Legia Warszawa - Bayer Leverkusen 2:1
- rocko
- Juventino
boje sie tylko że po tym meczu nasze media oszaleją i zrobią z legii 8 cud świata , a powiedzmy sobie szczerze i nie bójmy sie uzywac tego słowa poziom naszej ligi jest słaby a gdy dodamy jeszcze wszelakie afery w pzpn to wychodzi piekne nieinteresujące bagno!! Dlatego zagraniczne ligi sa ciekawsze :twisted:
FORZA ITALIA
- Ironek
- Juventino
Jestem pod wrażeniem!
Myślałem, że ten mecz Legia przegra, jednak się miło rozczarowałem.
A pod wrażeniem jestem gry Legii w drugiej połowie, naprawdę wyglądało to nieźle. Mimi, że Legia jest na końcu przygotowań, a Bayer na początku, to uważam, że jeśli Legia będzie tak grać, to będzie mogła powalczyć w grupie PUEFA. Bardoz spodobała mi się gra Jańczyka! Ten chłopak jest niesamowity. Podobno napastnik, ale ładnie mieszał przy prawej linii, pokazał, że jest bardoz waleczny. Myślę, że z niego coś wyrośnie. To napewno większy talent od, jak narazie, wydaje mi się, przereklamowanego Korzyma. Klatt też nieźle zagrał w 2 połowie. Sagan poczuł, że może nie być tym, od którego zaczyna się ustalanie składu i może wreszcie wziął się do roboty. Brakuje mi tylko dobrego rozgrywającego i prawego obrońcy, bo nie podoba mi się gra młodszego Sokoła
Teraz mam nadzieję, że Legia zdobędzie mistrza i powalczy w pucharze Uefa. Chciałbym, żeby piłkarze Legii nie podniecili się za bardzo tym zwycięstwem i wzięli się ostro do pracy ! Wkońcu ile można czekać na 'majstra' ?
Edit: co do 1 połowy, to nie opisywałem jej, bo uważam, że nie ma czego opisywać ;P
Myślałem, że ten mecz Legia przegra, jednak się miło rozczarowałem.
A pod wrażeniem jestem gry Legii w drugiej połowie, naprawdę wyglądało to nieźle. Mimi, że Legia jest na końcu przygotowań, a Bayer na początku, to uważam, że jeśli Legia będzie tak grać, to będzie mogła powalczyć w grupie PUEFA. Bardoz spodobała mi się gra Jańczyka! Ten chłopak jest niesamowity. Podobno napastnik, ale ładnie mieszał przy prawej linii, pokazał, że jest bardoz waleczny. Myślę, że z niego coś wyrośnie. To napewno większy talent od, jak narazie, wydaje mi się, przereklamowanego Korzyma. Klatt też nieźle zagrał w 2 połowie. Sagan poczuł, że może nie być tym, od którego zaczyna się ustalanie składu i może wreszcie wziął się do roboty. Brakuje mi tylko dobrego rozgrywającego i prawego obrońcy, bo nie podoba mi się gra młodszego Sokoła

Teraz mam nadzieję, że Legia zdobędzie mistrza i powalczy w pucharze Uefa. Chciałbym, żeby piłkarze Legii nie podniecili się za bardzo tym zwycięstwem i wzięli się ostro do pracy ! Wkońcu ile można czekać na 'majstra' ?

Edit: co do 1 połowy, to nie opisywałem jej, bo uważam, że nie ma czego opisywać ;P
- Martin
- Juventino
Wystarczy dodac, ze druzyna ktora wygrywa w cuglach lige od trzech lat nie potrafi zakwalifikowac sie do CL. A dla pozostalych ekip, ktore trafiaja do PUEFA szczytem marzen jest przejście dwóch rund.rocko pisze:powiedzmy sobie szczerze i nie bójmy sie uzywac tego słowa poziom naszej ligi jest słaby.
meczu nie ogladalem wiec sie nie wypowiadam. Nawet nie wiedzialem, ze lecial wczoraj

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Dżelei
- Juventino
Był to pierwszy mecz na którym byłem. I nie żałuję, że aż na ten czekałem. Świetny mecz, fantastyczna atmosfera, a przy tym każdy kto zarzuci coś w stylu "Bayer w składzie rezerwowym", "Bayer się podłożył", "Sędzia był stronniczy" będzie wyśmiany, bo gada bzdury.
- DamKam
- Juventino
Ja rowniez jestem zaskoczony tak dobra postawa Legi
W drugiej polowie mozna powiedziec iz wrecz kontrolowali mecz... a Leverkusen jakby myslal ze wygra "na stojaco" :!: Krzynowek tez nic wielkiego nie pokazal...
No a 8 sierpnia na Legie przyjezdza Bayern Monachium
Zobaczymy jak sobie poradza z najlepszym Niemieckim klubem ?! Zycze im tak dobrego wystepu jak wczoraj.
No a 8 sierpnia na Legie przyjezdza Bayern Monachium

- Juve The Best
- Juventino
To możesz mnie wyśmiać. Znów kibice klubu jakim jest legia podniecają sięzwycięstwem nad Bayerem. Ale w sumie mają czym bo piłkaże Bayeru ostatnio przyjechali z wakacji i nie byli zmęczeni ponieważ od ponad miesiąca nie grali w piłkeDżelei pisze:Był to pierwszy mecz na którym byłem. I nie żałuję, że aż na ten czekałem. Świetny mecz, fantastyczna atmosfera, a przy tym każdy kto zarzuci coś w stylu "Bayer w składzie rezerwowym", "Bayer się podłożył", "Sędzia był stronniczy" będzie wyśmiany, bo gada bzdury.

- Ironek
- Juventino
A ja mogę ?Juve The Best pisze: To możesz mnie wyśmiać.
Dziękuję. buaahahaha. :rotfl:
Znów ? Czy ja nie wiem o jakimś meczu Legii z Bayerem ostatnio ?:think:Juve The Best pisze: Znów kibice klubu jakim jest legia podniecają sięzwycięstwem nad Bayerem.
Hmm, podniecają ? Ja myślę, że cieszymy się dobrą grą Legii w drugiej połowie, nawet biorąc pod uwagę fakt, żę Bayer dopiero rozpoczął przygotowania do sezonu.
Ale przez ten miesiąc raczej nie zapomnieli jak się to robi. A są jednak klasową drużyną, więc mamy się z czego cieszyć.Juve The Best pisze: Ale w sumie mają czym bo piłkaże Bayeru ostatnio przyjechali z wakacji i nie byli zmęczeni ponieważ od ponad miesiąca nie grali w piłke![]()
![]()
Oczywiście, że nie! Będziemy się radować tym zwycięstwem przez najbliższe 5 lat!Juve The Best pisze: Ale dla niektórych podnieta z tego zwycięztwa nigdy nie minie.
Dziwne, że Bayer nie chciał wygrać skoro grał twardo i ostro. Dochodziło nawet do spięć między piłkarzami, więc to raczej nie był taki typpowy towarzyski mecz.Juve The Best pisze: To był taki mecz jak około 3 lata temu Concordia Knurów - Orły Engela. I trochu dziwne że był wynik 9-9 .Bo szkoda by było żeby Drużyna Engela chciała wygrać mecz który odbył się w knurowie na żecfz naszego klubu.![]()
Powiedz mi jeszcze, co to znaczy 'piłkaż' i 'żecz', byłbym bardzo wdzięczny :lol:
Wiem, wiem. Masz dyslekcje, dysgrafie, czy inny dysmózg. Ale żeby w takich wyrazach robić błędy

- Juve The Best
- Juventino
Po 1mi tam nie przeszkadza jak ktoś robi błędy a pozatym po co mam to komu wypominaćMarcin-IRONEK pisze:A ja mogę ?Juve The Best pisze: To możesz mnie wyśmiać.
Dziękuję. buaahahaha. :rotfl:
Znów ? Czy ja nie wiem o jakimś meczu Legii z Bayerem ostatnio ?:think:Juve The Best pisze: Znów kibice klubu jakim jest legia podniecają sięzwycięstwem nad Bayerem.
Hmm, podniecają ? Ja myślę, że cieszymy się dobrą grą Legii w drugiej połowie, nawet biorąc pod uwagę fakt, żę Bayer dopiero rozpoczął przygotowania do sezonu.Ale przez ten miesiąc raczej nie zapomnieli jak się to robi. A są jednak klasową drużyną, więc mamy się z czego cieszyć.Juve The Best pisze: Ale w sumie mają czym bo piłkaże Bayeru ostatnio przyjechali z wakacji i nie byli zmęczeni ponieważ od ponad miesiąca nie grali w piłke![]()
Oczywiście, że nie! Będziemy się radować tym zwycięstwem przez najbliższe 5 lat!Juve The Best pisze: Ale dla niektórych podnieta z tego zwycięztwa nigdy nie minie.Dziwne, że Bayer nie chciał wygrać skoro grał twardo i ostro. Dochodziło nawet do spięć między piłkarzami, więc to raczej nie był taki typpowy towarzyski mecz.Juve The Best pisze: To był taki mecz jak około 3 lata temu Concordia Knurów - Orły Engela. I trochu dziwne że był wynik 9-9 .Bo szkoda by było żeby Drużyna Engela chciała wygrać mecz który odbył się w knurowie na żecfz naszego klubu.![]()
Powiedz mi jeszcze, co to znaczy 'piłkaż' i 'żecz', byłbym bardzo wdzięczny :lol:
Wiem, wiem. Masz dyslekcje, dysgrafie, czy inny dysmózg. Ale żeby w takich wyrazach robić błędy
Po 2 nie chce sie już z tobą kłucić bo to już jest w 2 tematach.
Po 3 cieszyć to sie można po zwycięztwie z taką drużyną np w kwalifikacjach do LM a nie w meczu towarzyskim. Zobaczymy jak wam pujdzie w lidze bo jak tak jak w meczu towarzyskim to już wam gratuluje mistrzostwa w przyszłym sezonie. :rotfl: :rotfl:

- valsir
- Juventino
AD1 Dlatego byczmy dalejJuve The Best pisze: Po 1mi tam nie przeszkadza jak ktoś robi błędy a pozatym po co mam to komu wypominać
Po 2 nie chce sie już z tobą kłucić bo to już jest w 2 tematach.
Po 3 cieszyć to sie można po zwycięztwie z taką drużyną np w kwalifikacjach do LM a nie w meczu towarzyskim. Zobaczymy jak wam pujdzie w lidze bo jak tak jak w meczu towarzyskim to już wam gratuluje mistrzostwa w przyszłym sezonie. :rotfl: :rotfl:
AD2 Kłótnia na dwa tematy?
AD3 No tak smućmy isę z faktu wygrania z takim przeciwnikiem...
A bym zapomniał dziękujemy za gratulacje LEGIA MISTRZA MA

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Mati21pi
- Juventino
Gratz dla ludzi ,ktorzy w legii załatwiają sparingi bo sparingpartner jak na polskie warunki zarobisty
jak wiadomo wygrała legia ... ,ale nie wynik sie liczył bo jednak zespoly niemieckie dopeiro zaczynaja przygotowania ,a jak kazdemu dobrze wiadomo w polsce niedlugo juz liga rusza;P

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d