najładniejsza parada Buffona.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Któru strzał według was Buffon czyli najlepzty bramkarz świata najładniej obronił.
Według mnie Buffon zawsze pięknie broni ale najładniej obronił rzut karny Kaładze z Milane keidy to piłka zmierzała tuż obok prawego słupka a on to wybronił we wspaniałym stylu.
Niestety finał ten przegraliśmy
ale w przyszłym sezonie nie będzie już finał rozstrzygany w karnych tylko Juve wygra 4-0 ze swoimi przeciwnikiem.
Według mnie Buffon zawsze pięknie broni ale najładniej obronił rzut karny Kaładze z Milane keidy to piłka zmierzała tuż obok prawego słupka a on to wybronił we wspaniałym stylu.
Niestety finał ten przegraliśmy
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- miloo7
- Juventino
ADAMJUVENTUSPL pisze:Któru strzał według was Buffon czyli najlepzty bramkarz świata najładniej obronił.
Niestety finał ten przegraliśmyale w przyszłym sezonie nie będzie już finał rozstrzygany w karnych tylko Juve wygra 4-0 ze swoimi przeciwnikiem.
Zgadzam się z tobą .Ale bardzo ładnie obroniłrównież strzał w euro 2000
w meczu z holandią.

- JUVEFANE_10
- Juventino
jak obronił karnego w finale ligi misrzów z m9lanem
JESTEM OSZUSTEM
- Gianluigi
- Juventino
Miał duzo wspaniałych interwencji ktorymi nie raz ratowal klub i reprezentacje .W reprezentacji miedzy innymi w meczu z Koreą obroniony karny ,w eliminacjach do MŚ wiele razy ratowal wynik.W Juventusie piekne parady w Lidze Mistrzow z Realem i Barca w finale takze zagral bezblędnie .W lidze w meczu z Lazio kiedy obroncy juve stali w miejscu ,a on bronil jak natchniony . W tamtym sezonie ladnie obronil karnego Muzziego .
- Ulisses
- Qualità Juventino
OOOOOOO..... To ciekawe, ale nie przypominam sobie, aby Buffon bronił w meczu z Holandia na Euro 2000. A mam batrdzo dobrą pamięc, zwłaszcza do wydarzeń. W tym meczu bronił Toldo, ale jeżeli sie mylę :lol: to poprawcie mnie :lol:miloo7 pisze:Zgadzam się z tobą .Ale bardzo ładnie obroniłrównież strzał w euro 2000
w meczu z holandią.
a teraz o najlepszych paradach Buffona:
- Obrona rzutu karnego Kaladze
- Obrona rzutu wolnego w meczu z Realem Madryt (w Hiszpanii)
- Obrona strzału Inzaghiego, gdzie znakomicie wystawił lewą rekę i obronił prawie 100% -ową bramkę
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
oj ile to Buffon ma na swoim koncie pzrepieknych parad! Nieda sie wybrać wszystko co broni jest w stylku fantastycznym! Można na to patrzeć całymi dniami i nocami. Fantastyczny jest poprostu. Jak to dobrze mieć najlepszego bramkarza śwaita w swoim klubie! :twisted:

- Patryk
- Juventino
Może się myle, ale tego karnego strzelał Seedorf ... jeżeli się pomyliłem to SORRY !!! :evil:ADAMJUVENTUSPL pisze:Któru strzał według was Buffon czyli najlepzty bramkarz świata najładniej obronił.
Niestety finał ten przegraliśmyale w przyszłym sezonie nie będzie już finał rozstrzygany w karnych tylko Juve wygra 4-0 ze swoimi przeciwnikiem.