Żegnam Was

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 15:47

Minęły trzy tygodnie. Długie tygodnie, praktycznie bez forum :roll: . Ograniczałem się do czytania newsów na stronie głównej, a w czytaniu Waszych wypowiedzi na forum ograniczyłem się do minumum :roll: . Nie było łatwo, ale się udało. Wielu z Was zastanawiało się, czy potrzebnie założyłem ten topic? Nie wiem. Czy nie lepiej by było, gdybym odszedł i nie robił zamieszania wokół swojej osoby? Nie wiem :roll: . Wiem tylko, że ta przerwa wiele mi dała, zrozumiałem kilka rzeczy, których wcześniej nie dostrzegałem i znów chce mi się pisać :-D . Początkowo planowałem dłuższą rozłąkę, ale mnowomiejsky uświadomił mi kilka spraw i chciałbym mu teraz serdecznie podziękować :-D .

P.S. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa pod moim adresem, które wiele dla mnie znaczą :wink: .

:roll:
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 16:19

Diego pisze:Minęły trzy tygodnie. Długie tygodnie, praktycznie bez forum :roll: . Ograniczałem się do czytania newsów na stronie głównej, a w czytaniu Waszych wypowiedzi na forum ograniczyłem się do minumum :roll: . Nie było łatwo, ale się udało. Wielu z Was zastanawiało się, czy potrzebnie założyłem ten topic? Nie wiem. Czy nie lepiej by było, gdybym odszedł i nie robił zamieszania wokół swojej osoby? Nie wiem :roll:
To ja Cie uświadomię :wink:

Może nie chodzi o zamieszanie wokół twojej osoby, a tematu przez Ciebie poruszonego. Zaczęła się walka o poziom i chyba większość wzięła sobie to do serca. Na forum pojawiły się nowe, bardziej ambitne tematy, duzo delikwentów się poprawiło (Viva PABLO - próbuje czasami pisać coś lepiej, ale czasami to mu nie wychodzi :think: ). Cóż, ale wazne, ze na forum rozmawia się na trudniejsze tematy, nietylko Juve, Del Piero, Ibrahimović, ale także te bardziej życiowe, przejmujące, poruszające. Wiele osób powstrzymało sie od zakładania zbędnych tematów ( tylko ten "to ja Buffon" - to jeden z wyjątków :doh: ). Nawet Ci już bardziej zainteresowani/zaangażowani użytkownicy wzięli sie do roboty i zaczęli walczyć o poziom (także swoj :!: ) forum i swoich postów.

Podsumowując, burza mózgów wyszła wszystkim na dobre, dużo użytkownikow zrozumiało swoje błędy i oby każdy od teraz wypowiadał się na poziomie i tylko wtedy gdy ma coś ciekawego do powiedzenia.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 19:26

Alexxxxx pisze:
To ja Cie uświadomię :wink:

Może nie chodzi o zamieszanie wokół twojej osoby, a tematu przez Ciebie poruszonego. Zaczęła się walka o poziom i chyba większość wzięła sobie to do serca. Na forum pojawiły się nowe, bardziej ambitne tematy, duzo delikwentów się poprawiło (Viva PABLO - próbuje czasami pisać coś lepiej, ale czasami to mu nie wychodzi :think: ). Cóż, ale wazne, ze na forum rozmawia się na trudniejsze tematy, nietylko Juve, Del Piero, Ibrahimović, ale także te bardziej życiowe, przejmujące, poruszające. Wiele osób powstrzymało sie od zakładania zbędnych tematów ( tylko ten "to ja Buffon" - to jeden z wyjątków :doh: ). Nawet Ci już bardziej zainteresowani/zaangażowani użytkownicy wzięli sie do roboty i zaczęli walczyć o poziom (także swoj :!: ) forum i swoich postów.

Podsumowując, burza mózgów wyszła wszystkim na dobre, dużo użytkownikow zrozumiało swoje błędy i oby każdy od teraz wypowiadał się na poziomie i tylko wtedy gdy ma coś ciekawego do powiedzenia.
Skomentuje to tak: czemu Ty chłopie nie masz nawet Qualitki... :|

Diego ---> Bez wazeliny powiem, że im więcej osób tj. Ty robiło by sobie forumowe przerwy, tym forum straciło by wiele. Odczuło się Twoją nieobecność na forum i mimo że nie było Ciebie tyko trzy tygodnie.

Sam zdecydowałem się powalczyć o poziom z samym sobą, zrobiło podobnie wiele osób. Nie wszystkim się uda, ale jakby chociaż 5 osobom się powiodło, to na skutki nie trzeba byłoby czekać...

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2005, 23:52

a ja nie odchodzę z forum... lecz wyjezdzam na obóz na 3 tygodnie :P pozdro dla martina siewiera oskara wszytskich adminów i wszystkich kibiców juve !! :-D

Forza Juve !!
Forza Alex !!
Juve Ti Amo !!

Czy jest dobrze czy źle tylko juve liczy się !!

Sky is the limit!
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2005, 14:31

Wracam 11 sierpnia, ale może będę tu zaglądał z jakiejś kawiarenki spod samiutkich Tater, heej.

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2005, 15:28

SIeMa oni was zegnaja ... a ja was witam !!!!! :] powiedzcie mi tylko jak moge dodawac obok swojego posta np..jakis rysunek albo gif ??[/code]

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
matechu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2005, 13:21

Jutro wybywam na kurs. Wracam za 2 tygodnie, mam nadzieje, ze juz jako sternik jachtowy :) Niestety przez ten czas nie bede mial dostepu do internetu, tak wiec bylbym wdzieczny gdyby ktos mogl czasem wyslac smsa i napisac co ciekawego dzieje sie w Juve :) (szczegolnie wyniki meczy i ewentualne transfery)
Moj nr: 663304504
dzieki z gory

Edit:
dzieki Diego :)
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2005, 08:47 przez matechu, łącznie zmieniany 1 raz.

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2005, 13:42

Jutro uderzam na pielgrzymkę :) Wracam 20 w sobotę, jakby to kogo obchodziło [; Pozdrawiam i szanujcie sie ((-;

Go hard, or go home.
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2005, 15:54

Ja-JUVE-nek pisze: Może i na forum nie napisałem 1500 postów, ale myśle że ktoś mnie kojarzy, mój nick lub mojego avatara, moje posty lub tematy które zakładałem.
No ja przykładowo jestem zdania, że Twój avatar jest najlepszy na tym całym forum :wink: .

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2005, 23:03

Żegnałem się z tymi, których mam na GG, ale nie wiem czy do wszystkich dotarły wiadomości. A chciałem się pożegnać, ponieważ jutro wyjeżdżam do Anglii, nie wiem na ile i nie wiem kiedy będę miał dostęp do neta. Będę się starał wchodzić na net ile się da i odwiedzać JP. A tym czasem: pa, bracia i siostry o biało-czarnej krwi :*
Już tęsknię... ;(
Do przeczytania, zobaczenia i usłyszenia!
Forza Juve!

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2005, 23:41

Marcin-IRONEK pisze:Żegnałem się z tymi, których mam na GG, ale nie wiem czy do wszystkich dotarły wiadomości. A chciałem się pożegnać, ponieważ jutro wyjeżdżam do Anglii, nie wiem na ile i nie wiem kiedy będę miał dostęp do neta. Będę się starał wchodzić na net ile się da i odwiedzać JP. A tym czasem: pa, bracia i siostry o biało-czarnej krwi :*
Już tęsknię... ;(
Do przeczytania, zobaczenia i usłyszenia!
Forza Juve!
Żegnaj barchu! Choc sie mało znamy tak poza JP z Twoich postow wnisokuje ze jestes ciekawym czlowiekiem, moze sie jednak mkiedys poznamy. Życze powodzenia w Anglii, zdrowia szcześcia i wszystkiego czego pragniesz, bracie o bialo-czarnej krwi. Żegnam

ODPOWIEDZ