Tricki by ARieL & JaCoLiNHo

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 15:30

No całkiem całkiem. Moi Qmple robią podobne rzeczy. Ja niestety nie bo jestem bramkarzem i nie wiem na co mi to. Jak dla mnie 6/10. Niepotrzebnie niektóre triki robicie po kilka razy ale całość sprawia pozytywne wrażenie choć przydałyby się jakieś akcje 1 na 1 i strzały na bramkę.

SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 16:25

Filmik ogolnie fajny, tylko niebardzo podoba mi sie jego 1 czesc, w ktorej pokazane sa tricki freestylowe. Wole tricki wykonywane podczas biegu, mozliwe do wykorzystania w czasie gry. Ogolnie dobrze Wam idzie, to co robicie, choc szalu nie ma.

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 16:50

djse pisze:Nie wiem ,czy warto cokolwiek napisać ,bo niektórzy reagują nieadekwatnie do sytuacji. Muszę przyznać ,że po większości komentarzy nastawiałem się na nie wiem jakie tricki ,a tak naprawde sa to naprawde podstawowe sztuczki techniczne ,przy okazji nie najlepiej wykonane do konca. Bo zdajac sobie roznice z poziomow Ronaldinho i autorow filmiku ,to w przypadku wykonywaniu tych trickow przez niego ta pilka sie "sama klei" do jego nog i wszystko to wyglada naturalnie ,a w przypadku tego filmiku widac jak autorzy ledwo .ledwo panuja nad nia i w zwiazku z tym ne wyglada to porazajaco.
mam podobne wrażenie sam trenuje i wiem ze wyćwiczenia wiekszości z tych trików to tydzien spedzony na boisku bawiąc sie z piłka. Ale nie moge powiedzieć technicznie całkiem nieźle. Ja osobiscie wole ćwiczyc kiwke na pełnej szybkości bo ona najbardzije przydaje się na boisku!

Ale :bravo: dla was za ten filmik i za chęci może cos jeszcze nakręcicie!

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 17:10

Powiem że zaskoczyliście mnie pozytywnie..
Nie wiedziałem że jestescie w tym wielu aż tak zaawansowani technicznie..

Filmik bardzo mi sie spodobał i napewno jeszcze wiele razy go obejrze..

Co do poprzedników wypowiadających sie dość zgryźliwie.. to pociesze Cie Radidam ..większość tych użytkowników takich tricków poprostu nie potrafi.
Macie nadzieje iż zabłysniecie komentarzem w stylu "podstawowe"..
czy "spedzenie tygodnia na boisku spowoduje opanowanie tych tricków"..

Sam wiekszości z nich nawet nie ćwiczyłem ale chociaż nie zniechęcali byście chłopaków..

Sama odwaga pokazania tego na dość dużą skalę powinna spotkac sie z powszechnym entuzjazmem ..

brawo chłopaki.. :D :D

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 17:20

JA też gram w klubie i mam 16 lat i wszystkie te Wasze tricki dla mnie są banalne, no ale coż filmik jako filmik ocenilbymn wysoko ale ze tricki nie zbyt trudne to daje 7/10

P.S Wolałbym zobaczyć jakiś meczyk bo u mnie jest gośc co robi sztuczki jak na freestyle a jak ma wyjsc na boisko to drewno

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 17:56

widze ze tu niektorzy pisza ze tricki banalne ale czemu sami niezrobicie takiego filmiku :think: oraz go niedacie do oceny. ja niebalem sie dac jego na prube . niektoryn dziekuje za to ze docenili nasza prace. moge sei zalozyc ze ci co tak pisza ze banal to polowy tego niezrobia :wink: :whistle:

Obrazek
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 18:19

Wicior pisze: Co do poprzedników wypowiadających sie dość zgryźliwie.. to pociesze Cie Radidam ..większość tych użytkowników takich tricków poprostu nie potrafi.
Macie nadzieje iż zabłysniecie komentarzem w stylu "podstawowe"..
czy "spedzenie tygodnia na boisku spowoduje opanowanie tych tricków"..
Czy te stwierdzanie sa jakiej zgryźliwe :shock: . Czy dla ciebie stwierdzenie
"...wiem ze wyćwiczenia wiekszości z tych trików to tydzien spedzony na boisku bawiąc sie z piłka." Jest złe no to sory się nie zrozumieliśmy.
Wicior pisze: Sam wiekszości z nich nawet nie ćwiczyłem ale chociaż nie zniechęcali byście chłopaków..

Jeśli ich nie ćwiczyles to nie wiesz że na serio one nie są takie trudne jak by to mogło się wydawać. Wystrczą chęci i umiejętności.

Ja ich nie zniechęcam. kolesie coś potrafia i dobrze niech się uczą mają jeszcze czas i zdrowie do tego!

A co do oceny dam im 7,5/10

eloilp

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 19:33

Jędruś pisze:OmG...człowieku :|.Zamiast się wymądrzać, jaki Ty jesteś wspaniały, zamieściłbyś lepiej swoją pracę :whistle:.Czekamy, czekamy...:whistle:.
Troche umiejętności czytania ze zrozumianiem by Ci się przydało... Nie napisałem, że jestem wspaniały i nie wymądrzałem się... A Ty, skoro nie jesteś w temacie i nie za bardzo masz świadomość o poziomie polskich trickmenów :> Sztuczki zamieszczone na filmiku są trickami podstawowymi, od nich się zaczyna. Fakt faktem koledzy opanowali jest w dobrym stopniu i tak jak napisałem na 16 latków radza sobie całkiem nieźle... ale wierz mi, ze znam ludzi, którzy w tym samy wieku są w stanie zrobić dużo więcej :]

I co tu dużo pisać?
JUVENTUS PER SEMPRE!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 19:37

P!otr pisze:
Czy te stwierdzanie sa jakiej zgryźliwe :shock: . Czy dla ciebie stwierdzenie
"...wiem ze wyćwiczenia wiekszości z tych trików to tydzien spedzony na boisku bawiąc sie z piłka." Jest złe no to sory się nie zrozumieliśmy.
Prawda.. nie zrozumielismy.. :lol: :lol:
Wicior pisze: Sam wiekszości z nich nawet nie ćwiczyłem ale chociaż nie zniechęcali byście chłopaków..

Jeśli ich nie ćwiczyles to nie wiesz że na serio one nie są takie trudne jak by to mogło się wydawać. Wystrczą chęci i umiejętności.
Rety..
Nie bój sie gdybym miał taki zapał do ćwiczenia techniki też umiałbym wiele rzeczy..ale nie o to tu chodzi..
Ty sie mozesz upierać przy swoim a ja przy swoim..
Przecież oni narazie nie są podobni do Ronaldinho ani troche..
Wyobrażasz sobie że oni te sztuczki zrobią jeszcze lepiej..
Troche zrozumienia... :roll: :roll:
To jest amatorski film.. nie kompilacja Ronaldinho vs. C.Ronaldo.:neutral:

A co do oceny dam im 7,5/10

przyda sie... :D

W tym temacie powinny być oceny a nie kłutnie..
kończe swoją przygode w tym topicu.. :smile: :smile: :|

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 19:47

Tak jak poprzedni ludzie po tych komentarzach myslalem ze tam zobacze cos <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a tam byly takie podstawowe tricki i zwody ale i tak niezle wam to wyszlo.Ja mam 17 lat i niechce sie chwalic ale tez tak umiem :D :D .Na pewno napiszecie zebym to udowodnil....Mniejsza z tym moja ocena 6/10 :D bo miło było popatzrec na zdolną młodziez :-D
pozdro

ODPOWIEDZ