Gracie na czyms?...

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy grasz na jakimś instrumencie muzycznym?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
djse

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 19:24

Ja niestety nie potrafie grac ,ale bardzo chcialbym grac na gitarze. Kiedys chcialem zaczac grac i kupilem sobie gitare klasyczna okazyjnie ,czyli wyszlo ,ze miala do bani pudlo rezonansowe (bylem laikiem i nie widzialem poczatkowo) i troche mnie to zniechecilo. Potem przyszly czasy maturki do tego nadal trenuje moja ukochana pilke nozna i troche czasu bylo za malo. Jednak marze sobie ,ze kiedys zagram chocby kilka riffow "Mastera" ,lub druga czesc "One" . Marzyc zawsze mozna :) Pozdrawiam wszystkich fanow gitary i Metallici

Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
Madi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2004, 22:48

u mnie w domu odkad pamietam zawsze stalo pianino, ale moja przygoda zaczela sie z nim troche pozno... najpierw majac jakies 5 lat, rodzice poslali mnie do szkoly muzycznej, gdzie spedzilam 2 lata, na taniec i spiew...dopiero majac jakies 10 lat zaczelam uczyc sie gry na pianinie w domu , z mala pomoca mamy...

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2004, 23:57

oprocz grania starszym na nerwach gram jeszcze na pianinie,syntezatorze i flecie

Dyzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2004, 02:18

Ja niestety na niczym nie gram chociaz od paru lat chcialbym zaczac na gitarze, ale niestety brak czasu!!! a poza tym slon mi na ucho nadepnal i nie potrafie odroznic dzwiekow :cry: i mam troche za malo ciepliwosci zeby wszystkiego sie uczyc od poczatku!!! wiecie jak to jest ze od razu chce sie grac jakies wspaniale kawalki a tu trzeba sie uczyc podstawowych chwytow!! no ale moze kiedys znajde troche czasu...

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2004, 09:05

Szkoda czasu.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2010, 17:09 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

oskar8

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 09:43

Pytam się was - gracie na jakimś instrumencie?? Wpisujcie się i wymieniajcie na czym gracie

- ja gram na gitarze klasycznej ale juz niedługo kupię elektryka :D

spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 19:55

Ja kiedys probawalem grac na gitarce klasycznej, lecz szybko mi sie znudzilo. Zas moi bracia <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (sluchaja metalu) niezle wymiataja na gitarkach elektrycznych. Calkiem dobrzy grajkowie. Mowie Wam. Ja jednak w sobie nie odnalazlem zadnej pasji, a tym bardziej talentu :(

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 20:26

ja chodzilem 5 lat do ogniska muzycznego ! umiem grac na flecie,pianinie i keyboardzie

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 20:41

Grałem swego czasu na pianinie. Uczyłem się 2 lata. Później zacząłem chodzić na dodatkowe lekcje j. angielskiego i nie miałem zbytnio czasu na grę... no bo i szkoła, i treningi, i angielski... poprostu się nie wyrabiałem... chodź teraz trochę żałuję... :emoticon: Sprzedałem keyboarda i brakuję mi tego mojego falszowania :D:D

Godjens11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:14

ja nie gram na niczym jedynie na nerwach braciakowi który jest kibicem REALU :evil: (pomyślcie co u nas w domu sie dzieje :) ) Chcialbym sie nauczyc grac na gitarce to naprawde relaksuje szczegolnie po przegranym meczu

POZDRO ALL!!!!!!
kurdt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 21:36

Pogrywam na gitarze klasycznej i niedlugo zaczne na elektryku. Żałuje, że rodzice nie zanieśli mnie do żadnej szkoły kiedy mialem 12-14 lat :( Miałbym za sobą kilka lat nauki. Mimo wszystko wierzę, że jeśli ostro przyłoże się to nadrobię stracony czas. Podczas nauki nie można się załamywać, że nie wychodzi, tylko ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. A jak widać:
white_wolv pisze:ale w sumie znudzilo mi sie ciagle cwiczenie i jakos 2 7ej klasie to olalem
Maggie Del Piero pisze: raczej jak 5 lat życia wyciętego z życiorysu
Maggie Del Piero pisze:sama trochę na gitarze isę uczyłam ale zabrakło systematyczności.
Umpa pisze: bo za bardzo niecierpliwy jestem
Marcin-IRONEK pisze:i poprostu nie chciało mi się na tym grać.
Marcin-IRONEK pisze:ale po około 2 latach dostałem lenia i mi się znudziło
Marcin-IRONEK pisze:niestety szybko mi się to znudziło
bociu pisze:ale jakos nie chce mi sie juz na niej grac.
PANCIO pisze:Jednak stwierdziłem, że wirtuozem gry na tubie nie będę i zrezygnowałem
Dyzio pisze:i mam troche za malo ciepliwosci zeby wszystkiego sie uczyc od poczatku!!!
spyder pisze:lecz szybko mi sie znudzilo.
djse pisze:i troche mnie to zniechecilo
to nie jest takie łatwe. Wiem to również po sobie.

Hiras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 22:15

Miałem kiedyś mandolinę..... ale chciałbym się pouczyć nagitarce przygrwać, moze jak w przyszłości będę miał więcej czasu.

Jednym słowem, a raczej dwoma i paroma wykrzyknikami: FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 22:20

Hmm postanowiłem zmienić sprzęt i zacząłem grać na perkusji.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2007, 18:43 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 23:19

W prawdzie to naczym gram to nie instrument muzyczny ale jestem w tym bardzo dobra.Gram na NERWACH :twisted: :dance:

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
SFOLTAN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2005, 23:46

ja gram na altówce [większe skrzypce]
teraz zaczne pierwszy rok na ak. muzycznej w poznaniu przez ten rok siedzialem na ak. we wroclawiu ale z gosciem od instr. niemoglem sie dogadac wiec uczelnie zmienilem , jeszcze cos tam umie pobrzdekac na klawiszowych instr., perkusji czy gitarkach

ODPOWIEDZ