Trofeo TIM- JUVE 1-2 Milan i Inter 1-0 JUVE
- Cube - fan Juve
- Juventino
Już 20 lipca czekają nas wielkie emocje - rozegrany zostanie mini-turniej o trofeum TIM pomiędzy najlepszymi drużynami Włoch - Juve, Milanem i Interem (jak dla mnie, to tylko Juve jest najlepsze
) Jak myślicie, czy Juve i inne drużyny wystartują najsilniejszymi składami? Czy potraktują te mecze jako poważne przygotowanie do sezonu? Pisać! 
Przypominam, że każdy z meczów trwa po 45 minut.
PS. WAŻNE PYTANIE - GDZIE BĘDZIE TRANSMITOWANY MECZ?

Przypominam, że każdy z meczów trwa po 45 minut.
PS. WAŻNE PYTANIE - GDZIE BĘDZIE TRANSMITOWANY MECZ?
- JUVEFANE_10
- Juventino
Mecz podobno ma być na Canale 5 na Cyfrze+ ja niestety tego nie mam nie wiem dlaczego ale mój PHILIPS 6010 nie ma takiego kanału.
JESTEM OSZUSTEM
- Bad_Magick
- Juventino
Zespoły traktują puchar w miarę poważnie , jednak sam termin sprawia, że ich przygotowania pozostawia wiele do życzenia. O żadnym sprawdzianie formy mowy być nie może, w zeszłym roku dostaliśmy 2x po 0:1 i w 'finale' grał Inter przeciwko Milanowi.
W zeszłym roku najlepszą formą z Juventinich błyszczeli....Miccoli i Zambrotta, noi Zebina, ale wtedy nikt mi nie chciał wierzyć
Jak się to przełożyło na sezon ? Chyba nijak. Inna sprawa, że to były pierwsze poważniejsze konfrontacje pod wodzą Capello.
Co do wyniku turnieju to może się stać dosłownie wszystko. W zeszłym roku wszystko rozsztrzygnęło się w karnych....
W zeszłym roku najlepszą formą z Juventinich błyszczeli....Miccoli i Zambrotta, noi Zebina, ale wtedy nikt mi nie chciał wierzyć

Jak się to przełożyło na sezon ? Chyba nijak. Inna sprawa, że to były pierwsze poważniejsze konfrontacje pod wodzą Capello.
Co do wyniku turnieju to może się stać dosłownie wszystko. W zeszłym roku wszystko rozsztrzygnęło się w karnych....
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
hmmm trudno teraz bedzie myslec kto wygra bo nie wiemy jaka forma blyszczy milan i inter ale kazdy za wszelka cene z tych klubow bedzie chcial wygrac a nie przegrac ani jednego meczu z wrogiem dlatego zapowiada sie ciekawie ja wierze w juve ze bedzie juve-inter 1-0 juve-milan 2-1 :twisted:
p.s-ten program Canale 5 jak sie nie myle jest na dekoderze to bedzie co ogladac
p.s-ten program Canale 5 jak sie nie myle jest na dekoderze to bedzie co ogladac

- zlatan1906
- Juventino
Canale 5 jest na Cyfrze+. Jak sie nie myle to kanał 157 

Forza Juve!!!
- spyder
- Juventino
Nie wypada mi nic innego jak sie z Toba zgodzic. Sukces w tym turnieju moze zapewnic dobre umotywowanie druzyny lub chec pokazania sie najnowszych nabytkow poszczegolnych teamow z jak najlepszej strony. Ja obstawiam, ze wygra Juve, drugi bedzie Inter.Zła_Wróżka pisze:Zespoły traktują puchar w miarę poważnie , jednak sam termin sprawia, że ich przygotowania pozostawia wiele do życzenia
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
A moim zdaniem najgorzej zagra drużyna Interu. Najcięzej będzie im zgrać nowych piłkarzy. W Juventusie i Milanie "nowi" gracze to raczej zmiennicy (np. Vieira, Jakulovski oczywiscie nie, ale to wyjątki) dlatego drużyna nawet nie przygotowana będzie dobrze zgrana.
Inna sprawa, że w Interzenowi gracze będą się chcieli pokazać z jak najlepszej strony i może być ciekawie.
Jednak ja wierze w JUVE i odstawiam zwycięstwo z Milanem w finale ;D
Inna sprawa, że w Interzenowi gracze będą się chcieli pokazać z jak najlepszej strony i może być ciekawie.
Jednak ja wierze w JUVE i odstawiam zwycięstwo z Milanem w finale ;D
- mieczkos10
- Juventino
JUVE WYGRA I BEDZIE TYLE GRANIA,HAHAHA 8)
Post nie wnoszący nic do dyskusji, postaraj się bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi. No i nie piszemy z Caps lockiem
Post nie wnoszący nic do dyskusji, postaraj się bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi. No i nie piszemy z Caps lockiem
- Corcky
- Juventino
Canal 5 mam na Cyfrowym Polsacie
, kanał 69 , fullllll wypas!
:-D
Super, emcze przeciwko Milanowi? Mój braciszek bedzie miał przechalpane, jak jego ulubieniec Dida bedzie puszczać szmaty :lol:
Co z tego że druzyny są w fazie przygotowań, nie ma to ajk zoabaczyc Juve w akcji :-D

:-D
Super, emcze przeciwko Milanowi? Mój braciszek bedzie miał przechalpane, jak jego ulubieniec Dida bedzie puszczać szmaty :lol:
Co z tego że druzyny są w fazie przygotowań, nie ma to ajk zoabaczyc Juve w akcji :-D

Alessandro Del Piero ole!
- BIANCONERI
- Juventino
Puchar Tim jak wszyscy wiemy jest bardzo silnie obstawiony,zmierzą się w nim trzy najsilniejsze i najbogatsze klubu we Włoszech.Jednak wyniki meczów w tym pucharze sa często dziełem przypadku,w końcu mecze nie są rozgrywane w pełnym wymiarze czasowym,a rzuty karne,do których dochodzi tam stosunkowo często przypominają te hokejowe.
Niemniej jednak nasi zawodnicy będa chcieli wygrać ten Puchar,byle tylko wygrali pierwszy mecz bo w drugim bedą musieli sobie radzić bez Buffona,którego zastapi zapewne Chimenti.
Niemniej jednak nasi zawodnicy będa chcieli wygrać ten Puchar,byle tylko wygrali pierwszy mecz bo w drugim bedą musieli sobie radzić bez Buffona,którego zastapi zapewne Chimenti.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Corcky
- Juventino
Kilka pytań:
1. Na jakim stadionie jest rozgrywany ten turniej?
2. Ile trwa mecz?
3. Zasada : każdy z kazydm?? Milan - Juve, Juve - Inter, Milan - Inter ?
4. Te karne rzeczywiscie sa tak jak w hokeju?? :shock:
1. Na jakim stadionie jest rozgrywany ten turniej?
2. Ile trwa mecz?
3. Zasada : każdy z kazydm?? Milan - Juve, Juve - Inter, Milan - Inter ?
4. Te karne rzeczywiscie sa tak jak w hokeju?? :shock:

Alessandro Del Piero ole!
- Cube - fan Juve
- Juventino
Mecz na stadionie neutralnym dla drużyn, nie wiem dokładnie gdzie. Mecze 45-minutowe będą od 21.00 do 0.00. Karne są rzeczywiście niemalże identyczne jak w hokeju. 

- PABLO
- Juventino
mecz jest od 20.30 a nie od 21 :]Cube - fan Juve pisze:Mecz na stadionie neutralnym dla drużyn, nie wiem dokładnie gdzie. Mecze 45-minutowe będą od 21.00 do 0.00. Karne są rzeczywiście niemalże identyczne jak w hokeju.
- veron
- Juventino
Nie wie ktos o ktorej gra juve w srode??? :twisted:
Nie dajemy takich dużych obrazków w postach, tylko link, zresztą ten obrazek nie był związany z tematem :roll: Ponadto nie zadwaj pytań, na które już padła odp. tylko poczytaj wcześniejsze wypowiedzi.
2.post
Nie dajemy takich dużych obrazków w postach, tylko link, zresztą ten obrazek nie był związany z tematem :roll: Ponadto nie zadwaj pytań, na które już padła odp. tylko poczytaj wcześniejsze wypowiedzi.
2.post
:roll: :roll:veron pisze:Jezeli ktos moze to prosze o mozliwie szybka odpowiedz. Pioneer RULEZZZ :lol: