LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 14:01

Nieno poprostu parodia... parodia parodia parodia co ten klub robi. Cytat z Pereza: "Najlepsi sportowo juz jestesmy - teraz kupujemy Beckhama zeby byc najpopularniejszym klubem swiata" jeeeezu.... kupili poprostu laleczke ktora bedzie swiecila ryjem w koszulce Realu.. masakra.. kolejny pedalem na pomoc. Ale wogole ja nie wiem co za kretyn go kupil maja przeziec Figo - w realu sa idioci tacy ze glowa boli ...

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 14:46

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Ee to juz jest śmieszne. Kolejna gwiazda , która zdradziała swój klub na rzecz Realu, 0 sumienia! Ciekawe jak czują sie kibiece MU, tak jak my po odejściu Zidane wtedy. Ahhh to juz jest śmieszne co sie z ta piką dzieje. Tylko Real i Real bo ma gwiazdy :evil: NO COMENTSS!
Mowie to jest masakra totalna... To jest juz smieszne wciaz kupuja te gwiazdy co oni przez to chca pokazac? mysla ze jak ich krol Hiszpanii sponsoruje to moga wszystko... ehhh.... Kibice MU to czuja sie okropnie sa w zalobie... I teraz jak beda widzieli Beckhama w Realu to po prostu beda robili to samo co kibice Barcy z Figo...

To jest smieszne!! Wszyscy przechodza do Realu bo niby najwspanialszy, najwiecej kasy daje i niby najlepszy... LUDZE OPANUJCIE SIE!! Real to juz jest totalne dno nie klub... kiedys klub na poziomie teraz marnotrawcy talentow pilkarzy kupia jednego to 2 sie marnuje... ehhh.,... BEZ KOMENTARZA... nienawidze ich i wspolczuje kibicom MU...

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 14:51

YoUri` pisze:Nieno poprostu parodia... parodia parodia parodia co ten klub robi. Cytat z Pereza: "Najlepsi sportowo juz jestesmy - teraz kupujemy Beckhama zeby byc najpopularniejszym klubem swiata" jeeeezu.... kupili poprostu laleczke ktora bedzie swiecila ryjem w koszulce Realu.. masakra.. kolejny pedalem na pomoc. Ale wogole ja nie wiem co za kretyn go kupil maja przeziec Figo - w realu sa idioci tacy ze glowa boli ...
Parodia jest w ogole to ze kupuja nowego pomocnika ktory ma byc jak mowisz laleczka parodia jest to po prostu no... kolejny pomocnik a obrona dziurawa jak chol*** sam fakt jak Alex ich osmieszyl wtedy :-) piekna brameczka :D jak mozna kupowac kolejnego pomocnika wiedza ze ma sie slaba obrone?? ehh... oni nie mysla... a ten cytat to jest smieszne... Najlepsi sportowo? Z dziurawa oborna :lol: :lol: :lol: najpopularniejszy klub swiata? a co to kurde konkurs popularnosci rewai mody czy pilka nozna!! OPANUJCIE SIE BEZMOZGI REALOWE!! Szkoda slow na te Real... a oni sie dziwia ze ja go nienawidze... Real lubia tylko takie pustaki i ludki ktorzy sa tak plytcy ze nie stac ich na to zeby byc za klubem ktory o cos walczy tylko ida na latwizne i przyklejaja sie do faworyta ale jak wiadomo faworyt tez moze przegrac :D przyklad Juve 3:1 Real :D

król Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 14:55

Philby pisze:Nie wiem gdzie to umeiscic wiec umieszcze na glownym.... Moze ktos to gdzies przesunie jak bedzie mial pomysl gdzie...

David beckham ktory rozegral w MU 394 mecze i strzelil 85 goli przeszedl dzis za 35 mln Euro do Realu Madryt gdzie spedzi najblizsze 4 lata (wg kontraktu) transferem zawiedzeni sa wszyscy fani MU i sam Alex Fergusson, ktory nie wie jak do tego doszlo iz Beckham odszedl...

Tak wiec w nowym sezonie zobaczymy w barwach Realu Beckhama... koejna gwiazda i co oni z tymi gwaizdam ibeda robic? zmarnuja sie... taki Makelele stracil w tym momencie miejsce w skladzie i co zmarnuje sie jak nie odejdzie z Realu...

Zidane - Figo - Beckham --> kto jeszcze?? Nedveda nigdy nie oddamy!!

Zreszta co mnie to interesuje gra sie umiejetnosciami nie nazwiskiem tacy to niby silni byli w tym roku i polegli w Turynie 3:1 !! Wielki mi Real nafaszerowany gwiazdami... co oni przez to chca pokazac? kupe chyba!! coraz bardziej ich nienaiwdze i to ich glupei myslenie ze beda mieli gwiazdy to beda lepsi i popularniejszi mam ich w d*** myla sie i to ostro!!

MU stracil Beckhama ale zyskal Ronaldinho... a Juve i tak najlepszy bo ma Buffona Nedveda i Alexa!!

Ehhh co za swiat co za ludzie...
Racja w 100%

FORZA JUVE
Semi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 14:56

hehe Beckham ma grać w Realu z numerem 77 :D

Juve4ever

gg 3417094
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 15:26

Semi pisze:hehe Beckham ma grać w Realu z numerem 77 :D
Tak :?: Poważnie :?: Nieno już teraz zrobił z siebie błazna. zidane chociaciaż sobie wzioł 5. No ale żeby 77 :shock: To już głupota. No ale przecież Raul nieodda 7 :D A zresztąniech robią co chcą i tak są....%$^*$*$##^#%#$%#$%***szkoda komentować 8)

Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 17:24

Rozwala mnie system kupowania nowych graczy przez pereza:za Figo i Zidane zapłacił z góry całość sumy transferowej,za Ronaldo powiedział Interowi że odda ale troche póżniej,a za Beckhama rozłożył już na 4-letnie raty.Teraz Figo wepchną do Interu za transfer Ronaldo(Inter jeszcze dopłaci).Tak na marginesie to czy są jeszcze jakieś atrakcyjne sposoby kupowania piłkarzy??Jakieś promocje,albo wymiana stare na nowe :D :D

Śmieszne ale martwi mnie jedno-MU ma teraz małą dziurę w pomocy-czym a raczej kim będzie ją zapełniał???Ciarki mi przeszłu po plecach bo na celowniku jest NASZ PAVEL!!!!Ferguson wiele razy podkreślał iż chciałby go w swojej drużynie... :?

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 17:39

Ja bym do tego dodal jeszcze Zambrotte, Davidsa i wogole cala druzyna jest bez kitu najlepiej zgrana druzyna... Jeden za wszystkich i wszyscy za jednego... To co sie dzieje w realu jest zenujace i robi sie juz nudne... Szkoda mi Morientesa, chlopak mial talent a teraz... Ty zalowales Zidane'a? Ja go nigdy nie lubilem, jak wiekszosci francuzow, no ale to moje zdanie!!!

FORZA JUVE
FORZA ALEX

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 17:44

Sprzedawczyk.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 18:16

Beckham w Realu dobre!!!!!!!
Oni chyba nigdy nie kupią obrońcy ten dziadek Hierro będzie grał jeszcze 10 lat
Swoją drogą to oni chyba zbierają taki dream team najpopularniejszych zawodników!!!! Pewnie za rok kupią kogoś za Makalele bo nie jest popularny( ten ktoś to będzie najlepszy gracz Euro2004 za ok. 40mln$!!
p.s I tak ich rozwalimy!!!!!!!!!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 18:25

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Semi pisze:hehe Beckham ma grać w Realu z numerem 77 :D
Tak :?: Poważnie :?: Nieno już teraz zrobił z siebie błazna. zidane chociaciaż sobie wzioł 5. No ale żeby 77 :shock: To już głupota. No ale przecież Raul nieodda 7 :D A zresztąniech robią co chcą i tak są....%$^*$*$##^#%#$%#$%***szkoda komentować 8)
Zarówno Raul jak i Beckham mają podpisane umowy ze muszą występowac z numerem 7...więc moze dlatego to 77 :D

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 19:14

Co za glupota, kontrakt na numery, czego to sie nie robi dla kasy... Ku*** wszystkim rzadzi kasa :evil:
A moze za rok kupia Tottiego LOL

Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 19:55

Uff.. dobrze, ze nie przeszedł do Barcy. :) Niech ten Real kupi sobie jeszcze klasowego środkowego obrońcę. Wtedy rywalizacja z nimi stanie się naprawdę czymś.

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 19:57

Gro ludzi wypowiada się tutaj: "rozwalimy ich!"
Nie macie innych zmartwień?

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 21:46

Jeśli wierzyć gazetą to MU ma kiepskich negocjatorów albo potrzebuje kasy , 25 mln. rozłożone na raty i jakieś tam pierdołki . Kurde , nawet świstak był za prawie 50 mln.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
ODPOWIEDZ