Benfica Lizbona 0-2 JUVENTUS
- TreDelIbra
- Juventino
To bedzie fajny mecz ,Benfica to jest solidny klub , bedzie to dobry sparing.Myśle ,że wygramy 2:1 , nie wydaje mi sie zebysmy strzelili duzo bramek , ale tez raczej nie stracimy ich wiele :]
Właściwie to nie wynik jest najważniejszy , ważna jest gra :]
Właściwie to nie wynik jest najważniejszy , ważna jest gra :]
- aleksander1986
- Juventino
Myślę że Juve sobie poradzi z Benficą wygrywając z 2 lub 3 do 0.
Jeżeli zagrają z pełnym zaangażowaniem a podejrzewam ze tak bedzie poniewaz coraz blizej sezon i kazdy bedzie chcial sie przypodobac trenerowi.Wydaje mi sie ze gole zdobeda Zlatan,Treze i Mutu.
Jeżeli zagrają z pełnym zaangażowaniem a podejrzewam ze tak bedzie poniewaz coraz blizej sezon i kazdy bedzie chcial sie przypodobac trenerowi.Wydaje mi sie ze gole zdobeda Zlatan,Treze i Mutu.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- trezeguet17
- Juventino
Wie ktos moze czy ten mecz bedzie transmitowany na RAI bo mecz juz coraz blizej a j nie wiem czy bedzie wogole w telewizji
- JUVEFANE_10
- Juventino
mecz transmituje Rai Due o godzinie 21-00
JESTEM OSZUSTEM
- rafal005
- Juventino
21:00 Rai Due, Calcio: Benfica-JuventusForzaDelPiero pisze:a mecz jest bodajże na RAI
Czemu inny? Wydaje mi się, że właśnie atak Zlatan - Mutu może być optymalnym atakiem w sezonie, i to właśnie oni mogą najczęściej wybiegać w podstawowej jedenastce.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:no może atak był nieco inny
A co do meczu, to mam nadzieję, że wygramy 2:0, ewentualnie 2:1 i przywieziemy ze sobą Miguela
EDIT
hehe widze, że JUVEFANE_10 mnie uprzedził :lol:
- Kuba Napierski
- Juventino
Ten mecz jest bardzo ważny. Pokaże on nam bez wątpienia na czym stoi nasza drużyna. Cała ekipa musi dać z siebie max. zaangażowania bo bez tego nie będzie zwycięstwa. Ważna będzie postawa Vieiry i Emerson, bo jeśli opanujemy środek pola na 99% wygramy. Liczę na skuteczność napastników. Zależy mi na czystym koncie Buffona. A jeśli chodzi o Benficę bardzo liczę na Miguela, jeżeli ktoś ma zagrażać naszej bramce to właśnie on. Chcę żeby pokazał się z jak najlepszej strony. Obstawiam 2-0 dla Juve, ale jak zwykle wszystko zweryfikuje boisko
- P!otr
- Juventino
Myśle że ten meczyk będzie wygladał ineczj niż ten z Politechnika. Licze na większe zaangażowanie zawdoników Juventusu bo Benfica to już nie jest zespól o którm ktos słyszy pierwszy raz. Co do wyniku stawiam na 0-1 dla Juve. Mam nadzieję ze jak Zlatan wyskoczy w pierwszej 11 to troche powalczy a nie jak ostatnio 

- Alexxxxx
- Juventino
MisiuForzaDelPiero pisze: Cholernie mnie denerwuje, że Capello usilnie nie widzi miejsca w składzie dla Alexa, kiedy pomoc i obrona jest ustawiona optymalnie, czyżby don Fabio miął już gotowa pierwszą jedenastke!? :?

A co do meczu z Benficą, mam zamiar obejżeć go od deski do deski. Bo sparing z rumuńskim zespołem (retransmisja) oglądałem tak trochę ignorująco. Znałem już wynik, a wiedziałem, ze to mecz bez większego ciężaru gatunkowego. Z Portugalczykami powinnismy wygrac, ale jak dla mnie to mecz zrogranizowany dla transferu mIguela, takie picu miziu

Oczywiście będzie relacja live

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Szymek
- Juventino
Ostatni mecz towarzyski Juve pozostawia duży niedostyt, zagaliśmy w optymalnym składzie, mimo, że był to mecz towarzyski i graliśmy na luzie to jednak z taką drużyną powinniśmy wygrać.
Benfica, przeciwnik z którym powinniśmy dać sobie radę. Niedługo zaczyna się Serie A, więc nasi piłkarze powinni już prezentować dobrą formę. Jestem ciekawy w jakim składzie wybiegniemy na boisko. Mam nadzieję, że zawodnicy poważnie potraktują to spotkanie, Benfica pewne ma apetyt na zwycęstwo z Juve, ale dziś niestety będą musieli umrzeć z głodu
Dziś nasza drużyna pokaże jak jest przygotowana do nowego sezonu, mam nadzieję, że dobrze.
Benfica, przeciwnik z którym powinniśmy dać sobie radę. Niedługo zaczyna się Serie A, więc nasi piłkarze powinni już prezentować dobrą formę. Jestem ciekawy w jakim składzie wybiegniemy na boisko. Mam nadzieję, że zawodnicy poważnie potraktują to spotkanie, Benfica pewne ma apetyt na zwycęstwo z Juve, ale dziś niestety będą musieli umrzeć z głodu
- Zlatan18
- Juventino
Witam
wiecie moze czy telewizje RAI mozna ogladac w Internecie ?
Chcialbym obejrzec mecz z Benfika ,a jestem teraz w Irlandii i nie mam RAI
Jak wiecie gdzie mozna ogladac Rai to podajcie jakis link ,albo program
dzieki
Pozdrawiam
wiecie moze czy telewizje RAI mozna ogladac w Internecie ?
Chcialbym obejrzec mecz z Benfika ,a jestem teraz w Irlandii i nie mam RAI

Jak wiecie gdzie mozna ogladac Rai to podajcie jakis link ,albo program

dzieki
Pozdrawiam
- Canna
- Juventino
zablokowali i meczu se nie obejrze :płaczę: i to wredne :evil: mamo!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: 

TAK SIE ZACZEŁO
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
- Del Przemek
- Juventino
Fajnie :? Zdążyłem tylko zobaczyć jak wychodzą na murawe i potem czarny ekran - kodują mecz
A już sie tak cieszyłem, że oglądne