Gracie na czyms?...

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy grasz na jakimś instrumencie muzycznym?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 23:54

Ja zawsze chcialem sie nauczyc grac na perkusji lub basie. W Opolu gdzie studiuję co roku organizowany jest międzynarodowy festiwal perkusyjny. Dzięki niemu polubilem te instrumenty. Zreszta juz wczesniej sluchalem mocniejszej muzyki, w ktorej moge sluchac swoich ulubionych tonow :dance:

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2005, 01:28

ja nie gram na niczym ale na lekcjach muzyki w gim mialem 5 z grania na cymbałkach hehe
ale chcialbym sie uczyc gry na gitarze
fajne to...

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2005, 09:11

Ja również miałem w swoim życiu pizod z gitarą klasyczną lecz trwało to trochę ponad pół roku. Przestałem na niej grać ponieważ nie znajdowałem czasu na ćwiczenia (szkoła, piłka, trening, ławka przed blokiem :smile: ) obecnie jedynym instrumentem na jakim chciałbym grać jest gitara basowa czuje do niej jakiś "zwierzęcy" magnetyzm :lol:

gloria_victis

Szczakowianin
Szczakowianin
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2005, 14:38

W podstawówce otrzymałem wykształcenie muzyczne. Grałem na Keyboardzie, pianinie, fortepianie. Starałem sie nieco na klawikordzie i dudach, ale to nie było TO. Dopiero niedawno zainwestowałem w rozwój i zakupiłem gitare basową. Innym również polecam bo niskie brzmienia basu pomagają w osiągnięciu nirwany i oczyszczenia

"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
ODPOWIEDZ