Legia Warszawa - Bayer Leverkusen 2:1

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Jaki bedzie wynik meczu Legia - Bayer?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
rocko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 23:58

boje sie tylko że po tym meczu nasze media oszaleją i zrobią z legii 8 cud świata , a powiedzmy sobie szczerze i nie bójmy sie uzywac tego słowa poziom naszej ligi jest słaby a gdy dodamy jeszcze wszelakie afery w pzpn to wychodzi piekne nieinteresujące bagno!! Dlatego zagraniczne ligi sa ciekawsze :twisted:

FORZA ITALIA
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 00:35

Legia zagrała w drugiej połowie bardzo dobre spotkanie, zaskoczony jestem postawą zawodnika z numerem 15 janczyk, widać ze świetnie sie wprowadza w zespół, Klatt też dośc pozytynie

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 00:36

Jestem pod wrażeniem!
Myślałem, że ten mecz Legia przegra, jednak się miło rozczarowałem.
A pod wrażeniem jestem gry Legii w drugiej połowie, naprawdę wyglądało to nieźle. Mimi, że Legia jest na końcu przygotowań, a Bayer na początku, to uważam, że jeśli Legia będzie tak grać, to będzie mogła powalczyć w grupie PUEFA. Bardoz spodobała mi się gra Jańczyka! Ten chłopak jest niesamowity. Podobno napastnik, ale ładnie mieszał przy prawej linii, pokazał, że jest bardoz waleczny. Myślę, że z niego coś wyrośnie. To napewno większy talent od, jak narazie, wydaje mi się, przereklamowanego Korzyma. Klatt też nieźle zagrał w 2 połowie. Sagan poczuł, że może nie być tym, od którego zaczyna się ustalanie składu i może wreszcie wziął się do roboty. Brakuje mi tylko dobrego rozgrywającego i prawego obrońcy, bo nie podoba mi się gra młodszego Sokoła :/
Teraz mam nadzieję, że Legia zdobędzie mistrza i powalczy w pucharze Uefa. Chciałbym, żeby piłkarze Legii nie podniecili się za bardzo tym zwycięstwem i wzięli się ostro do pracy ! Wkońcu ile można czekać na 'majstra' ? :/

Edit: co do 1 połowy, to nie opisywałem jej, bo uważam, że nie ma czego opisywać ;P

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 09:19

rocko pisze:powiedzmy sobie szczerze i nie bójmy sie uzywac tego słowa poziom naszej ligi jest słaby.
Wystarczy dodac, ze druzyna ktora wygrywa w cuglach lige od trzech lat nie potrafi zakwalifikowac sie do CL. A dla pozostalych ekip, ktore trafiaja do PUEFA szczytem marzen jest przejście dwóch rund.

meczu nie ogladalem wiec sie nie wypowiadam. Nawet nie wiedzialem, ze lecial wczoraj :prochno:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Dżelei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 11:26

Był to pierwszy mecz na którym byłem. I nie żałuję, że aż na ten czekałem. Świetny mecz, fantastyczna atmosfera, a przy tym każdy kto zarzuci coś w stylu "Bayer w składzie rezerwowym", "Bayer się podłożył", "Sędzia był stronniczy" będzie wyśmiany, bo gada bzdury.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 12:20

Ja rowniez jestem zaskoczony tak dobra postawa Legi :wink: W drugiej polowie mozna powiedziec iz wrecz kontrolowali mecz... a Leverkusen jakby myslal ze wygra "na stojaco" :!: Krzynowek tez nic wielkiego nie pokazal...
No a 8 sierpnia na Legie przyjezdza Bayern Monachium :) Zobaczymy jak sobie poradza z najlepszym Niemieckim klubem ?! Zycze im tak dobrego wystepu jak wczoraj.

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 17:01

Dżelei pisze:Był to pierwszy mecz na którym byłem. I nie żałuję, że aż na ten czekałem. Świetny mecz, fantastyczna atmosfera, a przy tym każdy kto zarzuci coś w stylu "Bayer w składzie rezerwowym", "Bayer się podłożył", "Sędzia był stronniczy" będzie wyśmiany, bo gada bzdury.
To możesz mnie wyśmiać. Znów kibice klubu jakim jest legia podniecają sięzwycięstwem nad Bayerem. Ale w sumie mają czym bo piłkaże Bayeru ostatnio przyjechali z wakacji i nie byli zmęczeni ponieważ od ponad miesiąca nie grali w piłke :D :D a ztego co wiem to w polsce już drużyny sie przygotowują od jakichś 2 tygodni do nowego sezonu. Ale dla niektórych podnieta z tego zwycięztwa nigdy nie minie. To był taki mecz jak około 3 lata temu Concordia Knurów - Orły Engela. I trochu dziwne że był wynik 9-9 .Bo szkoda by było żeby Drużyna Engela chciała wygrać mecz który odbył się w knurowie na żecfz naszego klubu.

Obrazek
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 17:38

Juve The Best pisze: To możesz mnie wyśmiać.
A ja mogę ?
Dziękuję. buaahahaha. :rotfl:
Juve The Best pisze: Znów kibice klubu jakim jest legia podniecają sięzwycięstwem nad Bayerem.
Znów ? Czy ja nie wiem o jakimś meczu Legii z Bayerem ostatnio ?:think:
Hmm, podniecają ? Ja myślę, że cieszymy się dobrą grą Legii w drugiej połowie, nawet biorąc pod uwagę fakt, żę Bayer dopiero rozpoczął przygotowania do sezonu.
Juve The Best pisze: Ale w sumie mają czym bo piłkaże Bayeru ostatnio przyjechali z wakacji i nie byli zmęczeni ponieważ od ponad miesiąca nie grali w piłke :D :D
Ale przez ten miesiąc raczej nie zapomnieli jak się to robi. A są jednak klasową drużyną, więc mamy się z czego cieszyć.
Juve The Best pisze: Ale dla niektórych podnieta z tego zwycięztwa nigdy nie minie.
Oczywiście, że nie! Będziemy się radować tym zwycięstwem przez najbliższe 5 lat!
Juve The Best pisze: To był taki mecz jak około 3 lata temu Concordia Knurów - Orły Engela. I trochu dziwne że był wynik 9-9 .Bo szkoda by było żeby Drużyna Engela chciała wygrać mecz który odbył się w knurowie na żecfz naszego klubu. :think:
Dziwne, że Bayer nie chciał wygrać skoro grał twardo i ostro. Dochodziło nawet do spięć między piłkarzami, więc to raczej nie był taki typpowy towarzyski mecz.

Powiedz mi jeszcze, co to znaczy 'piłkaż' i 'żecz', byłbym bardzo wdzięczny :lol:
Wiem, wiem. Masz dyslekcje, dysgrafie, czy inny dysmózg. Ale żeby w takich wyrazach robić błędy :whistle:

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 19:59

Marcin-IRONEK pisze:
Juve The Best pisze: To możesz mnie wyśmiać.
A ja mogę ?
Dziękuję. buaahahaha. :rotfl:
Juve The Best pisze: Znów kibice klubu jakim jest legia podniecają sięzwycięstwem nad Bayerem.
Znów ? Czy ja nie wiem o jakimś meczu Legii z Bayerem ostatnio ?:think:
Hmm, podniecają ? Ja myślę, że cieszymy się dobrą grą Legii w drugiej połowie, nawet biorąc pod uwagę fakt, żę Bayer dopiero rozpoczął przygotowania do sezonu.
Juve The Best pisze: Ale w sumie mają czym bo piłkaże Bayeru ostatnio przyjechali z wakacji i nie byli zmęczeni ponieważ od ponad miesiąca nie grali w piłke :D :D
Ale przez ten miesiąc raczej nie zapomnieli jak się to robi. A są jednak klasową drużyną, więc mamy się z czego cieszyć.
Juve The Best pisze: Ale dla niektórych podnieta z tego zwycięztwa nigdy nie minie.
Oczywiście, że nie! Będziemy się radować tym zwycięstwem przez najbliższe 5 lat!
Juve The Best pisze: To był taki mecz jak około 3 lata temu Concordia Knurów - Orły Engela. I trochu dziwne że był wynik 9-9 .Bo szkoda by było żeby Drużyna Engela chciała wygrać mecz który odbył się w knurowie na żecfz naszego klubu. :think:
Dziwne, że Bayer nie chciał wygrać skoro grał twardo i ostro. Dochodziło nawet do spięć między piłkarzami, więc to raczej nie był taki typpowy towarzyski mecz.

Powiedz mi jeszcze, co to znaczy 'piłkaż' i 'żecz', byłbym bardzo wdzięczny :lol:
Wiem, wiem. Masz dyslekcje, dysgrafie, czy inny dysmózg. Ale żeby w takich wyrazach robić błędy :whistle:
Po 1mi tam nie przeszkadza jak ktoś robi błędy a pozatym po co mam to komu wypominać
Po 2 nie chce sie już z tobą kłucić bo to już jest w 2 tematach.
Po 3 cieszyć to sie można po zwycięztwie z taką drużyną np w kwalifikacjach do LM a nie w meczu towarzyskim. Zobaczymy jak wam pujdzie w lidze bo jak tak jak w meczu towarzyskim to już wam gratuluje mistrzostwa w przyszłym sezonie. :rotfl: :rotfl:

Obrazek
valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 23:15

Juve The Best pisze: Po 1mi tam nie przeszkadza jak ktoś robi błędy a pozatym po co mam to komu wypominać
Po 2 nie chce sie już z tobą kłucić bo to już jest w 2 tematach.
Po 3 cieszyć to sie można po zwycięztwie z taką drużyną np w kwalifikacjach do LM a nie w meczu towarzyskim. Zobaczymy jak wam pujdzie w lidze bo jak tak jak w meczu towarzyskim to już wam gratuluje mistrzostwa w przyszłym sezonie. :rotfl: :rotfl:
AD1 Dlatego byczmy dalej
AD2 Kłótnia na dwa tematy?
AD3 No tak smućmy isę z faktu wygrania z takim przeciwnikiem...
A bym zapomniał dziękujemy za gratulacje LEGIA MISTRZA MA :D

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 15:50

Gratz dla ludzi ,ktorzy w legii załatwiają sparingi bo sparingpartner jak na polskie warunki zarobisty :P jak wiadomo wygrała legia ... ,ale nie wynik sie liczył bo jednak zespoly niemieckie dopeiro zaczynaja przygotowania ,a jak kazdemu dobrze wiadomo w polsce niedlugo juz liga rusza;P

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
ODPOWIEDZ