Tricki by ARieL & JaCoLiNHo
- Radidam
- Juventino
Stworzylem filmik w ktorym robie tricki wraz z kolega :]
oto link :]
Link
film trwa 4 minuty. Muzyka pochodzi z filmiku C. Ronaldo vs Ronaldinho . Czesc trickow podgladalismy z innych filmow o pilkarzach mowie tu o filmach z Ronaldinho .
Film oceniam na 9/10 . Nameczylem sie przy produkcji 8)
Prosze o sprawiedliwa Ocene
oto link :]
Link
film trwa 4 minuty. Muzyka pochodzi z filmiku C. Ronaldo vs Ronaldinho . Czesc trickow podgladalismy z innych filmow o pilkarzach mowie tu o filmach z Ronaldinho .
Film oceniam na 9/10 . Nameczylem sie przy produkcji 8)
Prosze o sprawiedliwa Ocene

- Andryk
- Juventino
Filimik oglądałem i musze powiedzieć ze jak na swój wiek dobrze wykonujesz te triki
w filmie jedyną wadą jest bezwątpienia grafika, ale rozumiem ze to wina nieodpowiedniego sprzętu;] moja ocena to 8/10
pozdro !

pozdro !
- steru
- Qualità Juventino
Filmiku jeszcze nie widzialem ale jak sciagne to opisze moje wrazenia ( zrobie edita tego posta zeby mnie nie posadzano o nabijanie 8) )
A teraz mam jedna propozycje odnosnie tego że ostatnio wszyscy widzimy wiele tematów o kompilacjach i filmikach robionych przez użytkowników JP.Może by tak założyć do tego jeden wspólny temat??Uniknęlibyśmy w ten sposób zaśmiecania forum co rusz nowymi tematami jakby nie patrzeć o podobnej tematyce...
A teraz mam jedna propozycje odnosnie tego że ostatnio wszyscy widzimy wiele tematów o kompilacjach i filmikach robionych przez użytkowników JP.Może by tak założyć do tego jeden wspólny temat??Uniknęlibyśmy w ten sposób zaśmiecania forum co rusz nowymi tematami jakby nie patrzeć o podobnej tematyce...
- bianconerio
- Juventino
Filmik widzialem i pod wrazeniem jestem
Triki calkiem niezle ale one swoja droga... wolalbym zobaczyc jak gracie w prawdziwym meczu 8) Trenujecie gdizes?? jesli nie to powinniscie sie gdzies zapisac.
pozdr PS: A filmik oceniam na7,5/10 bo efekty calkiem fajne sa ale czasami przeszkadzaja w ogladaniu.

pozdr PS: A filmik oceniam na7,5/10 bo efekty calkiem fajne sa ale czasami przeszkadzaja w ogladaniu.
- Radidam
- Juventino
Ja ( Ariel ) gram w Konfeksie Legnica a JaCoLiNHo gra w Miedzi Legnica. Jakosc jest taka poniewaz robilismy to moim aparatem cyfrowym . ktory oczywiscie jest do zdjec a filmy do taki gadzet do niego :] Narazie mamy po 16 lat moze w dojrzalszym wieku zrobimy cos jeszcze lepszego oraz lepszym sprzetembianconerio pisze:Trenujecie gdizes??

Mój aparat :
HP R607 4.1 mln Pixeli 7x cyfrowy 3x optyczny

- bianconerio
- Juventino
.
. powodzenia i nagrajcie kiedys cos jesczce.
pozdr
No moze w tym dojrzalszym wieku to Was zobaczyny ale... na boiskach ligowych :-D . Jak sie bedziecie starac to kto wie... talent chyba macieRadidam pisze: Narazie mamy po 16 lat moze w dojrzalszym wieku zrobimy cos jeszcze lepszego oraz lepszym sprzetem![]()
pozdr
- eloilp
- Juventino
ee.. no filmik obejrzałem i co tu dużo mówić... niczego nowego byście mnie nie naucyli
Choć jeśli macie po 16 lat, to może coś z Was będzie
Powodzenia życzę 
Filmik i ogólnie tricki, które na nim ujrzałem nie moge jednak ocenic zbyt wysoko - 5/10 :? Nie ma się co oszukiwać - to są narazie podstawy

Filmik i ogólnie tricki, które na nim ujrzałem nie moge jednak ocenic zbyt wysoko - 5/10 :? Nie ma się co oszukiwać - to są narazie podstawy

- Radidam
- Juventino
jak jestes taki nadry to stworz cos lepszegoeloilp pisze: Filmik i ogólnie tricki, które na nim ujrzałem nie moge jednak ocenic zbyt wysoko - 5/10 :? Nie ma się co oszukiwać - to są narazie podstawy
tak mamy po syesnascie lat jestesny rocznik 89axel pisze:Na serio macie po 16 lat?
zobaczymy za miesiac jak zrobimz dobry film oraz z 1000x lepszymi trickami

- adamjuve1987
- Juventino
nawet calkiem calkiem z tym ze dla mnie to nic nowego. mam 18 lat i tez sie tym bawie i jestem mniej wiecej na tym poziomie. cwiczcie dalej i dajcie nastepne filmiki. moze tez cos kiedy wrzuuce! ocena 8/10
- Vincitore
- Juventino
No więc wydawało mi się że jestem niezły technicznie owszem niezły jestem , ale po obejrzeniu tego filmiku wydało mi się że jestem słaby jak cholera oczywiście połowe z tych waszych tricków umiem , umiem je także pokazać na meczach ligowych ale niektóre są poprostu świetne! powinniście to wysłać do nikefootball tam na stronce jest właśnie coś takiego z trickami i można także wysyłać swoje! POWODZENIA W DALSZEJ PRACY I TRICKAMI !!
- Jędruś
- Juventino
OmG...człowiekueloilp pisze:ee.. no filmik obejrzałem i co tu dużo mówić... niczego nowego byście mnie nie naucyliChoć jeśli macie po 16 lat, to może coś z Was będzie
Powodzenia życzę

Gratulację Raddiam przede wszytkim za odwagę, nie każdy zdecydowałby się na taki ruch filmowy.Sama praca jest bardzo dobra, mimo młodego wieku aktorów
8.5/10
- djse
- Juventino
Nie wiem ,czy warto cokolwiek napisać ,bo niektórzy reagują nieadekwatnie do sytuacji. Muszę przyznać ,że po większości komentarzy nastawiałem się na nie wiem jakie tricki ,a tak naprawde sa to naprawde podstawowe sztuczki techniczne ,przy okazji nie najlepiej wykonane do konca. Bo zdajac sobie roznice z poziomow Ronaldinho i autorow filmiku ,to w przypadku wykonywaniu tych trickow przez niego ta pilka sie "sama klei" do jego nog i wszystko to wyglada naturalnie ,a w przypadku tego filmiku widac jak autorzy ledwo .ledwo panuja nad nia i w zwiazku z tym ne wyglada to porazajaco. Zaznacze ,ze nie umiejszam ich umiejetnosci i mam do tego szacunek ,bo sam bym ich nie zrobil (tych sztuczek) ,ale bedac na ich mejscu specalnie nie bralbym se do ich publikowania. Mnie bardziej przekonuja przejscia sam na sam na boisku ,podczas normalnej gry ,bo takich co robili sztuczki na rozgrzewce tez znalem ,tylko potem podczas meczu nie potrafili kogos przejsc nawet w najprostszy sposob
I tak sie mialy te sztuczki do ich pilkarskiego talentu.
Wierze ,ze w przypadku autorow filmiku jest inaczej i zycze polepszenia umiejetnosci ,tak zeby bez wstydu mogli spokojnie wyslac je na nikefootball.com ,bo chyba nie ogladaliscie trickow jakie tam ludzie robia ,bo ja widzialem i maja sie one tak do filmiku z tego postu ,jak reprezentacja Brazylii do naszych Orłów
Moja ocena 6/10 z nadzieja na lepsze w przyszlosci

Wierze ,ze w przypadku autorow filmiku jest inaczej i zycze polepszenia umiejetnosci ,tak zeby bez wstydu mogli spokojnie wyslac je na nikefootball.com ,bo chyba nie ogladaliscie trickow jakie tam ludzie robia ,bo ja widzialem i maja sie one tak do filmiku z tego postu ,jak reprezentacja Brazylii do naszych Orłów

Moja ocena 6/10 z nadzieja na lepsze w przyszlosci
Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
- Gregor del Ptasior
- Juventino
No nieźle chłopaki. Całkiem dobrze się tą piłką bawicie. Ja oceniam filmik na 6, co oczywiście nie znaczy, że coś jest nie tak, ale chciałbym zobaczyć filmik jak dryblujecie... Zawalczcie 1 vs 1. Troche ciekawych zwodów i inne cieszące oko0 bajerki. Ale jest ok. Trenujcie twardo i nie olewajcie sobie, to może z Was będą pierwszoligowcy :]
- batosmesas
- Juventino
zgadzam sie ze takie popisy to kazdy sie moze nauczyc, oczywiscie z szacunkiem dla autorow, ja nie umie tego wszytkiego, za to na pelnej predkosci moge przejsc 2-3 obroncow wrzuce moze filmiki sprzed 3 miechow, jak gralismy o mistrzowstwo szkoly i na W-F 3 players na 11 owners, tam jest to o co chodzi w tym sporcie czyli "individual actions" by Ja, moze tez cos dam z meczow jak sie zacznie sezon...