AC Voghera 0-7 JUVENTUS
- Kuba Napierski
- Juventino
W zasadzie to nie pamiętam kiedy jest ten mecz :roll: ale wiem że już niewiele czasu do niego zostało. Zadaję sobie pytanie w jakiej formie będą nasi najlepsi piłkarze? Jak zaprezentuje się Kovac i Gianicheda no i inni których do tego czasu sprowadzi Lucek. Niby wiadomo że wygramy zdecydowanie ale ten mecz da nam odpowiedź na kilka ważnych pytań typuję 11-0 dla nas
a co wy sądzicie
PS: Będą bramki z tego meczu ewentualnie na JP??

PS: Będą bramki z tego meczu ewentualnie na JP??
- Kuba Napierski
- Juventino
Nie wiem Sprzęgło ale Kovac i GG pomyślnie przeszli badania medyczne i są już w Juve.
- matt16
- Juventino
Mnie również ciekawi forma naszych grajków. Najbardziej jestem ciekaw formy Del Piero, po cichu mam nadzieje na jakieś 2, 3 bramki Alex'a - może odzyska forme i utrzyma ją przez następny sezon?
Co do meczu obstawiam 9-0 dla Juve oczywiście.

- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
na co wy liczycie
ze nasi zawodnicy beda formie
nie dawno pewnie wrocili z urlopow, byc moze z lekka podwyzszona waga niz normalnie powinna byc :!: nie licze na jakis pogrom... napewno ten mecz nie da nam odpowiedzi na wszystkie pytania... moze na kilka, ale i w to watpie :!:
FORZA JUVE :!:

FORZA JUVE :!:
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- DamKam
- Juventino
Co do meczu to ja bym tam wiekszej wagi do niego nie przywiazywal- przeciez to tylko sparing i to z "kelnerami"
Poza tym mysle ze don Fabio da pograc takze glebokiej rezerwie...
A co do prezentacji Kovaca i Giannichedy- na oficjalnej stronie nic takiego nie widzialem wiec chyba jeszcze nie bylo oficjalnej prezentacji tych graczy w koszulkach Juve :!:
A co do prezentacji Kovaca i Giannichedy- na oficjalnej stronie nic takiego nie widzialem wiec chyba jeszcze nie bylo oficjalnej prezentacji tych graczy w koszulkach Juve :!:
- Alexxxxx
- Juventino
Obóz w Salice Terme zaczyna sie już jutro, a pierwszy meczyk gramy w czwartek z reprezentacja tamtej okolicy. Zobaczymy, jak będzie, ale myslę, ze część podstawowych zawodników nie zagra, ale i tak wygramy wysoko. Prezentacji Kovaca i GG raczej nie będzie podobnie, jak w tamtym roku Zebiny i Kapo 
Ja nie moge się doczekac 20.07, czyli przyszłej srody. Wtedy będzie TIM Cup na Canale 5. Trzeba wziaść rewanż za ubiegły rok, choć zobaczymy, jak to będzie 8)

Ja nie moge się doczekac 20.07, czyli przyszłej srody. Wtedy będzie TIM Cup na Canale 5. Trzeba wziaść rewanż za ubiegły rok, choć zobaczymy, jak to będzie 8)
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Cube - fan Juve
- Juventino
To jak? Grany jest ten meczyk czy nie?
Jaki jest wynik, ile padło hat-tricków? Ktoś mi to napisze?