najładniejsza parada Buffona.
- livinglegend
- Juventino
Taaak, obrona strzału głową Inzaghi'ego w pierszwej połowie finału LM była najelpsza, 'otarł się o geniusz'
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
zapomniałem o strzale Inzaghiego w finale LM dzięki za przypomnienie to były najpiękniejsze parady w tym sezonie nie tylko Buffona ale wogóle jakie były ze wszystkich parad swiataADAMJUVENTUSPL pisze:Któru strzał według was Buffon czyli najlepzty bramkarz świata najładniej obronił.
Według mnie Buffon zawsze pięknie broni ale najładniej obronił rzut karny Kaładze z Milane keidy to piłka zmierzała tuż obok prawego słupka a on to wybronił we wspaniałym stylu.
Niestety finał ten przegraliśmyale w przyszłym sezonie nie będzie już finał rozstrzygany w karnych tylko Juve wygra 4-0 ze swoimi przeciwnikiem.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Marcin_FCJ
- Juventino
Trudno powiedzieć, gdyż nie widziałem wszystkich meczy Serie A z udziałem Juve. Mi zapadły w pamięci szczególnie 2 parady.
1. Mecz Newcastle - Juventus
2. Mecz Juventus - AC Milan (szczupak Inzaghiego)
1. Mecz Newcastle - Juventus
2. Mecz Juventus - AC Milan (szczupak Inzaghiego)
- Alexxxxx
- Juventino
według mnie karzda innterwencja Buffona jest fenomenalna i bym ich nie wyróżniał bo i tak nikt tych innterwencji na świecie by nie powturzył :!: :!: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BianconeriFan
- Juventino
Najładniejsze parady Gigi Buffona (moim zdaniem) to:
1. obrona rzutu karnego wykonywanego przez kaładze w finale LM
2. obrona rzutu karnego wykonywanego przez figo w półfinale LM
3. obrona rzutu karnego wykonywanego przez Fiore oraz parady bramkarskie w meczu z Lazio w Serie A.
1. obrona rzutu karnego wykonywanego przez kaładze w finale LM
2. obrona rzutu karnego wykonywanego przez figo w półfinale LM
3. obrona rzutu karnego wykonywanego przez Fiore oraz parady bramkarskie w meczu z Lazio w Serie A.