Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- spyder
- Juventino
Ja tez dostalem dzisiaj paczke od federacji Szwedzkiej.
Podobnie jak Ty dostalem pocztowke A3 z pilkarzami a pod nimi napis Svenska Fotbollslandslagiet 2005. Szkoda, ze ta paczuszka taka skromna. Ale ma mailu czegoz wiecej sie spodziewac.

- yanek juve
- Juventino
Dostalem wpinke odznake od federacji Szkocji po mejlu.
Chce wyslac do jakichs druzyn nba ale na ich stronach prawie wogle nie ma maili , jak ktos pisal i cos dostal to niech poda tutaj
Chce wyslac do jakichs druzyn nba ale na ich stronach prawie wogle nie ma maili , jak ktos pisal i cos dostal to niech poda tutaj
- WhistlerJB
- Juventino
No to ja tyż sie pochwale:
Middlesbrough - 2 dni (!) - zdjecie druzyny, Garetha Southgate'a, historia drużyny
Czechy - 10 dni - 7 zdjec (Nedved!), 2 katalogi, 2 duze zdjecia U-21 i perwszej repy
Admira - 2 tyg - zdjęcie z odręcznym autografem Szamotulskiego
Liverpool - 2 tyg - jakas broszura z sezonu 2004/2005
Charleroi - 2 tyg - zdjecie druzyny
Arsenal - 1 dzien - mail z załącznikiem: zeskanowany Inside Arsenal
No i czekam dalej
Middlesbrough - 2 dni (!) - zdjecie druzyny, Garetha Southgate'a, historia drużyny
Czechy - 10 dni - 7 zdjec (Nedved!), 2 katalogi, 2 duze zdjecia U-21 i perwszej repy
Admira - 2 tyg - zdjęcie z odręcznym autografem Szamotulskiego

Liverpool - 2 tyg - jakas broszura z sezonu 2004/2005
Charleroi - 2 tyg - zdjecie druzyny
Arsenal - 1 dzien - mail z załącznikiem: zeskanowany Inside Arsenal

No i czekam dalej

- WhistlerJB
- Juventino
Macie tu moj szablon : 
Dear AS Roma!
Hello! My name is . I'm from Poland and i'm a great fan of the Roma. My favourite player is Antonio Cassano. He has got a great skills. I love him! I think club will achieve a great successes with this player.
I'm also a collector of football sovernirs such as shirts, signs, megazines, photos, autographs etc. so please send me them if you can. Thank you very much and good luck in Serie A!!
Your sincerely, imie moje
My address:
moj adres
Do czechów piszesz to samo tylko na początku Dear Czech Footbal Federation i na koncu good luck in World Cup Quals
I dostałem od federacji szweckiej pocztówke z skaładem całym - czekam na wiecej

Dear AS Roma!
Hello! My name is . I'm from Poland and i'm a great fan of the Roma. My favourite player is Antonio Cassano. He has got a great skills. I love him! I think club will achieve a great successes with this player.
I'm also a collector of football sovernirs such as shirts, signs, megazines, photos, autographs etc. so please send me them if you can. Thank you very much and good luck in Serie A!!
Your sincerely, imie moje

My address:
moj adres
Do czechów piszesz to samo tylko na początku Dear Czech Footbal Federation i na koncu good luck in World Cup Quals
I dostałem od federacji szweckiej pocztówke z skaładem całym - czekam na wiecej

- Szymek
- Juventino
W końcu jakies paczki.
-Middlesbrough-pocztówka z Maskotką drużyn, pocztówka z Gerethem Suthagate, lit imienny, oraz pełno wiadomości o klubie, skład, każdy pilkaz opisany, sukcesy, historia. Dostałem 2 takie same paczki od Middles wiec wszystko co wymieniłem mam podwójnie
-Everton-na kartce A4 zdjecie każdego piłkaza a nizej podpis (skserowana kartka, wiec nie wyglada to pieknie
)
Jest ok bo to po mailach
-Middlesbrough-pocztówka z Maskotką drużyn, pocztówka z Gerethem Suthagate, lit imienny, oraz pełno wiadomości o klubie, skład, każdy pilkaz opisany, sukcesy, historia. Dostałem 2 takie same paczki od Middles wiec wszystko co wymieniłem mam podwójnie
-Everton-na kartce A4 zdjecie każdego piłkaza a nizej podpis (skserowana kartka, wiec nie wyglada to pieknie

Jest ok bo to po mailach
- WhistlerJB
- Juventino
Middlesbrough - enquiries@mfc.co.uk 
Wysłałem tylko jeden mail do jakiejkolwiek druzyny nba i przyszla odpowiedz
- Sacramento Kings:
-nalepki
-takie cuś z materiału miekkiego

Wysłałem tylko jeden mail do jakiejkolwiek druzyny nba i przyszla odpowiedz

-nalepki
-takie cuś z materiału miekkiego

- WhistlerJB
- Juventino
Heheh Wyslalem podziekowania do Middlesbrough a oni mi wyslali 2 pocztówki, znow plakat i OŁÓWEK!!
Zraz znow trzeba bedzie wyslac podziekowania 
Hej ludziska ma ktos moze spis adresów do NBA NHL NFL bardzo prosze jak macie to wrzuccie na forum bo jako osoba korzystajaca z modemu niestety nie mam mozliwosci latac z jednej strony na druga i szukac ich maili wiec prosze!!

Hej ludziska ma ktos moze spis adresów do NBA NHL NFL bardzo prosze jak macie to wrzuccie na forum bo jako osoba korzystajaca z modemu niestety nie mam mozliwosci latac z jednej strony na druga i szukac ich maili wiec prosze!!
- diego1989
- Juventino
adresów nie mam ale jak Cie interesuje to adresy e-mail które mi zostały, które sam wysyłałem a dostałem tylko NY Islanders i Rangers konkretniej pocztówki z hokesistami(m.in Yashin, Czerkawski,) oraz indywidualną od Mike'a Modano
customerservice@newyorkislanders.com
newyorkrangers@thegarden.com
jeśli chodzi o futbol, jeśli można prosić o jakies gotowe listy(nie chce mi sie tłumaczyć
), kiedyś, miałem wysłałem do MU i wielu innych (z Juve nie przyszłali)...orztymałem z MU oraz indywidualne Buffona i Crespo(Parma)
customerservice@newyorkislanders.com
newyorkrangers@thegarden.com
jeśli chodzi o futbol, jeśli można prosić o jakies gotowe listy(nie chce mi sie tłumaczyć

- Radidam
- Juventino
Ostatnio jak byłem w Hamburgu zebrałem sobie orginalne autografy oraz zrobilem sobie fotki z pilkarzami
mam po kolei
z :
Kirchtein
Atouba
Demel
Van Buyten
Boulahrouz
Reinhardt
Mahdavikia
Trochowski
Beinlich
Rafael Van Der Vaart
Sylvie Van Der Vaart
Jarolim
Karl
Benjamin
Mpenza
Barbarez
Takahara
oraz mam trzy bilety (moje) z meczow
HSV-Sigma
HSV-Nurnberg
HSV-Valencia
oraz flage , kubek , pilke rowniez z autografami samemu zebranymi oraz szalik z napisem ,, 115 Jahren Hamburger Sv ''

Kirchtein
Atouba
Demel
Van Buyten
Boulahrouz
Reinhardt
Mahdavikia
Trochowski
Beinlich
Rafael Van Der Vaart
Sylvie Van Der Vaart

Jarolim
Karl
Benjamin
Mpenza
Barbarez
Takahara
oraz mam trzy bilety (moje) z meczow
HSV-Sigma
HSV-Nurnberg
HSV-Valencia
oraz flage , kubek , pilke rowniez z autografami samemu zebranymi oraz szalik z napisem ,, 115 Jahren Hamburger Sv ''

- Lukasz.NH
- Juventino
A ja dostałem:
Fed. Szwecka - zdjęcie drużyny, zdjęcie Ibrahimovicia, zdjęcie Ljungberga
Fed. Angielska - Zdjęcia: M. Owen, J. Cole, A. Cole, J. Defoe
Charleroi - foty: Bangoura, Chabaud, Brogno
Calgary Flames - foty: Leopold, Warrener, Lydman, Ignila
Fed. Szwecka - zdjęcie drużyny, zdjęcie Ibrahimovicia, zdjęcie Ljungberga
Fed. Angielska - Zdjęcia: M. Owen, J. Cole, A. Cole, J. Defoe
Charleroi - foty: Bangoura, Chabaud, Brogno
Calgary Flames - foty: Leopold, Warrener, Lydman, Ignila
- steru
- Qualità Juventino
To takie kluby stać na wysyłanie gadżetów ??!! :shock:Patri pisze:Ja dzisiaj dostałem przesyłkę od UNII SKIERNIEWICE. Paczuszka zawierała książkę o klubie oraz proporczyk.
Pozdro
Ja wysyłałem tylko e-maile z racji mojego lenistwa i jak narazie z Liverpoolu dostałem jakaś słabą gazetkę na tamten sezon....
Będe teraz wysyłał listy to może pójdzie lepiej
- Patri
- Juventino
Ja nie pisałem ani drogą mailową, ani pocztą tradycyjną tylko... zadzwoniłem
. Czekałem ok.miesiąca ale w końcu przyłali. Ale możecie spróbować listownie lub mailem. Jakby ktoś chciał spróbować tą drogą to mogę w każdej chwili podać adres (maila nie znam
)
Pozdro

Pozdro
- DamKam
- Juventino
A wysylal juz ktos z Was do Wloskiej Federacji Pilkarskiej ??
Czy moze mi ktos potwierdzic ten adres:
Federazione Italiana Giuoco Calcio
Via Gregorio Allegri, 14
C.P. 2450
I-00198 Roma
... i czy komus cos przyslali ??
Z gory thx za odpowiedz
Czy moze mi ktos potwierdzic ten adres:
Federazione Italiana Giuoco Calcio
Via Gregorio Allegri, 14
C.P. 2450
I-00198 Roma
... i czy komus cos przyslali ??
Z gory thx za odpowiedz
- Vincitore
- Juventino
Dostałem wczoraj odpowiedź od Manchesteru United.
Wracam ze szkoły patrzę do skrzynki a tutaj koperta myślę pewnie jakiś rachunek a tutaj mój adres i dane
Otwieram no i okazłao sie że dostałem odpowiedź od MU a konkretnie.
- Magazyn "United Reviwe" z dnia 09.08.05
koszt 3 Funty!!
- Zdjęcie z podpisami zawodników i Pozdrowieniami
-Bilet do Muzemum Manchesteru który już zdąrzyłem opchnać za 2 dychy kumplowi mnie by sie nie przydał a mój kumpel (fan MU) jedzie na Anglia - Polska do Manchesteru. Bilet kosztuje cos koło 2 Funtów
Wracam ze szkoły patrzę do skrzynki a tutaj koperta myślę pewnie jakiś rachunek a tutaj mój adres i dane

Otwieram no i okazłao sie że dostałem odpowiedź od MU a konkretnie.
- Magazyn "United Reviwe" z dnia 09.08.05
- Zdjęcie z podpisami zawodników i Pozdrowieniami
-Bilet do Muzemum Manchesteru który już zdąrzyłem opchnać za 2 dychy kumplowi mnie by sie nie przydał a mój kumpel (fan MU) jedzie na Anglia - Polska do Manchesteru. Bilet kosztuje cos koło 2 Funtów
- LordJuve
- Juventino
Mój pierwszy raz...
Wysłałem kilkadziesiąt maili do różnych klubów i federacji. Większość odpisała, kilka nie...
Wśród moich adresatów znalazła się też federacja czeska...
Po ok 2 tyg dostałem list z...Pragi...
A w nim kartki z graczami i trenerami reprezentacji Czech, na odwrocie troche informacji o nich, jest tam też nasz Pavel Nedved...
Fajna niespodzianka, czekam na jakieś odpowiedzi od innych klubów i federacji. Wysłałem nawet maila do PZPN, ale raczej nic nie dostane, są za biedni...
Juve storia di un grande amore

Wysłałem kilkadziesiąt maili do różnych klubów i federacji. Większość odpisała, kilka nie...
Wśród moich adresatów znalazła się też federacja czeska...
Po ok 2 tyg dostałem list z...Pragi...
A w nim kartki z graczami i trenerami reprezentacji Czech, na odwrocie troche informacji o nich, jest tam też nasz Pavel Nedved...
Fajna niespodzianka, czekam na jakieś odpowiedzi od innych klubów i federacji. Wysłałem nawet maila do PZPN, ale raczej nic nie dostane, są za biedni...
Juve storia di un grande amore