Dziewczyny Fanki JUve-odezwijcie się!!!;-)
- Dagmara
- Juventino
chętnie się z Tobą zabioręPilekww pisze:no jak dziewczyna kibicuje pilce nozne a szczególnie juve to jest spoko!! Chcial bym miec taka dziewczyna a najlepiej zona zeby z dziećmi do turynu na mecze jeźdźić![]()

Black_star_13 pisze:PS. Zwracam się z uprzejmą prośbą do męskiej części JuvePoland o używanie w newsach, komentarzach i tym podobnych formy "panie i panowie", a nie jak dotąd tylko "panowie".

mnie posądzali niektórzy w klasie że kibicuje Juve bo podoba mi się któryś z piłkarzy i tylko dlatego 8) całe szczęście że ide do nowej szkołyPilekww pisze:wtedy to jest bez sensu no albo jak lubi klub bo są przystojni pilkarze LUUUUUUUUUUUUUUDZIE :twisted:

- valsir
- Juventino
jest też kibicowanie z przymusu:] tzn głównie dotyczy mojej siostry.... ona ma tam własny świat ale zawsze jak wracam z meczu czy gram w fife obserwuję i głośno komentuje np."Co z ciebie za patafian by nei trafić w takiej sytuacji;) " a jak wraam z mecza(u) pierwsze pytanie było jaki wynik kto strzelił itd..... ale jak spytam ja o jakiegoś zawodnika to zna tylko DelPiero Olisadebe i Dudka
Co do znania czy nie znania kibicek to nie narzekam:d można sobie pogadać spokojnie z nimi o piłce o naszym klubie itd..... więc dziwię się czemu nie ma więcej takich dziewczyn
ps. Pozdrowienia dla wszystkich fanek jakie znam:d(osobiście)
Co do znania czy nie znania kibicek to nie narzekam:d można sobie pogadać spokojnie z nimi o piłce o naszym klubie itd..... więc dziwię się czemu nie ma więcej takich dziewczyn
ps. Pozdrowienia dla wszystkich fanek jakie znam:d(osobiście)
- Luiza
- Juventino
[quote="TrInItY] albo jedna gra w AZSie i uwielbia Real...i "cudownego" Backhama...a tak poza tym to sie w ogle nie orientuje...[/quote]
Tak, tak znam te "panienki" z AZS-u
Miały kiedyś przyjechać na meczyk w 2 lidze (z nami
) ale miały problemy ze składem i graly w 1 lidze takimi zawodniczkami jak w 2. A do nas na meczunio nie przyjechaly...choć cały "bydgiski świat" się napalił na mistrzynie Polski :twisted: :twisted: Bały sie i tyle
Pozdrow koleżanke od Bydgoszczy :twisted:
albo tak jeszce dla pań "napisała" a nie "napisał" gdy cytuje się Fankę 
Tak, tak znam te "panienki" z AZS-u

Pozdrow koleżanke od Bydgoszczy :twisted:
O tak, takPS. Zwracam się z uprzejmą prośbą do męskiej części JuvePoland o używanie w newsach, komentarzach i tym podobnych formy "panie i panowie", a nie jak dotąd tylko "panowie".

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
- kramnik
- Juventino
Cazsami trzeba poprostu kogos namowic na to aby kibicowac Juve :-D
Kilka dni temu kupilem ze sklepiku na Juvepoland bluzke na ramiaczkach z napisem "Juventus" pewnej dziewczynie ktora uznaje mnie za totalne bezgoscie jesli chodzi o wyglad :twisted: ....potem bylo juz nieco lepiej:
Dalem jej - otworzyla i pomimo, ze jedyne co wie o Juve to to, ze jestem wielkim jego fanem, to ucieszyla sie NIEZMIERNIE i stwierdzila, ze bedzie w niej chodzic (co tu duzo mowic, wybralem te bluzke pod nia)
Mowie wam Panowe i Panie - ja z tego prezentu ciesze sie chyba jeszcze bardziej niz owa kobieta, bo widzac na ubraniu napis "Juventus" (bez wzgledu na kim on jest) jest poprostu uszczesliwiony jak dzieciak :twisted: Mam niezwykly sentyment do tego klubu. Chlopcy zrobcie tak samo, jestem przekonany, ze to swietna idea...
(Teraz co prawda ze wzgledu na mnie, ale ona chyba naprawde lubi juve, a pol roku temu przed rewaznzowym meczem w LM z Realem bylo pod takim wrazeniem mojego "wczucia" sie do tego spotkania, ze obejrzala prawie caly mecz i cieszyla sie z bramki zdobytej przez Trezegola)
Kilka dni temu kupilem ze sklepiku na Juvepoland bluzke na ramiaczkach z napisem "Juventus" pewnej dziewczynie ktora uznaje mnie za totalne bezgoscie jesli chodzi o wyglad :twisted: ....potem bylo juz nieco lepiej:
Dalem jej - otworzyla i pomimo, ze jedyne co wie o Juve to to, ze jestem wielkim jego fanem, to ucieszyla sie NIEZMIERNIE i stwierdzila, ze bedzie w niej chodzic (co tu duzo mowic, wybralem te bluzke pod nia)

Mowie wam Panowe i Panie - ja z tego prezentu ciesze sie chyba jeszcze bardziej niz owa kobieta, bo widzac na ubraniu napis "Juventus" (bez wzgledu na kim on jest) jest poprostu uszczesliwiony jak dzieciak :twisted: Mam niezwykly sentyment do tego klubu. Chlopcy zrobcie tak samo, jestem przekonany, ze to swietna idea...

(Teraz co prawda ze wzgledu na mnie, ale ona chyba naprawde lubi juve, a pol roku temu przed rewaznzowym meczem w LM z Realem bylo pod takim wrazeniem mojego "wczucia" sie do tego spotkania, ze obejrzala prawie caly mecz i cieszyla sie z bramki zdobytej przez Trezegola)