Wisła w LM?? Jednak NIE! :(
- mare_imbrum
- Juventino
Sądzisz, że w lidze tureckiej pokaże więcej niz u nas? Trochę wątpie... Szymek może brylowac, bo nie ma zbyt wielu godnych siebie rywali. Gdyby był naprawde taki dobry to nie grałby teraz w Trabzonsporze, tylko gdzies w Anglii, czy we Włoszech.
- PABLO
- Juventino
wisla musi awansowac do LM ! najlepsi pilkarze ?? wedlug mnie to Brozek,Blaszczykowski i Frankowski. Natomiast jesli chodzi o Olisadebe to malo co telewizora nie wyrzucilem jak strzelil bramke ! w klubie gra wszystko jest ladnie pieknie a jesli przychodzi powolanie to lapie kontuzje! wstydzil by sie tej strzelonej bramki i nie glosil by wszystkim ze chce strzelic bramke polakom.a na koniec powiem tak:raz,dwa,trzy- malo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
- Michal17
- Juventino
Właściwie to chciałem się powstrzymać od jakiegokolwiek komentarza aż do rewanżu, ale nie potrafię siedzieć cicho.
Nie chcę narazie wypowiadać się na temat LM, bo jeszcze za wcześnie, pogadamy za 2 tyg i mam nadzieję, że będzie o czym.
Wg mnie Wisła wygrała, bo miała 12 zawodnika!!!! Bodaj nikt z was nie wspomniał o wspaniałym dopingu. Najpierw gromkie "Nic się nie stało" i "Chłopaki jesteśmy z wami", następnie popisowe "Jazda jazda jazda..." i na koniec "1,2,3 - MAŁO"!!!! Coś niesamowitego. I nie ważne że stadion nie byl wypełniony po brzegi. Na to jeszcze przyjdzie czas...
Gra piłkarzy -> no coż, bardzo dobrze spisywali się młodzi Brożek i Błaszczykowski. Franek, Zieńczuk i Uche też byli bardzo dobrzy. Cała drużyna grała świetnie.
Byłeś pierwszy...
Wczoraj po meczu dla TVP Kraków:
Nie chcę narazie wypowiadać się na temat LM, bo jeszcze za wcześnie, pogadamy za 2 tyg i mam nadzieję, że będzie o czym.
Wg mnie Wisła wygrała, bo miała 12 zawodnika!!!! Bodaj nikt z was nie wspomniał o wspaniałym dopingu. Najpierw gromkie "Nic się nie stało" i "Chłopaki jesteśmy z wami", następnie popisowe "Jazda jazda jazda..." i na koniec "1,2,3 - MAŁO"!!!! Coś niesamowitego. I nie ważne że stadion nie byl wypełniony po brzegi. Na to jeszcze przyjdzie czas...
Gra piłkarzy -> no coż, bardzo dobrze spisywali się młodzi Brożek i Błaszczykowski. Franek, Zieńczuk i Uche też byli bardzo dobrzy. Cała drużyna grała świetnie.
Jest coś w tym, bo sam chciałem napisać o następcy i przy okazji wspomnieć naszą wymianę zdańpan Zambrotta pisze: Kiedyś prowadziłem dyskusję z użytkownikiem Michal17 na temat poszukiwań następcy Żurawia. Teraz chyba mamy takie samo zdanie - bez wątpienia jest nim Paweł Brożek.

Paweł Brożek to już ukształtowany zawodnik, z Frankiem tworzą niezłą parę. Boję się tego ewentualnego transferu...pan Zambrotta pisze: Jeśli nadal będzie grał na tak wysokim poziomie, za rok odleci z Krakowa do zagranicznego klubu.
Wczoraj po meczu dla TVP Kraków:
:rotfl:Tomasz Frankowski pisze:Gnietliśmy ich niemiłosiernie
- gorczas
- Juventino
Jesli chodzi o tego newsa to chodzi tu o PIOTRA Brożka, a nie PAWŁA (żeby nie było niedomówieńmare_imbrum pisze:Luknijcie tam:
http://sport.wp.pl/kat,32282,wid,774643 ... 665075.301
Poszaleli z tą Turcją? Brozek zrobiłby spory krok w tył, gdyby Wisła awansowała do LM, a on wyniósł się do jakiejs zapyziałej drużyny na końcu świata. Tak mi się bynajmniej wydaje.Swoja drogą, jak to ktoś tu przytomnie zauważył, ciekawe jakie mieli miny Szymek, Boruc i Żurawski. Pewnie co najmniej zdziwione:rotfl:

Co do szans Wisełki to są one co prawda bardzo duże, ale najważniejsze to to, żeby nie bronić się w Atenach, bo może być krucho.
Co do meczu się nie wypowiem, bo oglądałem tylko co kilka minut urywki i wszystkie bramki i najładniejsze akcje na koniec (Monk na TVNie ważniejszy
PS. Ciekawe czy Oli jeszcze zawitałby do reprezentacji, jesli dzięki niemu PAO awansowałby do LM
PozdrQ
- paku
- Juventino
Małe statystyki z meczu:
Wisła - Panathinaikos
8 strzały 21
3 celne strzały 4
0 słupki i poprzeczki 1
2 rożne 4
5 spalone 0
19 faule 17
Najwięcej strzałów: Frankowski, Brożek i Uche po 2 - Olisadebe 4, Gekas 3.
Najwięcej celnych strzałów: Gekas 2.
Najczęściej na spalonym: Frankowski 3.
Najwięcej fauli: Błaszczykowski 4, Paulista 3 - Kotsios 3, Serić 3.
Najczęściej faulowani: Uche 4, Cantoro 4 - Conceicao 5, Papadopoulos 4.
Najwięcej podań kluczowych: Frankowski i Zieńczuk po 2 - Wooter 4.
Skuteczność bramkarzy: Majdan 75 proc. (3/4) - Galinović 0 proc. (0/3)
:lol:
JAZDA JAZDA JAZDA !! BIAŁA GWIAZDA !!
Jak awansujemy będzie możliwosc się pozyskania kogos kto wzmocni gre Wisły, a piłkarzy takich napewno nie będzie brakowało, przeciez gra w LM to marzenia każdego piłkarza, jeszcze Tyskie dorzuciło pare groszy Wisła za awans dostanie ładne pieniądze wiec nic nie stoi na przeszkodzie abysmy pozyskali kogos mocnego.
@leniup: taka sama flaga wiśiała na meczu
Jak oceniacie doping? Moim zdaniem fantstyczny 12 zawodnik bez wątpienia, oby jak najwiecej pojechalo do Aten kibiców krakowskiej Wisły.
Wisła - Panathinaikos
8 strzały 21
3 celne strzały 4
0 słupki i poprzeczki 1
2 rożne 4
5 spalone 0
19 faule 17
Najwięcej strzałów: Frankowski, Brożek i Uche po 2 - Olisadebe 4, Gekas 3.
Najwięcej celnych strzałów: Gekas 2.
Najczęściej na spalonym: Frankowski 3.
Najwięcej fauli: Błaszczykowski 4, Paulista 3 - Kotsios 3, Serić 3.
Najczęściej faulowani: Uche 4, Cantoro 4 - Conceicao 5, Papadopoulos 4.
Najwięcej podań kluczowych: Frankowski i Zieńczuk po 2 - Wooter 4.
Skuteczność bramkarzy: Majdan 75 proc. (3/4) - Galinović 0 proc. (0/3)

JAZDA JAZDA JAZDA !! BIAŁA GWIAZDA !!
Jak awansujemy będzie możliwosc się pozyskania kogos kto wzmocni gre Wisły, a piłkarzy takich napewno nie będzie brakowało, przeciez gra w LM to marzenia każdego piłkarza, jeszcze Tyskie dorzuciło pare groszy Wisła za awans dostanie ładne pieniądze wiec nic nie stoi na przeszkodzie abysmy pozyskali kogos mocnego.
@leniup: taka sama flaga wiśiała na meczu

Jak oceniacie doping? Moim zdaniem fantstyczny 12 zawodnik bez wątpienia, oby jak najwiecej pojechalo do Aten kibiców krakowskiej Wisły.
- Gregor del Ptasior
- Juventino
No ja jestem przekonany, że Wisełka awansuje... Chociaż droga jeszcze daleka. Mam nadzieję, że nie trafi w grupie na Juve, bo to by była tragedia z jednego prostego powodu... Nie miałbym na bilet, a absencja na takim spotkaniu, to tylko się pochlastać można.
- paku
- Juventino
Zazdrosny warszawiak :twisted:322 pisze:nooo taaa ale pewnie wisla jak to wisła przegra 2:0 i będzie po lidze mistrzów.... Ale nie ma co przesądzać. Pożyjemy zobaczymy.
Nie bądz taki pewny ze przegra 2-0, popatrz na Legie, z taka skutecznoscia jak w meczu z Bayernem Legia moze pomarzyć o dalszych rundach PU ;]
Wisła po za zasięgiem polskich drużyn, Wisła tuż tuż Ligi Mistrzów, WISŁA NAJLEPSZA W POLSCE

- PABLO
- Juventino
ta bramka samobojcza byla ladnapaku pisze:Zazdrosny warszawiak :twisted:322 pisze:nooo taaa ale pewnie wisla jak to wisła przegra 2:0 i będzie po lidze mistrzów.... Ale nie ma co przesądzać. Pożyjemy zobaczymy.
Nie bądz taki pewny ze przegra 2-0, popatrz na Legie, z taka skutecznoscia jak w meczu z Bayernem Legia moze pomarzyć o dalszych rundach PU ;]
Wisła po za zasięgiem polskich drużyn, Wisła tuż tuż Ligi Mistrzów, WISŁA NAJLEPSZA W POLSCE

- _Jah
- Juventino
Podobnie jak Wy, jestem wielce usatysfakcjonowany wczorajszym wynikiem. Wisła w pełni wykorzystała atut własnego boiska, wyrabiając sobie widoczną przewagę. Ostatecznie jednak, wszystko rozstrzygnie się w Atenach, gdzie przy fanatycznej publiczności gospodarze będą chcieli wziąć srogi rewanż na podopiecznych Jerzego Engela. Wówczas kluczem do osiągnięcia korzystnego rezultatu będzie stanowić psychika piłkarzy Białej Gwiazdy. Pod żadnym pozorem nie mogą ograniczać się wyłącznie do zadań defensywnych, bowiem nie jest to zbyt mocna strona Mistrzów Polski. Musimy być niezwykle czujni, nie możemy pozwolić Koniczynkom się rozpędzić, gdyż oni to potrafią i mogą narzucić nam mordercze tempo. Szykuje się zatem niesamowita walka, seria wymian cios za cios, ale nie ma się w końcu co dziwić, stawka jest niewiarygodnie cenna. Rewanż w Atenach to będzie najważniejszy mecz Polskiej piłki klubowej, od przeszło 8 lat. Także jestem przekonany, że cała Polska tego dnia będzie trzymać kciuki. Musi się udać.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- mil015
- Juventino
Juz takowe wewaliłem w pierwszym poscie w tym temacie, ale szczegółpaku pisze:Małe statystyki z meczu: (...)

Była, krótka dyskusja na jakim stadionie, gdyby awansowała do LM zagała by Wisła. Zeby uciąć wszelkie spekulacje odsyłam was TUTAJ Swoją drogą szkoda ze Wisła jak juzby miała awansować to grałaby na SS.
- leniup
- Redaktor
ehh stadion stadionem ale oni już piszą tak:mil015 pisze:Była, krótka dyskusja na jakim stadionie, gdyby awansowała do LM zagała by Wisła. Zeby uciąć wszelkie spekulacje odsyłam was TUTAJ Swoją drogą szkoda ze Wisła jak juzby miała awansować to grałaby na SS.
Mecze pierwszej kolejki fazy grupowej zaplanowano na 13/14 września. Druga kolejka odbędzie się dwa tygodnie później.
Czytałem już kilka wypowiedzi o rundzie grupowej. Boję się żeby się nie zachłysnęli sukcesem i spokojnie przygotowali do meczu w Atenach. Jeśli bedą myśleć że są już w LM to dostaną szybko 0-4 i będą się bali przyjechać do kraju.. To jednak najczarniejszy scenariusz którego do siebie nie dopuszczam, licze więc na awans.
PS> Ładne wyniki ankiety
- 322
- Juventino
Ja kibicuję wiśle bo jeżeli zajdzie jakos daleko polska liga będzie miała 2 miejsca do eliminacji Ligi mistrzów wiec...Jezeli moja ukochana Legiuunia zajmie 2 miejsce w lidze tooo...będzie grala w eliminacjach do LM. I potem Legia sie dostanie przejdzie faze grupową pucharową i wygra lige mistrzóóóóóóóóów!!!!paku pisze:Zazdrosny warszawiak :twisted:322 pisze:nooo taaa ale pewnie wisla jak to wisła przegra 2:0 i będzie po lidze mistrzów.... Ale nie ma co przesądzać. Pożyjemy zobaczymy.

(ahh te marzenia)