Transfery AS Romy - TAS odblokował transfery Romie
- T-Bar
- Juventino
No to pupilek Capello przyjdzie do JUVE i sam niewiem czy się cieszyć czy smucić ehh... Niby dobry zawodnik ale hamski i arogancki. O ile pamiętam to samo było ze Zlatanem w Ajaxie
może jeszcze z Cassano bedą ludzie 

- Vincitore
- Juventino
Czyli Antoś
będzie nasz chociaż były ostatnio głosy że jeśli Roma da mu konkretną ofertę kontraktu to zostanie ale jeżeli Moggiemu naprawdę zależy na sprowadzeniu wchodzącej gwiazdy Serie A to nie wierze żeby nie wystawił konkretnej gotówki za Cassano , z koleji jeżeli chodzi o Manciniego to sądze że byłby dobrym zmiennikiem dla Camoranesiego , jeszcze tylko Miguel i EUROPA NASZA!!
- Venomik
- Juventino
Ja uważam, że to dla nas znakomita wiadomość! Chciałbym zobaczyć w klubie Cassano, wierzę, że Capello jest w stanie go utemperować... pamiętam, jak jeden z piłkarzy Ajaxu ucieszył się na wieść o przejściu Zlatana twierdząc, że więcej by z nim nie wytrzymał... i co sięstało w juve? Zlatan nie dość, że stał siębardziej opanowany poza boiskiem to jeszcze potrafi grać bardziej taktycznie częściej podaje. Ktoś z Realu powiedział niegdyć, że Capello jest jedyną osobą na świecie, która potrafiłaby utemperowac Cassano, dlatego Real go nie kupi - zrobić to może jedynie Juve.
I nie zapominajmy o Mancinim - jest to sprawa mniej dyskutowana na forum, ale także istotna. Przydałby się w składzie, bo nasza ławka się trochę niewesoło kurczy
I nie zapominajmy o Mancinim - jest to sprawa mniej dyskutowana na forum, ale także istotna. Przydałby się w składzie, bo nasza ławka się trochę niewesoło kurczy

- Pirlo
- Juventino
jak dla mnie to ta informacja nie znaczy nic... po co nam Cassano??Mamy Zlatana ,Treze , Del Piro ,Mutu ,Zalayete i jeszcze do tego Cassano??Lepiej kupic za te kase porzadnego obronce np.Miguela,Bonere albo jakiegos skrzydłowego, i tu tez niejestem zwolennikem Manciniego, on jest dobry ale za kase która bedzie trzeba na niego wydac mozna kupic lepszych zawodnikow np.Joaquina ktorym niewiem dlaczego nikt ostatnio sie nie interesuje. 

- steru
- Qualità Juventino
Może dlatego nikt się nim nie interesuje gdyż wiadomo że jest to bardzo drogi piłkarz...Obecnie chyba tylko 2 kluby w Europie są skłonne do wydania sumy za którą można by wykupić tego piłkarza a mianowice Real Madryt i Chelsea :roll: Więc może lepiej że nikt narazie nie próbuje go pozyskać bo może w przyszłości uda się go jakimś tańszym kosztem nabyć.Bart7 pisze:Joaquina ktorym niewiem dlaczego nikt ostatnio sie nie interesuje.
A co do transferu Cassano to moje uczucia są tak samo podzielone jak i podzielone są opinie między forumowiczami.Z jednej strony jest obiecującym piłkarzem i chciałbym go widzieć w Juve ale z drugiej strony będzie to znaczyło że jakiś z naszych bardzo dobrych napastników będzie się marnował na ławie.
Najlepiej gdyby Moggi zawarł z nim gentelmanską umowę że za rok jak już będzie wolnym piłkarzem podpisze kontrakt z Juve.Byłby za darmo i może sytuacja w naszym ataku do tego czasu by się już wyjaśniła...
Dobrze że odblokowano transfery Romie ale z drugiej strony będzie szkoda jak inny klub na tym skorzysta i pozyska Cassano za naszymi plecami

- rafal005
- Juventino
Moggi: "Nie interesują nas piłkarze Romy"
Dyrektor generalny Juventusu Turyn - Luciano Moggi zapewnił, że Stara Dama nie jest zainteresowana pozyskaniem żadnego z zawodników AS Romy. Zatem odblokowanie mercato Giallorossich nie ma dla Bianconerich żadnego najmniejszego znaczenia.
"Decyzja Tas-u dotycząca mercato Gialorossich na pewno jest bardzo dobrą wiadomością dla Romy. Jednak jeżeli chodzi o nas, to niczego nie zmienia. Nie jesteśmy zainteresowani ani Cassano, ani żadnym innym piłkarzem Romy."- zapewnił Moggi.
Źródło: http://pilka.pl/?mid=1&show=37954
Oj Lucek kręcisz coś, kręcisz 8) Ja tam mogę się założyć, że albo Cassano albo Mancini trafią do nas. A się okaże, że przyjdą obaj :-D Moggi zawsze robi takie zamieszanie, żeby zmylić wszystkich :lol:
Dyrektor generalny Juventusu Turyn - Luciano Moggi zapewnił, że Stara Dama nie jest zainteresowana pozyskaniem żadnego z zawodników AS Romy. Zatem odblokowanie mercato Giallorossich nie ma dla Bianconerich żadnego najmniejszego znaczenia.
"Decyzja Tas-u dotycząca mercato Gialorossich na pewno jest bardzo dobrą wiadomością dla Romy. Jednak jeżeli chodzi o nas, to niczego nie zmienia. Nie jesteśmy zainteresowani ani Cassano, ani żadnym innym piłkarzem Romy."- zapewnił Moggi.
Źródło: http://pilka.pl/?mid=1&show=37954
Oj Lucek kręcisz coś, kręcisz 8) Ja tam mogę się założyć, że albo Cassano albo Mancini trafią do nas. A się okaże, że przyjdą obaj :-D Moggi zawsze robi takie zamieszanie, żeby zmylić wszystkich :lol:
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Wcześniej interesował się Mancinim i Cassano a teraz nie interesuje się nikim z Romy - JASNE :rotfl: Kolejna gierka psychologiczna naszego MERCATOMANrafal005 pisze:Moggi: "Nie interesują nas piłkarze Romy"