Oszust z allegro
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dlatego jeszcze zaczekajmy do końca tyg. spotkam się z kumplem, zobaczę co na allegro odpiszą i wtedy zacznę kombinować kasę. To bardzo dobry kolega z klasy, na pewno mnie zrozumie i nie będzie ścigał o tę kasę, tylko da czas na jej oddanie. Gdyby to było moje to bym jakoś przebolał, ale to chłopak, no nie oszukując się z małej miejscowości, zbierał kasę, zależało mu na tej koszulce, a tu taki numer, naprawdę bardzo przykre...schylaj_sie_az_zdechniesz pisze:Może jeszcze nie wszystko stracone? Sam na koszulkę czekałem ok. 3 tygodni i też byłem zdenerwowany, ale w końcu doszła. Może tak samo będzie w Twojej sytuacji?

Dzięki za kolejne słowa otuchy, jednak jeszcze poczekajmy z tą inicjatywą, może koszulka przyjdzie...może odczyta mojego maila, który poruszy go w śrdoku...i odda kasę... ehh :roll:

- bblackk
- Juventino
Na dodatek mam świadomość, ile kabony Dragon musiał wywalić na bilet kolejowy, na zlot, w obie strony i w jakich warunkach przyszło mu jechać. Wraca, a tu taki kołek... ja obok takiej sytuacji przejść obojętnie nie mogę i gdy tylko będzie trzeba wspomogę Dragona!Danonek pisze:Ze zlotu zostało mi jeszcze z 20 zł, spróbuję pozyczyć od najbliższych...jak to nie pomoże, to z bólem serca, skorzystam z każdej innej pomocy

- mleko
- Juventino
Zważywszy na to że i tak myślałem, że straciłem pieniądze (chodzi o pewną kasjerkę z Poznania i intrerwencję bblackka 8) ) to w pewnym stopniu też Dragona chętnie wspomogę.beblok pisze:Na dodatek mam świadomość, ile kabony Dragon musiał wywalić na bilet kolejowy, na zlot, w obie strony i w jakich warunkach przyszło mu jechać. Wraca, a tu taki kołek... ja obok takiej sytuacji przejść obojętnie nie mogę i gdy tylko będzie trzeba wspomogę Dragona!Danonek pisze:Ze zlotu zostało mi jeszcze z 20 zł, spróbuję pozyczyć od najbliższych...jak to nie pomoże, to z bólem serca, skorzystam z każdej innej pomocy
- magik21
- Juventino
chyba w najblizszym czasie bedziesz musiał zmienić nick :rotfl: :rotfl: :rotfl:Martin pisze:No tak was oszukali na 100 zl, a mnie na 2000kupowalem uzywanego laptopa, najgorsze jest to ze nawet nie zbanowali tego goscia co mnie oszukal..
- howik
- Juventino
z takich rzeczy sie nie smieje czlowieku.Danonek bedzie dobrze nie przejmuj sie,w najgorszym przypadku masz jeszcze nasquamis pisze:chyba w najblizszym czasie bedziesz musiał zmienić nick :rotfl: :rotfl: :rotfl:Martin pisze:No tak was oszukali na 100 zl, a mnie na 2000kupowalem uzywanego laptopa, najgorsze jest to ze nawet nie zbanowali tego goscia co mnie oszukal..
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dzięki za kolejne słowa wsparcia bracia, bo wszyscy najbliźsi powyjeżdżali i nie ma się komu zwierzyć z problemu :? Ale fani JUVE jak widać staneli na wyskości zadania, jestem z was dumny, a wasze posty mnie poprostu wzruszają.
Narazie spokojnie, boję sie tylko reakcji kolegi, potem się zobaczy. Zobaczcie http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1300987 , komentarzy cały czas przybywa...ludzie dostają koszulki po..1,5 miecha...może się okazać, że i moja dojdzie po takim okresie, dlatego narazie trzeba się wstrzymać, jednak cała ta tranzakcja z tym zaklamańcem, jest niepotrzebnym epizodem w moim życiu :?
Narazie spokojnie, boję sie tylko reakcji kolegi, potem się zobaczy. Zobaczcie http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1300987 , komentarzy cały czas przybywa...ludzie dostają koszulki po..1,5 miecha...może się okazać, że i moja dojdzie po takim okresie, dlatego narazie trzeba się wstrzymać, jednak cała ta tranzakcja z tym zaklamańcem, jest niepotrzebnym epizodem w moim życiu :?

- magik21
- Juventino
zanim coś napiszesz człowieku wczesniej pomyśl, smieję się z nicka nie z tego co jemu się przydarzyło, kapiszi??howik pisze:z takich rzeczy sie nie smieje czlowieku.Danonek bedzie dobrze nie przejmuj sie,w najgorszym przypadku masz jeszcze nasquamis pisze:chyba w najblizszym czasie bedziesz musiał zmienić nick :rotfl: :rotfl: :rotfl:Martin pisze:No tak was oszukali na 100 zl, a mnie na 2000kupowalem uzywanego laptopa, najgorsze jest to ze nawet nie zbanowali tego goscia co mnie oszukal..
:*
jeszcze jedno: Ani mi się myśli nabijać ze Smoczusia.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2005, 01:44 przez magik21, łącznie zmieniany 1 raz.
- adi130
- Juventino
musiałbyś sie z kolesie skontaktować, bo wszyscy dostają po ponad miechu koszulke.....ale to i tak źle świadczy....powinien chociaż za to zniżke dac. Pozatym jak widać czyjaś interwencja poskutkowała (może nawet Twoja Dragon)- Konto Zawieszone
- juveluck
- Juventino
Dragon musiales dostac adres tego kolesia, dawaj go zbieramy ekipe i nakopiemy mu do dupy odechce sie gnojowi takich numerow. Moze to malo realne ale chetnie bym tak wlasnie zrobil. Jak by co do zrzuty dolacze sie na pewno.
e tam zmiana, bana mu sie da i juzquamis pisze:chyba w najblizszym czasie bedziesz musiał zmienić nick :rotfl: :rotfl: :rotfl:Martin pisze:No tak was oszukali na 100 zl, a mnie na 2000kupowalem uzywanego laptopa, najgorsze jest to ze nawet nie zbanowali tego goscia co mnie oszukal..

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Coolfi
- Juventino
Ja prawie wogóle nie kupuje na allegro i być może dlatego nic takiego nigdy mi sie nie przytrafiło. W najbliższym czasie mam zamiar kupić nową koszulkę Juventusu i chyba skorzystam z poleconego sprzedawcy Diego. Takich typów jak ten jest kilku, a najgorsze jest to, że ciężko przewidzieć czy nas czasem nie oszuka. Komentarze pozytywne mogą być tylko pozorem.
Na allegro jest bodajże użyykownik "coolfi". Ma on kilka negatywnych komentarzy. Tylko proszę nie myśleć że to ja ;p
Co do Dragona to ja także jestem skłonny pomóc. Myślę że razem napewno uzbieramy tę kwotę i w ten sposób pomożemy Smokowi. Na mnie można liczyć... 8)
Pozdrawiam.
Na allegro jest bodajże użyykownik "coolfi". Ma on kilka negatywnych komentarzy. Tylko proszę nie myśleć że to ja ;p
Co do Dragona to ja także jestem skłonny pomóc. Myślę że razem napewno uzbieramy tę kwotę i w ten sposób pomożemy Smokowi. Na mnie można liczyć... 8)
Radykalne sposoby, nie powiem...38mm pisze:e tam zmiana, bana mu sie da i juz
Pozdrawiam.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- neotrance
- Juventino
Wielkie słowa współczucia Dragon...Przydazyła ci sie naprawde przykra sytuacja
Ja równiez nie byłem na zlocie i w najblizszych kilku latach tez sie nie zanosi zebym był ,najdalej rodzine to mam na sląsku to i tak nie bylo by sie gdzie zatrzymac :? ,ale ja tez jakby co to chcętnie słuze pomocą , jak wydam 5-10zeta to chyba az tak strasznie nie zubozeje ,a pomoge potrzebującemu kibicowi JUVE. Jak co to daj znac
Ja równiez tak mysle! JUVE nas połączyło i musimy sobie pomagac!
z
Co do interwencji fizycznej to jakby to było mozliwe tez bym sie chetnie przyłączył :evil: Jak gosc nie potrafi zrozumiec ze robi zle i nie chce oddac kasy po dobroci ,ani gliny tez sie nie chciały by garnac do odebrania mu jej to trzeba mu to wytłumaczyc tak aby wkoncu zrozumiał i skonczył z oszukiwaniem innych do i oddał to co zabrał :evil: Az mnie rączki swiezbią:/
Po opiniach na temat tego faceta z allegro widac ze nie tylko ty zostałes oszukany. Dragon ,masz wilekie szczęscie ze masz takich kumpli
Mam nadzieje ze sprawa zakonczy sie dla Ciebie pomyslnie i nie przejmuj sie jak nie dostaniesz kasy od tego matoła ,poskladamy sie i będziesz mógł oddac kase kumplowi. /pozdro;-)

Święta racja bracieÓlTrAs pisze:wkońcu jesteśmy jedną wielką rodziną i trzeba pomóc naszemu bratu w potrzebie

z
Co do interwencji fizycznej to jakby to było mozliwe tez bym sie chetnie przyłączył :evil: Jak gosc nie potrafi zrozumiec ze robi zle i nie chce oddac kasy po dobroci ,ani gliny tez sie nie chciały by garnac do odebrania mu jej to trzeba mu to wytłumaczyc tak aby wkoncu zrozumiał i skonczył z oszukiwaniem innych do i oddał to co zabrał :evil: Az mnie rączki swiezbią:/
Po opiniach na temat tego faceta z allegro widac ze nie tylko ty zostałes oszukany. Dragon ,masz wilekie szczęscie ze masz takich kumpli
- nookie
- Juventino
Martin pisze:Niby za co38mm pisze:
e tam zmiana, bana mu sie da i juzCzytalem regulamin i tam nic nie ma ze nie moge miec takiego nicka, wybralem go tylko dlatego ze juz jest uzytkownik "Marcin".
Nie no koledzy tylko "żartowali"

A co do tematu to podpisuję się pod tym wszystkim co koledyz napisali..odnośnie pomocy fizycznej i finansowej...zwłaszcza, że jesteśmy z tego samego miasta więc czystym chamstwem byłoby gdybym nie pomógł...nie ma bata..ustawiamy sie Dragon na mieście i obmyślamy linię obrony :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.