Zbrojenia Interu - Figo, Samuel i Ballack w Interze !!!
- deep
- Juventino
Wydaje mi się że lekko przesadzone są głosy na temat czekającej nas trudnej walki z Interem o Scudetto. Co roku jest ta sama gadka, co roku wielkie lub mniejsze transfery mediolańczyków a w końcowym rozrachunku wychodzi na to, że wygrywają przedsezonowe turnieje (grając jeszcze bez nowych gwiazd) a w Serie A trzymają stały od paru lat poziom - zawsze brakuje do czołówki, którą niezmiennie pozostaje Juve i Milan. Czas pokaże czy te wzmonienia Interu faktycznie pozwolą im na nawiązanie równej walki choćby z nami. Napisałem "choćby", ponieważ akurat Milanu możemy się obawiać, i nawet jak wygramy sezon 2005/06 to na pewno nie bez walki - własnie z nimi.
- TdF
- Interista
Właśnie na takich pozycjach się wzmocnił. Na lewą obronę przyszedł Wome na lewą pomoc Solari i na środek obrony Samuel czyli zostały wzmocnione te pozycje na których były braki w poprzednim sezonie. Trzon zespołu w przeciwieństwie do poprzednich sezonów pozostał taki sam więc nie powinno być aż takich dużych kłopotów z zgraniem drużyny.Wicior pisze: Według mnie Inter powinien wzmacniac sie w tych strefach boiska w których sa braki.Tak jak np.lewa obrona.. Favalli gra tragicznie..
Właśnie transfer Pizarro wydaje mi się najdziwniejszy bo na jego pozycji gra Veron, który miał bardzo dobry sezon i wydaje się, że nie po to Moratti go wykupywał od Romka, że by Mamcini go sadzał na ławkę. A tak pyzatym to jest on (jak dla mnie) bardziej ofensywnym niż defensywnym pomocnikiem.Wicior pisze: Ale sa oczywiście trafione wzmocnienia..Pizarro jest świetnym defensywnym pomocnikiem,
Oczywiście, że tak ….Wicior pisze: Chyba będą grać bardziej ofensywnie..

PS można prosić admina o taką rangę i ikonkę jak ma kolega gonzo

Z góry dziękuje
Inter per Sempre

- Arek15juve
- Juventino
taa nie zgrywaj takiego cwaniaka...
zle to powiedzialem z Ballackiem ale on sie lubi klucic na boisku i zbierac niepotrzebne kartki... i serio nie jest taki dobry jak go maluja
pozniej SAMUEL gral bardzo dobrze w PUCHARZE KONFEDERACJI wiec dlatego powiedzialem ze jest w miare na poziomie...
A FIGO gdyby byl taki dobry jak mowisz to REAL by go zatrzymal a zresztom zobaczysz sam jak sie sezon zacznie
zle to powiedzialem z Ballackiem ale on sie lubi klucic na boisku i zbierac niepotrzebne kartki... i serio nie jest taki dobry jak go maluja
pozniej SAMUEL gral bardzo dobrze w PUCHARZE KONFEDERACJI wiec dlatego powiedzialem ze jest w miare na poziomie...
A FIGO gdyby byl taki dobry jak mowisz to REAL by go zatrzymal a zresztom zobaczysz sam jak sie sezon zacznie
SHADY, AFTERMATH, GGGG G-UNIT
- Lord Kostaka
- Juventino
e tam Inter i tak bedzie trzeci 

- RuTeK
- Juventino
Arek15juve pisze:
i serio nie jest taki dobry jak go maluja [\quote]
Co ty Gadasz Ballack jest Zawodnikiem ktory Moze w Kazdej Minucie zmienic Wynik Meczu... Wiec Nie gadaj Ze nie jest Taki dobry Jak go maluja... To stwierdzenie pasowalo by do Gry Beckhama w realu ale nie do ballacka !Arek15juve pisze: pozniej SAMUEL gral bardzo dobrze w PUCHARZE KONFEDERACJI wiec dlatego powiedzialem ze jest w miare na poziomie... [\quote]
No tak zagral pare dobrych meczow ale i tak mu sie zdarzaja niepotrzebne kiksy !Samuel jest " twardzielem " i zdecydowanie pasuje do Serie A ale i tak juz nie bedzie blyszczal jakw romieA zobaczymy Czy sie sprawdzi czy Nie ! Jak dla Mnie to zawodnik wielkiego pokroju i jeszcze sie zdziwisz jak wpakuje jakas decydujaca bramke ( mam nadzieje ze Milanowi ) ! Zmiany czestom bywaja na Lepsze ! moge Podac Przyklad Bylego napastnika Wloch ZOLI !Arek15juve pisze: A FIGO gdyby byl taki dobry jak mowisz to REAL by go zatrzymal a zresztom zobaczysz sam jak sie sezon zacznie
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- mare_imbrum
- Juventino
Zdarzyło mi się słyszeć taki dowcip. Może być chyba pointą do tematu:
Mediolan. Wchodzi facet z psem do baru i zamawia kolejke. Potem nastepną i nastepna. Nagle pies zaczyna żałośnie wyć.
-Panie, co sie dzieje z tym psem-pytaja ludzie.
-A to nic takiego, on tak zawsze reaguje, gdy Milan wygra z Milanem.
-A jak on się zachowuje, gdy to MIlan wygra?
-Nie wiem. Mam go dopiero 10 lat...

Mediolan. Wchodzi facet z psem do baru i zamawia kolejke. Potem nastepną i nastepna. Nagle pies zaczyna żałośnie wyć.
-Panie, co sie dzieje z tym psem-pytaja ludzie.
-A to nic takiego, on tak zawsze reaguje, gdy Milan wygra z Milanem.
-A jak on się zachowuje, gdy to MIlan wygra?
-Nie wiem. Mam go dopiero 10 lat...
- Andryk
- Juventino
napewno dużym wzomcnienem będzie Figo, który jak wiemy wybija sie w piłce ponad przeciętną, aczkolwiek sam nie wiem czy poradzi sobie w lidze włoskiej
niech sie kibice i działacze interu martwią
to samo moge powiedziec o samuelu, który zaliczył zniżke formy w realu i teraz bedzie chciał pokazać ze jest wart tych 16 milionów zielonych i wydaje mi sie ze dobrze wkomponuje się w zespół z mediolanu. Liga włoska to jego liga
trudno przewidzieć forme tych panów, ale napewno atak juve sobie poradzi z samuelem a z figo emerson z vieira
hehe 
a co do ballacka to on przecież podpisuje kontrakt z man utd i za rok bedzie tam grać...

to samo moge powiedziec o samuelu, który zaliczył zniżke formy w realu i teraz bedzie chciał pokazać ze jest wart tych 16 milionów zielonych i wydaje mi sie ze dobrze wkomponuje się w zespół z mediolanu. Liga włoska to jego liga

a co do ballacka to on przecież podpisuje kontrakt z man utd i za rok bedzie tam grać...
- Łyko
- Qualità Juventino
Pomocnik Realu Madryt Luis Figo pojechał do Mediolanu, gdzie po przejściu testów medycznych sfinalizuje swój transfer do Interu.
Strony ustaliły już warunki transakcji, a 32-letni reprezentant Portugalii musi jeszcze dograć ostatnie szczegóły, zanim podpisze kontrakt.
http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=36479
Według mnie to Inter będzie miał mocny sqad w tym sezonie i będzie walczy o więcej niż tylko o remisy
Sam Figo jest ponoć zadowolony z tej opcji. W ostatnim sezonie prawie nic nie grał, a szczytem zniewagi było jego traktowanie przez trenera, juz nie mówiąc o meczu Real - Barca....
Według mnie Figo, (jak z reszta większość graczy) marnuje się w Realu, a to przecież światowej klasy piłkarz, troszkę stary ale w piłke kopać potrafi. Nigdy nie zapomne jego gola przeciw ManU :shock:
Strony ustaliły już warunki transakcji, a 32-letni reprezentant Portugalii musi jeszcze dograć ostatnie szczegóły, zanim podpisze kontrakt.
http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=36479
Według mnie to Inter będzie miał mocny sqad w tym sezonie i będzie walczy o więcej niż tylko o remisy
Sam Figo jest ponoć zadowolony z tej opcji. W ostatnim sezonie prawie nic nie grał, a szczytem zniewagi było jego traktowanie przez trenera, juz nie mówiąc o meczu Real - Barca....
Według mnie Figo, (jak z reszta większość graczy) marnuje się w Realu, a to przecież światowej klasy piłkarz, troszkę stary ale w piłke kopać potrafi. Nigdy nie zapomne jego gola przeciw ManU :shock:
- oskar8
Figo.... 2 - 3 lata i good bye. Inter teraz zawziął się na Scudetto ale i tak go nie wygra bo faworyci to Juve i Milan 
- mihi
- Juventino
mowiąc szczerze to Inter jest mocniejszy od Milanu w tym momencie, teraz tylko pytanie czy to wykorzysta. bioac pod uwage ostatnie kilkanaście lat to nie wydaje mi się, jednak nie skreślam ich odrazu . Uwazam ze walka o Scudetto rozegra się pomiędzy trzema druzynami są to naturalnie Milan Inter i Juve... mam nadzieje ze po tym sezonie bedziemy nosić koszulki z 29 Scudetto ;] pozdro
Nie namawiam lecz powtarzam w kółko-" pal ziółko...pal ziółko...pal ziółko"