Za kim jestescie w Polskiej Lidze??

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 14:32

BIGGI pisze:Motor Lublin i Śląsk Wrocław ZAWSZE RAZEM

A z ekstraklasy najbardziej lubie Wisłe Kraków :-D
No i Prosze Odrazun Mozna Poznac Czlowieka o wysokim Ilorazie inteligencji , blyskotliwosci itp. :dance:

Jestem w 101 % za Tym postem i popieram to co Napisał Biggi ! Jeszcze tylko dodam Lechie Gdansk !

Lechia Wisla Slask ! Krolowie Polskich miast !
No i oczywiscie Motor Lublin i Jagielonia Białystok !

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 15:00

Polska Liga? Widzew, :D tylko Widzew

Mimo, ze mieszkam w Rybniku - to nie stanowi dla mnie zadnego problemu;) W koncu to Widzew jako ostatnia polska drużyna grał w LM 8)

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 15:11

ULAT pisze:3 królowie Wielkich Miast: Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk!!! No i wszystko jasne :)
Tak, wszystko jasne!!!! Dorzuciłbym jeszcze Jagę.

Jako, że jestem z Krk, moim ukochanym klubem jest Wisełka. Pamiętam derby Krakowa Wisła-Craksa w 2 lidze (grał tam jeszcze Hutnik Krk), wtedy byłem małym chłopcem... Od tego meczu pokochałem prawdziwie tylko Wisłe!!! Później przyszła Tele-Fonika a razem z nią prawdziwe sukcesy...

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 15:29

Hmm sam nie wiem czy mam swój ulubiony klub, jeśli już to napewno Włocłavia, Legia, ŁKS, i jest jeszze kilka klubów które lubie.
Szkoda, że w Polsce w ostatnich latach tak ciężko o awans do Ligi Mistrzów :|

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 15:54

Trzej Królowie Wielkich Miast!! JAGA WISŁA LECHIA GDAŃSK

no i oczywiście ŚLĄSK WROCŁAW też

Wiśle Lubię dłużej niż Kocham Juventus do Krakowian czuję Sympatię chodzę na meczach dre ryja i wyzywam innych piłkarzy :oops:
Jak byłem mały chodziłem z tatą na mecze itp ale dzieki Bogu zakochałem się w Juventusie :D[/b]

@Szymek
Włocławia
a myślałem że tam we Włocławku to kochają Kujawiaka :D

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 16:01

Dla mnie polska liga ta tak jak dla wiekszości z was DNO :!: No ale z polskich klubów najbardziej lubie Legie Warszawa.
No ale to dalekorzędny klub JUVE NA PIERWSZYM MIEJSCU NA ZAWSZE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 16:06

Pelson pisze:
Szymek pisze:Włocłavia
a myślałem że tam we Włocławku to kochają Kujawiaka :D
Trochę Cię uświadomię, Włocłavia i Kujawiak jezcze nedawno razem grały w IV lidze, Włocłavia miała zawsze więcej kibiców niz Kujawiak, ale on zajął II miejsce w IV lidze a Jagiellonka I lecz nie miała pieniędzy na awans. A Kujawiak skozystał z tego i awansował do III ligi, Prezyden Włocławka bardzooooo wsparł finansowo Kujwiaka. I w ten sposób coraz więcej ludzi we Włocławku kibicuje Kujawiakowi, ale od tej pory od kiedy Kujawiak dostał kase, bo wcześniej to jakoś kibiców nie było. Ja uważam takich kibiców za "kupionych", a zebyście widzieli ich doping, można lać ze śmiechu. My w IV lidze na Włocłavi mamy lepsze. Gram 3 rok we Włocłavi, kocham to miasto, kocham ten klub :!: Przechodząc po Włocławku na murach są tylko napisy Włocłavia, ŁKS...

Wspomniałem o ŁKS, największym przyjacielu Włocłavi. Pewnie słyszelicie że mecz Kujawiak - ŁKS, został przerwany, a to dlatego, ze kibice ŁKS i Kujawiaka zaczęli demolowac stadion...słusznie robli, bo to co robił sędzia robił to....

ŁKS ŁÓDŹ & WŁOCŁAVIA WŁOCŁAWEK
Pozdro

P.S. Jak chcesz sie dowiec czegos wiecej o "Super Kujawiaku" to zagadaj na GG, pośmiejemy sie razem :smile:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 16:12

michal17 pisze:Tak, wszystko jasne!!!! Dorzuciłbym jeszcze Jagę.
Przeto napisłem "
Lechia Wisla Slask ! Krolowie Polskich miast !
No i oczywiscie Motor Lublin i Jagielonia Białystok !"
Pelson pisze:Trzej Królowie Wielkich Miast!! JAGA WISŁA LECHIA GDAŃSK

Nie wiem czemu Wrocław Nie jest Wymieniony w pierwszej 3 :think: Tylko zamiast niego jaga :doh: No coz Moze Tobie sie Pomylilo ! Ale nie szkodzi Wybaczm z racji iz jestes Za Wisla Krakow!

P.s Za 2 Lata Liga Mistrzow we Wrocławiu !

Slask II liga
Lechia II liga
Jaga II liga
Wisła Mistrz Polski :whistle:

P.s 2 zapraszam wszystkich chetnych do wrocławia do lasku redzinskiego ! dzisiaj sie odbedzie bijatyka zaprzyjaznionych kibicow Slaska i Piasta Gliwice ! 15v15 bez Bialej broni nie Kopiemy lezacych !

dan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 16:58

Moim ulubionym klubem jest oczywiscie LECH POZNAŃ :!: :!: :!:
Choc nie jestem z Poznania :( to moje najwieksze marzenie spelnilo sie.Bylem raz na Bulgarskiej na meczu Lecha.I to na jakim.Lech-Wisla Krakow z poprzedniego sezonu:!: Lepiej byc nie moglo piekny mecz 3:1 dla kolejorza :!:Niezapomniane wrazenia. Jak ja wam zazdroszcze Poznaniacy ze macie mozliwosc bycia na takich meczach :cry:
Myyy wierzymyyy tylkooo w KKS Hej LECH :!: Kolejorz :!: Gola :!:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 17:42

chcecie wiedzieć, któremu polskiemu klubowi kibicuję :?: wystarczy, że spojrzycie skąd jestem :wink: Białystok, a co się z tym wiąże, oczywiście Jaga :!:
RuTeK pisze: Jagielonia Białystok
mam nadzieję, że nie zrobiłeś tego specjalnie :|

drugi klub, który lubię to krakowska Wisła. no ale od dawna wiadomo, że Jaga i Wisła trzymają się razem. jednak po ostatnich wydażeniech to się zmieniło. może nie wszyscy wiedzą lub ktoś się tym nie interesuje, ale w tym tygodniu ta przyjaźń została zerwana. oto co przeczytałem w piątkowym "Kurierze Porannym": "Po 20 latach kibicowskiej przyjaźni doszło do zerwania 'zgody' pomiędzy Jagiellonią a Wisłą Kraków. Powodem były wydarzenia z meczu Lechii Gdańsk z Jagą oraz reakcja na nie sympatyków klubu spod Wawelu. Po bójkach kibiców gdańscy fani zadzwonili do Krakowa (Lechia również przyjaźni się z wiślakami) zarzucając białostocznom atakowanie fanów gospodarzy. Szalikowcy 'Białej Gwiazdy' podczas potyczki z GKS Bełchatów zdjęli flagę Jagiellonii i przestali ją pozdrawiać. Oburzyło to sympatyków zółto-czerwonych. 'Do Białegostoku miały przyjechać osoby, które podjęły decyzję o zdjęciu flagi i wyjaśnić zaistniałą sytuację. Wobec odmowy stało się jasne, że zgoda Wisła - Jagiellonia przeszła do historii. Wszyscy Kraków będący przyjaciółmi Jagiellonii nadal pozostaną w naszych sercach' - napisało w specjalnym oświadczeniu Stowarzyszenie Sympatyków Jagiellonii Białystok".

i jeszcze wypowiedź jednego z fanów Jagi: "Przez grupę kilkudziesięciu małolatów została zerwana przyjaźńz Wisłą Kraków, a kibiców Jagiellonii dotkną kary. Czas, żeby się za nich wziąć i wydać dożywotnie zakazy wstępów na mecze. Przecież w klubie wszyscy wiedzą, kto to jest i nikt nie chce z tym walczyć."

jest mi bardzo przykro, że w klubie, który aspiruje do gry w Ekstarklasie dzieją się takie rzeczy :doh: osobiście z tego miejsca chciałbym przeprosić wszystkich fanów Wisły i Lechii za zachowanie kibiców na meczu Lechia - Jaga...

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 17:50

Oczywiści Motorek :) a jeśli chodzi o ekstraklase to Wisła, poieważ, jak to ktoś już tu powiedział; jest to jedyny polski klub za którego nie musimy się wstydzić w Europie.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 17:59

RuTeK pisze:
Pelson pisze:Trzej Królowie Wielkich Miast!! JAGA WISŁA LECHIA GDAŃSK

Nie wiem czemu Wrocław Nie jest Wymieniony w pierwszej 3 :think: Tylko zamiast niego jaga :doh: No coz Moze Tobie sie Pomylilo ! Ale nie szkodzi Wybaczm z racji iz jestes Za Wisla Krakow!

P.s Za 2 Lata Liga Mistrzow we Wrocławiu !

Slask II liga
Lechia II liga
Jaga II liga
Wisła Mistrz Polski :whistle:
Heh no ja też nie wiedziałem dlaczego tam nie ma Śląska ale to nie ja wymyśliłem tą madrą ''Sentencję" tylko jedni z kibiców którzy kupili sobie wielką flagę z takim napisem ja też byłem zły że nie uwzględniono tam Śląska..

P.S: Szymek masz racje też bym tak postąpił :D

joszko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 21:25

A oprucz legi to jako ze jestem z chełma to CHKS Chełmianka, ale czy ktos z was wie co to za klub (osobiscie to ja z chelama jestem
:D :D :D

FrOsT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 21:54

TdF pisze:Który z Was w Bełchatowie był :?: :lol: Przyznac sie :D

Obrazek

Ja jestem z Bełchatowa byłem na tym meczu i widzałem ten herb :D

Co do tematu to mój ulubiony klub to oczywiscie JUVE ale i tez GKS Bełchatow :-D

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2005, 22:10

bialas pisze:Po 20 latach kibicowskiej przyjaźni doszło do zerwania 'zgody' pomiędzy Jagiellonią a Wisłą Kraków. Powodem były wydarzenia z meczu Lechii Gdańsk z Jagą oraz reakcja na nie sympatyków klubu spod Wawelu. Po bójkach kibiców gdańscy fani zadzwonili do Krakowa (Lechia również przyjaźni się z wiślakami) zarzucając białostocznom atakowanie fanów gospodarzy. Szalikowcy 'Białej Gwiazdy' podczas potyczki z GKS Bełchatów zdjęli flagę Jagiellonii i przestali ją pozdrawiać. Oburzyło to sympatyków zółto-czerwonych. 'Do Białegostoku miały przyjechać osoby, które podjęły decyzję o zdjęciu flagi i wyjaśnić zaistniałą sytuację. Wobec odmowy stało się jasne, że zgoda Wisła - Jagiellonia przeszła do historii. Wszyscy Kraków będący przyjaciółmi Jagiellonii nadal pozostaną w naszych sercach' - napisało w specjalnym oświadczeniu Stowarzyszenie Sympatyków Jagiellonii Białystok".
We wroclawiu Juz wszyscy wiedza co sie dzieje i slyszalem Podobno ze dzialacze Slaska ( oczywiscie klubu Kibica) jada Do krakowa aby Ten maly incydencik zalagodzic i przywrocic dawna Hierarchie.
Pelson pisze:Nie wiem czemu Wrocław Nie jest Wymieniony w pierwszej 3 Tylko zamiast niego jaga No coz Moze Tobie sie Pomylilo ! Ale nie szkodzi Wybaczm z racji iz jestes Za Wisla Krakow!
No dobra nie zalezy mi tak abrdzo an Tym ale wiem ze we wroclawiu Glosi Sie Krolowie Trzech Miast Polski : Lechia Wisla Slask i nawet kilka rodzalow wlepek na ten temat jest ! ( jezdzi sie tramwajami) :think:

ODPOWIEDZ