Oszust z allegro

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 12:48

Wyśle mu moje zdjecie to żmieknie chłopak :x :rotfl: 38mm mu jeszcze przypadkiem uszkodzi fasjate i będzie jeszcze podobny do Berlusconiego, to już będzie totalna porażka :prochno:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
treze15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 13:01

Dragon a ten oszust z allegro jest z jakiego miasta? Jak coś też moge wspomóc finansowo

Infob

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 13:05

proponuję nieco inna metodę - zawsze skuteczną i wypróbowaną; trzeba pojechac do kolesia, bejsbolem w jaja, łeb do kibla, i zapłaci. i koniecznie trzeba poprosić go o zwrot kosztów dojazdu. ewentualnie mozna jedwabnąć z baszki. naprawde jest to niekiedy jedyna metoda na złodziejskich pedałów z allegro.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 13:25

Gość jest z...Warszawy :P Dzięki panowie za kolejne ciepłe słowa, aż się lżej na sercu robi. Dziękuję, że deklarujecie pomoc. Czytam komnatarze gościa, i wciąż pojawiają się nowe, ludzie dostają koszulki po 1,5 miesiąca :roll: dlatego musimy poczekać jeszcze trochę..., bo może i do mnie trafi koszuka za jakieś 2 tyg. :roll:
Jeszcze raz dziękuję za każą okazaną pomoc!

Obrazek
Konrad(mojo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 19:19

Ja też miłem podobny przypadek wpłacilem kolesowi 70 zetko i czekalem czekalem 3 tygodnie i nic zaczołem dzwonic mailowac i nic koles wyparował ale wystarczylo kilka negatywow i koles wymiekl kedy sie go postraszyło palami i koszulka doszła w 3 dni cud??? :naughty: kolesia juz nie ma na allegoro a ja koszulke mam trzeba z takimi walczyc po mojej wygranej nagle posypało się strasznie dużo negatywów około 30 kloes rolowal ludzi ze hej

pozdro

KONRAD MOJO - TYLKO <JUVE>
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 19:57

Po prostu robimy mu nalot na chate, i lejemy go aż zapłaci. Jak nie zapłaci to spuszczamy mu głowe w muszli, idziemy na pastwisko i wsadzamy głowe do kupy krowy, i tam go zostawiamy. Wracamy do jego chaty i ją podpalamy. Wiem że kasy nie odzyskasz, ale się na nia złożymy.
Chętnie deklaruje swoją pomoc :ok:

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 20:06

Kurza Twarz Dawaj adres a nie ze Z Warszawy... Jestem Z Wrocka a Calej Wawy chyba Sam nie spale zeby jakiemus gosciowi DOPIEC Powtarzam " chyba " :prochno: A wracajac do tematu Ja na allegro robilem 2 tranzakcje i jedna nie wypalila i odpuscilem sobie to ! wole pojechac do Sklepu zaplacic drozej ale miec pewnosc Towaru ! :dance:

P.s jezeli Ma sie konto Internetow to nic nie kosztuje Przelew kasy na inne Konto Wiec dawaj mi tu Konto Swoje i Kase Wysyłam ! :wink:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 22:44

Jak jest z Warszawy, to nie ma problemu, mozna mu samochod porysowac czy cos... adres musimy miec, bo w Warszawie znajdziesz jakichs 20 chetnych na taka akcje. Swoja droga niezly lot by byl, jakby przyszla mu pod dom taka grupa w koszulkach Juve i zaczela fure szmacic :lol: . Do zrzutki jestem gotow, trzeba tez pomyslec nad oddaniem Martinowi za te boiska...

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 22:55

dam ci rade na przyszlosc: nie bedziesz kupowal na allegro, nie bedziesz mial problemow.. :) ja nie kupuje i nie mam problemow. a wiem ze kumpel tez mial pewne zgrzyty z pewnym gosciem :/

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 23:53

wiesz Dragon, jakby nie przyszla jednak , czego Ci nie zycze osobscie, to ja tez bardzo chetnie pomoge bo nieczesto sie zdarzaja takie osoby jak ty , bedziesz mial nie tylko braci ale tez siostry:p ja tak z opoznieniem<mam nadzieje ze moja odp zostanie jeszcze uznana>, ale musialam zlot odespac ;) dzis nawet w tramwaju zasnelam <na szczescie nie mamy biletow minutowych :p> i dojechalam do konca trasy ;) ale mniejsza o to, jakby co to daj znac

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 10:59

Jak gościu z Warszawy to już nie ma problemu z biciem, się jakoś zgadamy i wjazd...:]
tylko trza wiedzieć gdzie...
Trza poprostu uważać na takich psisynów
Ale ostatnio to jakaś zła passa:( tu Dragon oszukany tam mojego kumpla pobili a jednego znajomego zabili jak pojechał oglądać samochód do kupienia:( za 20 tyś złotych zabili go nożem:( mogli mu zabrać kasę Ale ZABIĆ:(
co to się dzieje na tym świecie:(

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
adi130

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 13:14

wracając do Allegro to gadałem z kolesiem którego Diego polecał, powiedział mi że za ok.2 tygodnie mają być już u niego dostępne nowe koszulki Juve na sezon 05/06 :) :prochno:

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 14:16

Ja radze jeszcze poczekac. Wczoraj dostalem koszulke (niebieska) a zamowilem ja 4 czerwca tylko ze zamowilem u innego sprzedawcy, dostalem od niego maila ze byly jakies problemy na granicy dlatego sie tak przeciaglo, ale jesli koszulka nie dojdzie do 1,5 miesiaca to rowniez jestem za "recznym" wyegzekwowaniem pieniedzy. :twisted:

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 16:20

ja rowniez zamowilem u niego koszulke
ok 26 czerwca
01.07 napisal mi ze koszulka beidze za 2 tyg
15.07 lipca odpisalem mu ze koszulki nie ma i ze czekam jeszcze tydzien i jak nie beidze to sie nie bede z nim cackal, policja itd.
15.07 odpisal mi ze koszulka dojdize za tydzien, bo mial problemy ze sprowadzeniem ich, a jak nie dojdzie za tydzien to dojdzie za 2 tyg, ale wtedy kase odda i koszulka beidze za darmo
ciekawe ile w tym prawdy
gościu już ma w majtach ciężko

Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 20:18

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Wiedziałem, że po zlocie wrócę do szarej rzeczywistości, ale nie spodziewałem się, że zaczną się nowe problemy :roll:

Robiłem na allegro ponad 20 tranzakcji i wszystko zawsze było ok. Kiedy kolega poprosił mnie, bym kupił mu koszulke, musiała się dobra passa skończyć. Wpłaciłem do gościa 100 zł, to sporo, jeszcze mówiłem koledze, ze zbieram na zlot...co on sobie pomyśli, ja zawsze kupowałem bez problemów, ale teraz raptem owy się pojawił :?

To strona tego #@%^^ http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1300987 widać ponabijał sobie pozytywów, a w ostanim czasie przewalił wszystkich. Do osób które są dobrze obczajone w allegro, jak zgłosić to oszustwo i czy pieniądze już kategorycznie przepadły? :( Proszę o pomoc bo nie lubię zawodzić ludzi, chcę wyjść z tego bagna z twarzą... :?
Też Ci współczuję . I ma nadzieję ,że facet jeszcze Ci tę koszulkę prześlę.

ODPOWIEDZ