Zbrojenia Interu - Figo, Samuel i Ballack w Interze !!!
- DamKam
- Juventino
Dokladnie :!: Szczerze mowiac to troche wspolczuje kibicom Interu- takie nadzieje przed kazdym nadchodzacym sezonem, a potem nicwiwat pisze:Inter sie zbroi jak co sezon - wydaja kupe kasy na transfery, z ktorych nigdy nic nie wychodzi
Zas co do Ballacka: ja nie uwazam zeby byl on taki swietny... a co do jego odejscia badz tez zostania w Monachium to z tego co wiele razy czytalem po jego wypowiedziach to on sam nie wie czego chce... ale mysle ze raczej pozostanie w FCB :!:
- 2MAN
- Juventino
Jak zwykle Inter sie zbroi - i to robi powane transfery - jak narazie w Seria A najpowazniejsze . Mam nadzieje Vieira wystarczy , zeby obronic tytul .
PS.Sorki za literowki ale w Londynie nie maja polskiej czcionki :doh:
PS.Sorki za literowki ale w Londynie nie maja polskiej czcionki :doh:
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- mare_imbrum
- Juventino
Plota jak nic. Watpię szczerze, by Bayern pozbywał się jednego ze swoich najlepszych graczy.
Zambotta w Interze?? :rotfl: Nie nooooo, tego się uśmiałem, jak to przeczytałem...
Samuel i Figo-to już chyba bardziej(Boże odpuść;)realne. Pomocnik klasy Figo? No no no...
Tak, czy owak-uwierze jak zobacze...
Zambotta w Interze?? :rotfl: Nie nooooo, tego się uśmiałem, jak to przeczytałem...
Samuel i Figo-to już chyba bardziej(Boże odpuść;)realne. Pomocnik klasy Figo? No no no...
Tak, czy owak-uwierze jak zobacze...
- Roberto Mancini
- Juventino
W tym wasza nadzieja chłopaki.DamKam pisze:Dokladnie :!: Szczerze mowiac to troche wspolczuje kibicom Interu- takie nadzieje przed kazdym nadchodzacym sezonem, a potem nicwiwat pisze:Inter sie zbroi jak co sezon - wydaja kupe kasy na transfery, z ktorych nigdy nic nie wychodzi![]()
Zas co do Ballacka: ja nie uwazam zeby byl on taki swietny... a co do jego odejscia badz tez zostania w Monachium to z tego co wiele razy czytalem po jego wypowiedziach to on sam nie wie czego chce... ale mysle ze raczej pozostanie w FCB :!:
Osobiscie nie widze Ballack'a w Interze i nie wiem skąd tak oryginalne plotki. Jest Veron, Pizarro a i Karagounis moze grać ofensywnego. Licze tylko na przyjscie Samuela bo jest świetny. Troche cieniował w Hiszpanii no ale licze ze zagrałby tak jak w ASR kiedy zdobyli mistrza.
uwazajcie na ''Chlopaczka''
- SFOLTAN
- Juventino
tak to juz w interze jest wczoraj TIM wygral ale wszystkie mecze oglądałem i z juvei milanem ta druzyna ma marne szanse niestety
patrząc na ich gre widać haos czegos tej druzynie brakuje czasami ma dobre momenty ale to niejest zespol na mistrza włoch czy nawet cwiercfinal ligi mistrzów
patrząc na ich gre widać haos czegos tej druzynie brakuje czasami ma dobre momenty ale to niejest zespol na mistrza włoch czy nawet cwiercfinal ligi mistrzów
- Roberto Mancini
- Juventino
Niesamowita smykałka do bukmacherki. Po sparingach masz już wizję całego sezonu?. Lece do STS'a.SFOLTAN pisze:tak to juz w interze jest wczoraj TIM wygral ale wszystkie mecze oglądałem i z juvei milanem ta druzyna ma marne szanse niestety
uwazajcie na ''Chlopaczka''
- TdF
- Interista
Inter Mediolan pozyskał Waltera Samuela z Realu Madryt.
Po testach medycznych Argentyńczyk podpisał kontrakt, który obowiązuje do 30 czerwca 2009 roku.
Nie podano oficjalnie ceny ale mówi sie o ok 15 mln €

Po niekończących się negocjacjach
w końcu jest 
Po testach medycznych Argentyńczyk podpisał kontrakt, który obowiązuje do 30 czerwca 2009 roku.
Nie podano oficjalnie ceny ale mówi sie o ok 15 mln €

Po niekończących się negocjacjach

Inter per Sempre

- ballack13
- Juventino
Mają Waltera Samuela ale Ballacka juz nie dostanąBallack za rok w Manchester United
Najlepszy piłkarz Bundesligi w ostatnim sezonie, Niemiec Michael Ballack przejdzie z Bayernu Monachium do Manchesteru United po przyszłorocznych mistrzostwach świata - poinformował we wtorek dziennik "The Guardian".
Według gazety klub angielski i piłkarz zawarli już dżentelmeńską umową, a wstępny kontrakt podpiszą w styczniu.
Ballack wygrał zdecydowanie plebiscyt magazynu "Kicker" na najlepszego zawodnika Bundesligi w zeszłym sezonie. Jego kontrakt z Bayernem obowiązuje jeszcze przez rok.

swóją drogą może Inter w tym sezonie znów pogra na remis ??
Wpadło by troche kasy XDDDDDDDDD bo to był najwiekszy remis-pewiank w minionym sezonie

aż się dziwie ze nie blokneli tego do końca

- ozaru4
- Juventino
Moze Ty nie, no ale ja sie troche boje, ze Juve bedzie musialo sie meczyc w tym roku o Mistrzostwo az do ostatniej kolejki 

18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- gonzo
- Interista
Szkoda ze 90% Waszych wypowiedzi to dublowanie wypowiedzi poprzednika. Trzeba bylo choc troch przyjrzec sie transferom Interu i zobaczylibyście, ze zakupy były tylko i wyłącznie na pozycje które miały jakieś braki - czyli lewa i środkowa obrona, rezerwowy dobry bramkarz (bo Carini to nieporozumienie) i lewa pomoc. Nie wiem tylko gdzie znajdą miejsce dla Pizarro, ale to już problem Manciniego
- Arek15juve
- Juventino
heh Ballack to cieniarz a pozatym lubi faulowac i dostawac czerwone kartki:P a FIGO to stary dziad ktory ciagle drybluje i niechetnie oddaje pilke wiec tez do dupy transfer... jedynie to SAMUEl jest wmiare na poziomie
SHADY, AFTERMATH, GGGG G-UNIT
- RuTeK
- Juventino
Czytajac Ten Post Az zebrało Mniena WymiocinyArek15juve pisze:heh Ballack to cieniarz a pozatym lubi faulowac i dostawac czerwone kartki:P a FIGO to stary dziad ktory ciagle drybluje i niechetnie oddaje pilke wiec tez do ### transfer... jedynie to SAMUEl jest wmiare na poziomie

Ballack Cieniasem

Smiechu Warte...
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wydaje sie, ze w ostatnich latach najwięcej transferów w Serie A robi Inter..
Tylko pytam sie po co..??
Przecież oni sie nigdy nie zgrają jezeli będą przychodzić nowi, lepsi i oczywiście więcej zarabiający.. :-D :-D
Trzeba utworzyć TIM, który byłby wstanie wytrzymać sezon na najwyższych obrotach..
Według mnie Inter powinien wzmacniac sie w tych strefach boiska w których sa braki.Tak jak np.lewa obrona.. Favalli gra tragicznie..
Ale sa oczywiście trafione wzmocnienia..Pizarro jest świetnym defensywnym pomocnikiem, a Samuel napewno wniesie dużo polotu do gry obronnej.. tylko nie wiem po co Interowi Solari..
Chyba będą grać bardziej ofensywnie..
Czas pokaże..

Tylko pytam sie po co..??
Przecież oni sie nigdy nie zgrają jezeli będą przychodzić nowi, lepsi i oczywiście więcej zarabiający.. :-D :-D
Trzeba utworzyć TIM, który byłby wstanie wytrzymać sezon na najwyższych obrotach..
Według mnie Inter powinien wzmacniac sie w tych strefach boiska w których sa braki.Tak jak np.lewa obrona.. Favalli gra tragicznie..
Ale sa oczywiście trafione wzmocnienia..Pizarro jest świetnym defensywnym pomocnikiem, a Samuel napewno wniesie dużo polotu do gry obronnej.. tylko nie wiem po co Interowi Solari..
Chyba będą grać bardziej ofensywnie..
Czas pokaże..