uważałem, że Liga Mistrzów to wielkie kluby, wielkie marki i nie ma co tam robić taka drużyna jak Wisła.
No i właśnie to mnie śmieszyNigdy im też specjalnie nie kibicowałem podczas meczów eliminacyjnych.Większość z Was przez okrągły rok kładzie lache na Wisłe.. a jak przyjdzie co do czego to wielcy kibice :_ Śmiać mi się z tego chce. Tylko proszę nie piszcie mi tu o patriotyźmie
W Panacie też jest wiele polskich korzeni.
![]()
Za trudy :lol: :lol: :lol: :lol: W piłce nie ma nic za darmoJednak doszedłem do wniosku, że Biała Gwiazda za te trudy powinna chociaż raz wystąpić w Champions League.![]()
Dla mnie Wisła jest nic nie znaczącym klubem, wczoraj całe swe serce włożyłem w doping dla Udinese i Panaty ... Wisła nigdy nie zagra w elicie bo poprostu tam nie pasuje. Z czym do Europy?W dodatku przebolał bym te "6 wieczorów na TVP ", byle tylko raz oni zagrali w elicie.
Bo na to nie zasługuje. Bo jest za słaba. Bo takie są realia.Każdy chce miec swoje "5 minut" w wielkiej piłce, więc dlaczego Wisła je mieć nie może ?
Na koniec powiem: WISŁA SKISŁA

Ps. Wisła skisła ? Fajnie masz w domu ... ;]
Powtórzył bym dokładnie to samo co napisal nie jaki "Piwlas" ;] Niech Legia sie zajmie woim meczem z przeciętnym Fc Zurich ;] Co do Majdana, bronił trudne piłki, ale puscil szmate, to trzeba przyznać, ;] Jakby Wisła awansowała i miała w grupie Juve, to wszyscy by byli zachwyceni prawda ? Klaskalibyscie uszami ;] Byłem na lotnisku jak wrócili, smutne twarze, Majdan aż płakał po meczu, to o czymś swiadczy ;]Marcin-IRONEK pisze:Tak? A co w tym śmiesznego? To był jedyny powód dla jakiego chciałbym wisłę w LM. Jeśli mieli by nie grać w grupie z JUVE, to co ja z tego mam, że polski klub jest w LM? Co tydzień by tylko ich mecze puszczali -.-Michal17 pisze:Jedna kwestia szczególnie mnie rozbawiła: Komentrze typu "Dobrze by było żeby Wisła awansowała bo wtedy jest szansa, że Juve przyjedzie do Chorzowa"
Dlaczego brak Ci słów? To, że Ty jesteś kibiccem wisły nie znaczy, że każdy polak ma nim być, gdy ta gra o LM, w LM czy w Puefa. Co mnie obchodzi, że to polski klub?Michal17 pisze:A poźniej "Szkoda bo Juve mogło przyjechać". Brak mi słów, świetny tok rozumowania...
Ja się nie cieszę(w lidze to inna sprawa). Mam poprostu wielką bekę! :lol: Skoro nie wykorzystuje się takiej szansy to nie ma się co pchać do elity. Ale cóż, polak potrafi!Michal17 pisze:Aż dziw bierze, że nie pojawiły się tu jaskrawe komentarze zawistnych Legionistów szczerze cieszących się wszystkimi porażkami Wisły...
Zawistnych powiadasz? A czego ja mam wam zazdrościć? Tego, że co roku jesteście coraz bardziej śmieszni? Owszem, w Polsce nie ma na was mocnych, ale to się zmieni! Już za 3 lata! Skąd wiem? Proste! Prezes Walter obiecał :lol:
Co do bramkarza wisły... Raduś 3-cim bramkarzem reprezentacji? Buahahah. Nie można go oceniać po jednym meczu? Buahaha. Ciekawe czy jak się z dodą zabawia to też jest taki niezdecydowany :lol: Wsadzić czy nie? O to jest pytanie! :rotfl:
Jeszcze o kibicu wisły... :lol:
Siedze sobie wczoraj po meczu... DOstaje na gg message'a od kibica wisły:
'Piwlas (23-08-2005 23:42)
legie TRZEBA ******* legia **** JEST legia TO ***** legia cwks!'
To tylko początek rozmowy. Bo krótkim tłumaczeniu, dostałem wiązankę na mnie i Zielińskiego -.- A po wyśmianiu dostałem bloka :lol:
:lol: Kto tu jest zawistny? :lol:
Bo przecież najbardziej winna za wczorajszą porażkę wisły jest LEGIA! Oczywiście, trzeba leczyć kompleksy wyzywając inny klub :]
BTW. Żeby mi ktoś nie wyskakiwał z tym jaka to Legia teraz jest słaba, bo ja to wiem :] I dobrze wiem, że jutro odpłynie z PUEFA. Ale to tylko przez najbliższe 2,3 lata. Pózniej co rok będzie LM i 'Ekstra'klasa. Skąd wiem? PROSTE!
Jeszcze na koniec: WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI ! :]
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2005, 12:36 przez paku, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
nie ja.DjJuve pisze:Cóż, jeszcze niedawno niektóre osoby określały go mianem lepszego od Dudka.pan Zambrotta pisze: Chociażby ja. Może nie na numer 2, lecz na numer 3, który także jedzie na Weltmeisterschaft 2006.
Każdy popełnia błędy: Dudek (sito Forlana), Boruc (czerwona kartka), Fabiański ((:P) sito w meczu młodzieżowym), czy wczoraj Majdan. Jeśli chcesz skreślać bramkarzy po popełnionych błędach, skreśl ich wszystkichDjJuve pisze:Wybacz, ale rola bramkarza ma to do siebie, że może bronic 3/4 spotkania wspaniale a wystarcza 2 bledy i caly trud jest zniweczony.pan Zambrotta pisze: Nie oceniaj Majdana tylko za te stałe fragmenty gry. Owszem, zachował się przy nich jak junior, jednak kilka razy uratował Wisłę przed utratą kilku goli.

Wybacz, nie zrozumiałem o co Ci chodziło z tym "obiektywizmem".DjJuve pisze:Nie chodzi o szuaknie tego kto mógłby go zastąpić, lecz o odrobinę obiektywizmu. Podam pierwszy przykład z brzegu: faul Sobolewskiego, żółta kartka ( w konsekwencji czerwona) S. ma wielkie wątpliwości czy zawodnik zasłużył. Pierwsza połowa dogrywki i za 3/4 fauli graczy "koniczynek" S. domaga sie kartki, szukanie na siły czerwonej?pan Zambrotta pisze:1. Znajdź mi jednego komentatora w Polsce, który by ten mecz nie komentował z czystym obiektywizmem.
Najprostszy przykład który zapadł mi w pamięć.
Jednak swoją drogą uderzenie piłką w leżącego Kuźbę to faul kwalifikujący się na czerwoną kartkę.
Dwa zdania, a każde przeczy drugiemu. Jeśli nie wachasz się Go skrytykowac, to czemu nie krytykowałeś ?DjJuve pisze:Skąd wiesz że nie narzekałem? :lol:pan Zambrotta pisze:2. Czy jak reprezentacja Polski grała dobrowolny mecz eliminacyjny, to czy komentarz był obiektywny ? Nie. Dlaczego więc Ty nie narzekałes wtedy na faworyzowanie przez Dariusza Sz. ??
Jeśli S. "pierdzieli farmazony" nie wacham sie go skrytykować.
Mistrz Polski.Marcin_FCJ pisze: Wisła to żaden mistrz..
czy dokładnie przeczytałes co piszę ? mówię o eliminacjach LM, a nie o polskiej lidze...Marcin_FCJ pisze:No i właśnie to mnie śmieszyNigdy im też specjalnie nie kibicowałem podczas meczów eliminacyjnych.Większość z Was przez okrągły rok kładzie lache na Wisłe.. a jak przyjdzie co do czego to wielcy kibice :_ Śmiać mi się z tego chce. Tylko proszę nie piszcie mi tu o patriotyźmie
W Panacie też jest wiele polskich korzeni.
![]()
Czyli słabe kluby np. ze Słowenii, Walii czy Bułgarii nie mogą grać w Ldze Mistrzów, bo są słabe ? nie ważne, że wyeliminowały zespoły teoretycznie silniejsze i sławniejsze od nich ?Marcin_FCJ pisze:Bo na to nie zasługuje. Bo jest za słaba. Bo takie są realia.Każdy chce miec swoje "5 minut" w wielkiej piłce, więc dlaczego Wisła je mieć nie może ?
Z WisłąMarcin_FCJ pisze: Z czym do Europy?

Może się źle wyraziłem - kibicuję Wiśle, bo urzekła mnie jej coroczna walka o Champins League. Nie powiedziałem, że przysługuje im miejsce w fazie grupowej za "trudy"...Marcin_FCJ pisze:Za trudy :lol: :lol: :lol: :lol: W piłce nie ma nic za darmoJednak doszedłem do wniosku, że Biała Gwiazda za te trudy powinna chociaż raz wystąpić w Champions League.![]()
po tej wypowiedzi można nazwać Cię egoistą...Marcin-IRONEK pisze:Tak? A co w tym śmiesznego? To był jedyny powód dla jakiego chciałbym wisłę w LM. Jeśli mieli by nie grać w grupie z JUVE, to co ja z tego mam, że polski klub jest w LM? Co tydzień by tylko ich mecze puszczali -.-Michal17 pisze:Jedna kwestia szczególnie mnie rozbawiła: Komentrze typu "Dobrze by było żeby Wisła awansowała bo wtedy jest szansa, że Juve przyjedzie do Chorzowa"
Acha, jeszcze coś muszę powiedzieć, żeby potemnei było dyskusji: Kibicując Wiśle, nie mam nic do Legii... tak samo będe kibicował im jutro w spotkaniu ze Szwajcarami. Powód: chcę, aby polskie kluby coś znaczyły w Europie...
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2005, 12:48 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.