Juventus-Inter - 2 października - ktoś jedzie?
- kasia911
- Juventino
Witam!
Chciałabym się dowiedzieć czy na ten mecz będzie organizowany jakiś wyjazd? Albo może ktoś indywidualnie planuje się wybrać?
Bardzo mi zależy, żeby ten mecz obejrzeć live, ale kompletnie nie wiem jak się zabrać za rezerwowanie biletów, ew. noclegu etc.
Z góry dzięki za wszelkie info!
Chciałabym się dowiedzieć czy na ten mecz będzie organizowany jakiś wyjazd? Albo może ktoś indywidualnie planuje się wybrać?
Bardzo mi zależy, żeby ten mecz obejrzeć live, ale kompletnie nie wiem jak się zabrać za rezerwowanie biletów, ew. noclegu etc.
Z góry dzięki za wszelkie info!
kasia
- Dionizos
- Juventino
Juvepoland Club ma zamiar zorganizowac wyjazd na mecz Juve. Jakie to bedzie spotkanie jeszcze nie wiadomo, ale napewno sie o tym dowiesz. Mecz z Interem raczej odpada, bo jest troche za wczesnie. Szybciej jakies spotkanie w roku 2006.
Bilety zarezerwujemy my, a nocleg bedziesz miala w autobusie 8) .kompletnie nie wiem jak się zabrać za rezerwowanie biletów, ew. noclegu etc.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Napewno chciałbym wybrać się na mecz Juventusu w nadchodzącym sezonie. Napewno jednak nie będe mógł sobie pozwolić na taki wyjazd przed sylwestrem. Mnie osobiście marzy się wyjazd na spotkanie Juventus - Roma (26 Marca). Z obecnie grających klubów w Serie A to własnie Roma jest naszym największym "pozaboiskowym" rywalem. Mam nadzieję i apeluję do szefów JP o w miarę szybkie wybranie spotkania na które zamierzamy się wybrać.
- hl2
- Juventino
Mam pytanko donośnie klubu, kiedy on powstanie, bo chętnie bym się wybrał na meczyk juve.W 2006 na pewno bym pojechał, bo póki, co od 2 lat zbieram kase, jeśli można by, było prosić o informacje odnośnie tego klubu bym, był wdzięczny 

- juveluck
- Juventino
Jak tam ci idzie pomoc, kolezanceDionizos pisze:Juvepoland Club ma zamiar zorganizowac wyjazd na mecz Juve. Jakie to bedzie spotkanie jeszcze nie wiadomo, ale napewno sie o tym dowiesz. Mecz z Interem raczej odpada, bo jest troche za wczesnie. Szybciej jakies spotkanie w roku 2006.
Bilety zarezerwujemy my, a nocleg bedziesz miala w autobusie 8) .kompletnie nie wiem jak się zabrać za rezerwowanie biletów, ew. noclegu etc.

A co do samego wyjazdu to napewno bedzie zorganizowany jakis w tym sezonie, a moze nawet w tym roku. Poczekajmy jednak jeszcze na terminarz Ligi Mistrzow, gdzie moze trafic sie ciekawsze spotkanie. Po jego rozlosowaniu wspolnie ze swiergotem zadecydujemy co zrobic

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
Marzec to miesiac przed moja matura wiec tez mi nie pasuje. Tylko, zeby Golota znowu nie walczyl w terminie meczuBIGGI pisze:Błagam, oby nie marzec (Milan,Roma :? )...mam sesje taką dlugą az do konca marca.....nigdy sobie nie wybacze jak nie pojade![]()
Oby terminarz LM był korzystny na ten rok

- Dionizos
- Juventino
Widze, ze jestes nie na czasie Marcinie. Teraz mowi sie szefow JPCMarcin_FCJ pisze:Napewno chciałbym wybrać się na mecz Juventusu w nadchodzącym sezonie. Napewno jednak nie będe mógł sobie pozwolić na taki wyjazd przed sylwestrem. Mnie osobiście marzy się wyjazd na spotkanie Juventus - Roma (26 Marca). Z obecnie grających klubów w Serie A to własnie Roma jest naszym największym "pozaboiskowym" rywalem. Mam nadzieję i apeluję do szefów JP o w miarę szybkie wybranie spotkania na które zamierzamy się wybrać.

- juveluck
- Juventino
Dokladnie 8) JP nie ma nic do organizacji meczu. Tym sie zajmuje wczoraj zarejestrowany JuvePoland Club. Do ktorego od przyszelgo tygodnia ruszaja zapisy. A jak dobrze pojdzie za jakies 2 miechy bedziemy oficialnym fan clubem Juventusu, to jednak nie jest jeszcze pewne 8)Dionizos pisze:Widze, ze jestes nie na czasie Marcinie. Teraz mowi sie szefow JPCMarcin_FCJ pisze:Napewno chciałbym wybrać się na mecz Juventusu w nadchodzącym sezonie. Napewno jednak nie będe mógł sobie pozwolić na taki wyjazd przed sylwestrem. Mnie osobiście marzy się wyjazd na spotkanie Juventus - Roma (26 Marca). Z obecnie grających klubów w Serie A to własnie Roma jest naszym największym "pozaboiskowym" rywalem. Mam nadzieję i apeluję do szefów JP o w miarę szybkie wybranie spotkania na które zamierzamy się wybrać.. Mecz 26 Marca srednio mi odpowiada bo 25 bede mial 18 urodziny :lol: .
Nie wszyscy pewnie wiedza, dlatego przypominam, ze w sklad zarzadu JPC wchodza:
swiergot, Oskar, Jacol, bblackk i ja
Natomiast w komisji rewizyjnej JPC sa:
Dionizos, Johnny 777, Italia 6
Wszytskie te oraz wiele innych informacji o dzialalnosci JPC, bedzie mozna przeczytac na oficialnej stronie, ktora powinna wystartowac dzis wieczorem

- BIGGI
- Qualità Juventino
Hehe raczej o pas walczyć juz nie bedziejuveluck pisze:Marzec to miesiac przed moja matura wiec tez mi nie pasuje. Tylko, zeby Golota znowu nie walczyl w terminie meczuBIGGI pisze:Błagam, oby nie marzec (Milan,Roma :? )...mam sesje taką dlugą az do konca marca.....nigdy sobie nie wybacze jak nie pojade![]()
Oby terminarz LM był korzystny na ten rok

Zreszta....tak sie na mecz napalilem ze nic i nikt mnie nie powstrzyma.
Ciesze sie ze masz mature w takim razie

- BOBEK
- Juventino
WITAM WSZYSTKICH
DAJCIE ZNAC JAK POJEDZIECIE.OK!!!NAJLEPIEJ JAK NASI BEDA GRAC Z INTEREM,MILANEM ALBO ROMA,BEDZIE FAJNY UBAW JAK DOKOPIEMY TYM PARTACZOM:-)))POZDRAWIAM WSZYSTKICH
FORZZZZAAAA JUVVVVAAAA
Mimo, iż to Twój 1 post i jesteś od niedawna, byłem zmuszony dać kartkę :? Natychmiast do regulaminu! /Dragon

FORZZZZAAAA JUVVVVAAAA
Mimo, iż to Twój 1 post i jesteś od niedawna, byłem zmuszony dać kartkę :? Natychmiast do regulaminu! /Dragon