Wybuchy w Anglii
- Andryk
- Juventino
ale jestem zdenerwowany ['][']['] znów dużo ofiar śmiertelnych bo jakieś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> chca dowieść swoich chorych ideologi... to jest nie ludzkie... temu można zapobiedz trzeba miec tylko wyobraźnie... nasuwa sie pytanie jak doszło to zamontowania ładunków... nie gadać mi tylko ze to jacyś profesjonaliści - profesjonalista to bedzie wtedy jak wykona 5 takich ataków!
natamiost potencjalnie nastepnym krajem ataku terrorystycznego bedzie polska... wkurza mnie jak widze tych pajaców na czele z kaczyńskim... tanie gadanie ze nic sie niedzieje... własnie sie dzieje w angli umierają ludzie przez zamachy, to jest już ostatnie ostrzeżenie...dziś anglia jutro ktoś inny... teraz te bezmózgi mogą być bardziej bezwgledni i zaatakować coś wiekszego...polska nie jest przygotowana, ja mieszkam w tarnobrzegu 50- tys mieszkańców i przypuszczenie ataku to 0%, ale warszawa która jest prawie 2 mln miastem do takich ataków nadaje sie bardzo dobrze.
kaczyński wielki prezydent i reszta tych bufonów z sejmu mają w du**e całą tą sprawe bo oni są bezpieczni. warszawa jest spokojna... oni nawet sobie nie zdają z tego sprawy jak łatwo o zamach.... nawet dobrze strzeżone granice nie pomogą... bo jacyś arabowie w polsce są... moze terrorysci... moze pomyśleli i przed atakiem z 11 wrzesnia wysłali swoich ludzi i sie przygotowują tyle lat zeby byl perfekcyjny... nikt tego nie wie... Polska to wszystko lekceważy co mnie bardzo irytuje :evil:
37 ofiar śmiertelnych miejmy nadzieje ze wiecej nie bedzie [']['][']
jutro dopisze więcej na ten temat
natamiost potencjalnie nastepnym krajem ataku terrorystycznego bedzie polska... wkurza mnie jak widze tych pajaców na czele z kaczyńskim... tanie gadanie ze nic sie niedzieje... własnie sie dzieje w angli umierają ludzie przez zamachy, to jest już ostatnie ostrzeżenie...dziś anglia jutro ktoś inny... teraz te bezmózgi mogą być bardziej bezwgledni i zaatakować coś wiekszego...polska nie jest przygotowana, ja mieszkam w tarnobrzegu 50- tys mieszkańców i przypuszczenie ataku to 0%, ale warszawa która jest prawie 2 mln miastem do takich ataków nadaje sie bardzo dobrze.
kaczyński wielki prezydent i reszta tych bufonów z sejmu mają w du**e całą tą sprawe bo oni są bezpieczni. warszawa jest spokojna... oni nawet sobie nie zdają z tego sprawy jak łatwo o zamach.... nawet dobrze strzeżone granice nie pomogą... bo jacyś arabowie w polsce są... moze terrorysci... moze pomyśleli i przed atakiem z 11 wrzesnia wysłali swoich ludzi i sie przygotowują tyle lat zeby byl perfekcyjny... nikt tego nie wie... Polska to wszystko lekceważy co mnie bardzo irytuje :evil:
37 ofiar śmiertelnych miejmy nadzieje ze wiecej nie bedzie [']['][']
jutro dopisze więcej na ten temat
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
To moze powiesz jak? Ciekaw jestem jak Ty to widzisz.temu można zapobiedz trzeba miec tylko wyobraźnie..
Wszedl zamachowiec do metra z torba z ladunkiem w srodku i odpalil go...nic latwiejszego.nasuwa sie pytanie jak doszło to zamontowania ładunków...
Wykonali o ile dobrze wiem 6 zamachow w jednym czasie, wiec watpie aby to jakis saper amator bawil sie c4.nie gadać mi tylko ze to jacyś profesjonaliści - profesjonalista to bedzie wtedy jak wykona 5 takich ataków!
A mozesz mi wyjasnic co ma Kaczynski do bezpieczenstwa w Polsce i do ofiar w Anglii ?wkurza mnie jak widze tych pajaców na czele z kaczyńskim... tanie gadanie ze nic sie niedzieje... własnie sie dzieje w angli umierają ludzie przez zamachy, to jest już ostatnie ostrzeżenie...
Porownujac Londyn do Wwy to chyba stolica Anglii jest wieksza.teraz te bezmózgi mogą być bardziej bezwgledni i zaatakować coś wiekszego...
Heh a co maja zrobic? Wprowadzic stan wojenny ?kaczyński wielki prezydent i reszta tych bufonów z sejmu mają w du**e całą tą sprawe bo oni są bezpieczni. warszawa jest spokojna... oni nawet sobie nie zdają z tego sprawy jak łatwo o zamach.... nawet dobrze strzeżone granice nie pomogą...
Ciekaw jestem co ma niby Polska robic w tej sprawie? Wlasnie zaskoczeie jest sila zamachow, ze nie wiesz kiedy i gdzie znajdzie sie ktos kto zechce swoich pogladow dowodzic za pomoca materialow wybuchowych.Polska to wszystko lekceważy co mnie bardzo irytuje Evil or Very Mad
Jak mozesz to powiedz co niby ma byc zrobione w tej sprawie? I jak Ty bys zabezpieczyl Polske przed zamachami?
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- LeVi
- Juventino
Juventin napisał:
Te zamachy pokazuja ze Anglia nie jest przygotowana na takie rzeczy, byc moze jest to zagrywka polityczna, OBY NIE.
Jeśli nie Anglia jest przygotowana na takie ataki to kto ?? Moze Polska??
Z moich informacji wynika ze Anglicy swietnie sobie porodzili tzn:akcja odbyła sie bez chaosu szybko i sprawnie.Człowieku tam od 11 wrzesnia co tydzien organizowane były cwiczenia a teraz zdali egzamin znakomicie.!![/list][/code][/quote]
Te zamachy pokazuja ze Anglia nie jest przygotowana na takie rzeczy, byc moze jest to zagrywka polityczna, OBY NIE.
Jeśli nie Anglia jest przygotowana na takie ataki to kto ?? Moze Polska??
Z moich informacji wynika ze Anglicy swietnie sobie porodzili tzn:akcja odbyła sie bez chaosu szybko i sprawnie.Człowieku tam od 11 wrzesnia co tydzien organizowane były cwiczenia a teraz zdali egzamin znakomicie.!![/list][/code][/quote]
- Andryk
- Juventino
to Ty sie chłopcze zastanów co piszesz bo wyraz " może " to nie jest słowo, które stwierdza fakt, tylko przypuszczenie...MarioG pisze:czy to znaczy że być Arabem, to praktycznie to samo co być terrorystą???? zastanów się co piszesz i postaw się na ich miejscu.... bo jacyś arabowie w polsce są... moze terrorysci...
czy ja napisałem ze arabowie to od razu terroryści??? :doh: nie

ja to widze w ten sposób, ze trzeba postawić sie na miejscu terrorysty i do tego dostosowywać służby bezpieczeństwa, aczkolwiek nie skupiać się tym za bardzo bo na zapobieganie jest wiele sposób, które trzeba wykorzystać.Cytat:
temu można zapobiedz trzeba miec tylko wyobraźnie..
To moze powiesz jak? Ciekaw jestem jak Ty to widzisz.
to ze nic sobie z tego nie robią!cytat:
wkurza mnie jak widze tych pajaców na czele z kaczyńskim... tanie gadanie ze nic sie niedzieje... własnie sie dzieje w angli umierają ludzie przez zamachy, to jest już ostatnie ostrzeżenie...
A mozesz mi wyjasnic co ma Kaczynski do bezpieczenstwa w Polsce i do ofiar w Anglii ?
hehehe nieCytat:
kaczyński wielki prezydent i reszta tych bufonów z sejmu mają w du**e całą tą sprawe bo oni są bezpieczni. warszawa jest spokojna... oni nawet sobie nie zdają z tego sprawy jak łatwo o zamach.... nawet dobrze strzeżone granice nie pomogą...
Heh a co maja zrobic? Wprowadzic stan wojenny ?

ale zawsze można te skutki załagodzić!Cytat:
Polska to wszystko lekceważy co mnie bardzo irytuje Evil or Very Mad
Ciekaw jestem co ma niby Polska robic w tej sprawie? Wlasnie zaskoczeie jest sila zamachow, ze nie wiesz kiedy i gdzie znajdzie sie ktos kto zechce swoich pogladow dowodzic za pomoca materialow wybuchowych.
chodziło mi o obiekt ataku, a nie o miastoCytat:
teraz te bezmózgi mogą być bardziej bezwgledni i zaatakować coś wiekszego...
Porownujac Londyn do Wwy to chyba stolica Anglii jest wieksza.

pozdrawiam
- MarioG
- Juventino
z twojego toku myslenia wynika, że terorystą moze byc tylko Arab, a przecież równie dobrze moze to być Anglik, Ukrainiec, Polak i tak dalej.... oni nawet sobie nie zdają z tego sprawy jak łatwo o zamach.... nawet dobrze strzeżone granice nie pomogą... bo jacyś arabowie w polsce są... moze terrorysci... moze pomyśleli i przed atakiem z 11 wrzesnia wysłali swoich ludzi i sie przygotowują tyle lat zeby byl perfekcyjny...
Aha i prośiłbym abyś nie mówił do mnie chłopcze, jak chcesz to zwracaj się tak do swoich kolesi z gimnazjum/liceum*
*niepotrzebne skreslić
- Andryk
- Juventino
być może, ale prawdopodobieńestwo ze to nie jest arab to 1% bo powiązanie z al-kaidą ( czy jak to sie pisze :lol: ) maja arabowieMarioG pisze:z twojego toku myslenia wynika, że terorystą moze byc tylko Arab, a przecież równie dobrze moze to być Anglik, Ukrainiec, Polak i tak dalej.... oni nawet sobie nie zdają z tego sprawy jak łatwo o zamach.... nawet dobrze strzeżone granice nie pomogą... bo jacyś arabowie w polsce są... moze terrorysci... moze pomyśleli i przed atakiem z 11 wrzesnia wysłali swoich ludzi i sie przygotowują tyle lat zeby byl perfekcyjny...
Aha i prośiłbym abyś nie mówił do mnie chłopcze, jak chcesz to zwracaj się tak do swoich kolesi z gimnazjum/liceum*
*niepotrzebne skreslić
ps. sorry ale tak po prostu napisałem bo nie zrozumiałes mojej przesłanki

ps2. jestem w liceum ;p
pozdrawiam
- DamKam
- Juventino
Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj...
Moze te pytanie jest troche nie na miejscu ale jak myslicie: KTO BEDZIE NASTEPNY ?? CZY POLSKA JEST ZAGROZONA ATAKIEM TERRORYSTYCZNYM ??
Moim zdaniem, jezeli spojrzec na aspekty polityczne to zdecydowanie Polska jest narazona na tego typu ataki :!: Latwo zauwazyc ze jak narazie terrorysci atakuja panstwa najbardziej zaangazowane w tzw. "koalicje antyterrorystyczna"- a nasz kraj bez watpienia w takiej sie znajduje :!: Nastepne po Polsce sa Wlochy i oni tez moga sie bac... moze nawet bardziej niz my, bo dla terrorystow np. Rzym to lepsze miejsce niz np. Warszawa.
Choc oczywiscie nie mam nic przeciwko jakby wszystkich terrorystow zlapano, wybito i juz nigdy nie doszlo by to do skutku- choc jest to raczej nie mozliwe :roll:
Moze te pytanie jest troche nie na miejscu ale jak myslicie: KTO BEDZIE NASTEPNY ?? CZY POLSKA JEST ZAGROZONA ATAKIEM TERRORYSTYCZNYM ??
Moim zdaniem, jezeli spojrzec na aspekty polityczne to zdecydowanie Polska jest narazona na tego typu ataki :!: Latwo zauwazyc ze jak narazie terrorysci atakuja panstwa najbardziej zaangazowane w tzw. "koalicje antyterrorystyczna"- a nasz kraj bez watpienia w takiej sie znajduje :!: Nastepne po Polsce sa Wlochy i oni tez moga sie bac... moze nawet bardziej niz my, bo dla terrorystow np. Rzym to lepsze miejsce niz np. Warszawa.
Choc oczywiscie nie mam nic przeciwko jakby wszystkich terrorystow zlapano, wybito i juz nigdy nie doszlo by to do skutku- choc jest to raczej nie mozliwe :roll:
- Vincitore
- Juventino
Obecnie w Londynie pracuje mój wujek ( na biało oczywiście) no i można powiedzieć że ma farta bo o którejś tam godzinie metrem jeżdżą zwykli robotnicy czyli tacy jak on a godzine później tacy jakby biznesmeni no i jakby pojechał z bisnesmenami to by go czasneło! też wiedzieli na kogo czasnąć , obecnie w Londynie jest święty spokój z tego co mi wujek mówił tylko TV i gazety tak piszczą. Pozostaje tylko jedno pytanie gdzie uderzą teraz??
- gerardt1
- Juventino
Pytanie moje brzmi:nie"czy", ale "kiedy" terroryści udzerza w nasz kraj. Można się nabijać, że nie grozi nam powtórka z Londynu, czy Madrytu bo warszawskie metro jest przymałe, ale... Obawiam się, że już niedługo bomby wybuchną także w Warszawie, Poznaniu, czy Gdańsku. Wtedy zobaczymy, czy Polska rzeczywiscie może sie bronić i jest przygotowana na takie sytuacje. Oby tylko tym islamskim dupom nie wpadło do brudnych łbów powtórzenie Monachium `72.
Biada, panowie...
Biada, panowie...
- spyder
- Juventino
Zgodze sie z Toba, ze jesli chodzi o aspekty polityczne to Polska moglabybyc i pewnie jest narazona na takie ataki. Ale jesli spojrzec na to z innej strony to powiedz, co takiego w Polsce moznaby zniszczyc(jest taki jeden budynek na ul. Wiejskiej, w ktorym moznaby podlozyc bomby- najlepiej wtedy, gdy poslowie prowadziliby debate w sprawie diet poselskich . Sejm wtedy bylby pelnyDamKam pisze:Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj...
Moim zdaniem, jezeli spojrzec na aspekty polityczne to zdecydowanie Polska jest narazona na tego typu ataki :!: Latwo zauwazyc ze jak narazie terrorysci atakuja panstwa najbardziej zaangazowane w tzw. "koalicje antyterrorystyczna"- a nasz kraj bez watpienia w takiej sie znajduje :!:
:roll:

Nastepne po Polsce sa Wlochy i oni tez moga sie bac... moze nawet bardziej niz my, bo dla terrorystow np. Rzym to lepsze miejsce niz np. Warszawa :roll:
Z tego co wiem to terrorysci juz od dawna probuja podlozyc ladunki we Wloszech, ale im sie to nie udaje. Chyba tydzie temu czytalem komunikat mowiacy o tym, ze karabinieri przechwycili niebezpieczna przesylke w okolicach Rzymu.