Którego z byłych zawodników Juve wam brakuje????
- farmer16
- Juventino
Zleksza brakuje mi Antonio Conte świetny zawodnik , ale przynajmniej dobry szkoda , że odszedł od Juive i chyab teraz gra w Lecce jak się nie myle nawet działacze Juve chcieli zatrudnić go do anszej druzyny na jakieś stamnowisko dokładnie teraz nie kojarze jakie tak to mi go njabardziej brakuje zawsze walczył , ale miał swpoj wiek 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- kedzier
- Juventino
- Mateo
- Juventino
Ja nie moge strawić jak można było nie zatrzymywać Mareski!!! Świetny, kreatywny, grający z polotem, świetnie wyszkolony technicznie pomocnik i do tego młody :!: Nie wiem jak wyżej można było stawiać Appiaha, Blasiego czy Giannichede:/:/.
A z wymienionych w ankiecie to żadnego, Baggio został zastąpiony przez Del Piero z nawiązką...może troche Zidane'a, ale czy Nedved jest gorszy

A z wymienionych w ankiecie to żadnego, Baggio został zastąpiony przez Del Piero z nawiązką...może troche Zidane'a, ale czy Nedved jest gorszy

- farmer16
- Juventino
No jednak wszyscy zarazem wiedzą , ze Mareska był dobrym zaowdnikiem , ale on miał dość tych wszystkich wypożyczeń i w ostateczności został sprzedany tak mi się pomotało w głowie , że nie pamiętam już gdzieMateusszek pisze:Ja nie moge strawić jak można było nie zatrzymywać Mareski!!! Świetny, kreatywny, grający z polotem, świetnie wyszkolony technicznie pomocnik i do tego młody :!: Nie wiem jak wyżej można było stawiać Appiaha, Blasiego czy Giannichede:/:/.
A z wymienionych w ankiecie to żadnego, Baggio został zastąpiony przez Del Piero z nawiązką...może troche Zidane'a, ale czy Nedved jest gorszy![]()

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- matej
- Juventino
Biggi wyjąłeś mi to z ustBIGGI pisze:VIALLI I RAVANELLI.....
A co do ludzi z ankiety to chyba Zidane - za to co zrobił dla Juve i za to co wniósł do światowej piłki swoją bajeczną grą. Ach ta jego obkrętka 8)

- mare_imbrum
- Juventino
Davidsa. Jak ktoś zapyta czemu to bedę w mordę lał 

- diego1989
- Juventino
dla mnie najbardziej w klubie brakuje kogoś typu Vladimir Jugović lub Angelo Di Livio... wielki duch walki przy tym piekna i widowiskowa gra...jeśli chodzi o napastników to zdecydowanie Roberto Baggio...jego doskonałe akcje z Alexem były ozdobą meczów...niestety to tylko wspomnienia
- rafal005
- Juventino
Ruleta, a nie obkrętka :rotfl:matej pisze:Ach ta jego obkrętka 8)
A wracając do tematu to chyba Zidane'a. Brakuje u nas takiego niekonwencjonalnego piłkarza, potrafiącego zrobić z piłką coś, co by wszytkich zaskoczyło, łacznie z nim samym
Z piłkarzy z poza ankiety to zdecydowanie Ravanelliego, nigdy nie zapomnę jego fenomenalnej, aczkolwiek szczęśliwej bramki z finału LM z Ajaxem... Jakby ktoś miał linka do tej brameczki to bardzo proszę o niego.
No i oczywiście Henry'ego, do dzisiaj nie mogę pogodzić się z tym, jak można było nie poznać się na takim talencie

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jako, że nie pamiętam skąd jeszcze można ją ściągnąć, wysłałem Ci na maila. Miłego wspominaniarafal005 pisze: Z piłkarzy z poza ankiety to zdecydowanie Ravanelliego, nigdy nie zapomnę jego fenomenalnej, aczkolwiek szczęśliwej bramki z finału LM z Ajaxem... Jakby ktoś miał linka do tej brameczki to bardzo proszę o niego.

- Mateo
- Juventino
Dokładnie też nie wiem dlaczego nie potrafiliśmy wykrzesać tego co najlepsze z jego talentu :? . Szkoda, że u nas nic nie pokazał...być może oddając go uratowaliśmy mu kariere. Ale on mógł wbijać po 25 goli na boiskach serie A, a tak strzela po 30 bramek nieprzerwanie od kilku lat dla Arsenalu 
- pees
- Juventino
z podanych piłkarzy chyba jednak baggio.......zizou był świetny, żałowałem go gdy odszedł......ale po przyjściu nedveda jakoś mi przeszło
a najbardziej mi brakuje deschampsa i davidsa - zawodnicy z charakterem, nigdy nie odpuszczali, edgar czasami narobił troche szkody przez czerwone kartki, ale jak dla mnie ten zawodnik za czasów wystepów w juve był najlepszym defensywnym pomocnikiem na świecie :]

JUVE il Campioni d'Italia
- pan Zambrotta
- Juventino
mimo, iż na forum jestem cały rok i kilka razy widziałem ten temat, nie wiem czemu nigdy się nie wyżaliłem kogo mi brakuje w Juve :roll:
Oczywiście geniusza R. Baggio - takich jak on można policzyć na palcach jednej ręki...Di Livio ? także, walczył za dwóch. Jednak najbardziej brakuje mi... Angelo Peruzziego. Wiem, to może zabrzmieć trochę dziwnie, jednak dla mnie gdy słyszę słowo ''Juventus'', od razu przypominam sobie Peruzziego. Przez pewien okres uważałem Go za najlepszego bramkarza na świecie. Oczywiście Gigi Buffon to jedno z naszych najlepszych ogniw (nie będe dyskutował kto jest lepszy, gdyż dla mnie obaj byli rewelacyjni), jednak sentyment do Angelo pozostanie...
Oczywiście geniusza R. Baggio - takich jak on można policzyć na palcach jednej ręki...Di Livio ? także, walczył za dwóch. Jednak najbardziej brakuje mi... Angelo Peruzziego. Wiem, to może zabrzmieć trochę dziwnie, jednak dla mnie gdy słyszę słowo ''Juventus'', od razu przypominam sobie Peruzziego. Przez pewien okres uważałem Go za najlepszego bramkarza na świecie. Oczywiście Gigi Buffon to jedno z naszych najlepszych ogniw (nie będe dyskutował kto jest lepszy, gdyż dla mnie obaj byli rewelacyjni), jednak sentyment do Angelo pozostanie...
- matej
- Juventino
no właśnie nie pamietałem jak ten zwód dokładnie się nazywa :oops:rafal005 pisze:Ruleta, a nie obkrętka :rotfl:matej pisze:Ach ta jego obkrętka 8)
Ale każdy wie o co chodzi i nikt mi nie powie że Zidane nie opanował tego zwodu do perfekcji