Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Coolfi
- Juventino
Dzięki za dobre słowomnowomiejsky pisze:Hmmm... powodzenia. Walcz do konca.
Konkurencję mam niezłą i przyznam bez bicia że na zwycięstwo nie liczę. Mam tylko nadzieję że nie odpadnę po tej ankiecie ;d. Podpisuje sie pod tym co napisał mnowomiejsky - Pr00wa i tomcatmi6 napewno napisali by świetne alfabety. A ja... jeśli wygram to zaręczam że sie postaram ;p.
Z góry dzięki za głosy.
Mój głos powędrował do tomcatmi6
Pozdrawiam.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- Solaris
- Juventino
Szkoda że nikt mnie nie zauważa,ale cóż na forum nie jestem znaną osobą i jak czytam świetne alfabety mnowomniejskiego,Magicka,Wolva to aż się zastanawiam czy warto się pchać.Jak bym w dalekiej przyszłości wygrał to na pewno obiecuje że napisze nie gorzej niż reszta.Sam jednak wierzę że wkońcu przeczytam alfabet Siewiera 8)
- Alexxxxx
- Juventino
Ja przepraszam za opóźnienia, wiem już dawno powininem dac swój alfabet. Jednak newsy na JP oraz biografia Moggiego zjadają mi bardzo dużo czasu, ale jak tylko będe mógł najszybciej napisze alfabet 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ze tak sie spytam: ile trwa glosowanie? Bo wydaje sie ze raczej nikt nie dogoni Solarisa, gratki
pozdr

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- mnowo
- Qualità Juventino
Z reguly tydzien-dwa, i wlasnie z reguly bywa, ze ten, kto pierwszy wyjdzie na prowadzenie, jest koncowym zwyciezca. Ale to tylko z reguly, a od regul sa wyjatki..tomcatmi6 pisze:Ze tak sie spytam: ile trwa glosowanie? Bo wydaje sie ze raczej nikt nie dogoni Solarisa, gratki
Ja caly czas licze na Coolfi'ego. Ale zobaczymy. Przeczytam kazdy alfabet, niezaleznie kto go napisze.
- Solaris
- Juventino
Coolfi mnie dogania więc będzie na pewno ciekawiej niż w poprzedniej ankiecie.Tak jak kolega powyżej przeczytam każdy alfabet obojętnie od autora. Tak na marginesie dodam że dostałem się do II tury dzięki Siewierowi :oops: ,dzięki 

- mnowo
- Qualità Juventino
W koncu moge cos napisac! Przez pare dni nie mialem co napisac, jakos nie zainteresowal mnie zaden temat. Dzisiaj pojawil sie w koncu alfabet Diego (a tym samym Diego) i w koncu, w koncu moge sie wypowiedziec
Alfabet r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-y, kurczaki, jak ja na niego czekalem :doh: Pojawil sie i nie zawiodlem sie. Nie bede lal tutaj miodu z wazelina ale kilka rzeczy chce skomentowac, bo nie po to tyle czekalem, zeby sie teraz nie wypowiedziec :roll:
1) Charakter- takiego wlasnie "Ciebie" sobie wyobrazalem. Napisales kilka novum, ale reszta swiadczy o tym, ze Twoje posty przemawiaja za Ciebie i jestes.. jaki jestes
2) Emocje- bardzo podobal mi sie tekst "..zycie jest za krotkie, aby sie ciagle denerwowac.." Ekstra. Popieram go, z reszta podpisuje sie pod calym akapitem z litera "E".
3) Asertywnosc- tego Ci zazdroszcze. Ja musze nad tym ciagle pracowac..
4) Papierosy- nigdy bym Cie nie podejrzewal.. :o
5) Śpioch- hieh hieh... tak jak bym czytal o sobie
Diego, dzieki serdeczne, w koncu przeczytalem o Tobie, jedyne, czego mi brakuje, to Twojego zdjecia, do jasnej ciasnej! Ale takiego bardziej aktualnego niz tego, ktore ktoregos dnia wlepiles
Polecam alfabet kazdemu. Meet Diego.

Alfabet r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-y, kurczaki, jak ja na niego czekalem :doh: Pojawil sie i nie zawiodlem sie. Nie bede lal tutaj miodu z wazelina ale kilka rzeczy chce skomentowac, bo nie po to tyle czekalem, zeby sie teraz nie wypowiedziec :roll:
1) Charakter- takiego wlasnie "Ciebie" sobie wyobrazalem. Napisales kilka novum, ale reszta swiadczy o tym, ze Twoje posty przemawiaja za Ciebie i jestes.. jaki jestes

2) Emocje- bardzo podobal mi sie tekst "..zycie jest za krotkie, aby sie ciagle denerwowac.." Ekstra. Popieram go, z reszta podpisuje sie pod calym akapitem z litera "E".
3) Asertywnosc- tego Ci zazdroszcze. Ja musze nad tym ciagle pracowac..
4) Papierosy- nigdy bym Cie nie podejrzewal.. :o
5) Śpioch- hieh hieh... tak jak bym czytal o sobie

Diego, dzieki serdeczne, w koncu przeczytalem o Tobie, jedyne, czego mi brakuje, to Twojego zdjecia, do jasnej ciasnej! Ale takiego bardziej aktualnego niz tego, ktore ktoregos dnia wlepiles
Polecam alfabet kazdemu. Meet Diego.

- Solaris
- Juventino
Po przeczytaniu całego alfabetu Diego zauważyłem pewne podobieństwa względem mnie. Tak samo jak On nie lubie huśtawek i innych "wynalazków szatana
". Również forum jest dla mnie bardzo ważne, też spędzam na stronie prawie cały czas poświecony na internet. Spodobało mnie się to że potrafiłeś się przynać do tego ,iż paliłeś papierosy, otworzyłeś się, ujęłeś przynajmniej częśc swojego życia.Jestem pod wielkim wrażeniem alfabetu i tak jak słusznie zauważył mnowomniejski brakowało jedynie twojego zdjęcia ...
Powtarzam raz jeszcze Diego wykonałeś kawał świetnej roboty
Powtarzam raz jeszcze Diego wykonałeś kawał świetnej roboty

- Ironek
- Juventino
Przeczytałem alfabet Diego i... aż mi się ciepło zrobiło na sercu, jak czytałem o mnie :-) Miło wiedzieć, że jeden z najlepszych userów na forum wzorował się na mnie, jestem w pozytywnym szoku 
Co do ostatniej ankiety... Par00wa tak mało głosów ?
Nie mieści mi się to w głowie, chyba jakieś dzieciaczki zaczęły głosować. Sam zagłosowałem na tomcat'a, ale w drugiej kolejności powinien być własnie spec od koszulek
Przed głosowaniem nawet nie przez myśł mi nie przeszło, że mogą być takie wyniki, ba, myślałem nawet, że Par00wa tę ankietę wygra... 
PS. Siewier! Wracaj do ankiety, albo Cię zlinczuję ! xD Głosowałem na Ciebie, a Ty mi tu takie numery robisz ? ;P
PS2. Chyba czas na nową ankietę ? :>
EDIt: PS3. Oczywiście moim zdaniem tomcat też ma o dużo glosów za mało, ale cóż
faworyci nie zawsze wygrywają.

Co do ostatniej ankiety... Par00wa tak mało głosów ?

PS. Siewier! Wracaj do ankiety, albo Cię zlinczuję ! xD Głosowałem na Ciebie, a Ty mi tu takie numery robisz ? ;P
PS2. Chyba czas na nową ankietę ? :>
EDIt: PS3. Oczywiście moim zdaniem tomcat też ma o dużo glosów za mało, ale cóż

- Sarsik
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. Solaris - 18 głosów
2. Coolfi - 14 głosów
3. tomcatmi6 - 11 głosów
4. Par00wa - 6 głosów
Gratulacje dla Solarisa, który wygrał, choć bardzo mocno w to wątpił, przystępując do ankiety. Nie ma nowych zgłoszeń, więc dokoptuję tylko jedną osobę, która przegrała ankietę dawno temu, a dzięki temu Par00wa bawi się z nami dalej. A tym nowym kolegą w stawce jest Biggi!
Nowa ankieta:
Coolfi
tomcatmi6
Par00wa
BIGGI
P.S. Ostatnio ograniczyłem bytność na forum i nie wiem do końca, które osoby są godne umieszczenia w ankiecie, więc dobrze by było, jakby ktoś mi podsunął parę interesujących nicków, które jeszcze nie brały udzialu w głosowaniach.
1. Solaris - 18 głosów
2. Coolfi - 14 głosów
3. tomcatmi6 - 11 głosów
4. Par00wa - 6 głosów
Gratulacje dla Solarisa, który wygrał, choć bardzo mocno w to wątpił, przystępując do ankiety. Nie ma nowych zgłoszeń, więc dokoptuję tylko jedną osobę, która przegrała ankietę dawno temu, a dzięki temu Par00wa bawi się z nami dalej. A tym nowym kolegą w stawce jest Biggi!
Nowa ankieta:
Coolfi
tomcatmi6
Par00wa
BIGGI
P.S. Ostatnio ograniczyłem bytność na forum i nie wiem do końca, które osoby są godne umieszczenia w ankiecie, więc dobrze by było, jakby ktoś mi podsunął parę interesujących nicków, które jeszcze nie brały udzialu w głosowaniach.
I need a girl that I can train.
- Solaris
- Juventino
No nie za bardzo wierzyłem w moje zwycięstwo w tej ankiecie, ale jakoś się udało, dziękuje za wszelkie głosy. Ten pomysł podobał mnie się od dawna, ale nie sądziłem że będę w nim uczestniczył. Jako że lubię wszystkich wymienionych userów z nowej ankiety, to gdy się ona pojawi zagłosuje na ParOOwę ze względu na jego bezinteresowną pomoc dotyczącą koszulek
PS Ankieta powinna pojawić się do czwartku, już trochę zaczęłem i wiem że to trudna sprawa, jednak żeby oddać ankietę nadającą się do użytku muszę trochę poświęcić czasu. Jeszcze raz dziękuje
EDIT::
Sarsik jako że ta świetna zabawa musi trwać, polecę kilku użytkowników którzy w moim mniemaniu powinni dostać szanse:
Jamal_TH , Siewier , DeeJay ( DJ Juventinho) , baker , Pan Zambrotta , wErOn , RadekaS , Marcin-IRONEK , Jacol
Alexxxxx....... 8) już się nie mogę doczekać

PS Ankieta powinna pojawić się do czwartku, już trochę zaczęłem i wiem że to trudna sprawa, jednak żeby oddać ankietę nadającą się do użytku muszę trochę poświęcić czasu. Jeszcze raz dziękuje

EDIT::
Sarsik jako że ta świetna zabawa musi trwać, polecę kilku użytkowników którzy w moim mniemaniu powinni dostać szanse:
Jamal_TH , Siewier , DeeJay ( DJ Juventinho) , baker , Pan Zambrotta , wErOn , RadekaS , Marcin-IRONEK , Jacol

Alexxxxx....... 8) już się nie mogę doczekać

- leniup
- Redaktor
Po raz drugi wypowiadam się o czyimś alfabecie, wcześniej raczej nie miałbym co napisać ale teraz mam.
Alfabet Diega czytałem z radością. Naprawdę fajnie mi się go czytało, wiele przemyśleń, świetnych stwierdzeń które także mi dały wiele do myślenia, zwłaszcza że jestem w takim samym wieku jak Diego. Wyróżnie jednak pewen fragment która podoba mi się najbardziej w całym alfabecie, jest wprost doskonały:
Jeśli się kogoś kocha to na zawsze, a jeśli nie, to, po co robić komuś niepotrzebne nadzieje? Kiedyś spotkałem się z pytaniem, za co kocham Juventus. Na początku nie umiałem odpowiedzieć. Później doszedłem do wniosku, że kocha się nie za coś, ale mimo wszystko :roll: .
-------------------------
--------------------------

Alfabet Diega czytałem z radością. Naprawdę fajnie mi się go czytało, wiele przemyśleń, świetnych stwierdzeń które także mi dały wiele do myślenia, zwłaszcza że jestem w takim samym wieku jak Diego. Wyróżnie jednak pewen fragment która podoba mi się najbardziej w całym alfabecie, jest wprost doskonały:
Jeśli się kogoś kocha to na zawsze, a jeśli nie, to, po co robić komuś niepotrzebne nadzieje? Kiedyś spotkałem się z pytaniem, za co kocham Juventus. Na początku nie umiałem odpowiedzieć. Później doszedłem do wniosku, że kocha się nie za coś, ale mimo wszystko :roll: .
-------------------------
Kolejne starcie "gigantów" 8) Ciężki wybór ale głos ode mnie dla Coolfi'ego, który mimo krótkiego przebywania na forum pisze sensownie i podnosi poziom.Sarsik pisze:Nowa ankieta:
Coolfi
tomcatmi6
Par00wa
BIGGI
Ja bym z chęcią przeczytał alfabet Jamala TH.Sarsik pisze:jakby ktoś mi podsunął parę interesujących nicków.
--------------------------
Solaris chyba za bardzo się przejąłeś tym że wygrałeś.. alfabet a nie ankietaSolaris pisze:PS Ankieta powinna pojawić się do czwartku, już trochę zaczęłem i wiem że to trudna sprawa, jednak żeby oddać ankietę nadającą się do użytku muszę trochę poświęcić czasu. Jeszcze raz dziękuje
Oni już napisali alfabetSolaris pisze:RadekaS , Marcin-IRONEK
- mnowo
- Qualità Juventino
Gratulacje dla Solarisa, czarny kon ankiety, niezle. Przeczytamy alfabet z checia. Jesli chodzi o nowa ankiete, kiedy sie pojawi, zaglosuje ponownie na Coolfi'ego. Chce dorwac jego alfabet. :roll:
- Lypsky
- Juventino
Bez bicia przyznam sie ze nie przeczytalem kilku ostatnich alfabetow (glownie z powodu braku czasu) lecz postanowilem podzielic moim punktem widzenia na temat osob ktore je napisaly (kto jak kto ale Dj moze
).
Wolv (tak, tak juz tyle czasu nie czytalem :roll: ) jest niewatpliwie jednym z wiodacych uzytkownikow tego forum. Na poczatku naszej znajomosci nie bylo najlepiej (glownie z powodu polskich klubow
) lecz w miare czasu zalapalismy wspolny kotakt. Dzis calkiem dobrze sie dogadujemy a jego dzialalnosc na forum uwazam za wzorowa. Alfabet przeczytam z wielka checia, lecz najpierw musze odnalesc czas ktory gdzies mi uciekl
mnowomiejsky (cholera, chyba z minute czytalem ten nick
). W przypadku tego kolegi nie bylem przekonany, lecz powierzchowne spojrzenie na osobe znow okazalo sie mylne. Mimo iz na poczatku nie zwracalem uwagi na jego posty to w miare czasu odkrylem ze jest interesujacym userem ktoremu warto poswiecic troche czasu i zajrzec w to nad czym tak pilnie sleczy w pracy
Alfabet? Przeczytam i napisze co o nim mysle :>
Diego. Ta bestia wydawala sie straszna
pamietam ze dyskusja z Nim nie jest latwa. Gosc poukladany i trzezwo myslalcy z ktorym warto wymienic poglady. Nie pisze kiedys nie musi (co jest niewatpliwie wazne). Kolejna oryginalna postac ktora wybija sie z setek Juventino. Po tym co koledzy napisali o Jego alfabecie, przeczytam go z wielkim zainteresowaniem.
leniup (to co tygrysy lubia najbardziej :twisted: czyli zabijanie :twisted: ). Musze powiedziec na Jego temat szczera prawde
Z glaba (nie boje sie tego slowa) zmienil sie w dobrego i dojrzalego uzytkownika na ktorego warto posiwecic troche czasu (jakby moja historia
). Na poczatku wogole mnie nie przekonal, lecz w miare czasu moglem obserowowac Jego przemiane. Moze to ten avik z Kazikiem a moze cos innego, ale leniup ma duzego plusa za prawdziwa przemiane i bycie porzadnym Juventino :]
Musze przyznac szczerze ze po Solarisie nie spodziewam sie niczego nadzwyczajnego (moze czyms zaskoczy). Wybacz lecz poki co nie uznam Cie za usera takiego jak czterej w/w panowie lub lama Dionizos. Mam nadzieje ze zmienisz troche moje zdanie.
p.s.
alfabet Zlej Wrozki przeczytalem. Zreszta Ona wie co na Jej temat mysle
pozdro
Wolv (tak, tak juz tyle czasu nie czytalem :roll: ) jest niewatpliwie jednym z wiodacych uzytkownikow tego forum. Na poczatku naszej znajomosci nie bylo najlepiej (glownie z powodu polskich klubow

mnowomiejsky (cholera, chyba z minute czytalem ten nick

Diego. Ta bestia wydawala sie straszna

leniup (to co tygrysy lubia najbardziej :twisted: czyli zabijanie :twisted: ). Musze powiedziec na Jego temat szczera prawde

Musze przyznac szczerze ze po Solarisie nie spodziewam sie niczego nadzwyczajnego (moze czyms zaskoczy). Wybacz lecz poki co nie uznam Cie za usera takiego jak czterej w/w panowie lub lama Dionizos. Mam nadzieje ze zmienisz troche moje zdanie.
p.s.
alfabet Zlej Wrozki przeczytalem. Zreszta Ona wie co na Jej temat mysle
pozdro
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady