NEDVED i ZŁOTA PIŁKA....
- Slim
- Juventino
Ronaldo to nie wiem za co mialby ja dostac...
Zidane takze nie wiem za co chyba za coraz wieksza lysine na glowie
a Ronaldo to chyba za coraz dluzsze kroliczkowate zeby!
Sheva calkiem prawdopodobne ale w sumie nic wielkiego nie zrobil!
Nedved w 100% zasluguje na ta nagrode... Tyral przez caly sezon rowno gral gral wysmienicie i znakomicie strzelal przepiekne bramki i widac ze jest swietnym zawodnikiem czy to za malo by to otrzymac?
Mysle ze mu sie uda trzymam za niego kciuki!
Zidane takze nie wiem za co chyba za coraz wieksza lysine na glowie
a Ronaldo to chyba za coraz dluzsze kroliczkowate zeby!
Sheva calkiem prawdopodobne ale w sumie nic wielkiego nie zrobil!
Nedved w 100% zasluguje na ta nagrode... Tyral przez caly sezon rowno gral gral wysmienicie i znakomicie strzelal przepiekne bramki i widac ze jest swietnym zawodnikiem czy to za malo by to otrzymac?
Mysle ze mu sie uda trzymam za niego kciuki!
- Mane
- Juventino
Ja mysle je decydujace znaczenie bedize miala jesienna czesc sezonu 2003/2004. Wystarczy ze ktos z Milanu blysnie w meczach o Superpuchar Europy i o Puchar Interkontynentalny i moze sprzatnac Nedvedowi nagrode sprzed nosa :evil:
- k.d7
- Juventino

Chociaż znając europejską piłkę to i tak wygra jakaś pseudogwiazda z Realu!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
FORZA JUVE!!!!!!!!!
- RAT
- Juventino
Gdyby Juve wygrało Ligę Mistrzów (i Pavel grałby w finale)to bym był absolutnie pewny że złota piłka powędruje do Nedveda a tak troch się boje że jakiś cenias typu Ronaldo znowu zdobędzie tą piłke :evil: :evil:
- Gradi
- Juventino
Nasz Niedźwiedź był w tym sezonie bezsprzecznie najlepszym zawodnikiem na świecie, ale jak wiadomo nie tylko to decyduje (np. nagroda dla Ronaldo za miniony rok, zupełnie niezasłużona). Mam jednak nadzieję, że duch sportu zwycieży, no i wreszcie jakiś piłkarz zza Żelaznej Kurtyny zgarnie to trofeum. Po za tym nagrody nie są najważniejsze, i tak wszyscy swoje wiemy
:!: :!:

Lubię Juve jak koń owies:)
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły