Żegnam Was
- Coolfi
- Juventino
Dajcie spokój. Po co wdawać sie w dyskusje z PABLO? Przecież wiadomo że on woli pogadać o "transwerach" i młodych talentach. A że chciał połamać Jamala...
Ja bym z domu nie wychodził.
Też lubię kozaczyć na necie.
PABLO oszczędzisz mnie?
P.S. Robinho i Adu do Juveeeeeee........!!!!!!!!!!!
Też lubię kozaczyć na necie.
PABLO oszczędzisz mnie?
P.S. Robinho i Adu do Juveeeeeee........!!!!!!!!!!!
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- PABLO
- Juventino
Jamal_TH nie mowie o tym watku mowie o innych i nie nabijam sie z diego tylko chodzilo mi wypowiedzi pod mojm adresem
Bartek89 nie jestem zadnym kolesiem z silki po solarium ! plecy mam i to nie male ! i ja tak tylko powiedzialem co bym zrobil bo denerwuje mnie jak ktos sie dowala do moich form wypowiedzi a nie co napisalem !!! uczeszczam na uniwerek zaocznie i na prywatna uczelnie w lodzi obydwa i nie pozwole sie obrazac !a to ze mam dysortografie to nie jest moja wina i staram sie to wyeliminowac ale to jest delikatnie mowiac ciezkie do usuniecia
Bartek89 nie jestem zadnym kolesiem z silki po solarium ! plecy mam i to nie male ! i ja tak tylko powiedzialem co bym zrobil bo denerwuje mnie jak ktos sie dowala do moich form wypowiedzi a nie co napisalem !!! uczeszczam na uniwerek zaocznie i na prywatna uczelnie w lodzi obydwa i nie pozwole sie obrazac !a to ze mam dysortografie to nie jest moja wina i staram sie to wyeliminowac ale to jest delikatnie mowiac ciezkie do usuniecia

- Bartek89
- Juventino
powiedz mi dlaczego głupio odpisujesz ze mamsz plecy i to nie male przeciez wyraznie napisalem w nawiasie znajomosci i o to mi chodziloBartek89 nie jestem zadnym kolesiem z silki po solarium ! plecy mam i to nie male !
nie chce sie z toba klocic dlatego wiecej juz z toba nie wymieniam pogladów zeby nie wyszlo z tego kłótni bo nie w tym cel moich wypowiedzi na forum
Juve per sempre.
- IGI
- Juventino
:lol: :-DPABLO pisze:i szczeze mowiac jak bym was spotkal na ulicy to bym was polamal. i nie mow mi o jednej wielkiej rodzinie!!

YeahPABLO pisze:Bartek89 nie jestem zadnym kolesiem z silki po solarium ! plecy mam i to nie male ! i

I wlasnie dla takich chwil forum nie jest nudne

Czy poziom forum jest zbyt niski? Zdecydowanie NIE. Trzeba zauwazyc, iz trudno by kazdy z uzytkowniQw dbal o jakosc swoich postow, czy tez chociazby ortografie. Jest ich po prostu zbyt wielu. Na innych forach, gdy zarejestrowanych osob jest znacznie mniej, admini/modzi/innie uzytkownicy ciesza sie gdy ktos napisze cos nowego, a tutaj panuje problem nadmiaru. Moze nie jest tutaj juz taka rodzinna atmosfera, jak w 2002/2003 roQ, ale jest fajnie. Zgadzam sie z opinia, ze wartosciowych/wybijajacych sie ponad przecietnosc forumowiczow jestzaledwie kilkunastu, jednak dajmy dojrzec tym z ktorych czasami nie bez podstaw sie smiejemy

- Jamal_TH
- Juventino
Panowie skończmy to już.... To nie miejsce do opisywania poziomu forum... Przyznaję, że słowo ,,rodzina'' było trochę zbyt mocne.
Nie łamcie sobie już kości, poczekajcie na kolejny zlot, Martin coś wymyśli, może jakieś ,,spary'' ?
Nie łamcie sobie już kości, poczekajcie na kolejny zlot, Martin coś wymyśli, może jakieś ,,spary'' ?
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2005, 00:44 przez Jamal_TH, łącznie zmieniany 1 raz.
Go hard, or go home.
- IGI
- Juventino
A Ty jestes jednym z nielicznych ktorzy to czynnosc wykonuja wzorowa :] Jaka ulga, jestem ocalony =) Nie chce tutaj kogos wychowywac, czy tez uczyc od podstaw, ale nikt nikogo na tym forum bez powodu nie obraza (co najwyzej podwaza tok myslenuia :>). Skoro cos piszesz to powinienes znac konsekwencje, jak ktos to podwaza znajdz argument ktorym sie obronisz lub chociazby zachowasz twarz. Nie wiem ile masz lat, co masz z "trzezwego rozumowania" ani tym bardziej jak szerokie masz plecy :? Jednak czasami uzyj tego co wiekszosc ludzi ma w glowie, zanim cos napiszesz. Jakbys jednak zmienil zdanie i chcial mi polamac kosci, to szukaj IGI'ego nie PIGI'ego :]PABLO pisze:PIGI pod slowem was mialem namysli tych co mnie obrazaja ! trzeba czytac ze zrozumieniem
W moim odczuciu jest to jedno z kryteriow, ktorym ja sam kierowalbym sie podejmujac decyzje o odpoczynQ/rozstaniu sie z forum. A takie mysli obce mi nie byly :? (yeah, to prawie jak pisanie o samobojstwieJamal_TH pisze:To nie miejsce do opisywania poziomu forum...

W obawie o własne zycie pragne zakonczyc ten spor

EDIT.
Diego, nie odpoczywaj zbyt dlugo :>

- mieczkos10
- Juventino
To bedzie wiecej luzu na forum,heheh 8) a tak na powaznie to jeszcze kiedys zajrzyjcie na te forum bo jest ono o najlepszym klubie na swiecie FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!! 8)
- Martin
- Juventino
Kolejny temat, który wywołał kłótnię. Dobrze, ze są wakacje bo jest ona na szczescie lajtowa 
Co do forum, nie wiem czy zauwazyliscie, że jest ono na styl węża który zjada własny ogon.
Trzy lata temu, kiedy powstalo bylo pięknie i fajnie. Byla domowa atmosfera. Kazdy sie znał. Było cool. Jednak szybko rozeszło się to po świecie i ludzie zaczeli przybywac. Faktycznie popełniliśmy błąd przy powiązaniu rejestracji z działem download. Kiedys to był standard, teraz przy tak rozrosnietym internecie jest to przeszkoda. Kazdy wie o co chodzi.
Poniewaz nie moglismy zmieniac regul w trakcie sezonu musialo zostac. Potem nie bylo kiedy i tak to sie ciagnie. Zaczela sie walka z regulaminem (jakze uzasadniona). Uwazam, ze zaden punkt nie jest zly. Nie mowie, ze są idealne ale przy tej ilosci zawsze sie znajdzie ktos komu to nie bedzie pasowalo. Idąc dalej tym tropem - ponownie wzrasta popularnosc (czyli jednak cos w tym regulaminie jest, bo gdyby byl totalnie zly to ludzie by mieli pretensje znacznie częściej a nie tak sporadycznie).
Teraz znow powalczymy aby poziom wzrosl (szykuja sie kolejne zmiany). ale czy to nie spowoduje tylko tymczasowego rozwiazania problemu. Jesli odniesiemy sukces ponownie ludzie beda naplywac bo rozejdzie sie ze tu i tu, tam i tam jest fajne forum
i znow bedziemy mieli sezonowcow.
A wg mnie (jest to moje osobiste zdanie) pokoj transfery ta cala machinerie napędza... zobaczcie ile jest komentarzy pod newsami o plotkach transferowych... Niby wszyscy narzekaja a cieszy sie to wielkim powodzeniem. Czy ktos mi moze wyjasnic co jest takiego pasjonujacego w nieciagnacej sie debacie czy taki np. Vieira przyjdzie do Juve? Ciagle slysze to samo: "rozmowy trwają", "rozmowy sie skonczyly", "vieira sie zegna", "rozmowy wznowione". No ludzie! Zero konkretow, 100% spekulacji, w ktorych jest moze 1% prawdy. Zalosne....
I jeszcze jedno. Wolnosc slowa. Niby istnieje, ale kazdy zanim napisze tak zwane "swoje zdanie" powinien sie 3 razy zastanowic czy to jego "zdanie" kogos moze nie obrazic.
koncze bo sie za bardzo rozpisalem.
ps. jak widac problem nie jest łatwy do rozwiazania. Ale jesli kazdy by traktowal innych tak jakby sam chcialby byc traktowany, jednoczesnie nie obrażając drugiej osoby to problemow by nie bylo. Jest to jednak droga do ktorej powinnismy dążyć bo nigdy nie bedzie idealnie

Co do forum, nie wiem czy zauwazyliscie, że jest ono na styl węża który zjada własny ogon.
Trzy lata temu, kiedy powstalo bylo pięknie i fajnie. Byla domowa atmosfera. Kazdy sie znał. Było cool. Jednak szybko rozeszło się to po świecie i ludzie zaczeli przybywac. Faktycznie popełniliśmy błąd przy powiązaniu rejestracji z działem download. Kiedys to był standard, teraz przy tak rozrosnietym internecie jest to przeszkoda. Kazdy wie o co chodzi.
Poniewaz nie moglismy zmieniac regul w trakcie sezonu musialo zostac. Potem nie bylo kiedy i tak to sie ciagnie. Zaczela sie walka z regulaminem (jakze uzasadniona). Uwazam, ze zaden punkt nie jest zly. Nie mowie, ze są idealne ale przy tej ilosci zawsze sie znajdzie ktos komu to nie bedzie pasowalo. Idąc dalej tym tropem - ponownie wzrasta popularnosc (czyli jednak cos w tym regulaminie jest, bo gdyby byl totalnie zly to ludzie by mieli pretensje znacznie częściej a nie tak sporadycznie).
Teraz znow powalczymy aby poziom wzrosl (szykuja sie kolejne zmiany). ale czy to nie spowoduje tylko tymczasowego rozwiazania problemu. Jesli odniesiemy sukces ponownie ludzie beda naplywac bo rozejdzie sie ze tu i tu, tam i tam jest fajne forum
A wg mnie (jest to moje osobiste zdanie) pokoj transfery ta cala machinerie napędza... zobaczcie ile jest komentarzy pod newsami o plotkach transferowych... Niby wszyscy narzekaja a cieszy sie to wielkim powodzeniem. Czy ktos mi moze wyjasnic co jest takiego pasjonujacego w nieciagnacej sie debacie czy taki np. Vieira przyjdzie do Juve? Ciagle slysze to samo: "rozmowy trwają", "rozmowy sie skonczyly", "vieira sie zegna", "rozmowy wznowione". No ludzie! Zero konkretow, 100% spekulacji, w ktorych jest moze 1% prawdy. Zalosne....
I jeszcze jedno. Wolnosc slowa. Niby istnieje, ale kazdy zanim napisze tak zwane "swoje zdanie" powinien sie 3 razy zastanowic czy to jego "zdanie" kogos moze nie obrazic.
koncze bo sie za bardzo rozpisalem.
ps. jak widac problem nie jest łatwy do rozwiazania. Ale jesli kazdy by traktowal innych tak jakby sam chcialby byc traktowany, jednoczesnie nie obrażając drugiej osoby to problemow by nie bylo. Jest to jednak droga do ktorej powinnismy dążyć bo nigdy nie bedzie idealnie

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Bartek89
- Juventino
Co do sezonowców to nawet usunięcie obowiązku rejestracji na JP które daje możliwość zassysania z downloadu i takby nic nie zmieniło moim zdaniem!! Tych ludzi zawsze bedzie pelno i na kazdym forum nie tylko tu u nas na JP ale na wszystkich forach poteznych klubow typu AC Milan, Barca, Real (tam pewnie najwiecej)!! Zeby sie pozbyc sezonowców Juventus musialby chyba zacząć przegrywac i spaść do SErie B co jest raczej niemozliwe!!
A teraz taka mała prośba żeby ludzie którym nudzi sie ostatnio na forum poprostu zrobili sobie krotka przerwe bo pisanie żeby pisać to strata czasu!! To wedłóg mnie wydaje sie nalepsze rozwiazanie!
Pamietajcie również ze jezeli chcecie podwyższyć poziom forum to zawsze zaczynajcie od siebie a potem starajcie sie zmienic innych, jezeli kazdy zacznie nad soba pracowac to naprawde forum będzie piękne i naprawde z intelginetnymi userami!!
Dlatego jeżeli widzicie ze ktos zaklada jakis bezsensowny temat to poprostu nie piszcie w nim, po jakims czasie ludzie zakladajacy takie żałosne topici poprostu opuszczą to forum bo zauważą ze jakos nikogo nie ineteresuja takie tematy!
No i starajcie nie reagowac na zaczepki innych użytkowników nie kłóćcie sie z nimi bo to do niczego nie prowadzi!! Taka zasada głupszym sie ustepuje!!
A teraz taka mała prośba żeby ludzie którym nudzi sie ostatnio na forum poprostu zrobili sobie krotka przerwe bo pisanie żeby pisać to strata czasu!! To wedłóg mnie wydaje sie nalepsze rozwiazanie!
Pamietajcie również ze jezeli chcecie podwyższyć poziom forum to zawsze zaczynajcie od siebie a potem starajcie sie zmienic innych, jezeli kazdy zacznie nad soba pracowac to naprawde forum będzie piękne i naprawde z intelginetnymi userami!!
Dlatego jeżeli widzicie ze ktos zaklada jakis bezsensowny temat to poprostu nie piszcie w nim, po jakims czasie ludzie zakladajacy takie żałosne topici poprostu opuszczą to forum bo zauważą ze jakos nikogo nie ineteresuja takie tematy!
No i starajcie nie reagowac na zaczepki innych użytkowników nie kłóćcie sie z nimi bo to do niczego nie prowadzi!! Taka zasada głupszym sie ustepuje!!
Juve per sempre.
- leniup
- Redaktor
Dłuższego czasu?? Chyba Ty nie zaglądałeś tam od dłuzszego czasu albo nie chce Ci się czytać alfabetów Bad Magicka i mnowomiejsky'ego... Naprawdę warto.białas pisze:z tego co widzę, to od dłuższego czasu nikt jakoś nie zamieszcza alfabetów i nie zanosi się na jakąkolwiek zmianę :?Diego pisze:Jeśli wygram ankietę, alfabet oczywiście zamieszczę
No cóż takie są wakacje. Ale ja wiem czy aż tak strasznie poziom się obniżył. Brakuje mi sensownych tematów w których można się wypowiedzieć. Lato to taki okres w którym nieunikniona jest sprawa wszelkich wymian i zakupów. Jednak to co się u nas dzieje to już jednak poszło za daleko. Pod newsem o sprzedaniu Treze, pojawiło się jak dobrze pamiętamy ponad 400 postów, z czego pewnie 85% było tak durnych że nalezało je usunąć. Niektórzy chyba są za bardzo napaleni, bo nieraz czytam wypowiedzi typu: Jessstt kolejny news o Vieirze. Super!! Patrick do nas!! Ręce opadają. Ale tak jak napisałem na początku, brak jest sensownych tematów w których można się wypowiedzieć, jakoś w czasie sezonu pojawiają się takowe temaciki częściej.Coolfi pisze:Obecnie na forum poziom wypowiedzi jest niższy nić podczas sezonu. Wiadomo - nie ma meczy, nie możan komentować poczynań Bianconerich na boisku to porozmawiajmy o "transwerach" (sic!)!
Ja tez mam taką nadzieję ale chyba się przeliczymy. Odejdą ci, przyjdą inni. A jak nie o transferach to o czym innym bedą zakładać tematy. Przecież nie brakuje osób które piszą temaciki typu: 3 najlepszych piłkarzy Juve lub dublują po raz setny temat o Del Piero czy Ibrahimovicu. Obecnie na forum jest tak dużo użytkowników że tego usunąć się nie da. Ale i tak moim zdaniem coś poszło w dobrą stronę. Kiedyś gdy zerknąłem na statystyki osoby miały w miesiącu po 200 postów i im się nie nudziło dalej pisać. Teraz popiszą z 50 do 100 odpowiedzi i im się nudzi. Nabijacze którym się chce pisąć przez dłuższy czas, to już gatunek wymierający. Pałeczke przejeli sezonowi. Niestety...Coolfi pisze:Mam nadzieję że gdy zacznie się sezon, poziom na forum wzrośniei wszyscy transferowicze zapadną w dłuuugi sezonowy sen.
Postów jest zbyt dużo, ale nie trzeba wszystkich czytać. Jak tylko widze temat - w moim odczuciu głupi, to tylko przelece wzrokiem wszystkie posty i przechodzę do następnego. Jeśli nie mam nic sensownego do przekazania to nie pisze. I taka jest przynajmniej moja reguła. Czasami zdarzają mi się posty na luzie ale i na to jest miejsce na forum. Wcale to forum nie jest sztywniackie w moim odczuciu. Wiele osób na to naskakuje. Forum może być sztywne dla osób piszących jedno linijkowe posty nic nie wnoszące do dyskusji, byle tylko napisać. Naskakujecie szczególnie na Siewiera który od czasu jak zostało modem widać nie chce tylko wam utrudniać życia ale chce by był porządek. I narazie nie widziałem żeby komuś za nic dał kartke. Tej sytuacji z hitlerem nie znam szczegółowo, ale może rzeczywiście kogoś to raziło. Z drugiej strony niektórzy robią wszystko byle tylko zwrócić na siebie uwagę..Maly pisze:ogolnie postow jest za duzo zeby moc je wszytkie przeczytac i wyrazic swoja opinie na kazdy temat, wg mnie to niewykonalne
Z jednego się ciesze:
Martin pisze:(szykuja sie kolejne zmiany)
- Becker
- Juventino
Z dnia na dzien coraz bardziej rozumiem Diego dlaczego chce odpoczac od forum, moze nie duzo tutaj pisalem i nie wiem z jakiej strony przyszlo mi sie pokazac do tej pory ale jak dzis zerknalem do tematu pt. "Zlatan Ibrahimovic" natychmiast zrozumialem dlaczego takie zniechecienie bierze niektorych uzytkownikow. Mysle, ze rada na userow pokroju autora wczesniej wymienionego tematu jest tylko jedna - po takim wybryku od razu ban na 20 dni. Moze od razu zrozumie o co chodzi a jesli nie to predzej czy pozniej mu sie znudzi wchodzenie i pisanie na forum. Bo to jest na prawde zenujace:/