Cesena 0-1 JUVENTUS
- Lypsky
- Juventino
Mecz slabiutki (nie wiem jak w pierwszej polowie). Na boisku wialo nuda, zarowno z jednej jak i z drugiej strony nie bylo zbyt wielu akcji mogacych zagrozic bramce rywala. W drugiej czesci spotkania Juve wystapilo w nieco dziwnym skladzie, moze dlatego nie zachwycilo? Nie jestem zadowolony z gry naszych zawodnikow, mimo iz to tylko sparing chcialbym zobaczyc ladniejsze akcje i wiecej bramek.
Podsumowujac wrazenia po pierwszym obejrzanym meczu Juve w przerwie letniej- nie jest zle choc mogloby byc lepiej.
Podsumowujac wrazenia po pierwszym obejrzanym meczu Juve w przerwie letniej- nie jest zle choc mogloby byc lepiej.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Jołki
- Juventino
Zgadzam sie z toba DjMati w 100%. Mecz nie zachwycal, duzo fauli, brzydka gra z obu stron.... nie bylo za duzo ladnych akcji czy kiwek...martwi mne ostatnio forma Zlatana cos nei widze jego sztuczek techniczych oby nie zaczal grac prosta pilke wole jak gra kombinacyjnie szczegolnei jak robi ten swoj trik- wiecie o co mi sie rozchodzi :-D :oops: (jedna noga-prawa w powietrzu kieruje pilke w prawo a potem w lewo) cos wspanialego....ale ja tez tak umeim tylko ze na ziemi.. hehe ale dosyc tego co umeiem a czego nie....jeszcze co do meczu.....uwazam ze jak gra Chimenti to gracze z pola Juve cos slabiej graja moze jest slabsza motywacja ze maja niepewna bramke??? Cos mi tu smierdzi.. Buffon widocznie ma taka osobowosc ze napawa reszte druzyny pewnoscia dobrej interwencji w przypadQ popelnienia bledu...nie wiem czy sie ze mna zgodzicie w tej kwesti ale takie jets moje zdanie.. Pozdrawiam!!! :lol: :lol:
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
DjJuveJołki pisze:Zgadzam sie z toba DjMati w 100%.

Hmmm... Co masz na myśli pisząc "ostatnio"??? Podejżewam, że uważasz tak po obejrzeniu tego meczu... A mecz w wykonaniu całej drużyny nie byl zbyt widowiskowy czy efektowny.Jołki pisze:martwi mne ostatnio forma Zlatana cos nei widze jego sztuczek techniczych oby nie zaczal grac prosta pilke wole jak gra kombinacyjnie szczegolnei jak robi ten swoj trik- wiecie o co mi sie rozchodzi :-D :oops: (jedna noga-prawa w powietrzu kieruje pilke w prawo a potem w lewo) cos wspanialego....ale ja tez tak umeim tylko ze na ziemi..
Zupełnie nie rozumiem jak ty wywnioskowałeś... Hmmm... Chodziło Ci o mecz z Ceseną??? Przecież Juventus nie stracił bramki... więc jaki Buffon mógł popełnić błąd. Nie rozumiem twojego toku rozumowania (albo całej powyższej zacytowanej wypowiedzi...)Jołki pisze:jeszcze co do meczu.....uwazam ze jak gra Chimenti to gracze z pola Juve cos slabiej graja moze jest slabsza motywacja ze maja niepewna bramke??? Cos mi tu smierdzi.. Buffon widocznie ma taka osobowosc ze napawa reszte druzyny pewnoscia dobrej interwencji w przypadQ popelnienia bledu...nie wiem czy sie ze mna zgodzicie w tej kwesti ale takie jets moje zdanie.. Pozdrawiam!!! :lol: :lol:
- Jołki
- Juventino
Ja-JUVE-nek jelsi chodzi o Zlatana... to mowie o jego meczach w Tim Cup i poprzednich sparingach... nie chodzi mi o dzisiejszy mecz bo w nim nei zagral.....juz nie pokazuje poki co pelni swoich mozliwosci moze brakuje m motywacji ze to mecze sparingowe tylko ale przeciez Milan czy Inter to druzyny ktore nie mozna lekcewazyc..!!! i grac srediawo... mam nadzeiej ze sie odnajdzie.. Nasz Zlatanek
A jesli chodzi o bramkarza to nie mow mi ze to nie ma roznicy kto stoi pomiedzy slupkami.. bo mi nei chodzi o to, ile bramek przepuscilo Juve tylko jak grala obrona Juve a grala mneij pewnie niz jak stal Buffon w innych meczach... Sam gram w pilke w druzynie i wiem ze jest roznica kto stoi na"budzie" i wiem tez ze im lepszy bramkarz tym wieksza motywacja dla obroncow...
A jesli chodzi o bramkarza to nie mow mi ze to nie ma roznicy kto stoi pomiedzy slupkami.. bo mi nei chodzi o to, ile bramek przepuscilo Juve tylko jak grala obrona Juve a grala mneij pewnie niz jak stal Buffon w innych meczach... Sam gram w pilke w druzynie i wiem ze jest roznica kto stoi na"budzie" i wiem tez ze im lepszy bramkarz tym wieksza motywacja dla obroncow...
- ketchupinho
- Juventino
To nie jest jego trik bo pierwszy ktory go uzywal byl Ronaldinho... Fachowo sie nazywa flip-flap i jest naprawde pieknyJołki pisze: jak robi ten swoj trik- wiecie o co mi sie rozchodzi :-D :oops: (jedna noga-prawa w powietrzu kieruje pilke w prawo a potem w lewo) cos wspanialego....ale ja tez tak umeim tylko ze na ziemi.. hehe ale dosyc tego co umeiem a czego nie....
- spyder
- Juventino
A ma ktos moze brameczke Mutu?? Jesli tak to prosze o zamieszczenie linka.
Szkoda, ze pilkarze z Ceseny grali tak twardo i nie oszczedzali kosci naszych pilkarzy. Nie potraktowali tego meczu "typowo" towrzysko i zamiast celowac w pilke, woleli gdzies indziej. Nie wiem co chcieli w ten sposob osiagnac. Popsuli tylko widowisko.

- leniup
- Redaktor
Ani meczyk nie był dobry, ani bramka ładna nie była. Zresztą to tylko sparing i do tego w takim etapie przygotowań jak jesteśmy. Nie ma co narzekać, dobrze że wygraliśmy choć gdyby był remis, a nawet gdyby Juve przegrało to i tak był to jedynie sparing. Pierwszy mecz jaki w nowym sezonie oglądnąłem - nie zachwycił mnie. Strasznie nudny - zwłaszcza w drugiej połowie. Nie było pomysłu na gre. Bramka Mutu po rykoszecie wpadła przy dalszym słupku bramki. Nie wiem tylko czy kontuzja Kovaca w 9 minucie meczu jakaś poważna?? mam nadzieje że nie i szybko wróci do gry.
- Mateo
- Juventino
Nie oglądałem niestety tego meczu i nie moge nic powiedzieć o grze naszych piłkarzy
. Słyszałem tylko, że Cesena grała beznadziejnie..zamiast dać nam spokojnie popykać jak w sparingu to kosili naszych niemiłosiernie...Del Piero podobno mógł z murawy nie wstawać :lol: . Właśnie martwi mnie troche jego dyspozycja
..przypominam sobie końcówke sezonu kiedy był najlepszym graczem Juve..później był najjaśniejszą gwiazdą na Japan Tour..a tutaj w sparingach jeszcze żadnej bramki nie strzelił
. Coś mi się wydaje, że prawy atak nie jest dla niego...lepszy jest na lewym..przecież jego markowe bramki to zejście z lewej strony i strzał z okolicy 16 metrów 8) . Z Ceseną grał u boku Treze i podobno nie błysnął. Zresztą celownik Davida też nie był idealnie ustawiony
. I szczerze powiem martwi mnie forma Juve...wiem, że to tylko sparingi, tylko jak patrze to Milan czy Inter ciągle wygrywają i to naprawdę z bardzo trudnymi rywalami. Milan wtopił niby z Chelsea...ale Chelsea to nie Cesena :!: i Tylko 1-0
. Może niepotrzebnie sie martwie, ale narazie sparingi nie napawają optymizmem 

- DamKam
- Juventino
No ja rowniez zaczynam miec podobne odczuciadjmati pisze:Może niepotrzebnie sie martwie, ale narazie sparingi nie napawają optymizmem