Cassano w Milanie ?? mam nadzieje że nie!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
milanistka

Milanistka
Milanistka

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 12:34

Aaaaaaaaaa taki atak:
Gilardino - Szewczenko - Cassano to marzeeeeeeenie każdego Milanisty :D:D:D Ac Milan uwielbia spełniać marzenia wiernych kibiców :wink:

Jeśli te wiadomości okażą się prawdą, to na rossoneri'ch w tym sezonie nie ma mocnych :twisted:

Eh, czekam tylko na jakieś oficjalne potwierdzenie :P

A tak na marginesie to niewiem dlaczego Vogel ma być kartą ptrzetargową. To, że Inzaghiego chcą opchnąć to jeszcze da się zrozumieć, bo on ma przed sobą najwyżej dwa lub trzy sezony gry. Ale Vogel ?? - przecież on nie zdążył jeszcze pokazać tego co umie ;p

Grazie grande Milan :!:

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
Trebor87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 12:40

Moim zdaniem Roma próbuje wymuśić na nas transfer cassano jeszcze w tym sezonie nie dziwi mnie to ponieważ za rok i tak stracą piłkarza(chyba że podpisze nowy kontrakt w co wątpie) i to za darmo obecnie cassano nie jest nam potrzebny zresztą tak samo jak milanowi płacili 20-25 milionów za gile po co im jeszcze cassano Osobiście uważam, że to głupia plotka a cassano bedzie nasz w przyszłym sezonie :dance:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 13:11

Koniec tych marzen :P teraz ja przedstawie scenariusz ktory wedlug mnie powinien sie sprawdzic.

Z moich obserwacji wynika ze Antonio Cassano w nadchodzacym sezonie zagra w bialo-czarnych barwach. Ze wszystkich zainteresowanych klubow (Real Inter Chelsea) na placu boju zostalo Juve i podobno Milan. Tak dlugie zainteresowanie jednego klubu musi cos znaczyc. O ile slowa Elkmana nie wiem czy mozna ufac, to poczynania Luciano Moggiego jak najbardziej.
Sytuacja analogiczna do tej z Emersonem. Tamten transfer nauczyl sporo naszego Luciano. Teraz wszystko nalezy zalatwic po cichu bez rozglosu, ale cofnijmy sie o rok wczesniej.
Kto we Wloszech nie wiedzial ze Emerson chce do Juve, a Juve chce Emersona?Wszyscy wiedzieli, a to za sprawa mocnego rozglosu nadanego tej sprawie, moim zdaniem calkowicie nie potrzebnego. Zawodnik nie trenowal, popadl w depresje, Roma chciala kase a Moggi oferowal swoje warunki. Zabawa w "kotka i myszke" trwala dlugo, napewno mielismy z tego transferu ogromne plusy ale pojawily sie takze minusy. Transfer Cannavaro i Zlatana zalatwiono po cichu, a potwierdzenie nadeszlo ostatniego dnia. Wszystko wskazuje na to ze i z Cassano bedzie podobnie.
Dlaczego Antonio nie przedluza umowy? Osobiscie wydaje mi sie ze ma on juz ustalone warunki z Juve, a kontrakt dotychczasowego klubu go nie interesuje. Moggi przedstawil swoja propozycje wlodarza As Romy (moim zdaniem Miccoli jest szykowany na wymiane, w przeciwnym wypadku juz wczesniej zostalby sprzedany) i teraz pozostaje mu czekac. Dzialacze Rzymian za wszelka cene chca przedluzc kontrakt z mlodym Wlochem, lecz za sprawa niecheci zawodnika jest to niemozliwe. Jak powiedziala Rosella Sensi "Jesli Cassano nie przedluzy umowy, zostanie sprzedany", wszystko wskazuje na to ze wlasnie tak bedzie. Jesli moj scenariusz sie sprawdzi rodzina Sensich z braku alternatywy (odrzucania propozycji innych klubow przez Cassano) sprzeda Antonio do Juventusu, no chyba ze beda woleli oddac go za rok , lecz wtedy za transfer nie otrzymaja ani grosza.
Obecnie jestesmy swiadkami ciszy przed burza, do tego atmosfera jest w umiejetny sposob podgrzewana przez Luciano Moggiego. Wykorzustujac fakt przyslugi Milanu, daje dziennikarza kolejny temat. Ma to na celu odciagniecie uwagi od nas i Cassano, a przeniesienie jej na rzekome zainteresowanie Milanu. Przypomniec wystarczy kiedy to Cassano zainteresowany byl podobno Inter, co wtedy mowil Moggi? "Cassano i Mancini zagraja w Interze".
Ja dzis twierdze, ze Cassano zagra w Juve i calym sercem wierze ze tak wlasnie bedzie. Zainteresowanie Milanu? Wszystko opiera sie na slowach...Luciano Moggiego.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 14:05

Zgadzam się z DjJuve
Ja dzis twierdze, ze Cassano zagra w Juve i calym sercem wierze ze tak wlasnie bedzie.
A do tego dorzucił bym jeszcze Manciniego. :D

Jacolypa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 14:14

Ja czuje w kościach że do juve trafi Cassano, Mancini i Chivu. Cassano będzie za Miccoliego i troche kasy a Mancini i Chivu za samą kase, bo po co Lucek kisił by tyle kasy. W zeszłym roku wydaliśmy coś koło 35 milionów euro a w tym 10 milionów( poprawcie mnie jak się pomyliem) bo reszta w ratach w następnych sezonach, Lucek musi zrobć jakiś bum transferowy. 8)

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 14:47

NO DJJUVE wierze &#380;e ta toja teoria sie sprawdzi bo Cassano bym w Juve widzia&#322; ,w ko&#324;cu sam zawodnik chcia&#322;by pod skrzyd&#322;a Capello .Milan raczej my&#347;li o prawym obo&#324;cy a chyba Silvio a&#380; tak du&#380;o kasy nie ma aby da&#263; takogromne pieni&#261;dze z ca&#322;ym szacunkiem do niego .M<oggi cos szykuje dla nas kibiców ale co???? Oby co&#347; przyjemnego transfer Cassano ,Mancini i Chivu mniam ale by&#322;aby radocha .

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
ODPOWIEDZ