Legia - FC Zurich
- 322
- Juventino
Powiem tyle : Bardzo zawiodłem się na Legii. Grała bardzo słabo a Włodarczyk to według mnie zupełne dno. Bardzo chciałbym by do Legii wrócił Okuka bo Zieliński dobrze się pokazał tylko jako piłkarz. Na wyróżnienie zasługują według mnie w pełni: Fabiański, Karwan oraz Dawid Jańczyk który według mnie powinien być wystawiany od początku meczy. Szkoda kartki Surmy ale myśle że była zasłużona.
PS. Troche ten mecz mi przypomniał o spotkaniu Groclin Dyskobolia - Girodins De Borderaux. Miejmy nadzieję że 2 mecz nie skończy się tak samo dla Legii
PS. Troche ten mecz mi przypomniał o spotkaniu Groclin Dyskobolia - Girodins De Borderaux. Miejmy nadzieję że 2 mecz nie skończy się tak samo dla Legii

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
yyyyyyy Kto ? :lol: :lol:Martin pisze:O porazce dowiedzialem sie z nocnych wiadomosci. "O Jezu! Co za ciećwierki" <- to moj jedyny komentarz
Co do meczu to niewątpliwie całe spotkanie ułozyła czerwona kartka. Legioniści przez prawie cały mecz zmuszeni byli grać w dziesiątke. Gdyby nie ten fakt to jestem przekonany, że to Legia cieszyłaby się z końcowego zwycięstwa. Szkoda bardzo straconej bramki bo w Zurychu będzie bardzo ciężko.
Mam jeszcze pytanko do kumatych (

- Solaris
- Juventino
Legia przy takim wyniku zaprzepaściła swoje szanse na korzystny rezultat w dwumeczu. Nie dość, że legioniści przyjadą w wybrakowanym składzie, to będą musieli wbić 2 bramki. Szkoda, że Legia nie mogła wystawić swego najlepszego składu, wtedy było by znacznie lepiej. Jeśli jednak uda się Warszawiakom wejść do kolejnej fazy PU, ich szanse znacznie się zwiększą, będą mogli zgłosić Marcina, a i może Wojtek wraz z Choto będą zdrowiUlTrAs pisze: Szkoda bardzo straconej bramki bo w Zurychu będzie bardzo ciężko.

Mimo iż nie lubię Legii, kibicuje im mocno, bo chcem by Polska ekipa dorobiła trochę punktów, by potem więcej zespołów mogło grać w pucharach.
Chyba źle odczytałem Twoje intencje, ale jeśli to była ironia to wielkieUlTrAs pisze: Mam jeszcze pytanko do kumatych () legionistów

- gosciu_Muranista
- Juventino
podpadasz Ultras oj podpadasz. Miała przedastawiać napis w jęz.angielskim: Warsaw Wariors (czy jakoś tak) i w środku miała być twarz z szalikiem Legii ale nie udało się z tego względu że kibiców było mniej.UlTrAs pisze: Mam jeszcze pytanko do kumatych () legionistów. Co przedstawiała kartoniada ułożona na Zylecie na początku spotkania ? bo tak oglądam te fotki i nie moge do tego dojść
:doh:
A swoją drogą gdy włączyłem TV to nie mogłem uwierzyć że jest 75min. i wynik 0:0 a potem 92min. i klops. Już Legia mogła próbować utrzymać wynik remisowy. A tu takie gapiostwo. Bo jak inaczej to nazwać. Magiera zamiast kryć zawodnika to sobie stał i chyba czekał na gwizdek, Fabiański nie potrzebnie się zawachał bo najpierw wystartował do piłki by potem się zatrzymać. Ale cóż jest jeszcze rewanż. Dobre spotkanie zagrał Janczyk i nawet nieźle porównując wcześniejsze spotkania Włodar. No i spora zasługa tego że było tylko 0:1 Fabiańskiego, który bardzo dobrze grał. Nie ma co Legia ma farta w wyszukiwaniu bramkarzy.
- Vincitore
- Juventino
Że Legia zagrała słabiutko to mało powiedziane , Warszawianie zagrali fatalnie - niech użądzają sobie dalej sparingi na początku sezonu to będzie świetnie widać nadal brak skuteczności u Stołecznych 3 gole w Bełchatowie i to honorowe trafienie z Bayernem napędziły napewno apetytów fanom Legii a tu?? okazuje się że nawet Zurichu nie przejdą , życzę powodzenia Legii , ale szkoda że prezentują taką a nie inną formę liczyłem że ktos nawiąże jeszcze walkę z WISEŁKA wi tym sezonie
PS: Komentarz Fana Legii z Tandetnego Forum Onetowskiego:
" Nasza Legiunia to by taki Panathinaikos 4-0 Rozwaliła"
Pozdro dla Prawdziwych Fanów Legii
PZDR
PS: Komentarz Fana Legii z Tandetnego Forum Onetowskiego:
" Nasza Legiunia to by taki Panathinaikos 4-0 Rozwaliła"
Pozdro dla Prawdziwych Fanów Legii
PZDR
- DamKam
- Juventino
Legia w porownaniu z Wisla zagrala beznadziejnie :!: Nie wychodzilo im doslownie nic, a w dodatku prawie od poczatku meczu musieli grac w dziesiatke
A z ta lawka rezerwowych Legi to bylo chyba jakies nieporozumienie
Szwajcarzy zagrali moim zdaniem bardzo dobrze i w rewanzu raczej nie widze szans dla Legi...
Nadzieje jak zwykle- wyszlo jak zwykle :!:

Nadzieje jak zwykle- wyszlo jak zwykle :!:
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, 16:55 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.
- TdF
- Interista
Możesz być pewny ,że to nie był kibic Legii tylko jakiś niepełnosprytny onetowy prowokator. Wystarczy spojrzeć na jakiegokolwiek newsa sportowego na tym portalu żeby takich spotkać.Pelson pisze:PS: Komentarz Fana Legii z Tandetnego Forum Onetowskiego:
" Nasza Legiunia to by taki Panathinaikos 4-0 Rozwaliła"![]()
Ciekaw jestem, czy w jakiejkolwiek innej spółce grupy ITI znaleźliby zatrudnienie ludzie z takim doświadczeniem jak tremer i p. dyrektor sportowy na takie stanowiśka? Toż to jakby dać małpie brzytwę i zamknąć w pokoju pełnym dzieci - jest szansa, że nic by się nie stało - ale bardzo mała.
Inter per Sempre

- Lypsky
- Juventino
Minute po meczu wyslalem do Bblackka sms o tresci "Zielu ole!". Kolega podekscytowany mysla o zwyciestwie zadzwonil do mnie. Nie bede cytowal slow jakie uslyszalem po przekazaniu wiadomosci o wyniku
Mnie osobiscie sytuacja w Legii nie drazni lecz smieszy. Dopoki z klubu nie odejdze grupa pajacykow z Bednarzem i Zygo na czele, dopoty nie doczekamy sie porzadnej pilki w stolicy. Zielinski jest slepy badz glupi i nadal topi klub w ktorym spedzil lata. Po meczu z Fc Zurych do dymisji powinien podac sie caly zarzad oraz trener.
Mnie osobiscie sytuacja w Legii nie drazni lecz smieszy. Dopoki z klubu nie odejdze grupa pajacykow z Bednarzem i Zygo na czele, dopoty nie doczekamy sie porzadnej pilki w stolicy. Zielinski jest slepy badz glupi i nadal topi klub w ktorym spedzil lata. Po meczu z Fc Zurych do dymisji powinien podac sie caly zarzad oraz trener.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Solaris
- Juventino
Świetnie ujęłeś sytuacje w śmiesznym zarządzie (DjJuve pisze: Mnie osobiscie sytuacja w Legii nie drazni lecz smieszy. Dopoki z klubu nie odejdze grupa pajacykow z Bednarzem i Zygo na czele, dopoty nie doczekamy sie porzadnej pilki w stolicy. Zielinski jest slepy badz glupi i nadal topi klub w ktorym spedzil lata. Po meczu z Fc Zurych do dymisji powinien podac sie caly zarzad oraz trener.
:?
Phiii...To się nazywa prawdziwy fan Legii...322 pisze:Kiedy rewanż?

- Lypsky
- Juventino
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=6773
Swietny felieton z ktorym sie w 100% zgadzam. Przydaloby sie aby Pan Zielinski takze go przeczytal.
Swietny felieton z ktorym sie w 100% zgadzam. Przydaloby sie aby Pan Zielinski takze go przeczytal.
- bblackk
- Juventino
Artykułów takich jak ten pojawiło się już mnóstwo od momentu przejęcia posady trenera, przez Zielińskiego i każdy traktuje mniej/więcej o tym samym. Opiera się to na wytyczaniu błędów i narzekaniu, w tym momencie, dosłownie na wszystko, a przecież każdy kibic Legii to wie i żaden z tych felietonistów, Ameryki nie odkrył. Tyle, że oni chyba inaczej nie potrafią rozładować swojej flustracji i zażenowania. Zamiast napisać petycje do Zarządu czy Stowarzyszenia, w sprawie trenera, albo stworzenie akcji zbojkotowania meczu przez kibiców (opuszczenie trybun, albo chwilowy brak dopingu), żeby coś zrobić, to oni swoim biadoleniem myślą, że naprawią całą sytuację.DjJuve pisze:http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=6773
Szkoda gadać... w ogóle co robi Piórkowski i te jego całe Stowarzyszenie?! Przecież oni wiedzą jak wygląda w tym momencie sytuacja i jako jedni z niewielu mogą coś zdziałać.
Legia teraz potrzebuje cudu, albo zbawcy...

- Lypsky
- Juventino
Juz po rewanzu, jestem dumny z Legii. Przegrac tylko 4:1 z tak wybitnym zespolem jak Fc Zurich to nie lada osiagniecie :>
Jako ciekawostke podam ze Jacek Zielinski nie ma zamiaru podawac sie do dymisji a glowna przyczyna porazki byly braki kadrowe.
Jak nie za wolna murawa, za szybka pilka, brak szcescia to nie ma skladzie tak wybitnych postaci jak chocby Lukasz Surma.
Ogolnie rzec biorac, moze sie utrzymamy?
Jako ciekawostke podam ze Jacek Zielinski nie ma zamiaru podawac sie do dymisji a glowna przyczyna porazki byly braki kadrowe.
Jak nie za wolna murawa, za szybka pilka, brak szcescia to nie ma skladzie tak wybitnych postaci jak chocby Lukasz Surma.
Ogolnie rzec biorac, moze sie utrzymamy?
- kedzier
- Juventino
Pomimo iż Legii szczerze nienawidzę
jest mi bardzo szkoda że nie awansowała ona dalej. W końcu liczą się punkty do rankingu UEFA, a poza tym ten klub reprezentuje polski futbol, dlatego w pucharach zawsze kibicuje polskim zespołom
Niestety porażka 1:4 chluby nam raczej nie przyniesie... Zieliński chyba nie potrafi sobie poradzić z zawodnikami, ale to jest jeszcze młody trener więc decyzja o zwolnieniu wydaje mi się przedwczesna, trzeba dać mu szansę
Fakt, że Legia miała przed tym meczem ogromne problemy kadrowe, ale nie można całej odpowiedzialności zrzucić na ten problem :!:
Taka mała dygresja
Podobno to płocka Wisła miała skompromitować polski futbol w pucharach... a wypadła lepiej od legionistów 8) Niestety, gorszy bilans bramkowy ( gdyby Jelonek trafil karnego w Zurichu
) przesądził o awansie Grasshhoper... Może gdyby nie postawa sędziego z Islandii skończyło by się lepiej ( kto był ten widział cóż ten pan wyprawiał
)
Na placu boju została tylko Wisła Kraków i Groclin, oby im się lepiej powiodło :!: polskie kluby - zurich 0:2 :evil:

Taka mała dygresja

Na placu boju została tylko Wisła Kraków i Groclin, oby im się lepiej powiodło :!: polskie kluby - zurich 0:2 :evil:
- Pirlo
- Juventino
To co pokazała legia to blamaż dla Polskiej piłki. 4-1 z słabiutkim FC Zurich to wstyd i hańba...z resztą inne kluby tez nie błyszczą.Wisła Płock na 7 minut przed koncem traci bramke i awans....podobnie jak Wisła Kraków ale oni grali z Panatinaikosem , zespołem 3 klasy lepszym od klubów z Zurichu wiec wstydu nie przyniesli a Groclin awansował bo z Duklą to by nawet polski B-klasowiec wygrał...
Jednym słowem wstyd mi za Legie i Wisłe Płock...moze lepiej niech UEFA zawiesi nasze kluby w pucharach, niebedzie wstydu przynajmniej

Jednym słowem wstyd mi za Legie i Wisłe Płock...moze lepiej niech UEFA zawiesi nasze kluby w pucharach, niebedzie wstydu przynajmniej