Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2005, 22:13

Heh dla mnie absurdalna kwota :| Ale na miejscu Barcy wogóle bym sie nie zastanawiał :think: za jednego piłkarza można kupić pół drużyny ,a myśle że Ronaldinho jest do zastąpienia. Bardzo kuszące ... :whistle:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2005, 22:22

2MAN pisze:Heh dla mnie absurdalna kwota :| Ale na miejscu Barcy wogóle bym sie nie zastanawiał :think: za jednego piłkarza można kupić pół drużyny ,a myśle że Ronaldinho jest do zastąpienia. Bardzo kuszące ... :whistle:
mi sie wlasnie wydaje ze Ronnie nie jest do zastapienia. Jakby podpisal ten kontrakt z Barca do 2014 roku to mi sie wydaje ze, Barca dzieki niemu zarobi o wiele wiecej niz przez ta sprzedaz. ale nie powiem, kwota absurdalna, ten czlowiek chyba jednak przesadza...

adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2005, 22:58

No teraz to Romana całkiem pogięło.Nie tyle chodzi mi o sam transfer(dużo za dużo), ale o wysokość kontraktu.Ronaldninho by zarabiał ponad 15 milionów euro.Ale i tak nie przejdzie do Chelsea.Ronaldnihno nigdy się nie skusi na ich kasę.

Forza Juve!!!
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 08 lipca 2005, 23:05

jak temu abramoviczowi nie szkoda tej kasy wydawac bo i tak ronaldinho do chelsea by nie pasowal najlepiej dla brazylijczykow to hiszpania

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2005, 23:13

ketchupinho pisze:
2MAN pisze:Heh dla mnie absurdalna kwota :| Ale na miejscu Barcy wogóle bym sie nie zastanawiał :think: za jednego piłkarza można kupić pół drużyny ,a myśle że Ronaldinho jest do zastąpienia. Bardzo kuszące ... :whistle:
mi sie wlasnie wydaje ze Ronnie nie jest do zastapienia. Jakby podpisal ten kontrakt z Barca do 2014 roku to mi sie wydaje ze, Barca dzieki niemu zarobi o wiele wiecej niz przez ta sprzedaz. ale nie powiem, kwota absurdalna, ten czlowiek chyba jednak przesadza...
Każdy piłkarz jest do zastąpienia, za taką kasę Barca wymieniła by połowę druzyny na prawdziwe gwiazdy (tą połowe która gwiazdami nie jest).
Może zastepca Ronaldinho nie byłby do końca tak wspaniały, ale na pewno spełniałby swoją rolę jako playmakera.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2005, 23:32

Rysiek pisze:
ketchupinho pisze:
Każdy piłkarz jest do zastąpienia, za taką kasę Barca wymieniła by połowę druzyny na prawdziwe gwiazdy (tą połowe która gwiazdami nie jest).
Może zastepca Ronaldinho nie byłby do końca tak wspaniały, ale na pewno spełniałby swoją rolę jako playmakera.
To niech kupia Szymkowiaka :wink: Ale mi sie wydaje ze Barca nie sprzeda swojego najwiekszego magika, i pokaze ze siano w pilce to nie wszystko, miejmy taka nadzieje...

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 00:26

Ja odnsoze takie wrażenie, że w Chelsea panuje atmosfera , że każdy gra tam dla pieniedzy a nie dla kibiców i samego siebie. Myśle, iż w tym własnie nalezy upatrywac niechęci największych gwiazd europejskich klubów ( powiązanych zresztą bardzo z klubami i kibicami) do angielskiego teamu. Trezeguet, Del Piero ,czy Szeewczenko , o Ronaldinho nie wspominajac, zbyt dużą sympatią daza kibiców aby poleciec na pieniądze ( a w klubach tez otrzymuja całkiem neizłe gratyfikacje). Abramowicz powinien przysiąśc i psozukac wschodzacych gwiazd a nie kupowac juz te które dawno wzeszły. Choć moim zdaniem atmosfera w Chelsea za kadencji Abramowicza nie zmieni sie. Ten pan ma taki styl poprostu.

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 01:13

Mysle, ze o ile w zeszlym sezonie kilka klubow ze wzgledu na trudna sytuacje finansowa skusilo sie na kaske Abramowicza i sprzedalo swoich najlepszych zawodnikow do Chelsea, o tyle w tym oknie transferowym i pewnie w nastepnych obserwujemy i bedziemy obserwowac zjawisko sprzeciwu wobec Abramowicza i jego pieniedzy. Bo to wszystko co on wyprawia staje sie pomalu jednym wielkim absurdem, nikt juz nie chce jego forsy, nikt nie chce sprzedac klasowych zawodnikow, a Abramowicz mysli ze jak rzuci jeszcze wieksza oferte to sie jednak klub jakis skusi. Podejrzewam, ze coraz trudniej bedzie im kogokolwiek kupic w Europie i beda musieli sie nastawic na zawdonikow zza oceanu - a jak trudno dostac w Anglii pozwolenie na prace stala, to nie trzeba nikomu mowic. Zla polityka Panie Abramowicz :think:

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 10:06

Ludzie pamietajcie że światem i footballem rządzi pieniądz ... masz pieniądz to chcesz go mieć jeszcze więcej .

Na miejscu Barcy naparwde bym się nie zastanawiał - tyle kasy , na kolejne kilka sezonów starczyłoby żeby kupować nowych wspaniałych zawodników.

Dla mnie -absurdem w tym wszytkim jest "cena za" człowieka :| bo chyba żaden człowiek nie jest tyle warty :doh: ,a napewno nie piłkarze ...

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
ozaru4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 10:27

E tam, jak ma kase to niech wydaje :P A Barca powinna sie juz dawno zgodzic bo to sporo kasy...poza tym zwroccie uwage: niby 120 mln za Ronaldinho to ogromna kwota...ale patrzac na Zurawskiego, sadze ze Ronaldinho jest nie 40, ale 60 razy lepszy...a to by wychodzilo na...180 mln :D Wiec Abramowicz nie dal tak duzo :P

18.09.05 (pozostało 35 spotkań)

01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
tetszap

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 10:54

Ja mysle ze powinii przyjac ta propozycje ... przeciez jednego zawodnika mogli by zastapic 6 jakimis wspanialymi ... ale tez Abramowicz zaczyna niszczyc pilke bo dla niego nie jest wazne piekno futbolu tylko pieniadze i taka jest prawda i bardzo dobrze robi to co chce bo watpie zeby te pieniadze ktore ma byly "CZYSTE" :twisted:

Wybij Sobie z Glowy
Szukac na Komendzie Pracy!!!
Hemp Gru !!!
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 11:11

Zacznijmy od tego że ronni nie pasuje do Chelsea. Tam gra polega na wykonywaniu taktyk/zadań Mourinho (Nie wiem jak się pisze). Wszyscy muszą robić to co on każe... Natomiast ronaldinho jest piłkarzem który lubi wykazywac się inicjatywą własną. Wątpię żeby stał się posłuszny i zaczął wykonwywać polecenia trenera chelsea....
Zauważcie że chelsea ma takich piłkarzy o których dowiedzieliśmy się dopiero po jej sukcesach... Gdyby sprowadzali indywidualności pokroju ronaldinho, to założenia taktyczne nie byłyby aż tak grzecznie wykonywane... Sami spróbujcie sobie przypomnieć akcję w której jeden z nich próbuje coś zrobić na własną rękę...

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 12:58

no no no... na taka sume pewnie by sie zgodzili ale jak wiadomo w Barcelonie pieniadze nie sa najwazniejsze ':bravo:' i jeszcze jedno: Ronaldinho to zaden "Ronnie", bo taka xywe to mial Ronaldo a tego niezbyt lubie... :D:D

BOROPUNK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2005, 13:04

Według mnieBarca nie odda Ronaldinio za żadne pieniądze zastanówcie sie to tak jakby JUVE oddał delpiero albo buffona ja sobie tego nie wyobrażam a wy?????

Punk jest Brudas punk jest śmieć punk nie umarł PUNX NOT DEAD!!!!!!
spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2005, 19:35

BOROPUNK pisze:Według mnieBarca nie odda Ronaldinio za żadne pieniądze zastanówcie sie to tak jakby JUVE oddał delpiero albo buffona ja sobie tego nie wyobrażam a wy?????
BOROPUNK zawsze sie tak mowi. Kiedys nikt nie pomyslal, ze Zidane moze opuscic Juve. Tak samo bylo w Manu z Beckhamem. Prawda jest taka, ze pilka zadzi pieniadz. W dzisiejszych czasach nie ma pilkarza nie do kupienia. Jedyna rzecza, ktora moze zapobiec sprzedazy jest brak zgody samego zawodnika. Choc zawsze mozna mu zaproponowac lukratywny kontrakt.

ODPOWIEDZ