Zbrojenia Interu - Figo, Samuel i Ballack w Interze !!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 22:35

Steffan pisze:Prawda jest taka, że w składzie Juventusu grają sami piłkarze powyżej 30-stki! Thuram, Del Pierdo, Emerson, Vieira, Cannavaro, Nedved, Giannicheda, Kovac i etc.
No no, zwlaszcza Vieira i Emerson, ktorzy maja grubo ponad 30 bo az 29 lat :lol: :lol:. Lepiej sprawdzaj co piszesz, bo mozesz napisac kompletna bzdure :lol:.

Co do samego newsa, to az nie chce mi sie wierzyc, zeby Bayern oddal swojego rezysera gry. Przeciez straciliby polowe sily, zostalby im tylko Makay. Informacja ta zformulowana jest jakby to bylo pewne na 100%, ale patrzac na zrodlo ta stowa spada do 10% :wink:. Takze nie bardzo temu ufam. Zreszta nawet jakby wszyscy ci zawodnicy przeszli, to jak pisal ostry, zgrywaliby sie przez pol sezonu, a potem nie byloby juz czasu na dogonienie czolowki. Moratti musi zrozumiec, ze sukcesu nie da sie kupic gwiazdami. Sukces trzeba budowac przez pare lat. Nawet Abramowicz nie kupuje samych mega gwiazd, ale patrzy tez w pryszlosc.

srali muszki będzie wiosna
spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 22:39

No wlasnie mi sie tez tak do konca nie chce wierzyc z Ballackiem. Dzisiejsze media podaly, ze Inter i ManU sa mocno zainteresowane Niemcem, lecz nie bylo mowy o ofercie dla Bayernu, a tym bardziej o transferze. Sadze, ze jest to kolejna plotka, choc sa duze szanse na odejscie tego pilkarza latem.

Perla86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 22:52

ło ale tez mi wzmocnienia....wszyscy dobrze wiemy ze Figo i Samuel sa na nizszym poziomie niz Vieira czy Cannavaro a poza tym Figo juz sie wypalil!! to nie ten sam zawodnk co po Mistrzostwach Europy!!...no Balack??!! nie powiem bo podoba mi sie jak gra!! :wink:
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2005, 10:42 przez Perla86, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 23:09

Może z trochę innej beczki.
ligawloska.ys.pl pisze:Dziś w godzinach popłudniowych doszło do spotkania pomiędzy działaczami Interu Mediolan i Juventusu Turyn. Massimo Moratti negocjował z Luciano Moggim warunki wymiany piłkarzy między oboma klubami.

Do Turynu miałby powędrować Cristiano Zanetti. Inter w zamian żąda Zambrottę, jednak Stara Dama jest gotowa zaoferować tylko Tacchinardiego.

Spotkanie z Moggim potwierdził właściciel Interu Massimo Moratti.
www.ligawloska.ys.pl
Chyba sobie Moratti jaja robi :prochno: Rozumiem, że Zanetti nie jest zły... ale trzeba być idiotą by w zamian dać Zambrotte :shock: Nie wiem czy opłaca się Tacchinardiego a co dopiero Gianluce.....

EDIT: Jest sprostowanie:
ligawloska.ys.pl pisze:Wiceprezydent Juventusu Turyn - Roberto Bettega powiedzał, że wymienienie Zambrotty na C. Zanettiego jest czyjąś fantazją.

"Moggi spotkał się z Morattim podczas spotkania lega calcio, ale nie została zaoferowana podczas tego spotkania żadna oficjalna oferta. Wymianić Zambrottę na C. Zanettiego? To tylko czyjaś fantazja."
(źródło to samo co wyżej) KONIEC EDITA :)

Co do wymienionych graczy w temacie....
Ballack??? - Żart
Figo??? - 70%
Samuel??? - 80%

Tak ja to widze...

_zambro_ pisze:spokojnie nie ma sie co bać juve bylo by silniejsze od interu nawed bez vieiry a z patrickiem to juz bedzie pogrom mediolanskich klubów
I na tym możnaby zakończyć całą dyskusje... :lol:
Dzięcioł pisze:Czyli Mr Moratti ponownie szaleje...
Hmm no w sumie można tak powiedzieć, ale coś mi się obiło o uszy, że Real "opchnie" im Figo za darmo... Samuel też jak dla Morattiego to za drogi nie będzie, co innego Ballack na niego już musiałby się poważnie wykosztować (chociaż i tak uważam że to tylko bujda...)
PABLO pisze:dobrze dobrze !! mam nadzieje ze zagraja w Trofeo TIM i pokazemy im gdzie ich miejsce
Wspieram Cie, ja też będe się starał o polepszenie poziomu forum.....
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2005, 10:52 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Łuki z Brzegu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 23:15

Już sam Bufik w jakim zagranicznym serwerze mowil ze inter to trudny bedzie w tym sezonie ale nic to cienkiemu to zadna satysfakcja dokopac dlatego fajnie ze inter sie wzmacbia bo wuieksza bedzie dsatysfakcja jak ich juve w murawde wdepcze bo to ze wdepcze to j wiadome

Juve e' mio
Io sono Juve
spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 23:27

RadeKas pisze:Co do samego newsa, to az nie chce mi sie wierzyc, zeby Bayern oddal swojego rezysera gry. Przeciez straciliby polowe sily, zostalby im tylko Makay.
Ciekawe RadeKas czy Bayern mialby duzo do gadania, gdyby sam Ballack sie uparl. Przyklad - Vieira-spelnial :-D podobna role w Arsenalu.

A co do Figo to w tygodniku Pilka Nozna jest taki dzial jak transfery. Pod odnosnikiem liga angielska jest napisane Figo(Real Madryt) => FC Liverpool. Do redakcji wdarla sie chyba jakas bledna informacja.

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 23:49

spyder pisze:Ciekawe RadeKas czy Bayern mialby duzo do gadania, gdyby sam Ballack sie uparl. Przyklad - Vieira-spelnial :-D podobna role w Arsenalu.
Tylko, ze Ballack ponoc podpisal kontrakt z Bayernem do 2010(pewnosci nie mam). W takim wypadku szantaz pilkarza malo by racej dal. No chyba, ze wzorem NBA zaczalby nie przychodzic na treningi, bic trenera i inne takie byleby go tylko oddali do innego klubu.

Jezeli Ballackowi konczy sie kontrakt za rok czy dwa wtedy moglby cos wymusic.

srali muszki będzie wiosna
TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 00:31

Od razu napisze, że żaden z tych piłkarzy nie jest zawodnikiem Interu ( przynajmniej na razie)
Co do wymienionych graczy w temacie....
Ballack??? - Żart
Figo??? - 70%
Samuel??? - 80%
Ballack-5% (może nie żart ale szanse so nikłe - typowa plotka)
Figo -85 %
Samuel -65 %

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 00:46

Ja-JUVE-nek pisze:
Do Turynu miałby powędrować Cristiano Zanetti. Inter w zamian żąda Zambrottę, jednak Stara Dama jest gotowa zaoferować tylko Tacchinardiego.

Spotkanie z Moggim potwierdził właściciel Interu Massimo Moratti.
www.ligawloska.ys.pl
Chyba sobie Moratti jaja robi :prochno: Rozumiem, że Zanetti nie jest zły... ale trzeba być idiotą by w zamian dać Zambrotte :shock: Nie wiem czy opłaca się Tacchinardiego a co dopiero Gianluce.....

quote]

Bez przesady to chyba wieksza plota niz ta z Ballackiem .Oddac jednego z najlepszych lewoskrzydlowych swiata za przecietnego def.pomocnika (ktorych nota bene mamy w skladzie -jzu bez Appiaha - 5-6) .ten Moratti widac ze neizle w glowe pukniety jest :prochno: Moggi glupi nei jest tak wiec Panie i Panowie spokojnie :D

P.S.

C.Zanetti w Juve :prochno: -tylko za darmo i oczywiscie pozniej wymieniony za kogos dobrego + kase - moze byc Bonera lub Cassano

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 11:00

Cross pisze:C.Zanetti w Juve :prochno: -tylko za darmo i oczywiscie pozniej wymieniony za kogos dobrego + kase - moze byc Bonera lub Cassano
"Cristiano nie jest na sprzedaż i nawet jak wpłynie jakaś oferta to się nic nie zmieni w tej sprawie. Fiorentina? Nie dostaliśmy żadnej oferty, a jeśli nawet ją otrzymamy to nie jesteśmy nią zainteresowani." -powiedział Gabriele Oriali

:stop: Matrix zostaje w Interze

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 11:22

niektóre komentarze są tutaj bardziej wyciągnięte z "dupy: (sory za okreslenie ) niż sam news
Po uno to Ballack niema podpisanego nowego kontraktu tylko dostał ultimatum "albo podpisze albo go sprzedadzą" więc na siłe go nie będą trzymać
po due to Inter jest naprawde zainteresowany Ballackiem ale czy zdoła przebić oferte United ? którzy chcą dać za niego 18 mln
oba kluby mają rozmawiać na ten temat w Japoni podczas tournee

hmm szkoda że Juve go nie sciągnie bo co ja zrobie jak by przypadkiem Ballack trafił do Interu :angry:

oskar8

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 11:42

A może Ballacka powinni sprowadzić do Juve?? Panie Lucjanie niech Pan o tym pomyśli wtedy środek pola byłby naprawde najlepszy na świecie (choć już i tak jest :-D ) 18 mln to wcale nie taka wielka kasa jak na taki klub jak Juve wiec może pomyślmy o Ballacku. Sądzę że to wyjątkowy piłkarz i byłby lepszym Bianco - Nerrim niż Czerwonym Diabłem :!:

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 12:06

Inter sie zbroi jak co sezon - wydaja kupe kasy na transfery, z ktorych nigdy nic nie wychodzi. Najlepszy motyw pamietam sprzed roku - kibice Interu twierdzili, ze maja najlepszy srodek pola na swiecie (Davids+Veron), a co z tego wyszlo to juz kazdy z nas widzial - mistrzowie remisu i kilka malo przekonujacych wygranych...Ballack to jakas kpina, gra teraz najlepsza pilke od kiedy go pamietam i mialby nagle opuscic Bayern dla jakiegos cieniutkiego Interu - totalna bzdura :rotfl:

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2005, 13:00

Michael Ballack zostaje w Monachium i w nowym sezonie będzie nadal piłkarzem Bayernu.

"Będe zawodnikiem Bayernu przynajmniej do 2006 roku.
Bayern to wspaniały klub. Chcemy obronić tytuł Mistrza Niemiec oraz osiągnąć cos w Pucharze Niemiec i Lidze Mistrzów." - powiedział Ballack.

"Uważam, że podjąłem dobrą decyzję. To bardzo ważne dla mnie i dla klubu, że nadal będe tu grał." - dodał Ballack.

Mówi się, że jeśli Ballack po 2006 roku przedłuży swój kontrakt z Bawarskim klubem, będzie zarabiał 10mln euro rocznie.

www.pilka.pl
no to chyba póki co wszystko jasne
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2005, 14:11 przez ballack13, łącznie zmieniany 1 raz.

Roberto Mancini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2005, 13:18

Naprawde niezła plotka. Ballack w Interze? Chyba w waszych ''sejwach'' z FM'a. Taki zawodnik jest nam absolutnie zbędny mając do srodka takich piłkarzy jak Veron, Pizarro czy nawet Karagounis. Trzymam kciuki za Samuel'a bo przejscie jego jest najbardziej prawdopodobne.

ps.Gdzie jest ten co mówil cos o TIMcup:P?

uwazajcie na ''Chlopaczka''
ODPOWIEDZ