klęska celticu w el.l.mistrzów

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 11:21

Ale sie porobilo. Chyba celticowi po tym meczu patrzalki wyszly z orbit. :rotfl: Meczu nie ogladalem wiec sie nie wypowiadam, ale chyba celtic troszke zlekcewazyl mistrza slowacji (tak? to jest mistrz slowacji, bo pierwszy raz o nich slysze :D). Nawet takiej patrzalce bedzie ciezko strzelic 5 bramek. Bo na pewno slowacy zamuruja swojego bramkarza :D

Jak pisza zuraw zaprezentowal sie cienko. A przeciwko jakim druzynom sie odblokowac jak nie przeciwko takiej patrzalce :D

Ehhh Wisla jeszcze do CL nie awansowala jednak Zuraw kolejny sezon moze spisac na straty (w obliczu braku awansu do CL). Za rok bedize mial 29 lat i raczej Europy juz nie podbije...

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 11:28

I dobrze im tak, nie lubie tego calego bylego gwiazdora PL ligi. Gdy odchodzil do Szkocji w gazetach pisali "PL liga wiele straci na odejsciu Zurawskiego". Nic nie straci, bo on nic nie robil!!! On chyba myslal ze odrazu bedzie mial zaufanie u kolegow i tak jak w Wisle beda mu podawali a on bedie strzelal bramki z czystej pozycji a tu nie ma ... musi sam walczyc o kazda pilke i widac tego efekty, juz nie bede przypominal wyniku bo to smiech na sali. Boruc powinien grac od pierwszych minut a nie ten PL gwiazdor!!! ///FORZA JUVE

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 11:29

Pavel_Nedved1989 pisze: przeciez celtic to druzyna ktora mogla w poprzednim sezonie wygrac z kazdym czy to z barca czy z manU a tu przegrywa z petrzałka 5-0
bosch!!!!!!
no tu trochę przesadziłeś z tego względu że Celtic nie był aż tak mocny m.in.w pojedynku z Barcą przegrał u siebie 3:1, no i zajął ostatnie miejsce. A co do obecnego sezonu-to już mecze towarzyskie ukazywały brak skuteczności napastników co mogło budzić niepokój. A 5:0 z Artmedią to już się nie spodziewałem. Może to nie zabrzmi dobrze ale cieszyłem się z jednej rzeczy tzn. z tego że Artur nie zagrał. Nie pokoją z pewnością słabe występy Maćka ale mam nadzieje że wkrótce się przełamię.
Jedna rzecz będzie śmieszna otóż Celtic odpada z LM a Wisła awansuje do niej(!!!)- Maciek wtedy pewnie by żałował przeprowadzki do Szkocji.

felix jaegar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 11:54

patrze sobie (niczego nie swiadomy) na wynik spotkania a tu SZOK :shock: W zyciu bym nie powiedzial ze moga przegrac tak wysoko... Chociaz jak gosciu slusznie zauwazyl ze we wczesniejszych meczach napastnicy nie porazali skutecznoscia to wynik 0:5 jest porazka, ktora nie powionna sie przytrafic utytulowanemu klubowi z Glassgow. Wole nie wnikac jak na bramce czul sie Marshall :twisted: Gorszego debiutu w waznym meczu Zurawski chyba nie mogl sobie wyobrazic... Zastanawia mnie tylko co by bylo gdyby Boruc stal na bramce :wink: 8)

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 12:01

moim zdaniem nie odrobi Cetic strat
bez szans
Boruc pewnie stanie w bramce w meczu ze Słowakami na swoim boisku

ale siara :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 12:57

Wielka niemiła niespodzianka :shock: .Celtic przegrał z mistrzem słowacji 5:0 :shock: aż nie mogłem uwieżyć kiedy czytałem tego posta.
Myśle że Celtic już nie odrobi strat, chyba że Żurawski się przełami i strzeli 3 bramki :angry: (w co i tak nie moge uwieżyć :wink: ).Ciekawe też czy postawią na bramce Boruca :whistle: .
Szkoda, chociaż i tak za Celticiem nie przepadam to bardzo przykro że (jak na razie) nie zobaczymy Polaków w LM :doh: .

P.S I takie są skutki kiedy się lekceważy przeciwników :wink:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 14:03

Ale jajka. Niesamowite. Jeden z pierwszych 'powazniejszych' meczow Celtiku w tym sezonie i od razu takie kredki :o Heh troche szkoda Zurawskiego, nie ogladalem meczu wiec trudno powiedziec, czy zaprezentowal sie przecietnie bo druzyna nie pozwalala mu na dobra gre czy zaprezentowal sie przecietnie w sensie indywidualnym (zaplatalem ale moze rozumiecie o co mi chodzi :roll: )
koksu_klb pisze:moim zdaniem nie odrobi Cetic strat
bez szans
Wiesz, teoretycznie nie mozna przekreslac wszystkiego, ale rzeczywiscie trudno bedzie. Faktycznie, moze Celtic czul sie zbyt pewny przed tym spotkaniem. A tu takie jajka :whistle:

..a poza tym dziwi mnie obsada bramki Celtiku. To po kiego grzyba kupowali Boruca? :think: Miejmy nadzieje, ze w rewanzu zagra.. z reszta nie wiadomo, czy ten drugi po takim strzelaniu bedzie w stanie bronic w nastepnym spotkaniu.. :roll: Szkoda, ze tak polozyli temat. Mialem cicha nadzieje poogladac troche ich poczynania.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 14:37

Mimo że nie jestem fanem Celticu to żal tego wyniku.Oczywiście wynik nie przekreśla szans na awans do następnej fazy ale będzie baaardzo trudno odrobić strate.
Co do sprawy Boruca to mam mieszane uczucia.Z jednej strony gdyby bronił i stracił przykładowo 5 bramek mogłby do siebie zrazić trenera zaś z drugiej strony po obejrzeniu bramek z tego meczu sądze że bramkarz mógł przy kilku golach zachować się lepiej i kto wie czy dzięki Borucowi Celtic nie przegrał by 2 góra 3 bramkami :roll: Ale nie ma co o tym więcej myśleć bo to nic nie zmieni.
Miejmy nadzieje że ta porażka podziała na Celtic jak płachta na byka i zmotywuje piłkarzy do odrabiania strat w meczu na swoim stadionie...

deco07

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 15:07

szkoda mi troche polaków no ale piłka jest nieprzewidywalna...
chciałbym zobaczyć miny Szymkowiaka i Żurawskiego jeśli się okażę że odpadną już w 2 rundzie do LM a Wisła Kraków się tam dostanie...:)

Slay

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 17:19

Szkoda mi Żurawskiego, bo miałem nadzieję obejrzeć go w rozgrywkach Ligi Mistrzów. Z drugiej strony może i dobrze się stało, bo w wypadku gdyby Celtic awansował do LM, to w telewizji puszczali by wszystkie mecze Szkotów, a tego chyba nikt by nie chciał ;)

-----------
Slay
Pagi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 18:26

stefan590 pisze: To Celtic w lidze szkockiej gromił swoich rywali, a tu nagle takie baty od co tu dużo mówić słabszego zespołu.
Ja nic nie mówię, ale w lidze szkockiej dobry jest oprócz Celticu tylko Glasgow i nic więcej więc to, że gromi tam Celtic wszystkich nie zmienia wogóle rzeczy.... Na dobrą sprawę to mecz był zapewne ustawiony... Ciekawe jeki był kurs na taki wynik 12.0???????

"Lechiści to nie kibole, to fanatycy zakochani do szaleństwa w klubie"
Obrazek
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 19:18

Troche szkoda mi Celticu, ale jak wszyscy wiemy sam jest sobie winien. Zlekceważył przeciwnika, który nastrzelał im niemało, bo aż 5 bramek i szczerze to uważam, że Celtic nie stracił jeszcze szans, w końcu wszystko jest możliwe, nawet wygranie różnicą 6 bramek...Żurawski przeszedł do Calticu z myślą o grze w Lidze Mistrzów, jeśli Celtic nie odrobi strat a Wisła awansuje to Maciek sie troche wkurzy :wink: Żurawski zaprezentował się średnio, a chyba rozgrywał juz lepsze mecze z mocneijszymi rywalami...

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 19:54

Celtic ma chyba problem z motywacja i koncentracją.Dzisiaj w lidze prowadzili do przerwy 1-3 a w drugiej połowie przegrywali juz 4-3 i szczesliwie w 90 min wyrownali.Swoa drogą to nierozuniem Strachana....Marshal puszcza pieć bramek i w następnym meczu znowu gra a lepszy od niego Boruc oglada mecz z ławki.Teraz gdy Marshall w 2 meczach puscił 9 bramek Boruc raczej wystąpi.A co do Zurawia to on sie długo rozkręca... :D

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 20:35

ulin pisze:Gdy odchodzil do Szkocji w gazetach pisali "PL liga wiele straci na odejsciu Zurawskiego". Nic nie straci, bo on nic nie robil!!!
nie zgodze się z tobą bo:

1. Zuraw został królem strzelców razem z Frankiem- takze strzelac potrafi i to duzo
2. Został królem asyst czyli potrafi kiwnąć, podać, pomyśleć co zrobić z piłką.
3. Zauważ kto strzelał bramki dla Wisły w meczu z Shalke, Parmą, Lazio i bodaj Barcą.
4. Kto strrzelił golą anglikom? Oczywiście Zuraw
5. Maciek również pare sezonów z rzędu był w czołówce strzelców extraklasy

Obrazek
zidan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2005, 21:56

Jeszcze nie wszystko stracone ,a jeśli wygrają w rewanżu 6-0 to będzie dopiero :o zaskoczenie ale jest możliwe nie sądzicie :ok: .Ja tam bardzo lubie Żurawia ,ale no niezbyt dobrze trafił bo jak przegrają żeczywiście to nie zakwalifikuje się nawet do pucharu UEFA ,a Wisła też ma przerombankę ,ponieważ grają z Panatinankosem Ateny :angry: , ale jeśli wygrają będę szczęśliwy bo pokonamy tego Olisadebe któremu się niechce przyjeżdżać do Polski pod pretekstem kontuzji :evil: .Wisła musi wygrać i wygra . :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ