Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- mil015
- Juventino
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... sc&start=0
przeczytaj mój 1 post w tym temacie a znajdziesz pare programów do konwertowania
=============
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 044#173044 -- Na równi z nickiem usera do którego chcemu podać dokladny odnośnik jest pole "wysłany : /data\ "
- przed tym polem jest taki biały prostokącik - gdy sie w niego kliknie przeglądarka ustawi nas pod adres postu a nie tematu - w ten sposob otrzymujemy dokladny odnośnik.
Po wpisaniu adresu w takie coś (
) ==> Post mil015 otrzymamy taką wygodniejszą forme ==> Post mil015
<===== pozwoliłem sobie podać tą mała "instrukcje" - taka metoda jest wygodniejsza , to tak dla niezorientowanych
/Siewier
przeczytaj mój 1 post w tym temacie a znajdziesz pare programów do konwertowania
=============
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 044#173044 -- Na równi z nickiem usera do którego chcemu podać dokladny odnośnik jest pole "wysłany : /data\ "
- przed tym polem jest taki biały prostokącik - gdy sie w niego kliknie przeglądarka ustawi nas pod adres postu a nie tematu - w ten sposob otrzymujemy dokladny odnośnik.
Po wpisaniu adresu w takie coś (

<===== pozwoliłem sobie podać tą mała "instrukcje" - taka metoda jest wygodniejsza , to tak dla niezorientowanych

/Siewier
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
hej , to znowu ja 
ma ktos moze w swoich zbiorach jakies kawalki takiej kapeli co sie zwie " Mr.big" bądź tesz jakies zbiory z nagraniami starych kawalkow rock&roll'owych
- potrzeba mi tego i tego a ze wzgledow technicznych moge narazie zapomniec o programach typu p2p.
Jesli ktos jest w stanie mi pomoc prosze o kontakt na pw lub gg ( 1615118 ) - oczywiscie bardziej preferuje gg
pozdrawiam
EDIT : Nieaktualne - podziękowania za pomoc dla Smoczka i Gościu'a

ma ktos moze w swoich zbiorach jakies kawalki takiej kapeli co sie zwie " Mr.big" bądź tesz jakies zbiory z nagraniami starych kawalkow rock&roll'owych

Jesli ktos jest w stanie mi pomoc prosze o kontakt na pw lub gg ( 1615118 ) - oczywiscie bardziej preferuje gg

pozdrawiam

EDIT : Nieaktualne - podziękowania za pomoc dla Smoczka i Gościu'a
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2005, 11:28 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.
- DamKam
- Juventino
Szukam w necie mapy/planu miasta Turynu :!: Moze byc w formie "na papierze" do kupienia w jakims internetowym sklepie badz tez jako interaktywna mapa internetowa...
z gory dzieki za jakies zrodlo
pozdrawiam
:-D
EDIT:
Na oficjalnej stronie Turynu znalazlem kilka internetowych map, ale doszlem do wniosku ze najlepiej jakby byl to normalny plan miasta na papierze... choc takiego w Polsce moge nie dostac bo Turyn nie jest popularnym miastem.
z gory dzieki za jakies zrodlo
pozdrawiam
:-D
EDIT:
Na oficjalnej stronie Turynu znalazlem kilka internetowych map, ale doszlem do wniosku ze najlepiej jakby byl to normalny plan miasta na papierze... choc takiego w Polsce moge nie dostac bo Turyn nie jest popularnym miastem.
- Szymek
- Juventino
A wię potrzebuje tej piosenki, która leci w filmiku Gole Del Piero z Downloadu. Był bym wdzięczny gdybyu ktoś dał link lub wysłał na maila. A tak w ogóle to jak ona sie nazywa?
Mam jeszcze jeden problem, po ściągnięciu piosenek z Downloadu nie chcą się rozpakować! Pisze ze folder jest nieprawidłowy lub uszkodzony. Prosze Pomocy!
Mam jeszcze jeden problem, po ściągnięciu piosenek z Downloadu nie chcą się rozpakować! Pisze ze folder jest nieprawidłowy lub uszkodzony. Prosze Pomocy!
- mil015
- Juventino
- Szymek
- Juventino
Chodzi o to, że jak chce rozpakowac poprzezFoldery Skomprswane wyswietal mi sie komunikat, że folder jest nieprawidłowy lub uszkodzony. Win rarem jest to samo! Ostatnio mam problemy z netem, filmik z 28 Scudetto - jego przewidywalny czas ściągania - 58 godzin....mil015 pisze:prawdopodobnie musisz sciągnąc je jeszcze raz, nie jestem pewien bo jakos tak niejasno napisales :-DSzymek pisze:Mam jeszcze jeden problem, po ściągnięciu piosenek z Downloadu nie chcą się rozpakować! Pisze ze folder jest nieprawidłowy lub uszkodzony. Prosze Pomocy!
- gorczas
- Juventino
Jeśli chodzi ci o ten film, gdzie na początku jest koszulka Del Piero i napis "Fenomeno Vero" to w tle leci piosenka Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song. >>> LINKSzymek pisze:A wię potrzebuje tej piosenki, która leci w filmiku Gole Del Piero z Downloadu. Był bym wdzięczny gdybyu ktoś dał link lub wysłał na maila. A tak w ogóle to jak ona sie nazywa?
Według mnie to musisz kilkakrotnie ściągnąć plik. Też tak kiedyś miałem to zwykle za drugim ściągnięciem pomagałoSzymek pisze:Mam jeszcze jeden problem, po ściągnięciu piosenek z Downloadu nie chcą się rozpakować! Pisze ze folder jest nieprawidłowy lub uszkodzony. Prosze Pomocy!
Po moich poszukiwaniach najlepsze co znalzłem to to: http://forum.cdrinfo.pl/archive/index.php/t-47442.htmljuve_pany pisze:moze ktos zna jakis prosty programik w ktorym mozna zwolnic tempo video. Prosze opodanie linka do sciagniecia , i instrukcji jak zwolnic.
pozdrawiam
Ja bym to jednak zrobił programem VirtualDub. Tam można wziąść Video -> Frame rate -> i zaznaczyć change to: i wpisać tam niższą ilość fps niż jest podana wyżej. Jedyny minus to to, że dźwięk się nie spowalnia, więc trzeba dźwięk zrobić innym programem.
Ja znalazłem to: http://www.frazpc.pl/b/66638 . Może na wycieczkę ci nie pomogę, ale na przyszłość już będziesz miałPavel pisze:Zna ktos proglam do zmniejszania bitrate pilkow mp3.Jest on mi potrzebny, bo mam dosyc maly odtwarzacz(512MB) i chce zmiescic na nim wiekszo ilosc muzyki.Prosze o pilno pomoc(jade jutro na wycieczke).
Jeśli ktoś z Was ma jakiś problem lub pytania to zapraszam na priv lub GG.
PozdrQ
- mil015
- Juventino
Szymek pisze:Chodzi o to, że jak chce rozpakowac poprzezFoldery Skomprswane wyswietal mi sie komunikat, że folder jest nieprawidłowy lub uszkodzony. Win rarem jest to samo!
gorczas dobrze mówisz, prawdopodobnie bedzies musiał sciągnąc jeszcze raz.gorczas pisze:Według mnie to musisz kilkakrotnie ściągnąć plik. Też tak kiedyś miałem to zwykle za drugim ściągnięciem pomagało
Szymek ty pliki sciągasz zwykłym Internet Explorerem? bo jeśli tak to nie licz ze szybko coś ściągniesz, bo IE to krótko mówiąc syf, zainstaluj Flash Get lub przęglądarkę Opera oba ma wbudowany całkiem dobry menadzer plików/transferów.
zobacz jaki masz transfer, prawdopodobnie jakiś niski, pościągaj z godzine, a napewno transfer sie rozbuja i czas sciągania się znacznie skróci.Szymek pisze:Ostatnio mam problemy z netem, filmik z 28 Scudetto - jego przewidywalny czas ściągania - 58 godzin....