Video- Vieira w Trofeo TIM!
- raptorb
- Juventino
Filmik krótki ale pokazuje klase Vieiry(świetne panowanie nad piłką i idealne podania). Nie bez powodu JUVE wydało 20 mln. Nie chcę się bawić w proroka ale w tym sezonie Patrick będzie kluczowym zawodnikem a moze i nawet najlepszym Bianconerim.
Filmik ten pochodzi z serwisu www.juvefc.com.
Można go pobraćTUTAJ--->>http://www.juvefc.com:80/vieira.wmv

FORZA JUVE FORZA ALEX
- TreDelIbra
- Juventino
Oglądałem dwa mecze z Milanem i Interem na żywo i jestem pod wrażeniem gry Vieiry , był zdecydowanie najlepszym piłkarzem na boisku , bodajże dwukrotnie tracił piłke i nie dał się od razu odzyskująć staconą piłke! Jest to świetny , silny i kompletny piłkarz obdarzony świetnym strzałem i dobrze grający głową , jego podania śa świetne , Ibra , Treze i Alex po jego zagraniach będą z pewnościa strzelać dużo bramek!
Myślę , iż ten transfer można już uznać za jeden z najlepszych w ostatnich latach.To był strzał w dziesiątke !
Forza Vieira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślę , iż ten transfer można już uznać za jeden z najlepszych w ostatnich latach.To był strzał w dziesiątke !
Forza Vieira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ossy
- Juventino
Vieira grał świetnie. A ta ostatnia akcja, miodzio. Jak by po takich akcjach padały bramy dla JUVE
Mam nadzieja że vieira bedzie jeszcze lepiej grał w sezonie
Czy przypadkiem ne on miał asyste przy bramce trezegola?

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- T-Bar
- Juventino
Dlaczego mi się nie chce to sciągnąc pojawia się jakiś błąd.raptorb pisze:Filmik krótki ale pokazuje klase Vieiry(świetne panowanie nad piłką i idealne podania). Nie bez powodu JUVE wydało 20 mln. Nie chcę się bawić w proroka ale w tym sezonie Patrick będzie kluczowym zawodnikem a moze i nawet najlepszym Bianconerim.
- Perla86
- Juventino
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: o kurde cos czuje ze Vieira w juve bedzie mial najlepsze dni swojej kariery on jest od 2 tygodni w Juve a sie rozumie z innymi jakby gral 2 lata!!...normalnie IDEALNY transfer

- spyder
- Juventino
Bardzo fajny filmik. Jestem pod wrazeniem gry naszego nowego nabytku. Mam nadzieje, ze wraz z Emersonem Vieira stworzy duet nie tylko najlepszych defensywnych pomocnikow w Serie A, lecz takze w Lidze Mistrzow. Swietny zakup Moggiego, byleby takich wiecej. Miejmy nadzieje, ze Vieira bedzie gral w Juve tak, jak za swoich najlepszych czasow
- Deckreg
- Juventino
Prawym i 'Zapisz element docelowy jako' ;]Wojteks pisze:Jak klikam na link to wyskakuje error??Dlaczego??Moze ktos to wrzucic na serwer bo nie wiem z tej strony to sie nie chce sciagnac...
A co do samego filmiku to ostatnia akcja jest przednia :] Jestem pod wrazeniem tego co zrobil Zlatan :]
A tak btw. te koszulki w pasy sie jakos dziwnie prezentują - z tyłu to białe... te czerwone zresztą też

- Mateo
- Juventino
Nom filmik pokazuje jak świetnym graczem jest Vieira i jak od razu wspaniale wprowadził się do Juventusu :-D .Kapitalne zwodziki, podanka no i ładny strzał...szkoda, że nie wykończył tej pięknej akcji :twisted: .
A właśnie mógłby ktoś ją ''skomentować'': znaczy kto tak przerzuca pięta, później cofa piętką na 16..a tam ktoś ładnie tak dogrywa do Vieira, ale co to za gracze :? .
A właśnie mógłby ktoś ją ''skomentować'': znaczy kto tak przerzuca pięta, później cofa piętką na 16..a tam ktoś ładnie tak dogrywa do Vieira, ale co to za gracze :? .
- Mr Cezary
- Juventino
Vieira the best!! A cóż innego można się było spodziewać po tej klasie piłkarzu?! 

- Juventino
Vieira gra cudownie, po prostu brak mi słów!!! Uważam, że w Juve będzie mógł rozwinąć swoje umiejętności i możliwości i dorówna samemu Zidanowi w niedalekiej przyszłości. Zidane będzie najlepszym pomocnikiem ofensywnym w Europie, a Viera defensywnym.