Kompilacje by Mateusszek (Maciej Żurawski - Magic)
- Mateo
- Juventino
Alex Del Piero "Last Opportunity To Success With Azzurri"

Filmik traktuje o karierze reprezentacyjnej Alexa Del Piero i był on dla mnie raczej treningiem, przed kolejnymi pracami. Ukazane są w nim bramki oraz akcje Del Piero ze Squadra Azzurra. Kompilacja wyraża nadzieję, że na Mistrzostwach Świata w Niemczech, Pinturicchio osiągnie wreszcie sukces z drużyną narodową, bo to praktycznie jedyne osiągnięcia, którego mu brakuje.
długość: 3.40 min
rozmiar: 33 mb
specjalnie dla: JuvePoland
podziękowania: Adi666666, Coolfi, Malutki, Ti_Amo_Juventus_Dragon
muzyka: Hoobastank "Same Direction", Fort Minor "Remember The Name"
program: Sony Vegas 6
link: Ściągaj (zapisz jako)
Roberto Baggio "God From Italy"

Moja pierwsza, bardziej ambitna praca, w którym włożyłem całe serce. Myśle, że smiało można ją nazwać filmem, gdyż trwa ona aż 17 minut i przedstawia całą, wspaniałą karierę Roberto Baggio. W kompilacji wszystko dzieje się chronologicznie, zawiera ona przede wszystkim mnóstwo przepięknych bramek Baggio. Nie mogła w niej oczywiście zabraknąć dramatycznego finału Mistrzostw Świata w 94 roku, który był wielką tragedią włoskiego geniusza.
długość: 16.45 min
rozmiar: 124 mb
podziękowania: Coolfi, DjJuve, Forza Bianco-neri, Kubinho10, Malutki, Matechu, Radeek, Rafal005
muzyka: Fort Minor "Where’d You Go", Audioslave "I Am The Highway", Spineshank "Forgotten", Hymn Włoch, Faith Hill "There You’ll Be", Theatre Of Tragedy "Let You Down", Travis "Re-Offender", Guns’n’Roses "Don’t Cry", Our Lady Peace "4 A.M."
link 2:Ściągaj (zapisz jako)
Maciej Żurawski "Magic"

Kolejna kompilacja, która była dla mnie raczej treningiem. Zrobiłem filmik o moim ulubionym polskim zawodniku, który przedstawia bramki zdobyte przez "Żurawia" za czasów występów jak i w Wiśle oraz w Celticu, nie brakuje też bramek z reprezentacji Polski.
długość: 3.39 min
rozmiar: 28 mb
specjalnie dla: Eurogoal
podziękowania: Kędzier, Młody
muzyka: The Rasmus "Guilty"
Enzo Maresca "Why not Juventino?"

Kompilacja o jednym z moich ulubionych piłkarzy, którzy kiedykolwiek reprezentowali barwy Bianconerich. Enzo Maresca, gracz o wielkim sercu i talencie, niestety już nie zawodnik Juventusu. Bramki, dryblingi, asysty - wszystko to znajdziecie w moim filmiku.
długość: 3.26 min
rozmiar: 26 mb
podziękowania: Coolfi, Malutki, Radeek, Tacchinardi79
muzyka: Papa Roach "Scars"
Alex Del Piero "Remember This Name"

Kompilacja została zrobiona dość dawno temu, bo już w lutym. Była ona pracą na Turniej Kompilatorów na forum Juvepoland i zajęła ona w nim pierwsze miejsce. Filmik zgodnie z tematyką konkursu, przedstawia wspaniałe zwody, zagrania i dryblingi Alessandro Del Piero, które podkreślają i ukazują niesamowity kunszt techniczny żywej legendy Juventusu. Tak więc oglądając tę kompilacje, raczej trudno się nudzić.
długość: 4.06 min
rozmiar: 36mb
specjalnie dla: EuroGoal i Turniej Kompilatorów 2006 na JuvePoland
muzyka: Fort Minor "Remember The Name"
Mohamed Zidan "Magician From Egypt"

Kolejna praca, która była dla mnie treningiem, gdyż był to mój pierwszy filmik wykonany w Sony Vegas. Kompilacja ukazuje wiele bramek i kiwek genialnego Egipcjanina - Mohameda Zidana. Dziwie się, że gra wciąż w tak słabym klubie jak Mainz...
długość: 1.57 min
specjalnie dla: EuroGoal
muzyka: Sean Paul "Ever Blazin'"
Mauro Camoranesi "Wonderul Boy"

Kompilacja o jednym z moich ulubionych zawodników Juventusu. Camoranesi - szybki, zwrotny i błyskotliwy. W filmiku możemy zobaczyć jego kapitalne bramki, asysty i dryblingi. Wielu nie docenia umiejętności tego piłkarza - popatrzcie jaki to świetny skrzydłowy.
długość: 3.11 min
rozmiar: 38 mb
podziękowania: Paulo
muzyka: The All American Rejects "Dirty Little Secret"
program: Windows Movie Maker 2
Christian Abbiati "Grazie!"

Praca, która powstała u schyłku gry Abbiatiego w pierwszym składzie Juve, kiedy to po kontuzji powrócił Buffon. Jest ona podziękowaniem za wspaniałe cztery miesiące, podczas których bronił genialnie i z powodzeniem zastąpił takiego tuza jak Gigi. Po meczu z Bayernem wydawało się, że Christian nie podoła temu wyzwaniu, ale później pokazał swoje wielkie umiejętności.
długość: 4.02 min
rozmiar: 46 mb
muzyka: Evanescence "Bring Me To Life"
"Will Great Del Piero Come Back?"

Dla wielu moja najlepsza kompilacja, wśród użytkowników forum JuvePoland spotkała się z najlepszym odbiorem. Wszystko to ze względu na tematykę pracy, która ukazuje trudny okres w karierze Alexa, któremu długo się po prostu nie wiodło i tylko miewał przebłyski swego geniuszu. Praca ma niesamowitą aurę i atmosferę, a wszystko to za sprawą podkładu muzycznego. Cóż, żeby dobrze zrozumieć tę kompilę, trzeba w miarę dokładnie śledzić karierę Alexa i to co go spotkało w ostatnich dwóch latach.
długość: 3.53 min
rozmiar: 41 mb
podziękowania: Kuba Napierski, Paulo, T-Bar
muzyka: Hooverphonic "Human Interest"
Ronaldinho "Just Genius"

Ten filmik wykonałem specjalnie dla mojego kolegi Pluszka : ). Filmik o Ronaldinho, więc co tu można opisywać: fantastyczne bramki i tricki Brazylijczyka, największego maga współczesnej piłki.
długość: 3.33 min
specjalnie dla: Pluszka
podziękowania: Pluszek
muzyka: The Coors "Breathless"
Steven Gerrard "Best Moments"

Kompilacje zrobiłem z racji małego jubileuszu dla mojej dziewczyny, mimo to odważyłem się ją objawić publicznie : P. Filmik przedstawia wiele pięknych bramek zdobytych przez Gerrarda, oczywiście nie mogło zabraknąć jego znaku firmowego - atomowego uderzenia z dystansu.
długość: 3.32 min
rozmiar: 35 mb
specjalnie dla: Żanetki : *
muzyka: Linkin Park "Numb"
link: Ściągaj (MegaUpload)
Arjen Robben "Skarb Chelsea"

Kompilacja o jednym z moich ulubionych i jednym z najlepszych piłkarzy młodego pokolenia. W filmiku możemy zobaczyć wiele świetnych zagrań oraz bramek Arjena z Chelsea, PSV i reprezentacji Holandii.
długość: 3.00 min
muzyka: Good Charlotte "I Just Wanna Live"
Cristiano Ronaldo "Skarb Manchesteru"

Kolejny młody i perspektywiczny gracz, którego uwielbiam od Euro 2004. Chyba najlepszy drybler i skrzydłowy świata. Filmik rzecz jasna ukazuje bramki i wspaniałe zagrania CR7.
długość: 4.09 min
rozmiar: 48 mb
specjalnie dla: DevilPage
podziękowania: Pluszek, Pan Zambrotta
muzyka: 3 Doors Down "Kryptonite"
Zlatan Ibrahimovic "Nowa Gwiazda Turynu"

Moja trzecia z kolei kompilacja, przedstawiająca debiutancki sezon Zlatana w Juventusie. Najpierw ukazane są akcje z Ajaxu i historia transferu do Starej Damy, a następnie pokaz bramek i sztuczek szwedzkiego napastnika z sezonu 04-05.
długość: 3.44 min
muzyka: Hermes House Band & Dj Otzi "Life is Live"
"10 Best Goals Of Juve 2004-2005"
Kompilacja przedstawia dziesięc najpiękniejszych bramek, które strzelili gracze Juve w sezonie 04-05. O kolejności decydowało głosowanie użytkowników na forum JuvePoland.
długość: 4.32 min
rozmiar: 42 mb
podziękowania: Jołki
muzyka: Green Day "Boulevard Of Broken Dreams"
Alex Del Piero "sezon 04-05"

Moja pierwsza debiutancka kompilacja o moim ukochanym zawodniku. Filmik przedstawia wszystkie 17 bramek, które Del Piero zdobył w sezonie 04-05 w barwach Juve.
długość: 4.33 min
rozmiar: 29 mb
muzyka: Bomfunk Mc's "Something Going On"

Filmik traktuje o karierze reprezentacyjnej Alexa Del Piero i był on dla mnie raczej treningiem, przed kolejnymi pracami. Ukazane są w nim bramki oraz akcje Del Piero ze Squadra Azzurra. Kompilacja wyraża nadzieję, że na Mistrzostwach Świata w Niemczech, Pinturicchio osiągnie wreszcie sukces z drużyną narodową, bo to praktycznie jedyne osiągnięcia, którego mu brakuje.
długość: 3.40 min
podziękowania: Adi666666, Coolfi, Malutki, Ti_Amo_Juventus_Dragon
muzyka: Hoobastank "Same Direction", Fort Minor "Remember The Name"
Roberto Baggio "God From Italy"

Moja pierwsza, bardziej ambitna praca, w którym włożyłem całe serce. Myśle, że smiało można ją nazwać filmem, gdyż trwa ona aż 17 minut i przedstawia całą, wspaniałą karierę Roberto Baggio. W kompilacji wszystko dzieje się chronologicznie, zawiera ona przede wszystkim mnóstwo przepięknych bramek Baggio. Nie mogła w niej oczywiście zabraknąć dramatycznego finału Mistrzostw Świata w 94 roku, który był wielką tragedią włoskiego geniusza.
długość: 16.45 min
rozmiar: 124 mb
podziękowania: Coolfi, DjJuve, Forza Bianco-neri, Kubinho10, Malutki, Matechu, Radeek, Rafal005
muzyka: Fort Minor "Where’d You Go", Audioslave "I Am The Highway", Spineshank "Forgotten", Hymn Włoch, Faith Hill "There You’ll Be", Theatre Of Tragedy "Let You Down", Travis "Re-Offender", Guns’n’Roses "Don’t Cry", Our Lady Peace "4 A.M."
link 2:Ściągaj (zapisz jako)
Maciej Żurawski "Magic"

Kolejna kompilacja, która była dla mnie raczej treningiem. Zrobiłem filmik o moim ulubionym polskim zawodniku, który przedstawia bramki zdobyte przez "Żurawia" za czasów występów jak i w Wiśle oraz w Celticu, nie brakuje też bramek z reprezentacji Polski.
długość: 3.39 min
specjalnie dla: Eurogoal
podziękowania: Kędzier, Młody
muzyka: The Rasmus "Guilty"
Enzo Maresca "Why not Juventino?"

Kompilacja o jednym z moich ulubionych piłkarzy, którzy kiedykolwiek reprezentowali barwy Bianconerich. Enzo Maresca, gracz o wielkim sercu i talencie, niestety już nie zawodnik Juventusu. Bramki, dryblingi, asysty - wszystko to znajdziecie w moim filmiku.
długość: 3.26 min
rozmiar: 26 mb
podziękowania: Coolfi, Malutki, Radeek, Tacchinardi79
muzyka: Papa Roach "Scars"
Alex Del Piero "Remember This Name"

Kompilacja została zrobiona dość dawno temu, bo już w lutym. Była ona pracą na Turniej Kompilatorów na forum Juvepoland i zajęła ona w nim pierwsze miejsce. Filmik zgodnie z tematyką konkursu, przedstawia wspaniałe zwody, zagrania i dryblingi Alessandro Del Piero, które podkreślają i ukazują niesamowity kunszt techniczny żywej legendy Juventusu. Tak więc oglądając tę kompilacje, raczej trudno się nudzić.
długość: 4.06 min
rozmiar: 36mb
specjalnie dla: EuroGoal i Turniej Kompilatorów 2006 na JuvePoland
muzyka: Fort Minor "Remember The Name"
Mohamed Zidan "Magician From Egypt"

Kolejna praca, która była dla mnie treningiem, gdyż był to mój pierwszy filmik wykonany w Sony Vegas. Kompilacja ukazuje wiele bramek i kiwek genialnego Egipcjanina - Mohameda Zidana. Dziwie się, że gra wciąż w tak słabym klubie jak Mainz...
długość: 1.57 min
specjalnie dla: EuroGoal
muzyka: Sean Paul "Ever Blazin'"
Mauro Camoranesi "Wonderul Boy"

Kompilacja o jednym z moich ulubionych zawodników Juventusu. Camoranesi - szybki, zwrotny i błyskotliwy. W filmiku możemy zobaczyć jego kapitalne bramki, asysty i dryblingi. Wielu nie docenia umiejętności tego piłkarza - popatrzcie jaki to świetny skrzydłowy.
długość: 3.11 min
muzyka: The All American Rejects "Dirty Little Secret"
Christian Abbiati "Grazie!"

Praca, która powstała u schyłku gry Abbiatiego w pierwszym składzie Juve, kiedy to po kontuzji powrócił Buffon. Jest ona podziękowaniem za wspaniałe cztery miesiące, podczas których bronił genialnie i z powodzeniem zastąpił takiego tuza jak Gigi. Po meczu z Bayernem wydawało się, że Christian nie podoła temu wyzwaniu, ale później pokazał swoje wielkie umiejętności.
długość: 4.02 min
rozmiar: 46 mb
muzyka: Evanescence "Bring Me To Life"
"Will Great Del Piero Come Back?"

Dla wielu moja najlepsza kompilacja, wśród użytkowników forum JuvePoland spotkała się z najlepszym odbiorem. Wszystko to ze względu na tematykę pracy, która ukazuje trudny okres w karierze Alexa, któremu długo się po prostu nie wiodło i tylko miewał przebłyski swego geniuszu. Praca ma niesamowitą aurę i atmosferę, a wszystko to za sprawą podkładu muzycznego. Cóż, żeby dobrze zrozumieć tę kompilę, trzeba w miarę dokładnie śledzić karierę Alexa i to co go spotkało w ostatnich dwóch latach.
długość: 3.53 min
rozmiar: 41 mb
podziękowania: Kuba Napierski, Paulo, T-Bar
muzyka: Hooverphonic "Human Interest"
Ronaldinho "Just Genius"

Ten filmik wykonałem specjalnie dla mojego kolegi Pluszka : ). Filmik o Ronaldinho, więc co tu można opisywać: fantastyczne bramki i tricki Brazylijczyka, największego maga współczesnej piłki.
długość: 3.33 min
specjalnie dla: Pluszka
podziękowania: Pluszek
muzyka: The Coors "Breathless"
Steven Gerrard "Best Moments"

Kompilacje zrobiłem z racji małego jubileuszu dla mojej dziewczyny, mimo to odważyłem się ją objawić publicznie : P. Filmik przedstawia wiele pięknych bramek zdobytych przez Gerrarda, oczywiście nie mogło zabraknąć jego znaku firmowego - atomowego uderzenia z dystansu.
długość: 3.32 min
rozmiar: 35 mb
specjalnie dla: Żanetki : *
muzyka: Linkin Park "Numb"
Arjen Robben "Skarb Chelsea"

Kompilacja o jednym z moich ulubionych i jednym z najlepszych piłkarzy młodego pokolenia. W filmiku możemy zobaczyć wiele świetnych zagrań oraz bramek Arjena z Chelsea, PSV i reprezentacji Holandii.
długość: 3.00 min
muzyka: Good Charlotte "I Just Wanna Live"
Cristiano Ronaldo "Skarb Manchesteru"

Kolejny młody i perspektywiczny gracz, którego uwielbiam od Euro 2004. Chyba najlepszy drybler i skrzydłowy świata. Filmik rzecz jasna ukazuje bramki i wspaniałe zagrania CR7.
długość: 4.09 min
rozmiar: 48 mb
specjalnie dla: DevilPage
podziękowania: Pluszek, Pan Zambrotta
muzyka: 3 Doors Down "Kryptonite"
Zlatan Ibrahimovic "Nowa Gwiazda Turynu"

Moja trzecia z kolei kompilacja, przedstawiająca debiutancki sezon Zlatana w Juventusie. Najpierw ukazane są akcje z Ajaxu i historia transferu do Starej Damy, a następnie pokaz bramek i sztuczek szwedzkiego napastnika z sezonu 04-05.
długość: 3.44 min
muzyka: Hermes House Band & Dj Otzi "Life is Live"
"10 Best Goals Of Juve 2004-2005"
Kompilacja przedstawia dziesięc najpiękniejszych bramek, które strzelili gracze Juve w sezonie 04-05. O kolejności decydowało głosowanie użytkowników na forum JuvePoland.
długość: 4.32 min
rozmiar: 42 mb
podziękowania: Jołki
muzyka: Green Day "Boulevard Of Broken Dreams"
Alex Del Piero "sezon 04-05"

Moja pierwsza debiutancka kompilacja o moim ukochanym zawodniku. Filmik przedstawia wszystkie 17 bramek, które Del Piero zdobył w sezonie 04-05 w barwach Juve.
długość: 4.33 min
rozmiar: 29 mb
muzyka: Bomfunk Mc's "Something Going On"
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2006, 00:22 przez Mateo, łącznie zmieniany 13 razy.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
komplikacja Zlatana djmatiego jest naprawde godna ogladniecia a ponad wszystko posluchania bo ma wspanialy soundtrack. polecam polecam i jeszcze raz polecam a autrowi wskazowke ze to muzyki wspniale pasowala by sepia.
- Mateo
- Juventino
Moim zdaniem ta ze Zlatanem jest najgorszamarcinek pisze:komplikacja Zlatana djmatiego jest naprawde godna ogladniecia a ponad wszystko posluchania bo ma wspanialy soundtrack. polecam polecam i jeszcze raz polecam a autrowi wskazowke ze to muzyki wspniale pasowala by sepia.

- Jołki
- Juventino
No co tu dużo mowić, klasyk bramki myśle, że są w jak najbardziej odpowiedniej kolejności...Gratuluje Mateussz'kowi za świetną kompilację, choć inne też nie ustępują tej, to uważam ową za absolutnie bezkonkurencyjną.. jeśli chodzi o autora Mateussz'ka.. Jestem pod wielkim wrażeniem tego poświecenia.. bo to przecież jest dla NAS, dla tych oglądających.. WIELKI POKŁON PRZED TWÓRCAMI takich kompilacji i filmików, za to, że uprzyjemniają NAM WSZYSTKIM czas....
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Mateussz'ka...

Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Mateussz'ka...

- Mateo
- Juventino
Robie jak większość twórców kompilacji na tym forum w WMM 2, i moge ci go polecić. Innych nie znam, albo nie umiem obsługiwać :? . Ten jest darmowy i łatwy w obsłudze 8) . Tylko czasem łapie zawiechy i nie syskie efekty itp udaje się dodać, to jedyny mankament :evil:bartex pisze:Już sciągam, ja też robie kompilacje i mam pytanie do Mateusszka w jakim programie robisz te kompilacje i jaki mógłbyś polecić??
- Mateo
- Juventino
Hmm no może i masz racje...nie ma już tego topicu bo prosiłem Oskara8 i go usunął, ale to fani Juve głosowali...ja podsumowałem głosy i wyszła taka kolejnośc 8)swiergot pisze:Super jest ta z bramkami, tylko brakuje mi bramki Zalayety z Romą. No i Del Piero na drugim jest lekką przesadą moim zdaniem.
- Mateo
- Juventino
Chciałem was prosić abyście podali jakieś pomysły na nowe kompilacje o Juve 8) . Ja chętnie przemyśle wasze propozycje i może zrobie dla was takie kompilacje, jeśli zdobęde materiały, zresztą jeśli chodzi o nie też mi możecie pomóc
. Więc czekam na wasze pomysły 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja mam pomysł, już od dawna. Chodzi o kompilację z najlepszymi trickami i efektownymi zagraniami naszych piłkarzy, tych w całej historii oczywiście 8) Jako, że nie mam możliwości zrobienia samemu, pewno ją komuś ,,oddam'', aczkolwiek, materiały podsyłam ja, wraz z muzykąMateusszek pisze:Chciałem was prosić abyście podali jakieś pomysły na nowe kompilacje o Juve 8)

Ponadto myślałem też o filmiku z naszymi kibicami, oprawy itp.

- CzwartyGrosz
- Juventino
Kurcze tez bym chetnie to sciagnal, ale mam problem z downloadem... moze mi ktoś zapodać link do downloadu to też chetnie ocenie te filmiki
. Z góry dzięki

"Gianluca jest tak uniwersalnym piłkarzem, że może grac gdziekolwiek." - Carlo Ancelotti
- Mateo
- Juventino
A jeżeli masz problem, że nawet wchodząc do downloadu nie możesz ściągnać to wyślij mi PW, albo kliknij na gg to ci jak ściągnąć z mojego maila te filmikiCzwartyGrosz pisze:Kurcze tez bym chetnie to sciagnal, ale mam problem z downloadem... moze mi ktoś zapodać link do downloadu to też chetnie ocenie te filmiki. Z góry dzięki

- CzwartyGrosz
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon dzięki za link... już sprawdziłem i wszystko jest już elegancko ;]... Mateuszek juz sobie dam rade sciagnac z downloadu hyhy ;].
"Gianluca jest tak uniwersalnym piłkarzem, że może grac gdziekolwiek." - Carlo Ancelotti
- Mateo
- Juventino
No zapraszam do sciagniecia gorszej jakosciowo wersji mojego filmiku, a wlasciwie przerobionego 10 best goals of Euro 2000
. Sciagnalem z Juvepoland, nudzilo mi sie, wiec dodalem muze, lekko zmiksowalem i dzieki temu jest fajniejszy i przyjemniej sie oglada..jak sie spodoba wrzuce moze gdzies lepsza wersje, bo na JP nie bedzie...to nie ma zwiazku z Juve:
http://www.megaupload.com/?d=397PRPUB
Milego ogladania i szybkiego ssania
http://www.megaupload.com/?d=397PRPUB
Milego ogladania i szybkiego ssania