Akcesoria kibica.
- Yari
- Juventino
Mój kumpel jest wielkim fanem Valencii. Ale wiecie jak to u nas w Polsce trudno dostać jakieś akcesoria do swojego ulubionego zagranicznego klubu. Więc napisał list ( po angielsku ) że u nas w Polsce jest bardzo wielu kibiców Valencii ale nie mają jak okazywać swojej miłości :-D
, czyli brak flag , szalików , propoerczyków itp itd). Ku mojemu olbrzymiemu zdziwieniu po miesiącu przysłali mu za DARMO 10 flag , 10 szalików mase kubków i proprczyków!!!!! Widziałem na własne oczy. więc .... Myślicie o tym co ja??:)

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
chyba tak
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JUVEFANE_10
- Juventino
to co piszemy ten list
JESTEM OSZUSTEM
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To świetny pomysł! Muszę powiedzeć, że mój kupel z gg i z forum też wsłał atki list i przsłali mu ogromn poster Del Piero i plakat składu na którym złożyli autografy pikarze JUVE :shock: Ja juz dawno myslałem o taklim liscie więc poproszę przyjaciółkę która jest perfekcyjna z anglika i mi pomoże.....

- nookie
- Juventino
ja proponuje zeby to jednak po wlosku napisac..skontaktowac sie jakas grupa..napisac ten list..wysalc go..i czekac na odpoiwiedz..nawet jak wysla sam list to przynjamniej bedziemy mieli swiadomosc ze nas zuwazyli
:lol: :lol: hehehe

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.