JUVENTUS 2-2 Roma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 03:24

Nasz kapitan znowu błyszczy :D . A swoją drogą fajnie leciał nie :twisted:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 08:48

:think: CO tu duzo mowic Mecz na remis i to z Roma ! :prochno: Ale to tylko sparing wiec mysle ze juve nie podeszlo do niego na 100% a nawet nie na 80% :wink: Ale dac sobie strzelic 2 bramiki :doh: a ta druga to juz kompletny brak zgrania obrony :smile: Mysle ze lucek pomysli i wyciagnie jakies wnioski z tego meczu i zakupi jakiegos mlodego obronce :dance: :happy:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 08:53

JUVEFANE_10 pisze:Mecz na 100% nie będzie zakodowany!
Taa... :roll:

Meczu ze wzgledow oczywistych nie ogladalem, bylem lekko zdenerwowany, ale jakos przezylem. Ogladalem bramki. Podobala mi sie ta pierwsza Del Piero. Dobra akcja Vieiry i piekny strzal Del Piero. Przy pierwszej bramce Romy- to chyba Zebina nie zdolal upilnowac pilkarza Romy?.. Drugiej bramki Romy nie rozumiem. Pilke zaslonil bedacy na spalonym nie wiem kto (ale pilkarz Romy), moim zdaniem Chimenti nie bardzo mial to szanse z tego wzgledu wybronic. W finale Ligi Mistrzow Juventus - Milan sedzia za takie cos nie uznal bramki. Dobrze, ze to byl tylko mecz towarzyski. :| Karny Del Piero wykonany poprawnie.

Coz, szkoda, ze nie udalo mi sie obejrzec meczu, mysle, ze pozytywem jest to, ze strzelamy sporo bramek, rozgrywamy sie, bedzie dobrze. Podobala mi sie ta zielona koszulka Buffona. Wczesniej takiej nie widzialem.

PS: Dziwnie wyglada ogolony Zambrotta :roll: Tzn inaczej.

djse

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 09:20

Mimo remisu jestem zadowolony z Juve. Jak ktoś wcześniej wspomniał każdy napastnik ,który gra strzela bramki i jest to naprawdę dobra wiadomość. Szczególnie po ostatnich bramkach Zlatana z Benifcą i Alexa z Roma. Myślę ,że jest to dobra odpowiedź dla tych ,którzy ciągle nawołują do ściągnięcia Cassano. W obecnej sytuacji byłoby to tylko nieotrzebne wydawanie kasy.

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
lskrodzki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 12:21

Ey,moze mi ktos wyjasnic,czemu jak klikne na ten link z bramkami z wczorajszego meczu,to wlacza mi sie jakas arbska strona :? z ktorej nic nie mozna sciagnac :płaczę:

Moze ktos podac jakis dobry link?

Z gory wielkie dzieki.

Ave Juve !!!
Forza Juve !!!

ALEX IS THE BEST
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 12:59

Ey,moze mi ktos wyjasnic,czemu jak klikne na ten link z bramkami z wczorajszego meczu,to wlacza mi sie jakas arbska strona z ktorej nic nie mozna sciagnac

Moze ktos podac jakis dobry link?
tu masz bramki >>>http://www.juventusturyn.com/bramki.htm <<<<

pozdro

P.S Capello będzie miał teraz trudne zadanie z dobraniem ataku wszyscy napastnicy prezentują wyśmienitą formę.

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2005, 13:35

Remis 2 - 2 w sumie dobry wynik .Cieszy dobra gra Alexa Del Piero .Jedynym znakiem zapytania jest obecno&#347;c Olivery w sk&#322;adzie co pokazuje &#380;e zmiennik dla Camora by si&#281; sprzyda&#322; ,bo Olivera gra&#322; s&#322;abo wczoraj .Przy drugiej bramce dla Romy s&#281;dzia móg&#322; odgwizda&#263; spalonego bo jak si&#281; nie myle to Dacourt zas&#322;oni&#322; pi&#322;ke Chimentiemu a raczej skupi&#322; jego uwage wi&#281;c spalony móg&#322; by&#263; odgwizdany .Dla Capello ten mecz by&#322; raczej meczem ekspeymentów a nie powa&#380;nego sprawdzianu .Du&#380;o zmian ,z czego ciesze sie najbardziej brak kontuzji w zespole po tym meczu ,dobrze &#380;e nasi si&#281; oszz&#281;dzali bo ju&#380; wi&#281;cej kontuzji w Juve nie chcia&#322;bym widzie&#263; .Wynik dobry ,gre trzeba jeszcze troche dopracowa&#263; ,ale wszystko jest na dobrej drodze . :think:

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Zablokowany